Transparent
Inloggen
Sluiten

Swinkels Family Brewers treedt per direct toe tot Brainport Eindhoven Partnership

18 juli 2020 09:29 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Swinkels Family Brewers treedt per direct toe tot Brainport Eindhoven Partnership; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt PSV dat Swinkels Family Brewers, de moederorganisatie van het biermerk Bavaria, per direct is aangesloten bij het Brainport Eindhoven Partnership. Het is daarmee de zesde premium partner van de club. PSV en de overige premium partners verwelkomen daarmee één van de meest toonaangevende familiebedrijven van de regio. "Dat is ontzettend waardevol voor het unieke concept dat wij een jaar geleden hebben ontwikkeld", aldus commercieel directeur Frans Janssen van PSV. "Het is erg bijzonder dat Swinkels Family Brewers juist in deze tijd, waarin we allemaal de impact van het Covid-19 virus voelen, kiest voor een uitbreiding van onze bestaande relatie. In moeilijke tijden op je partners kunnen vertrouwen is een groot goed. Dat koesteren we."

Janssen gaat verder: "De toetreding onderstreept de impact van het partnership met Brainport Eindhoven. Evenals PSV en de overige partners gelooft Swinkels Family Brewers in het ecosysteem van het Brainportgebied en erkent het de waarde van kennisdeling tussen de grootste bedrijven die hier te vinden zijn. Swinkels Family Brewers is een voortdurend innoverende bierbrouwer. De keuze om bijvoorbeeld stevig in te zetten op 0.0 bieren past in het vitaliteitsverhaal dat een belangrijke pijler is van het partnership."

Volgens Romke Swinkels, directeur Nederland bij Swinkels Family Brewers, was het een vanzelfsprekendheid dat de band met PSV verder verstevigd zou worden vanwege de betrokkenheid bij de regio. "Juist in een tijd waarin we een grote behoefte hebben om met elkaar voetbal te kijken onder het genot van een glas bier, willen we dat signaal afgeven richting onze vertrouwde partner", zo geeft hij aan. "Daarnaast hebben we de ambitie om samen met de andere Brainportpartners een verschil te maken in de regio op het vlak van innovatie, maatschappelijke betrokkenheid, vitaliteit en entertainment. Wij kijken naar de lange termijn en geloven in de kracht van duurzame samenwerkingen en de band die je met elkaar opbouwt door de jaren heen. We voelen ons thuis bij de Brainport, net als bij ons PSV."




Tags

swinkels brewers family brainport janssen premium bavaria bier bierbrouwer brainportgebied brainportpartners covid entertainment familiebedrijven genot glas innovatie kennisdeling moederorganisatie nederland pijler romke toetreding vanzelfsprekendheid vitaliteit vitaliteitsverhaal waardevol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik dacht bij het voorbeeldje even dat Mark van Bommel weer terug was.

Goed nieuws dit uiteraard!
+6/-0

3 jaar geleden
Dat Brainport heeft Toon toch goed gezien,,Bavaria klasse en welkom ...
+3/-0

3 jaar geleden
Geweldig om te zien hoezeer de regio achter de club staat. Echt iets om trots op te zijn. PSV zit diepgeworteld in ZO-Brabant. Knap werk ook van Frans Janssen en Toon hoe ze de Brainport sponsorconstructie tot stand hebben gebracht. Ook marketing wise zijn er de afgelopen jaren goede stappen gemaakt vind ik.
+6/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Tel er Puma bij op en het ziet er gezond uit.
Effe doorselecteren, verlies maar nemen (Bruma) en gas erop.
+2/-0

 
Een nieuwe trainer kan hem zomaar zijn vertrouwen terug geven, en een speler die vertrouwen heeft, is tot veel in staat.
+3/-0

3 jaar geleden
Geweldig nieuws, geweldig filmpje, kortom weer een mooie dag voor Ons PSV.
+3/-0

3 jaar geleden
Prachtig nieuws en een wereldfilmpje. En dan ben ik nog niet eens Brabander!
+3/-0

3 jaar geleden
Mooi man! Daar pak ik een biertje op vanavond.
+3/-0

 
reactie verwijderd

Hier moet op gedronken worden! Zo nu eerst eentje vatte!!
+3/-0

3 jaar geleden
Vasthouden die Frank en in de watten leggen. Een gouden greep in zeer moeilijke tijden.
Het is maar goed dat we nog bier mogen blijven drinken. Hopelijk mogen we weer snel het stadion in.
+3/-0

3 jaar geleden
Goede zaak,en door.Maciej Rybus,snel vastleggen,speler loopt op 31/07 uit zijn contract bij lokomotiv moskou,55 interlands voor polen.Linksback.Past met zijn huidig salaris van 1.3 miljoen euro per seizoen in het salarishuis van PSV.Deze speler is 30 jaar,kan zeker nog 3 seizoenen mee.Past in het systeem van onze nieuwe trainer,heeft een gezonde dosis werklust,en komt graag op.Brengt ervaring met zich mee.Past perfect in het profiel van Roger schmidt.Zo,nu een Bavaria!!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage