Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV strikt TOTO als Official Partner van de club

30 juli 2020 08:52 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV strikt TOTO als Official Partner van de club; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV bekend gemaakt dat TOTO per direct is toegetreden als Official Partner van de club. De aanbieder van sportweddenschappen heeft zich voor drie seizoenen aan de club verbonden met een optie voor nog eens twee seizoenen. TOTO zal bij bekerwedstrijden en oefenduels met een mouwbadge zichtbaar zijn op de rechtermouw van het shirt. Bovendien zal TOTO ook zichtbaar zijn op de LED-boarding in het Philips Stadion en op de sponsorborden na afloop bij interviews.

Commercieel directeur Frans Janssen geeft aan verheugd te zijn dat TOTO als grote partner bij de club wordt betrokken. "We hebben in TOTO de partner gevonden die het beste bij PSV past", aldus Janssen. "We hebben in de voorbije periode met TOTO en verschillende betting-partijen gesproken. Het was een zeer interessante benchmark in een wereld die voor ons in Nederland nog onontgonnen is. Zonder uitzondering kwamen er verschillende lucratieve voorstellen op tafel."

Janssen gaat verder: "Wij vinden het belangrijk dat een partner zijn zaken organiseert op een manier waar wij ons goed bij voelen. TOTO doet dat. De afspraken hebben geresulteerd in een partnership dat in alle opzichten meerwaarde heeft en echt bij ons past. We hebben deze deal ook uitvoerig besproken met onze Brainport-partners. Zij staan unaniem achter de invulling van de samenwerking met TOTO."

Er is niet bekend gemaakt hoeveel PSV zal ontvangen van TOTO voor het partnership. Het Eindhovens Dagblad geeft aan dat PSV naar schatting tussen de vijf en zes miljoen euro in totaal zal ontvangen over vijf jaar.

Meer op PSV.nl
Tags

janssen strikt aanbieder benchmark betting boarding brainport led mouwbadge nederland onontgonnen organiseert rechtermouw schatting sponsorborden sportweddenschappen toegetreden unaniem

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden (gewijzigd)
Zou TOTO echt hierin stikken?;-) Of stikken we TOTO op de mouwen?
+2/-0

10 maanden geleden
Klinkt alsof de Brainport partners een veto hebben over nieuwe sponsors (die op het shirt belanden?). Opvallend. Aan de andere kant begeef je je met gokkantoren wel op glad ijs, dus in die zin snap ik het wel. Iets anders, zou TOTO weten dat PSV de beker al jaren niet meer serieus neemt?
+1/-0

 
10 maanden geleden
dat is onderdeel van de deal denk ik, dat we vanaf nu ons best gaan doen in de beker!
+5/-0

 
10 maanden geleden
Als we de beker nu wel eens serieus zouden nemen zou al veel schelen.
Hopelijk voelt psv zich daartoe nu ook verplicht.

Denk overigens niet dat brainport een stemrecht heeft. Maar dit is wel een uniek geval, niet elk bedrijf wil geassocieerd worden met gokken. Dus is wel netjes dat PSV dit even overlegd met de bedrijven binnen brainport.
+2/-0

10 maanden geleden
Mooi, en als de verdediging er zwak uitziet gauw” het nummer van Toto “Hold the Line”.
+4/-1

 
10 maanden geleden
Als ze Africa maar niet draaien, dat ligt momenteel heel gevoelig.
+8/-0

 
reactie verwijderd

10 maanden geleden
Vreemd dat er voor Toto gekozen is. Ik dacht dat PSV altijd een meer dan warme band onderhield met Unibet (en dat deze partij ook kapitaalkrachtiger is dan Toto)...
+3/-0

 
10 maanden geleden
Volgens mij mogen buitenlandse gokbedrijven nog steeds geen clubs sponsoren in Nederland. Iets met vergunningen die nog steeds niet geregeld zijn.
+2/-1

10 maanden geleden
Frans Janssen ,weer prima gedaan en kijken wat bij de club past niet eerst naar het geld en dat in deze tijd.! Vandaag komt mijn uit shirt zal er niet op staan neem ik aan dus ze zijn iets te laat er mee !!
+1/-0

 
10 maanden geleden
Natuurlijk krijg je een blablablabla verhaal dat toto bij de club past, ik denk dat dit artikel exact hetzelfde was geweest als PSV met een willekeurige andere partij in zee was gegaan.
Maakt ook niet uit, het gaat erom dat het flink wat geld opbrengt en 6 miljoen is best veel geld voor PSV.
+2/-0

10 maanden geleden
TOTO sponsort inmiddels de halve eredivisie. Van de week waren ze bij bij Feyenoord nog helemaal in hogere sferen door de fantastische deal die ze met TOTO had gesloten.

Best wel euh.. bijzonder allemaal.
+1/-0

10 maanden geleden
Wel opvallend dat de deal voor 3 (+2) jaar is aangegaan. Het zit er echt aan te komen dat buitenlandse partijen binnenkort de Nederlandse gokmarkt mogen betreden, en daar zit serieus sponsorgeld. Kunnen we de eerste 5 jaar dus wel vergeten.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Toto is uiteindelijk wel Nederlands geld wat in nederland blijft rollen?
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk dat in deze tijd @reservebelg, een sponsorcontract met een bedrag waar je tevreden mee bent moet koesteren. Er komen een paar jaren van gigantische economische terugval. Eens kijken hoeveel sponsorgeld er binnenkort überhaupt binnen valt te hengelen, tel je zegeningen.
+2/-0

El Frikandel (geschorst)
10 maanden geleden
Zal Sjakie wel niet meer in dat reclamespotje willen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

bayern benadeeld calimero coendillen dumfries egmond gakpo gotze hands handsbal heerenveen izecson jong knvb lief malen nederland nos onzin opinie penalties sangare santos schmidt shevchenko teze var vhtlsaw zahavi zeist