Transparent
Inloggen
Sluiten

'Denzel Dumfries belangrijkste kandidaat voor AC Milan'

1 augustus 2020 15:19 - La Gazzetta dello Sport
Foto: Pro Shots

"Denzel Dumfries belangrijkste kandidaat voor AC Milan"; image source: Pro Shots

Volgens het Italiaanse La Gazetta dello Sport is Denzel Dumfries voor AC Milan nog altijd de belangrijkste kandidaat om de rechtsbackpositie te versterken. Samen met Emerson van Barcelona is hij in beeld bij de Italiaanse club, maar de aanvoerder van PSV geniet de voorkeur omdat hij naar verwachting goedkoper is. De vraagprijs voor Dumfries wordt geschat op 18 miljoen euro, terwijl Barcelona ruim boven de 20 miljoen euro zou willen voor Emerson.
Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries milan barcelona emerson dello gazetta geniet rechtsbackpositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
PSV moet zijn vraagprijs kenbaar maken,en dat is 30 miljoen.Denzel is 24,gaat aankomende zomer een EK spelen als onbetwiste basisspeler,heeft nog een contract voor 3 jaar bij PSV,waar hij aanvoerder is.Alleen voor de hoofdprijs.Niets minder.
+19/-0

 
1 jaar geleden
Met jouw visie en inzicht zou PSV goed vooruit komen...
Helemaal mee eens, wanneer gaan we nou eens de poot stijf houden? Ik mag toch hopen dat de leiding dit ook kan bedenken.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Ik denk dat de leiding dat wel kan bedenken, denk je niet @psvaltijd1?
+3/-4

 
1 jaar geleden
Nou ja sorry, maar de poot stijf houden is niet echt PSV sterkste kwaliteit, dat is in t verleden wel gebleken.
Ik weet ook wel dat weer n andere kant an zit, maar het is een keiharde business dat voetbal wereldje en medelijden met Milan en Dumfries hoeven we echt niet te hebben.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Bij welke transfer is PSV door de knieën gegaan qua prijs, ik kom er zo niet op?
+3/-3

 
1 jaar geleden
Er zijn talloze spelers voor (relatief) weinig geld weg gegaan: denk aan Mertens (10 was n lachertje), Moreno (6 mln), Guardado (3 is belachelijk weinig) en recentelijk nog Bergwijn (30 is gezien t feit dat n Engelse top club en hun financiële mogelijkheden ook aan de magere kant).
Vaak is dan het verhaal: ja dan houdt je n goede relatie met die spelers... nou de voetbal wereld is opportunistisch, dus dat is heel lief, maar in mijn ogen te soft.
En ja als er afspraken gemaakt zijn, zoals met Moreno, dan is dat lastig, maar ik vraag me dan ook af waarom wij altijd het liefste jongetje vd klasmoeten zijn in de keiharde voetbal wereld...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik was niet bij de onderhandelingen, dus of PSV zijn 'poot niet stijf heeft gehouden', cq goed onderhandeld heeft, weet ik niet. 'Mertens een lachertje' is leuk naderhand, ik denk dat het destijds voor hem een acceptabel bedrag was, Bergwijn voor 30 is een prima bedrag lijkt me. Was jij bij de onderhandeling waar PSV het kaas van z'n brood liet eten?
+3/-4

 
13 maanden geleden (gewijzigd)
Mertens had een doorlopend contract, was twee jaar op rij de MVP (goals + assists) van PSV en top 3 van de Eredivisie. Direct betrokken bij +30 goals in beide seizoenen, dat is iets dat Balasz, Lens, Memphis en Lozano nooit hebben gedaan! Het gebeurt sowieso vrijwel nooit dat een niet-spits dit doet, Tadic en Ziyech daargelaten.

De Belg was 2 jaar eerder voor 8.5 miljoen gehaald als vervanger van Balasz die voor 14 miljoen was verkocht. Lens vertrok in dezelfde zomer voor een half miljoen minder. Zal ik nog niet eens gaan vergelijken met spelers van andere clubs zoals een prutser als El Ghazi.
Sorry, maar ja dan is het bedrag dat wij voor Mertens krijgen een lachertje, hij zou dus met twee ijzersterke seizoenen dus maar ruim een miljoen meer waard geworden zijn? Dat is als je rekening met inflatie houdt bijna niks en met salaris erbij hebben we zelfs verlies op hem gemaakt!

Dat Bergwijn hierboven genoemd wordt is dan weer vrij bizar, daar hebben we veel meer voor gekregen dan we hadden mogen durven dromen (op dat moment met zo'n dramatisch half jaar, achteraf gezien de corona heeft dat de club misschien zelfs wel gered), maar Mertens was minstens het dubbele waard van wat we kregen. Ik neig zelfs eerder naar het drievoudige. Als je dan ook nog bedenkt dat Napoli wel een absurde hoofdprijs voor Milik wilde betalen...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zonder die afspraken waren Moreno en Guardado ook nooit naar ons gekomen.
+3/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Waren we niet ‘het liefste jongetje van de klas geweest’ dan had de prijzenkast er waarschijnlijk heel anders uit gezien. De infrastructuur van PSV is zodanig dat je uiterst creatief moet zijn om überhaupt een rol van betekenis te kunnen hebben. Brands was daar een meester in. Hopelijk weet John de Jong deze lijn voor te zetten. Onze financiële middelen zijn zeer beperkt en de verwachtingen van fans zijn torenhoog. Dat strookt zelden goed met elkaar. Daarbij komt dat PSV regelmatig MOET verkopen om verder te kunnen. Volgens mij speelt dat ook nu weer.
+4/-1

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Klopt, en wat ik al eerder aangaf, 20 miljoen met Ricardo in de deal betrekken, heel snel naar Fledderus om Zeefuik op te pikken voor goed 5... ik zeg win -win situatie, backs beide prima bezet en nog genoeg te besteden voor 2 posities, rcv en middenvelder
+3/-0

 
1 jaar geleden
@riverside: Laten we afwachten wat de nieuwe trainer in gedachten heeft aan welke eigenschappen en kwaliteiten aan te trekken spelers dienen te voldoen. Zomaar met namen schermen is volgen mij zinloos, tenzij een speler zo uitzonderlijk goed is, dat het altijd wel goed zal gaan. Ik denk dat er nog best verrassende namen uit de hoge hoed getoverd worden door Schmidt, deze trainer vindt de eigenschappen minimaal zo belangrijk als de kwaliteit. Door een speler zijn krachten uit te lichten en zwakheden te verbergen kan een speler zeer waardevol zijn in het collectief, en daar is Schmidt een meester in.
+1/-1

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Zeefuik en Rodriguez zijn beide backs die heel goed in het spel passen van Herr Schmidt, allebei verdedigend sterk, en veelal opkomen, dus kunnen ook hoog druk zetten, hebben beide een prima voorzet en prima inzet, Roger zou z’n handen denk ik dichtknijpen met deze twee....
+1/-0

 
Zeefuik haalt de rust niet eens in het spel van Roger.
+2/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
De vorige trainer nam ook een paar giganten mee. Hopelijk zal het dit keer beter uitvallen.
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou ja als je bedoelt dat je slim moet zijn, ja dan heeft PSV het uitstekend gedaan, nationaal en internationaal, maar ambitie betekend ook je nek uitsteken (Romario) en daarvan de de vruchten plukken.
Ronaldo is ander goed voorbeeld; prachtig hoe ze die voor de neuzen wegkaapten, maar wel jammer dat dat niet de absolute hoofdprijs voor is gekregen. Wat hij natuurlijk wel waard was, ik neem aan dat jullie dat met me eens zijn, zo'n wereld ster. Ook is dat toen weinig tot niets met zijn bekendheid gedaan in Brazilië, iets wat de grote man van Nike (weet ff zijn naam niet) in Nederland onbegrijpelijk vond. PSV mag best iets commerciëler, zakelijker denken, zonder dat je de PSV cultuur en Brabantse gemoedelijke helemaal overboord gooit. Dus binnen de club en naar de trouwe aanhang (toegankelijk, benaderbaar) toe prima, maar naar de buiten(wereld) toe mag het van mij wel stuk harder.
Daarin kunnen wij als PSV - helaas - nog veel leren van onze vrienden uit Adam...
+2/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
@Psvaltijd: dergelijke jongens zijn gewoon niet meer betaalbaar voor PSV. Zie wat Ajax voor bedragen aftikt voor hun Zuid Amerikaanse nieuwelingen. Daarbij komt dat de hele wereld inmiddels achter dergelijke ruwe diamanten aan zit. Real tikt €30-50m af voor zulke jongens, City ook om er een paar te noemen. Wel een hele andere discussie trouwens net als het feit dat we al een jaar of 5 geen normale linksback kunnen vinden. Daar word ik wel niet zo flauw van. Die hoeven echt niet allemaal €10m te kosten zou je denken.
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja das idd n andere discussie, die kun je - gezien de huidige geld clubs - beter zelf opleiden, zoals met Memphis en Bergwijn hier recent gebeurde.
@ topic: het gaat mij om de opstelling naar buiten als PSV zijnde.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
@Altijd: wat is de opstelling naar buiten dan van PSV? Volgens mij zijn de verantwoordelijken binnen PSV juist heel goed in hun kaarten tegen de borst houden. Wie weet heeft PSV afspraken met Raiola gemaakt dat er bij een bepaald bedrag gepraat kan/ mag worden etc etc. Allemaal gissen wat er gebeurt. Ja er zijn in het verleden spelers voor goedkope bedragen verkocht maar er zijn ook jongens als Marcello voor €5m verpatst waar niemand in geloofde.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Onbetwiste basis speler? Dat denk ik niet,doet zijn best maar als je 20 kan vangen voor een blind paard is dat niet gek
+3/-6

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden (gewijzigd)
In Amsterdam weigeren ze een bod van 20 miljoen op Dest. Fucking Dest!! Die gast heeft niets laten zien.
PSV moet vaste basisspeler, topscorer, aanvoerder en international dan absoluut zeker niet voor minder dan 20 miljoen laten gaan. Dat zou totaal gestoord zijn. Als AC Milan wat wil moeten ze met minimaal 25 miljoen komen.
+15/-0

 
1 jaar geleden
Je zou bijna denken dat het een type-fout is,
+1/-1

 
1 jaar geleden
Probeer je eens in te denken dat Dumfries bij die club uit Amsterdam onder contract stond, daar aanvoerder was en basisspeler in het Nederlands elftal. Ik wed dat die 40 miljoen voor hem zouden vangen. Alle biedingen onder de 25 zouden zij lachend weg wuiven.
+4/-0

 
Dat had de telegraaf al lang gemeld, dat Real Madrid 50 miljoen had geboden voor Dumfries.
+1/-0

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Je belangrijkste speler verkopen. Dan moet je daar 3 spelers voor kunnen halen
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou ja daarover (wie heeft meeste kwaliteit) kun je discussiëren, maar dat hier de hoofdprijs voor betaald moet worden is duidelijk, zoals al geschreven, 30 vragen!
Die Italianen hebben geld genoeg en anders jammer dan of Rodriguez erbij betrekken!
En vervolgens rapido Zeefuik ophalen in Grun...
+2/-1

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Precies, Rodriquez bij betrekken, + 20 miljoen en AC Milan neemt salaris van Ricardo voor dit seizoen ook voor haar rekening! Heel snel Zeefuik ophalen, is naar mijn inziens net zo goed als Dumfries, heb je goed 15 over om middenvelder en rechter centrale verdediger voor te halen! Allebei gaarne ook met ervaring, “talenten” hebben we zat, kerels hebben we nodig die stuur geven!!!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waarom 30 @psvaltijd1, ga dan wat hoger zitten zou ik zeggen, 50 bv?
+1/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
150 miljoen. Bijna alle CL - Clubs hebben belangstelling. Zo werkt het natuurlijk in de grote mensen wereld niet en zeker niet met spelers van Mino Raiola.
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zo is 't, nog beter: 150!
+2/-1

 
Real Madrid heeft al 75 miljoen geboden, en PSV heeft dat geweigerd.
+2/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Komt omdat die als knalharde eis hadden dat Pablo en Jorrit hem zouden vergezellen.
+2/-1

1 jaar geleden
Prijs omhoog doe bamm 40 miljoen zijn we van dat gezeur af,,je gaat toch niet je beste man voor minder weg doen..!!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als hij onze beste man is dan wordt het weer een heeeel lang seizoen
+1/-0

1 jaar geleden
30 plus... Geen genoegen nemen met minder....
+1/-0

1 jaar geleden
Ajax krijgt waarschijnlijk 8 miljoen voor Botman. Wie ? Inderdaad, i rest my case
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
John, als je dit leest, je weet dat je door de vorige teleurstellende transferperiode weinig krediet meer hebt. Als jij ons tafelzilver voor een prikkie verpatst (< 22mln) dan ben je klaar bij PSV. Dumfies is international en aanvoerder. In Amsterdam vangen ze 8 mln voor een verdediger van Heerenveen die nooit in hun eerste elftal heeft gespeeld.
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dumfries is helemaal niet de belangrijkste kandidaat. Ze hebben zich gemeld bij de spurs voor Aurier.
+1/-0

1 jaar geleden
25 miljoen en geen euro minder. Als hij volgend jaar een goed EK speelt is hij veel meer waard dus als Milan slim is betalen ze nu 25 en halen wij die rechtsback van Groningen op voor een paar miljoen. Heb hem een paar keer zien spelen en dat is ook een beest hoor naar mijn mening. Als 18 miljoen echt de vraagprijs is voor de beste RB van Nederland , met een lang lopend contract en een leeftijd waarmee hij ng 10 jaar top kan zijn, vind ik dat een belachelijke vraagprijs. Maar goed, ik lees het ook maar op het internet en wellicht heeft John de jong andere bedragen in zijn hoofd. Ik mag het toch hopen in ieder geval
+1/-0

 
1 jaar geleden
25 miljoen + 2 jaar salaris Rodriguez doorbetalen door AC Milan, dat zou een goede deal zijn
+1/-0

13 maanden geleden
Zeefuik waarschijnlijk voor 4m naar Hertha. Dus als Denzel verkast, wordt ie in ieder geval niet vervangen door Zeefuik.
Vier miljoen, jammer dat PSV hem daarvoor niet opgepikt heeft. Maar van de andere kant, waarschijnlijk krijgt ie in Duitsland een salaris dat een factor 2 of 3 hoger ligt dan bij PSV, dus of we daarmee hadden kunnen concurreren...
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

ado balverlies basarnhem benfica beperking boscagli corona dumfries eredivisie feyenoord fofana galatasaray ginkel gokken kuip mauro midtjylland mwene nederlanders obispo onderbouwing ramalho ring schmidt shevchenko spartak teze tezert viergever yonci