Transparent
Inloggen
Sluiten

'Oefenduel tegen Vitesse met 6.500 supporters'

6 augustus 2020 00:03 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Oefenduel tegen Vitesse met 6.500 supporters"; image source: Pro Shots

De oefenwedstrijd van PSV tegen Vitesse zal met supporters gespeeld gaan worden. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. De gemeente Eindhoven heeft een vergunning gegeven voor 6.500 toeschouwers, die op anderhalve meter van elkaar moeten zitten. Het oefenduel staat gepland voor zaterdag 15 augustus en zal beginnen om 18:45 uur. Fox Sports zal de wedstrijd bovendien live gaan uitzenden.


Tags

vitesse elfrink fox gemeente toeschouwers vergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mooi. Kan dat gezeur over de burgemeester van Eindhoven ook weer ophouden.
+1/-0

2 maanden geleden
Weet iemand wanneer die mail komt over de thuis wedstrijden?

Benieuwd naar de regels hoe dit gaat qua voorrang...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Heb PSV kaartverkoop een mail gestuurd week geleden maar nog niets gehoord. Erg benieuwd hoe ze dit gaan doen. Kan me voorstellen dat je als club iemand die full prijs betaald diep in je hart voorrang wilt geven maar betwijfel of dat juridisch zomaar mag
+2/-0

 
2 maanden geleden
Er is geen voorrang voor de thuiswedstrijden in de competitie. Alle 26.000 seizoenkaarthouders hebben evenveel 'kans'. De eerste 6.500 die zich dan aanmelden voor een van de wedstrijden zijn degenen die dan daadwerkelijk naar die wedstrijd mogen. Daarbij zijn ze dan wel direct uitgesloten voor een van de andere die wedstrijden, dus alle 26.000 seizoenkaarthouders kunnen naar één van de eerste vier thuiswedstrijden.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Lees de email van vandaag maar eens dan. All in gaat voor, dus daar sta je dan met je steun aan de club (50-50kaart 2x) waarvoor je bedankt bent.
Had dat dan godverdømme in de eerste mail erbij gezet. Stelletje naaiers
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens mijn deductie gaat het als volgt: 4 wedstrijden x 6500 = 26000 seizoenkaarthouders.
Vanaf een bepaald moment gaat de reservering ooen en kun je je wedstrijd kiezen. Als je vak "vol" (1/4de) is zul je voor een andere wedstrijd moeten gaan.

Edit: verder wat ris hierboven zegt dus.
+1/-0

2 maanden geleden
Tony,er zijn ook supporters,die nu ,in deze tijd,het financieel moeilijk hebben,en voor een fifty fifty card kiezen,maar al 50 jaar een seizoen kaart hebben,en de club dus al een halve eeuw steunen.Als je voor een goed doel doneert,geef je ook wat je kan missen.Daarnaast zit niet iedereen op dezelfde goedkope plaats in het stadion,er zijn ook supporters die jarenlang duurdere kaarten aftikken.Ook zijn er fans die vanwege gezinssituatie meerdere kaarten aftikken.Ik bedoel,geen supporter beter dan de ander.En offtopic,haal Jordy de wijs maar op bij Hull city.Viergever ,Obsipo en Dewijs kunnen alle 3 de concurrentiestrijd met elkaar aan voor de links centraal en linksback positie.Jordy de wijs komt uit eigen opleiding van PSV,is vertrokken naar Hull city.In engeland heeft hij zich goed ontwikkelt en opgewerkt tot aanvoerder.Fysiek beresterk,en een mooie leeftijd nu 25,linksbenig en in de belangstelling van LA Galaxy.Door degradatie van Hull city,nu terug te halen voor 400.000 euro.Daar kun je als PSV geen buil aan vallen denk ik.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
@Philipske: persoonlijk ben ik er voorstander van dat iedereen op dezelfde manier de kans krijgt om aanwezig te zijn. Heb zelf ook slechts 50/50 genomen. We zullen zien wat het wordt en hoe ze dit denken te gaan oplossen. Een club heeft helaas regelmatig andere belangen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Waarom zou je De Wijs terughalen dan? Met Viergever en Obispo heb je twee spelers die al beter zijn. Lekker naar Los Angeles laten gaan.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Geen gek idee Jordy de Wijs, maar zou die dat wel willen, ik vind dat we hem wel erg makkelijk hebben afgeschreven .
+1/-0

 
2 maanden geleden
Wat vind je @philipske van Van der Hoorn, als RCV, is beschikbaar, heb jij die niet al eerder genoemd op dit netwerk?
+1/-0

2 maanden geleden
En hoe en wie kunnen er in ???
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Psv even gebeld: er komt deze week nog een mail met meer info inzake de eerste vier competitie wedstrijden. Eind aug/ begin september kun je vervolgens inschrijven met je keuze voor de eerste vier competitie wedstrijden. Alle verschillende type seizoenkaarthouders worden op dezelfde manier ‘meegenomen’. Er is dus geen prioriteit voor wie dan ook. Je zult er dus snel bij moeten zijn. Hopelijk is 1 van de brainport partners bij machte om de servers van PSV een beetje te pimpen en met wat olie te bewerken zodat niet alle stoppen er straks uit ploffen en John de Jong Messi niet vast kan leggen omdat zijn fax niet werkt agv totale stroomuitval in en rondom het stadion.
+1/-0

2 maanden geleden
Psv maakt dus wel onderscheid. De gene met all in (12.000) kunnen zich al inschrijven voor psv-vitesse waar 6.500 plaatsen beschikbaar zijn. Ofwel iemand zonder all in zal niet naar psv-vitesse gaan.
Wil dit zeggen dat die niet naar 3 wedstrijden daarna mogen?
Mocht t dus zo doorgaan, hebben all in seizoenskaart en een vrije keuze en kiezen de topwedstrijden. Dit had PSV best mogen vermelden toen we de kaarten kochten.
Zitten overigens wel meer dingen in die ik niet zo netjes vind, zoals de optie 'steun PSV vol' en 'halve seizoenskaart'. Hoeft niet zo genoemd te worden. Of de optie geld terug niet noemen...
+2/-0

 
2 maanden geleden
Deze PSV - Vitesse valt toch niet onder die 4 wedstrijden? Is volgens mij een oefenwedstrijd
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ah ja, over heen gelezen.... Dan volkomen logisch!
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt en nog bedankt voor de info ivm de mail, het is zoals ik verwacht had, wie het eerst kommt wie t eerst maalt, maar dan ben je voor de andere 3 wedstrijden uitgesloten.
Dit vind ik wel n eerlijk systeem.
De oefenwedstrijd tegen fietstas is bonus voor de mensen die PSV extra steunen, kan ik prima mee leven!

Aanvullend: mail binnen gekregen!
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.989 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antognoni baumgartl brug bruma cent daguardo dest dumfries emmen eran eredivisie feyenoord fox giancarlo godsnaam gokken hag jong knvb mura rkc schmidt shevchenko sir teze tinus veerman vhtlsaw wolfsburg zahavi