Transparent
Inloggen
Sluiten

Burgemeesters en voorzitters veiligheidsregio's kunnen aanwezigheid fans beperken of verbieden

6 augustus 2020 19:36
Foto: Pro Shots

Burgemeesters en voorzitters veiligheidsregio"s kunnen aanwezigheid fans beperken of verbieden; image source: Pro Shots

Het is niet uitgesloten dat er een verbod komt op publiek bij wedstrijden in het betaald voetbal. Dat gaf minister-president Mark Rutte aan op een persconferentie. "Burgemeesters en voorzitters van veiligheidsregio's kunnen de aanwezigheid van supporters beperken of verbieden", aldus Rutte. "Als de cijfers daar aanleiding voor geven de komende periode kunnen wij dit oprekken naar landelijk niveau, zodat ze eventueel voor heel Nederland gaan gelden."


Tags

aanwezigheid beperken veiligheidsregio verbieden voorzitters rutte minister nederland oprekken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Duidelijk.

Nu maar hopen dat iedereen(!) corona weer wat serieuzer gaat nemen, in ieders belang.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Als dat niet gebeurt zitten we binnen afzienbare tijd weer in de shit.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Als je het inderdaad serieus neemt dan zie ik het probleem eigenlijk niet. Van de ruim 60.000 besmettingen in Nederland zijn nog geen 7000 mensen overleden. Oftewel de meeste mensen herstellen weer normaal hoor. Wereldwijd zijn er 19 miljoen besmettingen waarvan nog geen 700.000 sterfgevallen te betreuren. Oftewel 99% van alle mensen die besmet raken herstellen weer gewoon. Maar als we de media moeten geloven is het coronavirus heel gevaarlijk. Lekker angst en paniek zaaien terwijl er eigenlijk helemaal niet zoveel aan de hand is.

Man alsjeblieft zeg. Aan een wintergriepje overlijden meer mensen. Maar dan mag je ook gewoon juichen en zingen in een stadion met die onzinregels.
+3/-4

 
2 maanden geleden
Tijdens de spaanse griep overleed 1/3 van de mensheid. Het afgelopen halfjaar is de wereldbevolking met meer dan 40 miljoen gegroeid: https://www.worldometers.info/nl/link.

Corona is geen pretje, maar de huidige paniek is compleet absurd.
+2/-3

 
2 maanden geleden
Als dat van de Spaanse griep (1918) waar was zouden velen van ons niet geboren zijn, vermoed ik. Misschien verwar je het met de pest van 1349 die wel een derde van de mensheid uitroeide in Europa. Ik vind trouwens corona vergelijken met een griepje absurd. En schrijnend voor veel slachtoffers en nabestaanden. Mij zien ze voorlopig niet in een vol stadion.En als er zoveel mensen de regels aan hun laars blijven lappen konden de tribunes binnenkort wel weer eens helemaal leeg zijn.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Hoeveel mensen zijn er daadwerkelijk volledig hersteld zonder dat ze nog klachten hebben?
+5/-0

 
2 maanden geleden
Noem het maar niks Robmeister. ****** is ook niks toch? Meer dan de helft wordt gewoon beter immers.. Onzin natuurlijk, maar zo kun je alles bagatelliseren. Corona is geen doodvonnis idd. Maar stel er overlijdt 'maar' 5%, en nog een procent of 5 krijgt een hele zware tijd op de IC. Moet jij is voor je familie, kennissen en vriendenkring bedenken wat dat oplevert wanneer we Corona echt vrij laten rondwaren
+3/-0

2 maanden geleden
Lukt dus Nooit en is het na 1 wedstrijd alweer voorbij....
+2/-0

2 maanden geleden
Krijg vandaag een email, degenen die All-In gekozen hebben krijgen voorrang. Ik heb een 50-50 gepakt (2 zelfs) en sluit achteraan. Begin me steeds meer genaaid te voelen door onze club.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Nogal logisch dat degenen met een All-In kaart voorrang krijgen. Zij hebben al betaald voor de vriendschappelijke wedstrijden.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dan tel deze gewoon mee bij het aantal bezochte wedstrijden. Nou kom ik never nooit binnen.
En nogmaals, had dit vooraf gemeld toen we een keuze moesten maken.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Alsof ze in mei al wisten dat er bij een oefenwedstrijd die toen nog helemaal niet bekend was maar 6500 toeschouwers aanwezig mogen zijn ...

Het gaat nu om één hele oefenwedstrijd. Op moment als de competitie begint heb jij met jouw 50/50 kaart net zoveel recht als degenen met een All-In of een Original-kaart.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Blijf t een naaistreek vinden
+1/-2

 
2 maanden geleden
Ik heb ook een 50/ 50 maar begrijp volkomen dat mensen die all in hebben voorrang krijgen bij Europese- en oefenwedstrijden. Die zijn namelijk in hun 'pakket' opgenomen en in onze kaart niet Frikandel! Derhalve is onze prijs ook heel anders dan wat all in kaarthouders hebben betaald.
+1/-0

 
2 maanden geleden
In mijn ogen verdienen de mensen die voor een Original kaart hebben gekozen voorrang. Zij hebben er voor gekozen om de club maximaal te steunen (zonder extra's) voor hetzelfde geld als mensen met een All-in kaart.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.989 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antognoni baumgartl boscagli bruma dest dumfries emmen eran feyenoord hag hendrix ihattaren malen moreno mura mvogo rkc romero rosario sadilek schmidt shevchenko sir strootman teze tinus unnerstall viergever wijnaldum zahavi