Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We zoeken op de transfermarkt naar spelers die ons beter kunnen maken'

8 augustus 2020 10:50 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "We zoeken op de transfermarkt naar spelers die ons beter kunnen maken"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met Voetbal International geeft Roger Schmidt aan te verwachten dat er nog versterkingen komen bij PSV. "Ons team is nog niet klaar. Ik ben tevreden met ons elftal op dit moment, maar we hebben nog geen enkele nieuwe speler. Dat is een beetje ongebruikelijk na drie weken in de voorbereiding", aldus Schmidt. "Tegelijkertijd zie ik het als een voordeel. Nu heb ik wel de kans om de spelers die er wel zijn, nog beter te leren kennen. Dat is toch anders wanneer je iemand in het stadion of op video ziet. Ik probeer de voordelen ervan in te zien en me te focussen op de spelers die er wél zijn."

Schmidt gaat verder: "Desalniettemin, zoeken we op de transfermarkt naar spelers die ons beter kunnen maken en waardoor we meer opties krijgen. De verantwoordelijke mensen bereiden dat achter de schermen voor. Als we ze hebben gevonden – en het is mogelijk om spelers aan te trekken – dan zullen we dat niet nalaten. Maar dat is op de achtergrond. Ik focus me op de training en de ontwikkeling van het team."

In Duitse media werd PSV gelinkt aan de komst van doelman Yvon Mvogo, maar dat is volgens de club niet aan de orde. Schmidt kan echter niet garanderen dat of Lars Unnerstall of Jeroen Zoet de eerste doelman gaat worden. "Dat verhaal is voor de aanvallers, middenvelders, de verdedigers en ook de keepers hetzelfde: we bekijken elke positie. Als er een kans is om onze selectie te versterken dan doen we dat", zo geeft hij aan. "Maar op dit moment doen de keepers het erg goed op de training. Ze zijn erg gemotiveerd. We zullen zien wat er de komende weken gebeurt. Ik kan niet zeggen dat we op deze of deze positie naar een speler zoeken. In de voorbereiding zijn er altijd geruchten. Op dit moment ben ik tevreden met hoe het gaat, ook met de keepers. Hoe het verder gaat zullen we wel zien tijdens de voorbereiding."

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger garanderen gemotiveerd mvogo nalaten ongebruikelijk schermen unnerstall yvon zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Verademing om deze man te zien werken en horen praten. Dat heeft de burger moed. Als ik dan Dick Advocaat als een klein kind hoor zeuren om versterkingen. Hopelijk krijgt Schmidt snel een paar gewenste versterkingen aangereikt.
+4/-1

 
2 maanden geleden
Precies. Je weet nu ook al dat Advocaat in de winterstop opnieuw over versterkingen gaat beginnen
+3/-0

 
2 maanden geleden
Om in de eredivisie te kunnen blijven...
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Juist echt veel vertrouwen in deze man, kann niet wachten op echte start vandaag...

Nog ff over de reacties op dat interview met Gerbrands: wat n Kinderachtig gedoe om discussie monddood te maken en zelfs de hele rij reacties weg te halen: shame on you moderater(s); We zitten gvd niet in noord Korea hier!
+5/-2

 
reactie verwijderd

 
2 maanden geleden
Ik heb de reacties niet gezien en gelezen, maar ik kan de tendens al raden:
Daar heb je Toontje weer, die het belangrijker vind om boeken te schrijven ipv JdJ eruit te flikkeren of iets in die trend.

Correct?
Zo ja, dan snap ik dat wel dat de moderators de reactiemogelijkheid opschort. Dus pak niet de moderators aan, maar degene, die zeiken om het zeiken.
+9/-0

 
2 maanden geleden
Day zat er ook tussen, maar dekte absoluut de lading niet, dus NEE @peejay
+1/-1

 
2 maanden geleden
Als dat een mening is van iemand hebben de moderators dat recht niet, inderdaad dit is geen NKorea hier maar NBrabant !
+1/-1

 
site-admin 2 maanden geleden
Zeker met deze temperaturen hebben ook wij wel wat beters te doen dan leiding te geven aan een kleuterklas. Er was al lang geen sprake meer van een discussie, maar gewoon kinderachtig op-de-man-spelen met non-argumenten. De reacties voor dat ene nieuwsbericht zijn uitgeschakeld zodat degenen die wel op een normale manier willen discussiëren er niet meer mee lastig worden gevallen. Ze zijn dan ook niet verwijderd, maar simpelweg niet zichtbaar.
+6/-1

 
2 maanden geleden
Als je als moderator over een kleuterklas spreekt betekent het dat je een vooroordeel hebt. In een dergelijke functie zou je juist neutraal moeten zijn. Ik vind het er steeds meer op lijken alsof me gedwongen wordt op een bepaalde manier over PSV of haar leidinggevenden te moeten praten. Een forum is een plek waar een ieder zijn/ haar mening mag geven. Als ik niks met Gerbrands, Van Bommel of weet ik wie heb dan zal ik dat onderbouwen met goede argumenten. Als daar hier geen plek voor is dan bonjour mijn account maar op een eeuwigdurende ban. De manier waarop hier door moderators wordt ingegrepen heeft veel weg van totaal geen onafhankelijkheid om over de woordkeuze maar te zwijgen. Shame on your team
+5/-5

 
site-admin 2 maanden geleden
Het is absolute onzin dat je per se een bepaalde mening over iemand van PSV moet hebben. Dat is ook al vaak zat aan gegeven, ook via privéberichten aan jou.

Hetgene waar wij over vallen is dat er niet meer wordt gediscussieerd met argumenten waarom iemand wel of niet goed voor de club is, maar dat er puur wordt gediscussieerd met op-de-man-aanvallen en het daarmee niet mogelijk is om een normale discussie te voeren. En dan krijg je al snel een kleuterklas aangezien het steeds dezelfden zijn die bezig blijven.

Zolang jij met goede argumenten kan aangeven waarom jij bijvoorbeeld Gerbrands niets vindt is er dan ook geen enkel probleem. De kritiek over kleuterklas is dan ook niet aan jou gericht. Ja, je bent kritisch. Maar weet met goede argumenten wel aan te geven waarom dat zo is. Daar is niet iedereen het mee eens, maar zolang het op een normale manier gebeurt is er niks aan de hand.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Ik vind de term kleuterklas echt zeer moderator onwaardig. Je weet zelf ook dat je met volwassen mensen van doen hebt. Als moderator dien je neutraal te zijn en vooral te doen wat je van anderen ook wenst. Is dit netwerk op wat voor manier dan ook aan PSV gerelateerd of onafhankelijk en er niets mee te maken?
+3/-3

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb Stefan nog nooit kunnen betrappen op het ventileren van z'n mening aangaande discussies hier, wel dat hij om het leuk te houden hier wel eens ingrijpt. Ook van mij is wel eens iets terecht verwijderd, geen probleem. Ik kan niet anders constateren dat Stefan gewoon neutraal is. 'kleuterklas' is een omschrijving, daarmee heb je geen mening aangaande discussies, dus don't kill the messenger. De groeten vanaf een zorgeloos plekje aan het water.
+5/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Hoe in godsnaam kun jij zien waarvoor hier regelmatig kaarten worden uitgedeeld? Dat er toevallig nu ingegrepen wordt wil niet zeggen dat jij een oordeel kunt hebben. Geloof me, ik heb ratio genoeg om obv aan mij uitgedeelde kaarten een oordeel te kunnen vellen. Dat uitgerekend jij, vanaf een plek aan het water, dit in twijfel denkt te kunnen trekken verbaast me enorm.
+1/-4

 
site-admin 2 maanden geleden
Deze discussie nu graag verder voortzetten op het forum in het gastenboek. Dan kan hier weer puur over het betreffende nieuwsbericht worden gesproken.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Je scheert zo wel iedereen over 1 kam en dat vind ik jammer; ik voel me ook niet aangesproken.

Ik heb altijd normale, maar wel duidelijke argumenten; dat iemand anders zich daaraan stoort of op een kinderachtige manier afreageert is zijn probleem. Ik begrijp dat als je steeds dezelfde personen moet corrigeren, je daar moe van wordt.

Toch ben ik voorstander van uiteenlopende meningen, want dan krijgt zaken veel eenduidiger in het licht. Laten we open staan voor elkaars mening en dat niet verwarren met persoonlijke haat en nijd, dat gebeurd al meer dan genoeg met de nieuwe vluchtige media!

We zijn toch allen begaan met onze mooie club PSV en willen daarover graag vrijuit kunnen praten en discussiëren. Af en toe n provocatie en/of een grap moet ook kunnen, we leven nl in Nederland...
+2/-0

 
site-admin 2 maanden geleden
Een afwijkende mening is dan ook absoluut geen probleem. Zolang de discussie op een normale manier gevoerd kan worden. Dat blijft voor een aantal een probleem. Een grap op z'n tijd is geen enkel probleem, een enkele provocatie moet wellicht ook kunnen. Een paar menen echter dat ze puur en alleen moeten provoceren en dat moet nu onderhand eens afgelopen zijn.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Fijn om een moderator in de discussie te zien ipv enkel verwijderde berichten en/of bans.
Door wat meer aanwezig te zijn op het moment dat, tijdens een verhitte discussie, een 'kleuterklas' dreigt te ontstaan hoeven er misschien geen topics op slot, members een ban te krijgen en vele posts verwijderd te worden. Ook zul je op deze manier als mod misschien wat meer begrepen worden en zullen members misschien wat minder de drang voelen om elkaar te gaan corrigeren.
+5/-0

reactie verwijderd

2 maanden geleden
Ik vind dat keepersverhaal maar niets. Ik zat juist te hopen dat we nu niet meer alles terug zouden spelen. Eén foutje daarmee kan meer kapot maken dan een heel seizoen meevoetballen oplevert.

Unnerstall heeft echt een aantal keer de punten voor ons uit het vuur gesleept in een moeizame periode dit seizoen. Hij hoort nu gewoon 100% vertrouwen te krijgen, tenzij het net als Zoet begin dit seizoen gaat. Vertrouwen is goed voor een keeper.

Besteed liever geld aan een linksback en verder alleen buitenkansjes en vervanging voor vetrekkende spelers.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Inderdaad, zijn eerste taak is (bijna onmogelijke) ballen tegenhouden en dat doet hij goed. Zoet kostte gewoon punten, eerlijk is eerlijk. Als Lars die bal gewoon inlevert aan een aan te trekken topverdediger die wat met de bal kan zie ik geen probleem.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Mee eens. We willen graag een stevige vent in het doel die goed ballen tegen kan houden en uit durft te komen.
Als je te veel eisen gaat stellen tav ook nog goed meevoetballen dan maakt PSV de zaak alleen maar te ingewikkeld. Als de verdedigers zich goed aanbieden is dat meevoetballen van de keeper nauwelijks nodig.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Wie zijn we? Ik denk dat Schmidt toch liever een goed meevoetballende keeper zoekt. Misschien is dat wel essentieel voor het spel dat hij wil spelen. Schmidt zal vast eerst kijken of de huidige keepers voldoen. Als die niet voldoen zal hij willen doorselecteren lijkt me.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Grotendeels mee eens, maar Zoet heeft in het verleden ook veel punten voor ons gepakt. Wat er vorig jaar gebeurt is is gewoon een grote schande. Een jongen van de club die echt een grote rol heeft gespeeld bij drie titels kan geen plots geen bal buiten de zestien meer tegenhouden??? en beland uit tegen WII in de spelersbus tijdens de wedstrijd om vervolgens naar Utrecht te gaan. Werkelijk bizar en symbolisch voor het totale wanbeleid bij PSV sinds het aanstellen van Toon. Ook Zoet verdient een eerlijke nieuwe kans. Ik verwacht dat Schmidt de voltallige selectie weer op hun normale niveau gast brengen. Na zeven jaar lamlendig voetbal eindelijk weer een echte trainer. Laat het seizoen maar beginnen. De platte kar kan klaar gezet worden!!!
+2/-0

2 maanden geleden
Een meevoetballende keeper maakt elk elftal beter,hij versnelt het spel,bij het type spel wat onze staf wil spelen,lijkt een meevoetballende goalie mij een absolute voorwaarde.
Dus ik verwacht daar nog wel versterking.
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.988 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

almelo antognoni baumgartl boer boscagli bruma crockett dumfries emmen eredivisie gakpo heracles ihattaren jong lindsaywilson madueke malen mauro mvogo piroe romero rosario sadilek sangare schmidt sir teze tinus viergever zahavi