Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Yvon Mvogo voor twee jaar gehuurd'

24 augustus 2020 16:56 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Yvon Mvogo voor twee jaar gehuurd"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat doelman Yvon Mvogo inmiddels is geland. De Zwitsers international zal PSV komen versterken als alle procedures zijn afgerond. Mvogo wordt voor een jaar gehuurd van het Duitse RB Leipzig. Op voorspraak van Roger Schmidt maakt hij de tijdelijke overstap naar Eindhoven, mits hij de medische keuring weet te doorstaan.

Update 16:56: Via Twitter voegt Rik Elfrink er aan toe dat Yvon Mvogo voor twee jaar gehuurd zal worden van RB Leipzig.




Tags

mvogo yvon leipzig elfrink geland keuring procedures roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dus alle spelers kan je aan zijn systeem laten wennen, behalve keepers? Echt onbegrijpelijk als je zoet en unnerstal hebt. En wederom krijgen we een transfer zomer met oud spelers van de trainer. Waar zagen we dat eerder?
+7/-3

 
3 jaar geleden
Unnerstal's en Zoet's sterke punt is niet het voetballende vermogen, iets wat in de speelwijze die Schmidt voorstaat belangrijk is .
+3/-3

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens..beetje druk op de keepers en ze worden nerveus én balverlies.
+2/-0

 
3 jaar geleden
ik heb liever dat keepers ballen tegenhouden en de voetballers gewoon voetballen. Unnerstal en ook Zoet in het verleden, hebben bewezen fantastische ballen tegenhouders te zijn, en als er al niet veel mogelijk is financieel is dit te gek voor woorden. Zorg dat we een echte linksback hebben en desnoods nog een top centrale verdediger, in plaats van 3 keepers die alle 3 te goed en te duur zijn voor de bank
+3/-2

 
3 jaar geleden
Kans is dus erg groot dat Zoet en Jurjus gaan vertrekken, anders zou PSV niet een vierde keeper halen. En ik neem aan dat JdJ niet alleen met een keeper bezig is, het halen van een speler sluit een andere aankoop toch niet uit< waarom denken mensen dat toch steeds?
+5/-0

 
3 jaar geleden
Klopt inderdaad, maar waar liggen nu de prioriteiten? Je bent toch al vlug weer enkele tonnen aan salaris kwijt voor zo,n jongen, kun je die niet beter investeren in het salaris van een echte meerwaarde voor de verdediging? Ik heb liever kwaliteit dan kwantiteit. En nu vertrekt Zoet zometeen weer voor een fooi naar een andere club, door dit beleid.
Vind ik zonde, hij heeft een zwak seizoen achter de rug, maar is voor een keeper nog jong en heeft ook gewoon hele goede seizoenen voor ons gekeept.
Daarbij , bij twijfel heeft een Nederlandse jongen uit de eigen opleiding altijd mijn voorkeur boven een aankoop.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het lijkt me dat zowel Unnerstall als Zoet niet echt zin hebben om te blijven zo. Mooi stukje kapitaalsvernietiging. Daarnaast begin ik me meer en meer af te vragen of ze eigenlijk wel door hebben waar de echte prioriteiten liggen... Met dit middenveld kom je er gewoon niet. Kansloos.
+1/-2

3 jaar geleden
Ik sta een beetje dubbel in dit nieuws: goed dat er iets gebeurt - het klopt dus dat er achter de schermen echt wel dingen geregeld worden, in harmonie tussen trainer en TD.
Maar aan de andere kant: hebben we echt deze versterking nodig? Zou toch echt liever een ervaren linksback/CV/middenvelder zien, maar ik laat me graag nog verrassen. ;)
+2/-1

3 jaar geleden
Meest zinloze transfer ooit. Twee prima keepers in huis. Andere posities is veel meer versterking nodig. Totaal onbegrijpelijk.
+6/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ja en nee. Je hebt inderdaad 2 goede doelmannen die beide goed genoeg zijn voor de basis. Maar nu heeft Jurjus al aangegeven weg te willen want hij neemt geen genoegen met een rol als derde keeper. Geheel begrijpelijk. Maar voor wie Schmidt ook kiest. Of die nu voor Unnerstall of Zoet kiest. Ik denk dat beide niet genoegen nemen met een plaatst op de bank. Als die kiest voor Unnerstall dan kan ik me voorstellen dat Zoet weg wil, en vice versa natuurlijk. Unnerstall lijkt me ook geen keeper die bij PSV op de bank wil gaan zitten. Dus een extra keeper is denk ik helemaal geen overbodige luxe.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Totaal niet zinloos. Het is wel zo dat we op andere posities nog harder versterkingen nodig hebben. Als dit straks achteraf de enige aanwinst is. Is het idd een zinloze versterking.

Als je gisteren de CL. finale hebt gezien, dan zie je goed hoe een meevoetballende keeper gevaarlijke situaties al kan voorkomen voordat het überhaupt gevaarlijk wordt. Als je met een hoge lijn speelt in je defensie is het fijn eigenlijk noodzakelijk dat je keeper als een soort laatste man mee kan voetballen. Ook is het fijn als een bal die teruggespeeld wordt naar de keeper niet 9 van de 10 keer balverlies oplevert.

Daarnaast huren ze deze keeper, wellicht kunnen ze Zoet of Unnerstal verkopen, zodat er wat ruimt gecreëerd wordt voor het aantrekken van een speler. Het is nu iig heel duidelijk dat Schmidt het in beide keepers totaal niet ziet zitten.
+5/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt,maar als je je verdiept in deze keeper want de meeste keepers zijn niet compleet dus deze ook niet.
Is dat hij niet uitkomt met hoge ballen.
Dus een bal wegstompen in strafschopgebied als de tank Lars uitkomt zit er niet in.
Met viergever en bosgacli en teze heb je nou niet echt lengte die kopduels winnen.
Ik hoop alleen dat onze Roger niet doorslaat en een tunnelvisie heeft ontwikkelt met zijn visie over hoe een elftal hoort te spelen.
Want dan kan JdJ er nog wel 5 spelers bijhalen.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Dat zal JdJ wel moeten doen op gegeven moment. Ik bedoel ze hebben zelf voor Smidt gekozen met zijn compleet eigen visie. Dan lijkt mij dat je er in meegaat. Je haalt hem niet en zegt vervolgens dat hij zijn stempel niet mag drukken op het elftal. Ik volg dit met argusogen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb me niet verdiept in de keeper, maar lijkt me dat hij aan alle eisen van Schmidt voldoet. Met zijn 1.90 heeft hij ook een flink bereik. Als ik de trainer was van PSV was ik na de afgelopen oefenwedstrijden ook niet echt gerust geworden na het zien van zoet en Lars. Beide in de verkoop zetten en door selecteren.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Verdiep je er eens in.
Deze keeper is zeer slecht in hoge ballen.
Dus heerst niet in het strafschopgebied kwa ballen wegboksen.
Met onze kleine verdedigers zal dat gezellig worden.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Dat zal wel meevallen. De komende periode zal ik zien hoe hij keept. Overigens onze verdedigers zijn niet zo klein joh. Moet je eens voor de gein naar de lengte van de verdedigers van Bayern kijken. Die zijn allemaal niet veel groter dan die van ons. En die kunnen toch aardig ballen wegkoppen.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Heb jij beelden van de laatste jaren kunnen vinden? Ik kwam niet verder dan tot en met 2016. Waarschijnlijk doe ik iets fout?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Als het een keeper van het niveau Neuer was, dan had ik het prima gevonden haha. Maar die kunnen we simpelweg niet halen. Dus zit er altijd wel een krasje op. Op dit moment zijn er andere prioriteiten. Als die opgelost zijn en dan kies je voor een extra keeper (die dus meer mee kan voetballen) logisch. Maar op dit moment, nee.
+2/-3

 
3 jaar geleden
Wie weet zijn ze al bezig met andere spelers. Je gaat dan echt niet wachten totdat dat rond is. Als je deze deal nu rond kan krijgen.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Goed verhaal. Ik ben sceptisch maar laat me graag verrassen. Persoonlijk vind ik het overbodig.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ben jij Stanley Menzo vergeten dan ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als ie wil vertrekken is ie daar al langer mee bezig. Reken maar dat ie op z'n al langer klompen aanvoelt dat deze speelwijze hem niet op het lijf is geschreven en er uitgekeken wordt naar een andere keeper. Ik hoop dat ie een mooie club vindt.
+2/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Keeper jaar huren?
En Lars en Jeroen hebben zich zelf in de voorbereiding willen laten zien en is dus allemaal voor niets geweest.
Neem aan de Jeroen dan nog vertrekt .
Ik kan hier nog niet blij van worden.
Ook omdat deze nieuwe keeper erg slecht is met hoge ballen en zijn goal niet durft uit te komen.
Dus dat zal Roger ook wel weten dus zal er nog een goede kopsterke verdediger bij gaan komen.
Sfeer onder de keepers zal voorlopig wel weer oudverwets gezellig worden.
+3/-1

3 jaar geleden
Ik ben erg benieuwd hoe dit Keeper dossier zich gaat oplossen. Iemand huren en vervolgens 1 van je bestaande 2 keepers dumpen op de markt zou de reinste kapitaalvernietiging zijn. Ik snap eerlijk gezegd niet dat Toon en zijn toezichthouders dit allemaal zouden tolereren dus ik verwacht op kortere termijn een vertrek van Zoet of Lars.
+4/-1

 
3 jaar geleden
Ik snap het ook niet.
Unnerstal veel wedstrijden laten spelen en dan wordt die vanzelf behoorlijk wat geld waard, zodat je hem weer kan verkopen. Dat is lange termijn denken.
Nu een doelman huren, terwijl je al twee behoorlijke doelmannen hebt is geen manier om geld voor de club te genereren.
+3/-2

 
Is 'behoorlijk' opeens het niveau waar we naar streven dan? Unnerstall kan absoluut niet uit de voeten in dit systeem. Dat liet hij in de oefenpotjes ook weer zien. Een geweldige lijnkeeper, maar de tijd dat een keeper alleen maar ballen tegen moet houden ligt al zeker 15 jaar achter ons. Zoveel waard zal hij bovendien niet meer worden, aangezien zowel hij als Zoet over een jaar transfervrij is.

Volkomen logisch dat er nu een nieuwe keeper wordt binnen gehaald die wel gewend is aan dit systeem en je verdere stappen vooruit kan zetten. Haal nog twee of drie veldspelers erbij die ook al bekend zijn met deze manier van voetballen, dan kan de rest van het team zich daar ook aan optrekken. Gaat het niveau omhoog, worden de prestaties beter en dan genereer je pas geld.
+7/-1

 
3 jaar geleden
Laten we hopen dat je gelijk hebt. Maar dan zijn die extra veldspelers wel hard nodig.
Ik vond de doelman niet het grote probleem bij PSV, maar juist het voetbal van de verdediging en het middenveld. Dat gaat een andere doelman niet oplossen, een goede CV + middenvelder wel.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Schmidt wil een meevoetballende keeper om z'n speelwijze te optimaliseren, dus ik snap de aankoop wel. PSV heeft Schmidt daar blijkbaar toestemming voor gegeven kijkende naar het financiële plaatje. Logisch gevolg is dat minimaal één van de twee overbodig is geworden. Buiten dat lijkt het qua carrièreontwikkelijng de hoogste tijd voor Zoet om vertrekken.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Ik lees net over een huur van twee jaar. Dat is in ieder geval beter dan een jaar en geeft een wat langere lijn aan.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Zekers, klinkt goed. Het is duidelijk dat PSV met Schmidt voor de lange termijn heeft gekozen qua speelstijd die volgens mij ook naar onder naar de lagere teams langzaamaan zal worden doorgevoerd. Belangrijkste is uiteraard dat het ook nog gerealiseerd moet gaan worden, het is nl. niet niks om zo een strikte omslag te gaan maken. Ben zeer benieuwd hoe ver PSV1 is bij aanvang competitie. De eerste signalen zijn al zichtbaar, veel direct/vooruit spelen. Gek genoeg deed PSV dat onder Bommel ook het 1e half jaar van zijn 1e jaar met veel pressing(met als pareltje PSV-Ajax 3-0), dus je zou zeggen dat het niet compleet als vreemd moet worden ervaren in deze selectie. Met een nieuwe LB, ervaren man op het middenveld en nog een CV zou je verwachten dat er dit seizoen wel perspectief is.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat is langere termijn in deze? Contract voor 2 jaar?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik schreef hierboven: "Het is duidelijk dat PSV met Schmidt voor de lange termijn heeft gekozen qua speelstijl". RB Salzburg speelt nog steeds met dezelfde speelstijl ondanks dat Schmidt daar al jaren weg is. Niet toevallig speelt RB Leipzig ook zo.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Al dan niet succes zal hierbij de allesbepalende factor worden neem ik aan. Je moet er niet aan denken dat wij bij de kerst geen kampioen meer kunnen worden. Moet je opletten wat er in een dergelijk scenario zou gebeuren.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik ben het met je eens dat met een nieuwe LB, ervaren man op het middenveld en nog een CV dit team wel goed zou kunnen gaan voetballen, maar juist het halen van die spelers zie ik als een groot probleem. Hopelijk heeft Schmidt een goed netwerk. En dan bedoel ik niet ons PSV-netwerk.to ;-)
+1/-1

3 jaar geleden
Dus we hebben twee ok keepers bij het eerste, kopen gemiddeld 3 keepers per jaar, hebben keiharde versterkingen op het middenveld en in de verdediging nodig en gaan vervolgens een keeper huren. Schiet mij maar lek....Maar goed ik ben maar een leek, als we in mei met de schaal staan hebben ze gewoon gelijk gehad.
+3/-0

Is dit echt niet te begrijpen? Ik vind de Kenner hier een punt hebben, soms kan je iets net zo moeilijk maken als je maar zelf wilt, zijn we zo blij met Schmidt maar bij de eerste de beste aanwinst van dezelfde Schmidt gaan wij zieken? Nou zeg, ja natuurlijk hebben we allemaal het recht op een eigen mening he? Dus dat hoeft mij niet duidelijk gemaakt te worden, dus bvb dank.
+8/-4

3 jaar geleden
Een keeper die in 2016/17 voor het laatst (bij Young Boys) een volledig seizoen onder de lat heeft gestaan wordt gehuurd om degelijke keepers als Zoet of Unnerstall eruit te bonjouren? Totaal onlogisch.
+3/-0

3 jaar geleden
Mooi! Mvogo in, Jurjus out. Ook nog bijna 3 weken om zich in de basis te knokken, of niet. Ook prima als 2e/3e keeper. Een 3e keeper kopen is onzin dus ook huren makes sense.

Ik zie het probleem niet.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Zoet zijn contract loopt af 2021,Lars ook 2021.
Deze is een huurkeeper voor 2 jaar en gaat met 3 jaar verlengen bij leipzig las ik net
Dus Lars en Jeroen lopen volgend jaar gratis de deur uit en we zetten een keeper van een andere club erin en helpen mee om de marktwaarde te verhogen voor Leipzig.
Nee das echt topbeleid zeg.
+2/-0

 
3 jaar geleden
En als de contracten van Zoet en Unnerstall worden verlengd, wat zijn ze dan volgend jaar waard volgens jou, als ze weer vroegtijdig uit de EL zijn geknikkerd en weer eens 2e of 3e zijn geworden in de competitie? 5 of 10 miljoen? En je verwacht ook dat ze beide nog een jaar gaan blijven? Dat ze beide genoegen nemen met een plek op de bank? Er kan er immers maar 1 gaan keepen. Hoelang speelt Zoet nu al bij PSV? Hoeveel clubs zijn er in die jaren voorbij gekomen die miljoen wilden betalen voor Zoet? Zoet is het niet en gaat het ook niet worden na nog een seizoen grabbelen of banken achter Unnerstall.
Het is de hoogste tijd om eens van Zoet af te komen en ons te versterken.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk @zondebok dat Mvogo gehaald is om direct in de basis te starten, hij is speciaal gehaald voor deze speelstijl lijkt me.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat denk ik ook ja. Mooi toch? 3e keeper vertrekt en er wordt een keeper gehaald voor de basis. We zouden alleen versterken en geen breedte-rommel kopen.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik denk dat hij als middenvelder of linksback gaat fungeren. Roger zocht nog een mee voetballende keeper. Zal dit dan de top huurtransfer zijn van onze J de Jong?
+5/-2

Ik verbaas me echt over de reacties van sommigen. Van een paar ook weer niet, maar daarvoor maakt het niet uit wat er gebeurd. Die blijven alles in het negatieve zien

Met Schmidt is een nieuwe trainer aangesteld die staat voor een bepaalde filosofie. Gezien de reacties die er kwamen na zijn aanstelling ziet het overgrote merendeel die filosofie ook zitten. Nu hebben we twee keepers die streden om een plekje onder de lat. Unnerstall is een geweldige lijnkeeper, de beste in de Eredivisie. Het is tegenwoordig al flinke tijd voor een doelman niet meer genoeg om alleen ballen tegen te houden. Zeker niet in teams die zeer hoog druk willen zetten. Zoet zou wat dat betreft beter uit de voeten kunnen in dit systeem, maar heeft ook weer laten zien dat dit niveau te hoog voor hem gegrepen is.

Dan kun je twee dingen doen. Je past je systeem staan zodat een keeper als Unnerstall wel onder de lat kan staan of je gaat op zoek naar een nieuwe doelman die deze manier van voetballen wel aan kan. Kies je voor Unnerstall onder de lat zeg je daarmee tegen Schmidt dat zijn filosofie van werken niet past. Dan had je hem niet moeten aanstellen en voor een andere trainer moeten gaan.

Natuurlijk zijn er ook andere posities die versterkt moeten worden. Dat betekent alleen niet dat er niet gekeken mag worden naar andere posities. Afgelopen weken hebben in ieder geval aangetoond dat er in dit spelsysteem dringend ook een nieuwe keeper nodig was.

Daarbij valt de kapitaalvernietiging ook reuze mee, aangezien Unnerstall en Zoet allebei nog maar voor een jaar onder contract staan en niet veel meer op gaan leveren.
+8/-1

 
3 jaar geleden
Zeg je nou gewoon dat mensen die elke dag alles over PSV afzeiken.. euh, ik bedoel opbouwend bekritiseren, negatief doen? Pas op hoor!

Goed verhaal verder! Maar ik denk dat je met je kop in het zand zit volgens onze 'fanatieke' fans.
+5/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ok hij kan meevoetballen. Zegt men. Maar kan hij ook keepen. Hoe is hij met hoge ballen bij corners etc. Ik begrijp wel dat er een aantal hier sceptisch. Jij noemt het negatief. Het gaat wel om hun club en ze mogen ook sceptisch zijn. Een auto heeft een gaspedaal en ook een rem. Net als een fiets motor of brommer. Er zijn mensen die op de gaspedaal trappen en dat is goed, net zoals er mensen zijn die denken wacht even wat gebeurd hier en trappen op de rem.
Samen bepalen we de richting van PSV.
+2/-3

 
3 jaar geleden
Samen bepalen we de richting van PSV? Gelukkig niet!
Je mag een kaartje kopen en dan mag je komen kijken als PSV gaat voetballen. That's it! En daar zitten verder, godzijdank, geen rechten of inspraak aan verbonden.
+4/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Roger krijg toch zijn zin heeft geen tijd voor JDJ en Jurjus kan naar Duitsland en Zoet zal dan ook wel vertrekken...Over een jaar alleen nog Unnerstall over als dat een goed plan is ????
+4/-0

3 jaar geleden
Waarom een doelman huren als je al twee doelmannen hebt?
Huren van een doelman is toch weggegooid geld.
Eerst eens een LB en CV op orde?
+3/-5

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Intussen kan Maxime Delanghe zich ontwikkelen, heeft alles wat een goede doelman nodig heeft. Lijkt qua stijl enigszins op Jan van Beveren.
+1/-0

3 jaar geleden
Prima zet! Jurius is op weg naar Duitsland, Zoet gunnen we allemaal ook een mooie club. Met alleen Lars kunnen we het gevecht niet aan dus dikke prima. Mooie beelden al gezien van Yvon!
+5/-2

3 jaar geleden
Logische en prima zet. Laat die andere transfers ook maar komen!
+3/-2

3 jaar geleden
Geweldig nieuws ik zie zoet of unnerstall geen gomes reddingen maken zoals deze keeper vanaf 1.20

https://youtu.be/BbegKjy7Cbglink
+2/-0

 
3 jaar geleden
Deze link is van 2016 en ziet er spectaculair uit. Heb jij jonger materiaal kunnen vinden? Ik niet helaas. Vreemd dat deze jongen voorbij gestreefd is bij RB.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Misschien eens een samenvatting van de tweede helft van het afgelopen seizoen terugkijken. Bijna elke wedstrijd maakt Unnerstall ook wel zo'n soort redding, mrt uitschieters tegen bijvoorbeeld Ajax en Groningen uit.

Desondanks zeer tevreden met deze versterking!
+2/-1

 
3 jaar geleden
Het is nu wel duidelijk dat er door het management van PSV aanzienlijke beloftes zijn afgegeven om Schmidt binnenboord te krijgen omdat dit normaal gesproken bedrijfstechnisch niet uit te leggen valt. Het is zeer onwaarschijnlijk dat een van beide keepers genoegen neemt met een rol op het tweede plan, waardoor een vertrek van een Nederlands international en een keeper die echt punten voor je pakt groot is. Er is een mogelijkheid om Delanghe vervroegd bij de selectie te halen als tweede keeper (deze jongen is echt een groot talent), maar zal ook niet logisch zijn met de vlieguren die nodig zijn bij JPSV. PSV heeft blijkbaar heel veel vertrouwen in deze trainer en speelt va-bank in deze, dus succes is voor de gehele organisatie een verplichting.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Het heeft er inderdaad zeer veel van weg. Ik heb daar mijn gedachten over. Benieuwd hoe er over een aantal maanden hier gereageerd wordt mocht deze keuze op kortere termijn niet succesvol blijken.
+1/-4

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Sterker nog, in 3 wedstrijden ben je niet gedegradeerd maar kan je wel het kampioenschap uit het oog zijn verloren. Onze directeur is geen kamikaze directeur en de RvC zal na vorig jaar hopelijk extra scherp zijn, maar het lijkt erg op balanceren op een dun koord. Ik wil wel alvast een preorder plaatsen op het nieuwste boek van onze directeur voor de diepere gedachtengang hierover
+2/-2

 
3 jaar geleden
Niet vloeken in de kerk P-Hawk. Het boekenthema ligt hier gevoelig.
+1/-3

3 jaar geleden
Onbegrijpelijk. Drie goede keepers in de selectie. Hoe ga je ruzie zoeken in de selectie Schmidt. Zoek maar een goede verdediger en middenvelder, is veel belangrijker. Het nieuwe seizoen begint bijna en er is nog niks concreets.
Wanbeleid PSV staf.
+2/-8

 
3 jaar geleden
Echt belachelijk wat Schmidt aan het doen is inderdaad. Hij zou een keer bij jou langs moeten gaan voor advies, dan worden we met twee vingers in de neus kampioen! Jij staat namelijk dagelijks met de spelers op het veld, hebt veel verstand van voetbal en je hebt bovendien nog een geheel eigen tactische spelopvatting waardoor jij heel goed weet wie er wel en niet in het team horen.

Of haal ik nu twee personen door elkaar?
+6/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi zeg. Alleen jammer van de huur dat snap ik dan weer niet. Maar een goede keeper hebben we hard nodig.nu nog een CV,LB,2 middenvelders eh een stormram.
+2/-0

 
Ach @11 laten we het nu maar niet hebben over wat jij wel of niet snapt.
+2/-0

3 jaar geleden
Dit zal een domper zijn voor Jeroen en Lars; zij weten nu dat het klaar is. Deze doelman is gehaald als 1e keeper, dat lijkt me duidelijk. Beide keepers, Lars en Jeroen, gun ik het niet om 2e doelman te worden, daar zijn ze allebei te goed voor. Ik had ook écht op een comeback van Zoet verwacht à la Luuk de Jong na zijn dip. Voordeel is wel dat Mvogo de speelstijl van Schmidt al kent. Goed voetbal begint in het hedendaags voetbal echt wel achterin.

Ik vind het ook zeer begrijpelijk dat een nieuwe trainer spelers aanhaalt bij een club. Hij kent die spelers van een oude club en kent de speelstijl waarin de trainer weet dat die spelers daarin goed functioneren. Kampl was een echte aanwinst geweest. Die Koreaan ken ik niet, maar een vervanger van Baumgartl is ook wel nodig.

Deze transfer van Mvogo mag echter niet ten koste gaan van een LB, een voetballende middenvelder ter vervanging van Rosario/Hendrix en een CV. Dit zullen we over een aantal weken weten.

Dat wij als PSV in bijvoorbeeld Zuid-Amerika al jaren geen goede LB kan vinden vind ik ronduit te gek. Waar is de scouting dan al die tijd mee bezig? Lang geleden dat er, Lozano uitgezonderd, een échte topverassing gepresenteerd is.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Typische John de Jong transfer.
Nu Lars en Jeroen nog zien te slijten voor een kratje bier en een bioscoopbon.
+3/-4

3 jaar geleden
Als iets geen hoge prioriteit heeft is het wel een keeper. Richt je eerst op posities waar wel versterking nodig is.
+2/-2

3 jaar geleden
Ik zie veel reacties van supporters die bang zijn dat deze keeper ten koste gaat van de broodnodige centrale verdediger en middenvelder. Maar waar is die gedachte op gebaseerd? Zeker in de wetenschap dat dit een huur betreft.
+6/-0

 
Lars en/of Jeroen zijn helaas geen echt redelijke keepers maar echt niet de toppers waar je op kan rekenen, laten we hopen dan deze Mvogo het wel word, en volgens mij hoort Schmidt dit wel beter te weten dan de supporters, wacht nou maar eens geduldig af.
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage