Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV betaalt ongeveer 8 miljoen euro voor Philipp Max'

31 augustus 2020 12:25 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV betaalt ongeveer 8 miljoen euro voor Philipp Max"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV maandag al hoopt de transfer van Philipp Max af te ronden. Inmiddels staat voor de Duitse verdediger al een medische keuring gepland. De komst van een linksback wordt binnen de club gezien als absolute topprioriteit. Technisch manager John de Jong heeft zondagavond met Augsburg onderhandeld over een transfersom.

Zowel De Jong zelf, Roger Schmidt en de scouting van PSV staan achter de komst van de drievoudig international van het Olympisch elftal van Duitsland.

Update 12:25: Ook De Telegraaf maakt melding van de aanstaande komst van Philipp Max naar PSV. Het weet daaraan toe te voegen dat de club ongeveer 8 miljoen euro zal betalen voor de linksback. Via bonussen zou dat bedrag nog op kunnen lopen, maar ook dan zal het ruim onder de 10 miljoen euro blijven. Max zou sinds het begin van zijn carrière al gevolgd worden door PSV. De club slaat nu toe omdat Max bij Augsburg had aangegeven te willen vertrekken.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

philipp augsburg jong duitsland keuring roger schmidt telegraaf topprioriteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hele goede actie als dit rond komt. Ik hoop dat hij veel stabiliteit in de verdediging gaat brengen, want dat hebben we hard nodig. Als het achterin stabiel wordt dan krijg je ook meer rust in de rest van het team.
Ik hoop wel dat Dumfries zijn contract gaat verlengen, anders hebben we net een LB gehaald, en is de RB weer verdwenen. Misschien kan Hendrix die positie dan over nemen.
+4/-3

3 jaar geleden
Duitser online zijn echt ontzettend positief over deze jongen en zeggen dat hij veel beter kan dan PSV, dus klinkt toch echt als een top transfer dit. Precies wat we nodig hebben.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Zoiets LAS ik ook over Baumgartl...Laat Max zich maar zien dan
+2/-0

3 jaar geleden
Vooral aanvallend goed met een goede voorzet.
Verdedigend niet heel bijzonder,Angelino is beter.
Nu zal het geld wel op zijn,jammer want als je een scouting hebt die zijn lijstjes heeft klaarliggen dan haal je soortgelijke speler voor de helft.
Psv moet wat,elftal wordt er in ieder geval sterker op.
Nu nog een rcv en een scorende middenvelder,box to box speler maar dat zal tenminste 1 huur worden mits er niets verkocht wordt wat boven de 5 miljoen oplevert.
+3/-5

 
3 jaar geleden
Als je een RCV gaat halen wat beter is dan wat je nu hebt ben je minimaal 15 mil. kwijt Laat Teze maar eens een wedstrijd of wat staan, past perfect in dit systeem en een box to box speler heb je in dit systeem niet nodig.
+3/-0

 
Ik heb afgelopen zaterdag een goede box to box speler gezien in Thomas, denk dat Mauro backup voor LB, RB en verdedigende middenvelder ksn zijn.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hoe zit het met het scorende vermogen van Thomas? Is dat voldoende?
+1/-2

 
Minstens 8 doelpunten komend seizoen zeg ik.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zou fantastisch zijn. Lopen kan hij fantastisch. Heb ooit gelezen dat hij in zijn PEC tijd 1 van de beste balafpakkers op de Nederlandse velden was.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik denk dat we ook iemand nodig hebben die als backup van Dumfries kan functioneren. Teze is het komende jaar de RCV. Viergever zien te verkopen en dan een CV aantrekken waaraan Teze en het hele team zich aan kan optrekken. Ook nog een goede CM idd. Eentje met scorend vermogen. Maar probeer dan wel een van het groepje Hendriks, Thomas of Guti te verkopen. Anders hebben we daar weer zoveel spelers. Wellicht is Mauro ook de oplossing voor het middenveld. Als Max komt zou Mauro centraal op het middenveld kunnen spelen. Heeft scorend vermogen en kan box to box spelen. Ik kan niet wachten totdat de competitie weer begint.
+2/-1

 
3 jaar geleden
De tijd dat je voor 4/5 miljoen een goede verdediger haalde is voorbij. Dit zijn de bedragen die tegenwoordig betaald worden.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Whaha.. Soortgelijke spelers voor helft van de prijs? Noem er eens twee?
+4/-1

 
3 jaar geleden
Braian Cufré,kost 4 miljoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is geen soortgelijke speler.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Das mooi, lees ook goede beichten over deze Max!
Ff snel door redeneren: 35 mln in kas na Stevie/ Gaston: daarvan helft gereserveerd voor aankopen, deze aankoop kost Max 9, dan is er nog ongeveer zelfde bedrag over... go PSV go
+3/-2

 
3 jaar geleden
Als je een speler voor 35 miljoen verkoopt betekent dat niet dat je er ook 35 miljoen netto aan over houdt.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Om over de betaaltermijnen maar te zwijgen. Dergelijke transfers worden zelden/ nooit in 1x betaald.
+2/-1

3 jaar geleden
Dan ziet de verdediging er opeens een stuk beter uit!
+1/-0

3 jaar geleden
Met de vorige Philip ( Cocu ) hadden we ook een topper in huis !
+1/-0

Als hij de kwaliteiten bezit van de man die we op die positie nodig hebben moeten we hier onze slag slaan, mij lijkt dan die tien gerechtvaardigd, al wat je eraf mag krijgen is natuurlijk meegenomen.
+1/-0

3 jaar geleden
Prima gedaan op de verjaardag van ons PSV ,gaan we plezier aan beleven..!!!
+1/-0

3 jaar geleden
Dank Smidt! Zonder jou netwerk waren we bij een LB uit de KK uitgekomen of sterker nog! Helemaal niemand. Maar eerlijk is eerlijk John is er in geslaagd om een transfersom op tafel te leggen! Op naar een CV en controlerende middenvelder. Nog 2 weken te gaan.
+1/-9

 
3 jaar geleden
Toch knap dat sommige mensen werkelijk bij ieder nieuws het zo weten te spinnen dat ze een sneer kunnen uitdelen aan John de Jong. Of hij komt uit de koker van Schmidt, of het is bord op schoot scouting, of het is overprijst en te exotisch, of te jong of de verkeerde postitie of voor het verkeerde team.
Klasse aankoop Johnie! Nog 5 weken te gaan, moet lukken.
+16/-2

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens, altijd maar JDJ afzeiken hij heeft in mijn ogen niet echt miskopen gedaan!
En dit is natuurlijk een hele goede aankoop.
+3/-3

 
Geen miskopen is wel een beetje overdreven, maar er zijn echt wel een ietwat kromme meningen hier en daar, het zij ons allemaal vergeven, dus ook JdJ.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Het feit dat vrijwel alle aankopen van vorig jaar nu geen basisspeler gaan worden, terwijl er bijna 40 miljoen is uitgegeven zegt genoeg. Bijna allemaal miskopen. Met name Bruma en Doan. Ook Baumgartl zal het wel niet gaan redden.

En dan hebben we het nog niet over mislukte huurspelers Lato en die Griek.

Ook Thomas en Guti van een jaar eerder zullen waarschijnlijk geen basis worden. Wel meer dan 10 miljoen samen. Tel daar Romero bij op (van Brands) en er zit voor 60 miljoen (!) op de bank bij PSV. Enorm veel geld.

De Jong lijkt het nu wat beter te doen, deze linksback is denk ik ook een aanwinst, hoewel het ook bij elke aankoop altijd weer even afwachten is.

Nog 2 aankopen graag.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Bruma komt nog uit de koker van Marcel Brands. Die kan en mag je niet op het conto van JdJ schrijven. Zeker niet als je PSV supporter bent. Dan zou je dit nl moeten weten.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Als je PSV supporter bent weet je dat Marcel Brands sinds juni 2018 geen Technisch Directeur van PSV meer is. De aankoop van Bruma is dan ook 100% de verantwoordelijkheid van John de Jong. Dat hij al jaren op de verlanglijst stond is opmerkelijk maar uiteindelijk niet relevant. De Jong heeft hem gehaald en het is vooralsnog een enorme mispeer. Uiteindelijk is de TD eindverantwoordelijk voor de samenstelling van de selectie, in voor- en tegenspoed.

Als Mvogo een wereldkeeper blijkt gaan wat mij betreft ook alle credits naar De Jong en moet je niet aankomen met suggesties dat hij uit het netwerk van Schmidt en Kornetka komt. Als dit elftal een topjaar draait met Malen, Mo en Gakpo als uitblinkers gaan we toch niet alle credits aan Van Bommel geven omdat hij ze liet doorbreken?

John de Jong is sinds juni 2018 TD van PSV en daarmee verantwoordelijk voor aan- en verkopen vanaf dat moment. De aankopen tot op heden voldoen gewoon niet. Dat is pijnlijk en jammer maar wel de nuchtere waarheid. Hopelijk zet hij dat dit jaar recht.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens, maar ik word een beetje moe van al dat JdJ bashen wat hier veel gebeurt.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Lato heeft de afgelopen maanden de sterren van de hemel gespeeld en als je wedstrijden van hem hebt gezien moet je toegeven dat het een prima back is, alleen MVB kon er niet mee overweg.
Persoonlijk vind ik Doan ook een goede speler, was inderdaad toen niet nodig maar wouw hem toen hebben?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ja idd,club als Psv met misaankopen Lato en Boscagli op die plek mag kritisch bekeken worden.
+2/-0

3 jaar geleden
Ken hem niet, maar goede stats. En ziet er uit als een gifkikkertje.
Die kan psv zeker gebruiken achterin.

Top John

Ben wel benieuwd wie er centraal de voorkeur krijgen.
Ik zou eerlijk gezegd niet gaan voor Boscagli.

Kan Teze als mandekker spelen? Dan denk ik dat Teze en Baumgartl best kan werken
+1/-1

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Toch nog mogelijk oplopend tot 10 miljoen én doorverkooppercentage...
Noem jij dat onderhandelen Johnnyboy ?
+1/-2

 
3 jaar geleden
Hoe wil jij het noemen frikandel?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje