Transparent
Inloggen
Sluiten

'Thuiswedstrijd tegen Willem II al maximaal bezet'

2 september 2020 09:13 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Thuiswedstrijd tegen Willem II al maximaal bezet"; image source: Pro Shots

De seizoenkaarthouders van PSV hebben al massaal een keuze gemaakt naar welke thuiswedstrijd in de Eredivisie ze willen gaan komende maanden. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat zo'n 20.000 seizoenkaarthouders al een ticket in bezit hebben. De thuiswedstrijd tegen Willem II op zondag 8 november is al niet meer beschikbaar, terwijl voor de thuiswedstrijd tegen FC Emmen ook al ruim 5.000 kaarten gekozen zijn.

Supporters met een seizoenkaart op een van de sfeervakken kunnen al niet meer kiezen voor de wedstrijd van zaterdag 19 september. Diegenen kunnen alleen nog een keuze maken tussen Fortuna Sittard (4 oktober) of ADO Den Haag (1 november).

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus mogen er maximaal 6.500 supporters aanwezig zijn bij een thuiswedstrijd. Hoe de eventuele verdeling van kaarten voor de overige thuiswedstrijden zal gaan kon commercieel directeur Frans Janssen nog niet zeggen. "Dat is speculeren en daar doen we liever niet aan", zo geeft hij aan. "We hopen dat er meer kan, maar de autoriteiten beslissen. In de loop van oktober zullen we op basis van de stand van zaken op dat moment en de geldende regels een nieuw besluit nemen."




Tags

ado coronavirus diegenen emmen eredivisie fortuna geldende janssen seizoenkaart sfeervakken verdeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik ga naar deze wedstrijd! althans, als ik geen snotneus heb.
+4/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
En als je er eentje bént ?
+2/-0

3 jaar geleden
Mooi dat je zelf een keuze kan maken. Ik ga ook. Ben benieuwd hoe de ervaring zal zijn. Het zal anders dan anders zijn, maar ben al zo lang niet meer in het stadion geweest, dat ik er wel weer zin in heb!
+2/-0

3 jaar geleden
Ik begreep dat we door een steward begeleid worden naar onze plaats wanneer we het vak betreden. Kunnen we dan nog wel gewoon tijdens de wedstrijd of in de rust naar de wc en drinken halen? Of moeten we dan onze hand opsteken en een kralenketting vragen aan een steward zodat ze weten hoe veel mensen er per vak naar de wc zijn?

Ik ga er vanuit dat we gewoon vrij drinken kunnen halen of naar de wc kunnen tijdens de wedstrijd, maar wat is dan het nut worden van het begeleid worden naar je plaats?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Je krijgt volgens mij een plaats toegewezen en dat is niet noodzakelijkerwijs de plaats die op je seizoenskaart staat. Ik weet niet of er drank gehaald kan worden want ik denk dat ze drukte in rijen proberen te vermijden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
idd wordt er een plaats toegewezen. Ben naar PSV -Vitesse geweest. Drank kan je gewoon halen, geen probleem, alleen is het jammer dat een deel van de mensen zich niet aan de afspraken en toegewezen plaatsen houdt. Zodra de stewards zich omdraaien zit men naast elkaar zonder afstand te houden. Jammer , want dat gaat er voor zorgen dat er straks geen publiek meer toegelaten wordt, omdat de afspraken niet nagekomen worden....
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Zelf ben ik niet naar Vitesse geweest. Goed om te weten dat er drank is. :pul

Ik ga ervanuit dat ik wel naast mijn 'gekoppelde vrienden' mag zitten. Ik hoop inderdaad wel dat de mensen in de eerste 3 wedstrijden het niet verpesten voor degene die naar Willem II gaan.... :-)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je mag alleen naast mensen uit hetzelfde gezin zitten had ik gelezen... maar ik hoop ook dat ze wat flexibeler zijn. Ik zit eerst een uur heen (en terug) in de auto met mijn vrienden en dan zou ik daarna op de tribune afstand moeten houden 🤣
+1/-1

 
3 jaar geleden
Je mag alleen naast gezinsleden zitten. Je mag wel naast elkaar zitten met drie lege stoelen er tussen.
Steward zal je er op wijzen, dus accepteer het even en verpest het niet ben blij dat je mag/kan gaan!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Dit dus. Hopen dat ze flexibeler zijn?
De regels zijn toch duidelijk; 1,5 meter.
Op die voorwaarde mogen we naar het stadion.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Grapperhaus heeft een precedent geschapen. :-)

Nu, ik zal 3 stoelen ertussen wel overleven maar het noopt tot naar elkaar roepen en das dan ook weer niet de bedoeling....
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
😂😂😂

Geroepen en gejuicht gaat er sowieso worden... was tegen vitesse ook zo, is ook niks aan de hand, we zitten met zijn allen buiten!
+1/-0

3 jaar geleden
We gaan het zien ,al tegen vitas geweest is toch heel anders maar al blij met 1 wedstrijd in november...Nog mensen die niet gaan ,wil hun kaart wel...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje