Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'Ik verwacht twee inkomende transfers en twee uitgaande'

11 september 2020 12:31 - 1 op 1
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands: "Ik verwacht twee inkomende transfers en twee uitgaande"; image source: Pro Shots

PSV zal komende weken nog actief zijn op de transfermarkt. Algemeen directeur Toon Gerbrands gaf in het radioprogramma 1 op 1 op NPO Radio 1 aan dat er nog nieuwe spelers gaan komen en spelers gaan vertrekken. "Ik ga geen namen noemen. Dit is geen sportprogramma en ook niet om onze positie niet moeilijker te maken", aldus Gerbrands. "We weten nooit zeker hoeveel spelers er nog gaan vertrekken. Dat is ook afhankelijk van de aankopen. Ik verwacht twee inkomende transfers en twee uitgaande."

Meer op 1 op 1


Tags

gerbrands npo sportprogramma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
De twee uitgaande verwacht ik Viergever en Hendrix.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ben ook voor een vertrek van Viergever. Geen club is ooit kampioen geworden met hem in de gelederen ;-)
+1/-0

 
2 weken geleden
Het is lastig en het verbaast me dat Viergever zijn basisplaats kwijt lijkt te zijn. Toch denk ik dat hij voorlopig wel blijft. Ik denk eerder aan Hendrikx en Lammers of Romero. Romero heeft.in de voorbereiding vrijwel geen pepernoot geraakt en lijkt gewoon geen gelukkige combinatie met PSV. Lammers wil gewoon weg. Jammer dat hij zich niet aan mondelinge afspraakt lijkt te houden en nietnvia de voordeur wil vertrekken. Maar goed ongemotiveerd laten spelen lijkt me ook niet slim. Als Atalanta niet meer dan 7 wil betalen een hoog doorverkooppercentage afspreken. Dit lijkt mensowieso veilig. Bij psv nog niet doorgebroken maar oogde wel goed in de voorbereiding. Erg jammer dus. Wst betreft aankopen hoop ik in ieder geval voor de balans in het elftal op een Nederlander zoals van Ginkel
+1/-0

2 weken geleden
Lammers en Hendrix zoals Gijsio al meldde.
+1/-0

2 weken geleden
Waarom altijd zo laat? De eerste competitie wedstrijd staat voor de deur, waarom niet de gewenste versterking eerder binnen gehaald, zodat het gehele voortraject en trainingscampagne met de gewenste groep voltooid kan worden. Dan kan je met een gehele groep werken aan een nieuw systeem, welke de trainer voorhanden heeft. Nu stromen wellicht nog 2 gewenste aankopen in, nu de competitie begonnen is. Het kan toch ook eerder?
+2/-0

 
2 weken geleden
PSV is vaak afhankelijk van andere clubs. Clubs willen vaak pas afstand doen van een speler als er een vervanger is aangetrokken of als in de voorbereiding is gebleken dat hij niet voorkomt in de plannen van de trainer. Daarom is PSV vaak relatief laat met het doen van aankopen.
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Waarom zijn wij deels afhankelijk en lukt het bijv. Feijenoord wel om de spelers 2 weken voor de start van de competitie te halen
? Bij Ajax met zijn financiele middelen begrijp ik het. Volgens mij is PSV gefocused op maar 1 of 2 spelers en hebben ze weinig spelers op reservelijsjes staan. Gevar is dan dat je uiteindelijk helemaal achter het net vist en en moet overgaan tot een paniekaankoop zoals Bruma en Doan of dat je pas madat je al 3 wedstriiden hebt gespeeld en punten hebt verloren nog nieuwe spelers moet gaan inpassen
+1/-2

 
2 weken geleden
Omdat PSV 'iets' betere spelers wil hebben dan Linssen of Diemers
+8/-0

 
2 weken geleden
Waarom hengelen ze die jonge van FCEindhoven niet binnen dan? Die kunnen we makkelijk betalen. Snap niet waarom psv altijd zo laat is met dit soort dingen. Grote spelers begrijp ik wel. Dan ben je afhankelijk van andere clubs en Europees voetbal. Maar psv moet echt is sneller schakelen. Ziet had vorig seizoen ook voor 4/5 miljoen verkocht kunnen worden, al gun ik hem iedere stap. Lammers ook, ligt ook aan psv zelf dat er nog geen krabbel staat. Bietje druk erop nondeju.
+1/-1

 
2 weken geleden
Omdat die gast van Eindhoven meer dan 7 ton moet kosten. Dat zou ik er ook niet voor over hebben.
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Uh over Lammers: nee dat ligt niet aan PSV of John de Jong, dat is gewoon traineren door die zakkkewasser, uh sorry zakwaarnemer, oh nog niet goed zie ik, zakkenvuller; het is vooral treurig dat Lammers zijn oren laat hangen naar die zaakwaarnemer van hem.

Labyratte streek dus
+1/-0

 
2 weken geleden
Als PSV Bram van Polen en Adil Auassaur wilde halen waren die wel binnnen, zoals bij Feyenoord, maar PSV mikt op catagorie Max, spelers die je elftal beter maken. Die twee van Fey spelen niet als iedereen daar fit is.
+2/-0

 
2 weken geleden
Ik ben toch blij dat PSV niet dat Feyenoord categorie spelers als Linssen en Diemers haalt.
Kwaliteit heeft PSV nodig. En ja, dat kost nogal wat geduld.
+1/-0

2 weken geleden
Hendrix-Lammers weg en terug ????? Werk aan de winkel het gaat al beginnen !!!
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Hendrix en Lammers, Hoe kom je bij Viergever? (Rood Witte Hart Belgie)
+1/-0

 
2 weken geleden
Omdat Viergever in de voorbereiding verschillende keren eruit gelopen werd, is gewoon te traag. En met de speelwijze die Roger Schmidt voor ogen heeft, is er veel ruimte achter de verdediging. Bovendien wil ik Sam graag behouden voor PSV.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik had ook vertrouwen in samba Sam, maar hij maakt zich onmogelijk zo...
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.987 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

angelino baumgartl boscagli bruma dest dumfries emmen feyenoord gakpo guardado hendrix ihattaren madueke malen mauro mertens moreno mvogo romero rosario sadilek schiet sir strootman teze tinus unnerstall viergever wijnaldum zahavi