Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Atalanta bereiken akkoord over transfer Sam Lammers'

17 september 2020 21:02 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV en Atalanta bereiken akkoord over transfer Sam Lammers"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV en Atalanta een akkoord hebben bereikt over de transfer van Sam Lammers. De aanvaller vertrekt voor ongeveer 9 miljoen euro naar Italië. Via bonussen kan dat bedrag oplopen naar ongeveer 10 miljoen euro. Een gedeelte van de transfersom zal worden afgestaan aan sc Heerenveen, omdat de aanvaller een seizoen op huurbasis in Friesland speelde.

Meer op ED.nl




Tags

atalanta lammers friesland heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Doei! Erg benieuwd naar het doorverkoop percentage. Benieuwd wie er voor in de plaats komt en welke centrale verdediger.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Doei! is ook mijn eerste ingeving. Max. bedrag voor deze speler, en van die 10% is het achteraf gissen hoe er is gehandeld. Op naar Emmen thuis en vizier op de toekomst.
+4/-0

3 jaar geleden
Mooie transfer voor hem en mooi bedrag om mee verder te kunnen bouwen, Sam heeft dingen die andere niet hebben maar is te licht voor PSV. Nou doorpakken en een bepalende middenvelder ophalen. Succes, Sam!
+4/-1

3 jaar geleden
Strik er omheen en weg ermee. Ik ben benieuwd of de blessuregevoelige Sam Lammers het weet te redden tegen de harde verdedigers in de serie A. Talent heeft hij, jammer dat hij het niet wil laten zien bij de club die vertrouwen in hem hield. Hopen dat Zahavi daadwerkelijk komt en ook een verdediger en middenvelder.
+3/-0

3 jaar geleden
Daaag jammer van de 10% beetje dom ,en Sam dat wordt veel op de bank zitten lijkt me ..
+2/-1

3 jaar geleden
Voor een speler die 19 wedstrijden in t eerste speelde en nog een 1 jarig contract had een mooi bedrag. Toch heeft PSV / JDJ zich laten piepelen. Zonde.
+2/-1

3 jaar geleden
Effe! 10% van de opbrengst van deze vrat gaat naar Friesland ? Wat un farce J de Jong. Hoe dan?
+2/-1

 
3 jaar geleden
Zal wel in zijn contract staan, lijkt je niet?

Het onvermorgen van sommige mensen om even na te denken voor ze hun mond open trekken blijft me verbazen
+2/-1

 
3 jaar geleden
Lijkt me niet. Dit heeft toch niks met het contract van Sam Lammers te maken maar met de huurovereenkomst tussen PSV en SC Heerenveen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik bedoelde uiteraard het contract van Lammers bij PSV
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ja, daar reageer ik juist op. Er staat toch niet in een contract van Sam Lammers met PSV dat PSV een bedrag aan SC Heerenveen moet betalen. Dat is iets tussen PSV en SC Heerenveen. Zij zijn dan de contractpartijen en niet Sam Lammers. Want PSV is dan iets verschuldigd aan SC Heerenveen.
+2/-0

3 jaar geleden
Een doorverkoop percentage hebben op een speler doe niet eens eigendom was van Heerenveen !! Oerstom van PSV en klasse gehandeld vanuit Heerenveen. Onbegrijpelijk
+2/-1

 
3 jaar geleden
En wat nou als Heerenveen PSV 2 miljoen heeft betaald om Lammers destijds te huren? Dan heeft PSV er toch winst op gemaakt?
Als je niet weet hoe de vork in de steel zit, zeg dan niks.
+4/-1

 
3 jaar geleden
Een subtopclub die een huursom van 2 miljoen betaalt? Zou opmerkelijk zijn. Helemaal bij SC Heerenveen gezien de financiele problemen van de afgelopen jaren. Denk eerder dat er toezeggingen t.a.v. speeltijd onder normale omstandigheden zijn gemaakt want daar ging het PSV om, minuten op Eredivisie-niveau maken.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Hahaha die stugge Friezen?? 2miljown betalen voor Lammers?? Hahaha..toedeledoki
+1/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Goede deal. Nu Zahavi halen. Liep 1 op 1 in de EK kwalificatiereeks,dacht 12 goals. Daarbij als je in China 1 op 1 loopt kan dat hier ook 1 op 2. Relatief veel assists. Hij zal geen of nauwelijks transferkosten hebben, brengt ervaring en rust voor de jonge garde voorin die zich in de luwte kunnen verder ontwikkelen. Voor 5 miljoen. Lammers voor 10 de deur uit wat toch niks zou worden aangezien Madueke nu al een klasse of 2 beter is. Zahavi heeft in China z'n zakken goed gevuld, nog ff 2 jaar bij beunen in Europa. Snel een handtekening graag.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Als hij in China 1 op 1 loopt dan kan hij er hier ook 25 per seizoen in schieten. Een paar ploegen in NL hebben een behoorlijke verdediging, maar over het algemeen vind ik de ploegen in NL erg zwak achterin.
Met al die jonge spelers is een ervaren speler erbij zeer nuttig. Je zag hier vorig jaar dat een ervaren LB meteen een stuk meer rust in het elftal gaf.
+2/-0

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Waardeloze deal met dat doorverkooppercentage. Alsof je een huis huurt, daar uit gaat en als het verkocht wordt krijg jij nog geld mee. Ze zetten PSV weer eens ouderwets voor lul.
+1/-1

 
3 jaar geleden
En wat als jij dat huis, met veel tijd, geld en inspanning, aanzienlijk meer waard hebt gemaakt dan dat het daarvoor was? Dan vindt je het prima dat iemand anders, de verhuurder in jouw verhaal, z'n zakken gaat vullen met jouw tijd, geld en inspanning?
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
In jouw vergelijking heeft Lammers dus Heerenveen beter gemaakt ?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ook, toen.
Maar ik bedoelde dat Heerenveen Lammers beter heeft gemaakt. Bij Heerenveen heeft hij een goed seizoen gespeeld en bij PSV 27 wedstrijden en 6 doelpunten in 3 seizoen.
Dat seizoen in Heerenveen heeft hem 10 miljoen waard gemaakt, niet het gepruts, 6 doelpunten en de blessures bij PSV.
+3/-0

3 jaar geleden
Wat een rat. Dacht (of had gehoopt) dat dit een echte clubman was. Van dit soort streken houd ik niet. Tot nooit meer ziens.
+2/-0

3 jaar geleden
Natuurlijk gewoon erg jammer. Heb er over nagedacht en ik denk dat ie zich ook onzeker voelt en misschien wel denkt dat ie echt een stuk minder goed is als Malen?
+1/-0

3 jaar geleden
Ik ben nooit een fan geweest van Lammers. Tuurlijk laat soms wat leuks zien en zijn tweebenigheid is een plus maar het lijkt mij allemaal net niet goed genoeg. Heb ook niet gezien dat hij een klik heeft met bepaalde spelers.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi dat PSV, ondanks de last-minute naaistreek van Lammers, toch nog een aardig bedrag heeft verdiend.
Dat miljoen heeft Heerenveen verdiend, vind ik. Naar mijn mening is dat jaar het enige dat hem die 10 miljoen waard maakt, want PSV heeft hij maar weinig laten zien.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ziet de reacties hierboven ff te lezen, op een PSV supporters-site. Er worden hier even zonder veel te weten over contracten, afspraken, belangen eventjes een Psv-speler en managers kaltgestellt. Bij zo'n 'supporters' heb je geen vijanden meer nodig.
+2/-2

 
3 jaar geleden
jij wilt dat iedereen die jongen en zijn entourage vriendelijk gaat bedanken? Welkom in de wereld van voetbalfans weer emoties de ronde doen. Godzijdank maar anders zou het echt een oude wijven omgeving worden.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Inderdaad. Deze ras PSV-er verdient een ereronde in een vol stadion als dank voor zijn enorme verdiensten voor de club en de tientallen mooie goals waarmee hij ons heeft verwend. Ondanks het enorme gebrek aan vertrouwen vanuit de club heeft hij samen met zijn zaakwaarnemer toch maar mooi een vertrek door voordeur gerealiseerd. PSV zou Fazeli dan ook aan alle talenten uit de jeugdopleiding moeten adviseren vanwege zijn betrouwbaarheid, transparantie en samenwerking met de club.

ED en VI publiceren op verzoek van de PSV-directie morgen een uitgebreide rectificatie om de onjuiste en ongefundeerde aantijgingen t.a.v. Lammers en zijn zaakwaarnemer te ontkrachten.
+3/-0

3 jaar geleden
Houdoe. Voor de persoon Sam Lammers (en zijn aanhang) is dit een hele mooie stao. Leven in een andere (internationale) omgeving is prachtig en kan je veel brengen als mens. Blij dat deze deal erdoor is. Spelers die liever elders ballen moeten vooral lekker opbokken. Mooi bedrag in the pocket. Het is nu aan John de Jong en zijn hulp scoutjes om met zinvollere investeringen te komen dan Doantjes, Brumaatjes en Zorbo's. Doe je best PSV. Maak de selectie beduidend sterker. Een jongen als Sam Lammers maakt je geen kampioen. Is voor zover ik dat kan beoordelen geen echte winnaar die tot het gaatje ging.
+1/-0

Zullen we dit nu het achter de rug is kunnen laten rusten, Ik vind het iig geen naaistreek van Sam Lammers, hij gaat erop vooruit en wie kan dat ontkennen? En PSV heeft er het Maximale eruit weten te halen, ik zie dit als manna uit de hemel ivb met evt komst van Zahavi;-)
+2/-1

 
3 jaar geleden
Bij PSV knallen de kurken, 10 miljoen voor een speler uit de JO. Ten eerste wordt er veel aan verdiend (buiten opleidingskosten, Heerenveen), ten tweede is dit supergoede reclame. Welk beloftevol talent wil niet bij PSV komen voetballen, als het mogelijk is om bij een Europese subtopper terecht te komen? Ook met deze transfer wordt weer verder gebouwd aan de reputatie in Europa/wereld. Bedenkende dat ook de helft van PSV1 uit zelf opgeleide spelers bestaat. Financieel kan weer verder gebouwd gaan worden, waarna de resultaten ook steeds beter (zullen) moeten worden.
+2/-0

3 jaar geleden
Sam Lammers naar Atalanta! Zag de potentie wel maar bij PSV er nooit uitgekomen.
Ik wil even reageren op een aantal supporters hier over de 10% naar Heerenveen.

Laten we eerlijk zijn doordat hij bij Heerenveen een heel seizoen heeft gespeeld, naar mijn weten rond de 15 goals gemaakt heeft daar. Levert hij nu 10 miljoen op.
Mijn logische verstand zegt dat de 10% clausule tot stand gekomen is als Lammers een x aantal wedstrijden (en evt x aantal goals had gemaakt) voor Heerenveen heeft gespeeld.

Ik vind het echt niet zo'n slechte deal en goed bedacht. Als hij dat seizoen niet had gedraaid bij heerenveen, wat zou hij dan opgeleverd hebben.
+3/-0

3 jaar geleden
Eigenlijk best een goede deal. Waar we doorgaans weinig krijgen voor transfers gaat Sam voor een hoofdprijs, zeker afgezet tegen zijn prestaties, de deur uit. Er staan veel grotere talenten klaar met Gakpo en Mandueke, dus echt missen zullen we hem ook niet. Hopelijk kunnen we met dit extraatje net wel die o zo belangrijke middenvelder en verdediger halen. Die spits zie ik ook wel zitten. Veel ervaring, bewezen goede prestaties en bekend met ons nieuwe systeem. Het gaat er allemaal steeds beter uitzien.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Succes op de bank! Vergeet je mondkapje niet. Sla ze maar flink in want je hebt ze iedere week nodig.
+1/-0

 
Sneue reactie man, pfff zo hatelijk hoeft nou ook niet man, komt zielig over.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje