Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax probeerde op laatste moment om Eran Zahavi aan te trekken'

20 september 2020 13:53 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax probeerde op laatste moment om Eran Zahavi aan te trekken"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International weet te melden dat Ajax op het laatste moment heeft geprobeerd om Eran Zahavi binnen te halen. Een ultieme poging om de spits naar Amsterdam te halen mislukte aangezien hij zondag zijn handtekening zette onder een tweejarig contract bij PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad had ook Fenerbahce belangstelling, maar wilde de spits naar PSV omdat hij meer zekerheid had op speeltijd en denkt onder Roger Schmidt mee te kunnen spelen om de titel

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

eran zahavi fenerbahce poging roger schmidt titel tweejarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Typisch, probeerde ze bij Luuk toen ook al toch?
+6/-0

 
11 maanden geleden
Luuk, Guardado, Ramselaar, Maher, maar ook Alvarez was eerder een target van PSV dan voor Ajax.
Met Frenky de Jong was PSV al mondeling akkoord, tijdens onderhandelingen met Willem II kaapte Ajax hem weg. En zo zullen er wel meer zijn. Brands heeft dit al eens ooit aangekaart.
+5/-0

 
11 maanden geleden
Ik had het idee dat PSV bij Frenky wat traag handelde, en dat als PSV direct echt had doorgezet hij wel naar PSV was gekomen.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Proberen ze zowat Eens per jaar, notty Noises.
+1/-0

11 maanden geleden
Deze is voor de mensen hier die continu klagen over John en de scouting en telkens weer roepen dat alles beter is en gaat bij Ajax.
+9/-4

 
11 maanden geleden
Wat heeft John dan aan deze transfer bijgedragen ? Als Schmidt geen trainer was hier hadden we de spits van Helmond Sport aangetrokken, en nog trots gepresenteerd ook door Johnny. Van dat geld wat vorig jaar de put in is geflikkerd hadden we een mooie selectie kunnen samenstellen deze zomer...
+2/-3

 
11 maanden geleden
Serieus?
Schmidt doet zeker ook de onderhandelingen?
+3/-2

 
11 maanden geleden
@El Frikandel, Ik krijg ook het idee dat de trainer de mán is die max en deze spits naar Ehv heeft gehaald. Zegt Eran trouwens ook zelf in een filmpje van PSV. Maar ik ben blij dat hij met zijn netwerk en naar PSV zo op kan frissen.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Je mag de zondaar(s) best bij nummer noemen, van mij dan hé;-) tja die de schoen past dan?
+1/-0

11 maanden geleden
Ze zijn in Amsterdam wel erg bang dat PSV deze spits naar PSV gaat. Een goed teken moeten we maar denken. En dan kinderachtig deze speler op het laatste moment een aanbieding doen zodat hij niet naar PSV gaat. Ze hebben deze spits van 33 jaar helemaal niet nodig voor de basis. Als het nodig mocht zijn hebben ze KJH nog.Waar een grote club heel klein in kan zijn.
+10/-0

11 maanden geleden
Niks nieuws. PSV is hun obsessie en er bestaat binnen de voetbalwereld geen grotere vernedering dan wat we op 15 april 2018 met ze hebben gedaan. Geen zak geld die daar tegenop kan. Al die Zuid-Amerikanen van ze, allemaal PSV -formule. Van Overmars was sowieso ook al jaren bekend dat hij alles afkeek van Brands en dan simpelweg wat meer geld bood.
+12/-0

11 maanden geleden
En dan vragen de Ajax-fans zich nog af waarom de rest van Nederland zo'n hekel aan hun club heeft. Als Ajax geen kampioen wordt is het feest in veel andere stadions. Dit is eigenlijk bijna ziek gedrag.
+9/-0

11 maanden geleden
Ze zijn daar veels te bang dat als die succes supporters hun bekende liedje gaan zingen over inwoners van een land en hij dan geheid scoort tegen hun. Zou toch wel erg mooi zijn.
+7/-0

 
11 maanden geleden
Haha, ik ben ook benieuwd of die vlag van Israël er nog hangt in Am*dam.
+5/-0

11 maanden geleden
Ha ha, zijn we vergeten dat PSV Ronaldo wegkaapte voor de neuzen van Ajax.
+1/-3

 
11 maanden geleden
Ronaldo werd gekocht voor een basisplaats bij PSV. Zahavi hebben ze in Amsterdam helemaal niet nodig. Toch wel een groot verschil in handelen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Whahaha, aan dit soort berichten kun je zien dat het binnenkort dun door de broek loopt in A'dam, fijn vooruitzicht!

PSV is goed bezig en dat voelen ze daar, vergeet niet dat wij de enige club zijn waar ze echt angst of ontzag voor hebben, PSV is namelijk de club met een positieve balans tegen hen...

Ik zit nu al te genieten en laten we inderdaad niet vergeten dat bijna alle echte Fans van de andere clubs, deze altijd maar gehypte verzameling in dat zaalvoetbal tentje uitkotsen.

Ik ken persoonlijk meedere die hard Fans van NEC en Twente: allemaal schurfthekel aan onze vrienden...
+5/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
11 maanden geleden
We hebben 2 potjes tegen matige tegenstanders gewonnen. Dat smaakt naar meer maar laten we in december eens kijken of we daadwerkelijk goed bezig zijn. Gisteren al weer een narrow escape waarbij de goal zelfs afgekeurd had kunnen worden vanwege de actie van Dumfries. 2 van de 10 scheidsen hadden hem nog afgekeurd ook.
+2/-2

11 maanden geleden
Naast genoemde rijtje van spelers die Ajax via PSV gescout heeft horen ook Tagliafico en Narsingh. Bij Narsingh had Overmars zelfs een salaris geboden boven het salaris plafond.
Die hebben ze ook al gejat van PSV. Die had dat al een jaar eerder ingesteld. Vervolgens komt Ajax ermee alsof ze iets nieuws hebben bedacht.
+1/-0

11 maanden geleden
Ten Hag beweert dat hij door zijn zaakwaarnemer is aangeboden aan Ajax en Ajax er vanaf heeft gezien omdat ze al genoeg spitsen hebben. Vraag me af wie er de waarheid spreekt.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Mooi hoe die trainers de ene keer niks weten over het technisch beleid en de andere keer precies weten hoe het zit (ingefluisterd).
+2/-0

 
11 maanden geleden
Denk dat er wellicht een kern van waarheid in zal zitten en dat het daadwerkelijk verhaal misschien wel als volgt luidt.

Aangeboden bij Ajax -> niks mee gedaan -> te horen gekregen dat hij wellicht naar PSV gaat -> toch nog even stoken.
+2/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Daarover zegt de zaakwaarnemer van de Israëliër, Ronen Katzav, nu dat het een pure leugen is. "Een speler als Eran Zahavi hoef je nergens aan te bieden. PSV was zijn eerste keus en Eran wilde met Roger Schmidt werken. Bron: Voetbal International.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Zou leuk zijn als ie nou de winnende in de Arena scoort.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Mooier dan Siem in de Arena wordt het toch niet meer haha.
+4/-0

11 maanden geleden
Kan hij donderdag al meedoen? Ben erg benieuwd naar hem, ook al is hij 33. Ervaring doelpunten maker ik zie het postief, denk dat we veel plezier van hem hebben, beter dan bruma en romero samen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Romero bracht me anders gisteren best veel plezier.😊
+2/-0

11 maanden geleden
Blijven ratten en waarom heeft bijna iedereen een hekel aan ze nu om deze dingen..
+2/-0

reactie verwijderdPSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast bergwijn berisha bijgesteld cashen crockett daguardo doan feyenoord fofana gakpo hockey hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen nederland raiola sambo santos schmidt sonny steemzen teze yonci zahavi