Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] PSV bevestigt komst van Vincent Müller

23 september 2020 10:22 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>[Update] PSV bevestigt komst van Vincent Müller</b>; image source: Pro Shots

Doelman Vincent Müller komt definitief naar PSV. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De 20-jarige Duitser komt over van FC Würzburger Kickers en zal in Eindhoven een contract voor drie seizoenen gaan tekenen. Wel zal hij nog een medische keuring moeten ondergaan. Müller zou volgens Schmidt en zijn assistenten uitstekend in het gewenste plaatje van PSV passen, waarop de situatie intern is bekeken en besloten is om hem over te nemen. De doelman wordt gezien als een goed meevoetballende keeper.

Update 22-09 19:59: Via Twitter meldt Rik Elfrink dat PSV maximaal ongeveer 300.000 euro zal betalen voor Vincent Müller. In dat bedrag zijn bonussen opgenomen. De doelman zal woensdag al aansluiten bij PSV.

Update 23-09 10:22: PSV heeft via de officiële kanalen de komst van Vincent Müller bevestigd. De doelman is per direct aangesloten bij de selectie van Roger Schmidt.

Meer op PSV.nl




Tags

muller schmidt elfrink keuring kickers roger wurzburger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Nog geen berichten over een last-minute move van Ajax?
+5/-0

 
3 jaar geleden
Ik ga ervan dat dit sarcastisch is, want Ajax is nu koopclub nr. 1 uit Nederland.

De speler uit de bewierookte jeugdopleiding bakken er vrij weinig van i.t.t. de jeugdspelers van PSV.
+8/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ze noemen alles eigen jeugd. En wat mislukt praten ze niet meer over.
+7/-2

 
3 jaar geleden
Ho ho, de pareltjes Dolberg, Sierhuis en De Wit zullen dit seizoen het verschil gaan maken!
+3/-1

 
Averpsv (geschorst)
3 jaar geleden
Bij psv staan er momenteel 3 uit de eigen opleiding in. Bij ajax 4.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Kun je de namen noemen, want ik kom niet tot die getallen?
+1/-1

 
Het is sowieso de vraag wanneer iemand wel en wanneer niet tot eigen jeugd wordt gerekend. Als je de UEFA-regels gebruikt gelden Malen en Rosario ook als eigen jeugd. Dan zou je nu op vijf spelers uitkomen (Teze, Rosario, Ihattaren, Gakpo en Malen). Madueke zou na dit seizoen ook als eigen jeugd tellen.

Bij Ajax kom je tot Onana, Mazraoui, Blind, Gravenberch en Promes van de basis van afgelopen wedstrijden, terwijl Schuurs na dit seizoen ook tot die eigen jeugd zou horen.
+1/-1

 
Averpsv (geschorst)
3 jaar geleden
Malen, rosario, onana en schuurs etc noem ik geen eigen jeugd
+1/-0

 
Averpsv (geschorst)
3 jaar geleden
Blind, mazaroui, gravenberch en promes.
+1/-0

 
Waarom tel je bij PSV Hendrix en Lammers b.v. niet mee?
+2/-1

 
Averpsv (geschorst)
3 jaar geleden
Lammers is weg en hendrix speelt geen basis
+1/-0

3 jaar geleden
Ook weer binnen ,welkom en succes !!!
+2/-0

3 jaar geleden
En wat te doen met Lars Unnerstall ? Wordt PSV een geheel Duits elftal ?
Het lijkt er veel op. Dat moet je toch niet willen als Psv.bestuur.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Band zonder banaan draaien: Er Laufd ein Deutsche lul in my way hahah
+1/-0

 
 
3 jaar geleden
Verrek ja. Ge het helemaal gelijk hahaha
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik krijg ook sterk het idee dat de hoofdjes van Toon en John in het achterste van Roger Schmidt en staf zitten. Zelden/ nooit haalden we spelers uit de Duitse competitie en nu volle gass. Wordt er op termijn waarde gecreerd vraag ik me serieus af.
+1/-5

 
3 jaar geleden
Dit maakt PSV als organisatie totaal ongeloofwaardig. Zoals eerder aangegeven, indien de noodzaak tot een jonge keeper wordt gevoeld, moet PSV zelf in staat zijn op basis van scouting een jonge keeper te contracteren. We moeten ophouden met een keeper van 20 een goed meevoetballende keeper te noemen. Op die leefdtijd onderscheiden talenten zich door ballen tegen te houden. Delanghe laat zich heel zich gelden bij JPSV, doet het uitstekend en is imo de toekomstige eerste keeper van PSV. Heel goed scoutingswerk en uitstekend contractueel werk. Scenarios: 1. Mueller wordt gehaald als tweede keeper: zeer onwaarschijnkijk: te weinig ervaring, ongeschikt, Unnerstall zal moeten vertrekken. 2. Mueller wordt gehaald als derde keeper: onzinnig, perfect voor de Delanghe om aan PSV1 te laten proeven en blijft keeper van JPSV. In het extreme geval dat er door PSV1 een beroep moet worden gedaan op een derde keeper, dan is Delanghe een prima keeper. 3. Mueller wordt gehaald als vierde keeper: onzinning om een vierde keeper voor 3 jaar vast te leggen en zon jongen uit zn thuisland te laten banken bij JPSV. Het enige scenario dat zou kunnen is dat Mueller wordt gehaald als tweede keeper, Unnerstall zou vertrekken, waarbij bij een lange blessure van Mvogo Mueller de wedstrijd uitspeelt en Delanghe wordt doorgeschoven waarbij Mueller gaat keepen bij JPSV: beleidstechnisch vreemd. Ik kan dat echt helemaal niet meer volgen
+1/-3

 
3 jaar geleden
Tony denk je niet dat we voorheen gewoon geen spelers uit Duitsland naar Nederland konden krijgen?
+3/-0

 
3 jaar geleden
Kwaliteit rendeert altijd ongeacht waar het vandaan komt.
Zolang dat het belangrijkste criterium is vind ik het prima.
Vorig jaar Baumgartl en Bruma uit Duitsland dus wat dat betreft niet nieuw, hopelijk nu wel succesvollere aankopen. Als die dan uit de koker van Schmidt komen is het wat mij betreft prima zolang er maar voldoende aandacht is aan het op peil houden (of brengen) van de eigen scouting.

Onder Brands zijn er ook behoorlijk wat (ex)AZ-spelers gekomen en ook lang niet allemaal even succesvol.

Neemt niet weg dat de ontwikkelingen op keepersgebied op zijn minst opmerkelijk zijn.
Een keeper voor twee jaren huren vind ik nog steeds een rare move.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Tja, de plannetjes van Toon en John hebben nu niet echt veel opgeleverd. Laat ze maar lekker naar de pijpen van Roger dansen tot hun contracten afgelopen zijn. Kunnen we nooit slechter van worden.
+2/-0

3 jaar geleden
Goed meevoetballend? 🤣🙈 Ik ben benieuwd.
+2/-0

3 jaar geleden
Die mag dus een eigen thread krijgen in Spelers.
Ik ken die gast absoluut niet, Schmidt uiteraard wel. Drie Duitse keepers in PSV 1. Unicum.
+1/-0

 
 
 
3 jaar geleden
Waarom steeds deze foto?? Is er niks knappers?
+1/-0

 
site-admin 3 jaar geleden
Heel simpel: het is letterlijk de enige foto die we kunnen gebruiken
+2/-0

 
3 jaar geleden
Een Nederlands talent van een eerste divisie club doen we moeilijk over een paar ton, maar een zoveelste keeper leggen we zo maar even 3 ton voor neer... Voor een derde keeper moet je toch gewoon een transfervrije man met zit ambities halen...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Precies, ik vind de gang van zaken vreemd. We lijken wel een Duitse kolonie aan het worden ...
+1/-1

 
3 jaar geleden
Het is de 4de keeper voor 2 elftallen. Niks raars aan.

Het is je misschien ontgaan maar Roulaix is bijvoorbeeld ook vertrokken.
+2/-0

 
3 jaar geleden
het scouten en doorgroeien van talentvolle (jeugd)keepers is de laatste jaren slecht geweest. Te klein, te weinig talent, geen uitstraling en geen progressie.Ze zijn inmiddels allemaal vertrokken incl.de wat hoger ingeschatte keepers als stand-in voor Zoet zoals Jurjus,Koopmans etc. Aardige keepers (incl.Jeroen) maar geen topniveau Op dit moment lijken de "jeugdkeepers" van een veel betere kwaliteit en uiterst talentvol. De Lange (toptalent), Bodak, van Lare, Peersman. Allemaal uiterst talentvol, groot en met uitstraling.DeLange en Vincent Müller worden volgens mij gezien als mogelijke opvolgers van Mvogo, mocht die na 2 jaar weer vertrekken. Lars Unnerstall gaat m.i.op termijn vetrekken.Prima keeper maar niet voor de speelstijl die PSV voorstaat. Wel voor een ploeg die geen dominantie in het veld voorstaat, maar acteert vanuit een verdedigend concept.Ik heb nog steeds veel vetrouwen in Mvogo, wordt (is) een topkeeper. En wat mij betreft gaat kwaliteit voor nationaliteit.Dus wat het huidige keeperscontingent betreft, uiterst talentvol in vele opzichten en allemaal 'PSV 1 rijp' bij verdere doorgroei.
+3/-0

3 jaar geleden
Is dat in- of exclusief zijn masker? Wordt een hot selling item in onze fanstore.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hahaha, het is wel een goeie voor carnaval. Als je al een spits met losse enkeltjes hebt, mag een keeper met een masker niet ontbreken... En wie weet schuilt zijn meevoetballend vermogen wel in dat masker.
+1/-0

3 jaar geleden
Goeie foto ook. Lijkt op Batman die probeert weg te komen.
+1/-0

3 jaar geleden
Dan is t duo reservekeepers compleet
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage