Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hoopt nog steeds op komst van Kim Min-jae'

25 september 2020 10:24 - Skiete Willy Podcast
Foto: Pro Shots

"PSV hoopt nog steeds op komst van Kim Min-jae"; image source: Pro Shots

PSV heeft de hoop op de komst van Kim Min-jae nog altijd niet uit het hoofd gezet. Voetbal International-verslaggever Marco Timmer geeft in de Skiete Willy Podcast aan dat er nog niet helemaal gebroken is met de Koreaan. "Het wordt wel moeilijk, omdat hij heel duur is", aldus Timmer.

Ook wordt er nog gekeken naar versterking voor het middenveld. "Volgens mijn informatie moet hij uit de Bundesliga komen", zo geeft hij aan. Dat meldde hij een week geleden ook al in dezelfde podcast.

PSV zal op zeker nog twee versterkingen halen volgens Timmer. "PSV heeft nog wel wat te besteden", zegt hij daarover. "De mensen die mij steeds vragen om spelers: wees gerust, op vijf oktober zullen ze er zijn."
Discussieer mee op de forums


Tags

jae kim timmer podcast bundesliga koreaan skiete willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hoop ik ook kost wat maar dan krijg je ook wat ,,en later krijg je nog een zak met geld meer ...
+1/-0

3 jaar geleden
Gelukkig worden de toppers pas in de 2e seizoens helft gespeeld.
+1/-0

3 jaar geleden
"Volgens mijn informatie moet hij uit de Bundesliga komen". Die voorspelling durf ik ondertussen ook wel te doen haha.
+4/-0

3 jaar geleden
Ik zou het wel aandurven met de huidige verdedigers. En anders vind ik dat ze een van de andere verdedigers moeten verkopen Baumgartl of Viergever. Wat moet je met 6 centrale verdedigers.
+1/-1

 
Ik durf het absoluut niet aan met deze verdedigers.

- Boscagli is voetballend uitstekend, maar verdedigend veel te zwak (zie ook weer die tegengoal van gisteren).
- Viergever is niet snel genoeg voor deze speelstijl en speelt daarom ook niet.
- Baumgartl begon vorig jaar echt heel goed, maar nadat hij opeens ver terugviel qua niveau heeft hij nooit meer het niveau van een jaar geleden gehaald. Ook in de voorbereiding maakte hij een heel zwakke indruk.
- Obispo moet vooral zorgen dat hij eerst fit wordt voordat we hem goed kunnen beoordelen. Heeft het vorig jaar bij Vitesse heel goed gedaan, maar sukkelt sindsdien met blessures. In de speeltijd die hij kreeg in de voorbereiding deed hij het bizar slecht, maar dat zou door een gebrek aan wedstrijdritme wellicht veroorzaakt kunnen worden.
- Teze doet het gewoon uitstekend. De grote verrassing tot nu toe. Is echter ook de back-up voor de rechtsbackpositie indien Dumfries niet kan spelen.

Conclusie is voor mij in ieder geval heel duidelijk: er moet absoluut nog een centrale verdediger bij als we serieus voor de prijzen willen gaan spelen dit seizoen. En bij voorkeur ook een back-up voor de rechtsbackpositie zodat je met Teze niet hoeft te schuiven.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Je kunt exact hetzelfde zeggen over de centrale middenvelder positie, ook hier zijn voldoende spelers beschikbaar maar allen niet van het niveau dat psv zou moeten nastreven ( al verrast Rosario me in positieve zin). Ik denk dat psv eerst wil verkopen voor ze weer een cv of cm halen, we zullen wel zien hoe we er over een maand voor staan 😊
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ben het helemaal met jou eens op dat van Viergever na. Heel veel mensen hebben bij Viergever het gevoel dat hij niet snel is maar in werkelijkheid was hij twee jaar geleden samen met Lozano de snelste van de selectie. Dat je hem in het geheel niet sterk genoeg voor een basisplaats vind kan ik wel begrijpen, maar het ligt zeker niet aan zijn snelheid!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Boscagli en Teze zijn jong en zullen dus door wedstrijden te spelen alleen maar beter worden. Baumgartl heeft heelveel geld gekost en zijn waarde zal met het aantrekken van een nieuwe CV alleen maar verder verdampen. Natuurlijk wil je altijd verbeteren, maar bij PSV moeten spelers ook de kans krijgen om te groeien zodat we in de toekomst een flinke transfersom kunnen vangen. De jongens die we nu staan kunnen het op eredivisie niveau prima aan. Laat ze maar groeien. Volgensmij is Teze allang geen backup meer voor Dumfries. Gezien de oefenwedstrijden zet Schmidt daar liever een middenvelder neer dan een pure verdediger.
+1/-0

3 jaar geleden
Dit voelt toch weer als de topper waar de hele zomer achteraan wordt gegaan en die pas op de laatste dag gaat komen, met hoge verwachtingen als gevolg ;). Ben benieuwd...
+1/-0

3 jaar geleden
Wordt wel weer eens tijd voor echt beest achterin. Op Alex en Moreno na is het de laatste 20 jaar pure middelmaat geweest waarmee het hebben moeten doen centraal achterin. En warempel, laten dat nu net de jaren zijn (Moreno, Alex) waarin we de grootste Europese successen hebben gekend. Begin met het samenstellen van een selectie nu eerst met een ‘beest’ centraal achterin en ga daarna pas verder opvullen
+1/-0

 
Mag het ook gewoon een "mens" zijn? een zeer getalenteerde die zijn vak goed uitvoert dan?
+1/-0

 
3 jaar geleden
ik zou Bouma en Ooijer geen middelmaat noemen
+1/-0

Goede Centr verdediger en goede centr middenvelder welkom, GOEDE!! Aub geen beesten, het blijft een mensenspel;-)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ach por, het zijn maar bijnamen, je zou het ook positief kunnen opvatten...
Alex was de tank, Moreno de traktor, de Chineze muur is toch n mooie Titel.

Wat bedoeld wordt is dat er een killer moet komen, meedogenloos, snel en sterk!
+1/-0

 
Ik kan geen gelaatsuitdrukking typen, maar bedoelde het ook "humorgewijs";-) Maar komt Kim dan zonder Jae? Kim Min-Jae?
+1/-0

3 jaar geleden
Na mijn weten hebben de Spurs ook interesse getoond in die Koreaan en daar voetbalt ook Son wat ook een Koreaan is. Ik denk niet dat die komt.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Spurs heeft niet de naam van PSV in zuid-Korea, maar wel meer geld; als ik bij PSV zat, zou ik Park en/of Hiddink inzetten...
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afrika amazon babadi bakayoko bankzitten basarnhem bodo bommel bosz degradatie feyenoord heerenveen izecson kampioenskandidaat lozano mislintat overtredingen santos schouten skipper teze til tillman tov utrecht vaio veerman verlenging videoland yates