Transparent
Inloggen
Sluiten

'Papierwerk transfer Eran Zahavi afgerond, spits per direct inzetbaar'

29 september 2020 21:40 - Sport5
Foto: Pro Shots

"Papierwerk transfer Eran Zahavi afgerond, spits per direct inzetbaar"; image source: Pro Shots

Volgens het Israëlische Sport5 is Eran Zahavi per direct speelgerechtigd. Alle benodigde papieren zijn inmiddels binnen en hij kan daarom aanstaande donderdag tegen Rosenborg zijn debuut voor PSV maken. Zahavi werd anderhalve week geleden al vastgelegd, maar omdat hij in China niet werd vrijgegeven mocht hij nog niet in actie komen.

Update 21:50: Via Twitter bevestigt Rik Elfrink dat Zahavi per direct inzetbaar is.






Tags

zahavi eran papierwerk benodigde china elfrink rosenborg vrijgegeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Die kunnen we goed gebruiken, dan kan Gakpo weer terug naar zijn oude positie. Die zorgt voor extra dreiging op zo'n positie. En alles wat er achter zit, heeft dat niet. Hopen dat Zahavi meteen op niveau is.
+4/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Precies.. de wedstrijd in Noorwegen winnen dan ben je zeker van Europees voetbal en een hoop geld. Scheelt misschien ook qua aanwinsten op de valreep als je Europees speelt. Wie weet kun je nog wat toppers halen of huren. Als die wedstrijd gewonnen is heb ik weer wat rust in me flikker.. dan kan Roger en Co lekker verder gaan bouwen aan onze vechtmachine. Helaas zijn we nog niet daar waar ik gehoopt had, maar besef wel dat dit tijd nodig heeft. Denk dat als we eens een half jaar verder zijn dat dit psv onherkenbaar is en enorm atractief en offensief voetbal speelt een heel nieuw soort pressie voetbal wat ook nog is mooi is om naar te kijken en wat we in Nederland en eigelijk ook in Europa nog helemaal niet gewend zijn. Ik heb er echt vertrouwen en geloof in dat Roger ons naar een hoger niveau gaat tillen. De middelmaat eruit, toppers voor in de plaats!
+9/-0

 
3 jaar geleden
@Maan, mee eens. Deze pot winnen is zeer belangrijk, zowel qua status als financieel. Volgens mij heeft Schmidt daarom ook Malen en Thomas niet in de basis gezet afgelopen zondag. Om zekerheid te hebben dat ze dan geen terugval zouden kunnen krijgen. Met Zahavi en Malen hebben we hopelijk donderdag een stuk beter team. Ik kan Rosenborg niet onderschatten.
+5/-0

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Klopt! En geloof maar dat rosenborg fel is na die partij van vorig jaar.
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Heel Nederland weer klagen ja. Laten we de EL lopen is t niet goed, sparen we er spelers voor is t weeeer niet goed. Zeiken om het zeiken.
+3/-0

Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Wow dit is fantastisch nieuws. Veel vertrouwen nu. Rosenborg doet het in de broek. Gewoon iedereen vol vertrouwen geen gekke dingen doen (geen rood pakken). Dan moet je deze kunnen winnen met normale opstelling!
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Maar vootal INstelling !
+2/-0

3 jaar geleden
Nou ik ben heel benieuwd, want met schmidt zou het ook allemaal beter gaan en meer aanvallender. Daar merk ik nog niks van, zal wel tijd nodig hebben. Dus laat het maar zien Zahavi.
+1/-1

3 jaar geleden
En hem nu niet vergeten op het wedstrijdformulier te zetten.
+3/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Het is geen bekerwedstrijd he
+1/-0

3 jaar geleden
He he net op tijd ,nu kan hij het laten zien en winst in Noorwegen dus Europees voetbal en de poen er van..
+2/-0

3 jaar geleden
Goeie spits...minimaal 20 goals dit seizoen..e die sanagare langs Rosario laten spelen..heb je top middenveld.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Die laatste mening had ik niet verwacht van Scorendemiddenvelderaub.
+2/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.838 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage