Transparent
Inloggen
Sluiten

'Koopoptie Adrian Fein bedraagt zes miljoen euro'

9 oktober 2020 01:01 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Koopoptie Adrian Fein bedraagt zes miljoen euro"; image source: Pro Shots

PSV kan Adrian Fein na dit seizoen voor ongeveer zes miljoen euro overnemen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De Duitse middenvelder wordt dit seizoen op huurbasis overgenomen van Bayern München, maar PSV heeft daarbij een optie tot koop bedongen en kan hem dus definitief vastleggen.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

adrian fein bayern

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Wat ik over hem lees en de beelden gezien hebbend, denk ik dat PSV hier ook een potentiële topper in huis heeft gehaald.
Ik ben zeer benieuwd naar hem en hoop hem binnenkort te kunnen zien in het stadion. Ik mis mijn 2e huis...

Redelijk bedrag als hij slaagt bij PSV, dus dan ben je spekkoper!
+3/-0

 
3 weken geleden
Heb je toevallig een link met beelden? Dank
+5/-3

 
3 weken geleden
Op Youtube staan wel wat beelden.
+2/-0

 
3 weken geleden
Hoe kan je nou -3 als waardering krijgen voor het vragen om beelden ?
+5/-0

 
3 weken geleden
Sommige mensen hier hebben 3 weken nodig om over een reactie heen te komen die ze niet zint. Dat zou jij toch moeten weten. ;) Bij jou namelijk ook al een paar gezien.
+5/-0

 
3 weken geleden
Over mij mag iedereen typen wat die wil.
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Ik denk dat we allemaal een beetje ‘Bitchy’ zijn door Corona WouterErik. Ik moet er om lachen. Net zoals door mensen die de persoonlijke aanval denken te moeten inzetten. Als je hier kritisch bent ben je niet zo geliefd. En dan moet je ze straks allemaal weer horen janken. Niks zo veranderlijk als de PSV - Fan
+2/-0

 
3 weken geleden
Rare opmerking dat generaliseren, nergens voor nodig.
Je hebt een duidelijke mening, deelt ook wel eens uit, provoceert of bent soms sarcastisch; dat is verder prima hoor, maar toch ook niet allemaal in t belang van alle PSV supporters of wel?
+1/-1

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Of het nou om Cocu, van Bommel, Lozano, Mo of weet ik wie gaat: in het begin worden ze op handen gedragen om vervolgens met pek besmeurd te worden. En niet door een enkeling, in tegendeel. En ja er zijn fans die er niet aan mee doen maar dat is eerder uitzondering dan regel. Hoe stond jij in het verhaal ‘van Bommel’ toen hij net was benoemd om een voorbeeld te noemen?
+2/-1

 
3 weken geleden
Denk eerder Nederlandse ziekte, zie ook Frons de Boer...
+1/-0

3 weken geleden
Ik ben ook zeer benieuwd naar hem, denk dat hij ons misschien wel het meest gaat verrassen. Even off topic, kijk eens naar highlights van Bruma op YouTube op, die Grieken denken echt dat hij er wat van kan🤣🤣
+1/-0

 
3 weken geleden
Ja ik hoop dat ze wat toe te voegen hebben na dit seizoen, krijgt PSV msn nog redelijk bedrag terug, wat een flop zeg, onbegrijpelijk dat ook Marcel Brands daar achter aan zat...
+1/-1

 
3 weken geleden
Nu snappen we ook waarom Schmidt hem wedstrijden liet spelen. Dat was dus een verkoop/verhuur-poging.
+5/-0

 
3 weken geleden
Dat denk ik dus ook. Gewoon slim gedaan dus door Schmidt. Hopelijk nemen die Grieken hem definitief over na dit seizoen. 😁
+4/-0

 
3 weken geleden
Laten we het hopen. Het echte beleid gaan we vanaf nu zien, nu de EL binnen is en de spelers die overbodig waren zijn verhuurd. Ik moet toegeven dat de selectie er nu veel beter uit ziet dan ik had verwacht.
+3/-0

 
3 weken geleden
Die Grieken hebben hem echt niet zien spelen hoor, dan hadden ze zich wel bedacht
+2/-0

 
2 weken geleden
🤣🤣🤣 gelukkig maar 🤣🤣🤣
+1/-0

3 weken geleden
We moeten het eerst nog maar even zien op het veld wat die jongen kan natuurlijk, maar in eerste instantie is 6 miljoen toch een mooi bedrag. Dan is het gewoon een betaalbare speler. Tijdens de presentatie liet die bij mij wel al een positieve indruk achter. Maar goed persconferenties gelden natuurlijk niet.
+1/-0

3 weken geleden
Falentijn is weer onzin aan het schrijven wat een gelul weer zeg.
Lekker open deuren intrappen
+4/-3

 
3 weken geleden
op tv of in de Televaag?
Indien het laatste, kun je een link delen?
+1/-0

 
3 weken geleden
Dit valt inderdaad niet serieus te nemen. Dat je kanttekeningen plaats oké, maar hij bekijkt alles wel door een heel sombere bril. Ja als alle nieuwe aankopen komend seizoen geen deuk in een pakje boter schieten wordt het een vervelend verhaal. Maar als je eerlijk bent heeft PSV 6 potentiële toppers in huis gehaald (Sangaré, Max, Fein, Zahavi, Van Ginkel en Götze). Alle 6 spelers die in potentie Eredivisie top of nog hoger zijn. Als de helft van deze 6 dat niveau haalt heb je al een belachelijk goede selectie. Daarbij komt dat het reuze meevalt hoeveel financiële risico's er gelopen worden. Er zijn geen belachelijke transfersommen betaald en er is flinke ruimte gekomen in het salarishuis door het (tijdelijke) vertrek van een aantal dure mannen.
+9/-1

 
3 weken geleden
Indd en je noemt al onze top jeugd nog niet eens op. Ja als de wereld vergaat dan gaan we failliet man man wat een nietsnut begrijp ook niet dat dit soort ‘jornalisten’ nog bestaan. En maar betalen op bij Veronica Inside wat stom te brallen pffff triest
+1/-1

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Had je iets anders verwacht van Valse Driessen ?
+3/-0

 
3 weken geleden
Valentijn is altijd heel stoer en schaapachtig mee aan het lachen bij VI. Hij is zo blij dat hij daar aan mag schuiven. Maar 8 van de 10 voorspellingen die hij doet slaan nergens op en daarbij is presenteert hij zich als een erg subjectieve wannabe journalist. Niet serieus te nemen. Zou een goede zijn voor Bild of The Sun.
+5/-0

 
3 weken geleden
De mooiste voorspelling was dat Lucas Moura niet kon scoren en wat lag hij dubbel.
Wij lagen dubbel toen Lucas Moura 3x tegen 020 in 020 scoorde en zo THFC naar de CL finale schoot.
+7/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Ik mag hopen dat Fein dan idd voor 6 overgenomen kan worden! Maar ik plaats wederom een kanttekening..... zal dan toch niet weer om dezelfde constructie gaan als die van Angelino hè?! Dat hij het seizoen daarop opeens voor 10 terug gekocht word door Bayern.... laten we hopen dat men daar iets van opgestoken heeft bij de directie!
+2/-1

 
3 weken geleden
Deze vraag bij Rik neerleggen aub
+2/-1

 
3 weken geleden
Zou me niks verbazen als er inderdaad een dergelijke terugkoop clausule in het contract zit. Is niet zo'n ramp, als het maar niet voor minder dan 15 miljoen is en daar ben ik dan wel bang voor.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dit heet spijkers op laag water zoeken. Bovendien is Angelino goed bevallen, een jaar in ons team gehad, en 6 miljoen aan overgehouden. Is geen enkele club daarvoor of daarna gelukt. Als dit met al onze spelers lukt, zijn we in een paar jaar de rijkste club van Nederland.
+4/-0

 
3 weken geleden
Begrijp deze opmerking totaal niet. Tuurlijk zijn we blij met de optie. Maar is gewoon interessant om te weten of deze optie er ook in zit.
+1/-1

 
3 weken geleden
Als we handelshuis van het jaar willen worden kan ik John de Jong wel op de beurs helpen. Lijkt me dat je als topclub streeft naar stabiliteit in combinatie met prestaties en goede financiële resultaten. Angelino was financieel goede deal, sportief waren we na dat jaar terug at square one.
+1/-1

3 weken geleden
Een betaal baar bedrag als hij een topper is , nog jong dus kan je ook wat geld er mee gaan verdienen hard nodig in deze tijd !!
+2/-0

3 weken geleden
Denk persoonlijk dat dit onze grootste verrassing gaat zijn. Grotere aanwinst dan Götze, vGinkel, Sangare, Mvogo, zahavi of Max.

Dn deze gaat echt verrassen. Koop optie van 6 mln is zeker beschaafd in deze tijd.
+5/-0

3 weken geleden
Hopelijk jaartje plezier van hebben en dan verder kijken. Wellicht ruilen voor Doan of Guti.
+2/-1

 
3 weken geleden
Zou natuurlijk helemaal mooi zijn, maar ik denk om eerlijk te zijn niet dat Bayern op een van beiden zit te wachten. Wellicht als we ze allebei samen aanbieden? ;-)
+1/-0

 
3 weken geleden
Ruilen Doan of Guti bedoeld ie ook niet qua ruilen met Bayern. Maar gewoon puur qua speler ruilen. Guti of doan dan verkocht worden en van de loonlijst en dan hopelijk deze knul op die plaats terug. Mits hij wél z’n verwachtingen waar maakt. Guti vind ik nog steeds top. Maar die weet ieder jaar weer op hetzelfde klote moment een rotblessure te krijgen wat hem z’n plek kost, keer op keer!
+1/-0

3 weken geleden
Had de koopoptie wat hoger verwacht. Heeft uiteraard nog wel wat te bewijzen. Schijnt het bij HSV - weliswaar 2e Bundesliga - wel goed te hebben gedaan afgelopen seizoen.
+1/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

baumgartl boscagli cocufan corona dumfries emmen eredivisie fein fortuna gakpo ginkel gotze groningen hendrix ihattaren jong madueke malen mauro ondermaats pec pingel rosario sangare schmidt teze var viergever vitesse zahavi