Transparent
Inloggen
Sluiten

Vier PSV'ers in voorselectie Nederlands elftal

25 oktober 2020 20:11 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Vier PSV"ers in voorselectie Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Bondscoach Frank de Boer heeft vier PSV'ers geselecteerd voor de voorselectie van Oranje. Het Nederlands elftal speelt komende maand een oefenduel tegen Spanje en komt vervolgens voor de UEFA Nations League in actie tegen Polen en Bosnië-Herzegovina. Namens PSV mogen Pablo Rosario, Denzel Dumfries, Mohamed Ihattaren en Donyell Malen hopen op een plek in de definitieve selectie.

Afgelopen interlandperiode behoorden alleen Malen en Dumfries tot de selectie, omdat Ihattaren toen met een blessure was afgevallen.

Meer op Ons Oranje




Tags

dumfries ihattaren malen afgevallen boer bosnie herzegovina nations oranje polen rosario uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

3 jaar geleden
Tsja wat moet je hiervan zeggen. Niet voor PSV kunnen spelen en dan wel interlands?
+3/-0

3 jaar geleden
Gakpo niet Ihattaren wel?
+4/-0

3 jaar geleden
Lekker afzeggen met een smoesje, clubbelang is nu te groot, als we dit jaar geen kampioen worden kunnen we de komende 15 jaar met Feyenoord en AZ strijden om plek 2.
+5/-0

3 jaar geleden
Ziek melden last van rug of zo nu effe niet !!!
+3/-0

3 jaar geleden
Inderdaad, allemaal afzeggen, nog aan het bijkomen van Corona, en die andere geen zin in dat geleuter met die kleuter (De Boer).
+3/-0

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Opbokken met die interlands, roep maar alle Ajacieden op, die krijgen anders ook al de voorkeur. Laat die aanvang januari maar eens een corona-golf krijgen
+1/-0

3 jaar geleden
Prima, laat onze mannen maar is laten zien hoe goed ze zijn. Doe dat maar bij zowel PSV als Oranje. Gewoon lekker fit zijn en voetballen. (Wel ff met mondkapje op enzo)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje