Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren: 'Ik heb het echt naar mijn zin in Eindhoven'

21 december 2020 08:58 - Nu.nl
Foto: Pro Shots

Mohamed Ihattaren: "Ik heb het echt naar mijn zin in Eindhoven"; image source: Pro Shots

Het contract van Mohamed Ihattaren loopt in de zomer van 2022 af bij PSV. Als het aan de club ligt wordt die verbintenis snel verlengd en daarover wordt al gesproken met zaakwaarnemer Mino Raiola. "Ik zit voorlopig bij PSV, ik ben heel erg blij hier. Ik moet gewoon lekker voetballen en de ballen erin blijven jagen zoals ik vandaag gedaan heb", aldus Ihattaren na de wedstrijd tegen RKC in gesprek met Nu.nl. "Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar. Dat is eigenlijk al bijna, de tijd gaat echt snel. Ik laat alles aan Mino over. Daar heb ik vertrouwen in. Ik laat alles op me afkomen. Ik heb het echt naar mijn zin in Eindhoven."

Ihattaren kende een moeizame start dit seizoen, maar wist in de laatste wedstrijden weer een belangrijke rol te vervullen. "Ik ben echt happy. Je ziet het, ik voel me weer de man van vorig jaar. Ik zat even in een zwarte periode. Ik ben er nu door. Het blijft een groot gemis. Het enige wat ik jammer vind, is dat ik het heb meegenomen naar het voetballen. Misschien had ik dat beter kunnen doen", zo gaf hij aan. "Maar ik ben jong. Ik mag fout maken, dat mag iedereen. We zijn allemaal mensen. Af en toe moet je een keer op je bek gaan. Dit voelde niet als op mijn bek gaan, maar meer als: oké, het is gebeurd. Ik ben God dankbaar. Ik ben blij dat ik nog mijn moeder heb en mijn vijf broers die me hebben kunnen helpen. Zij hebben er ook heel erg veel moeite mee, maar dat tonen ze ziet. Bij mij is dat anders. Maar ik schaam me er niet voor of zo."

Na de wedstrijd tegen VVV van aanstaande dinsdag volgt een korte winterstop waarna in Amsterdam op 10 januari de competitie weer hervat wordt. "Voor mij is de korte winterstop een mooi moment om me een weekje op mezelf te focussen", zei hij daarover. "Ik ga doortrainen, ik stop niet. Ik wil lekker fit blijven en dit niet loslaten. In mijn vakantie ga ik op en neer rennen langs het kanaal in Utrecht."

Meer op Nu.nl




Tags

ihattaren bek broers gemis jagen jong kanaal loslaten raiola rkc schaam utrecht vvv weekje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Prima teksten. Hopelijk zijn ze serieus.
+3/-1

3 jaar geleden
Action speaks loader than words Mo. Ik zou het niet begrijpen als een dergelijk jong ventje zijn hele ziel en zaligheid in de schaal van Mino Raiola legt. Voor zowel Mo en zeker PSV is verlenging van zijn contract met een jaar of 5 de beste optie. Neem een voorbeeld aan je matties bij PSV die al verlengd hebben. Pak de komende jaren een keer de titel en vertrek dan als een grote jongen en niet als een klein menneku die net een moeilijke periode achter de rug heeft en best wel een aantal domme dingen lijkt te hebben gedaan.
+2/-4

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
We hebben hele goede ervaring met Mino , denk aan Hirving . Dat is heel andere koek dan de zaakwaarnemer van Gaston. En wat dacht je van Fazeli .

PSV Insde van gisteren , 20 dec.

Mino Raiola heeft de naam keihard te zijn maar geldt wel als betrouwbaar. Raiola stelt PSV zelden teleur en houdt zich immer aan de gemaakte afspraken. Dat resulteert onder meer in het feit dat er zelden of nooit PSV’ers transfervrij het Philips Stadion verlaten.

PSV zit inmiddels graag aan tafel met Mino Raiola. Dat kan bepaald niet gezegd worden van spelersmakelaar Reza Fazeli. De tot nog toe onbekende agent spant de kroon wat onbetrouwbaarheid aangaat en brengt het hoofd van een keurige jongen als Sam Lammers flink op hol. Is Lammers dan zelf niet ‘schuldig’? Ach, u weet hoe het gaat in de wereld van het voetbal waarin een jonge speler onverwacht miljoenen euro’s in het vooruitzicht krijgt gesteld.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Inderdaad. En de contractverlenging van Malen.
+2/-0

3 jaar geleden
Ben heel benieuwd wat hij gaat doen ! Ben er niet zeker van dat hij bij tekent
+1/-0

3 jaar geleden
Ik laat alles aan Mino over...Dus als die dadelijk aankomt met een, ook voor Mino, lucratief contract in Verweggistan dan doe je dat gewoon....
Kom op man, je hebt zelf toch wel enig idee over wat je met je leven aan wil??
Laat het zowel op het veld als bij het ondertekenen van een contract gewoon maar zien. In de tussentijd ga ik posten bij het Utrechts kanaal 😊
+2/-2

3 jaar geleden
Krijgen we voor de kerst nog een mooi filmpje dat MO getekend heeft ???
+1/-1

 
3 jaar geleden
Zou niet gek zijn ,een mooi kerst cadeau voor de fans.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Anders ferry Bouman effe inschakelen hahaha
+2/-1

 
3 jaar geleden
Die heeft het te druk bij Jumbo.
+2/-1

3 jaar geleden
Ben benieuwd wat Roger na de winterstop gaat doen, als Zahavi weer terug is. Bovendien speelt Mo nu op de plek waar Gakpo het best tot zijn recht komt. Gotze misschien naast Malen in de spits?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Zahavi lekker daar neerzetten waar hij in deze vorm hoort: op het bankie. Voegt nog helemaal nada toe.
+1/-2

3 jaar geleden (gewijzigd)
Spelers huren niet voor niks een zaakwaarnemer in. Die wordt aangenomen om het beste uit de kan te halen voor zijn klanten. Het kan niet anders dan dat Raiola dat zeer goed doet. Anders zouden de spelers niet in de rij staan om zijn diensten af te nemen. We moeten ook niet doen of zaakwaarnemers nutteloos zijn. Verplaats je in een 18 jarige speler die een contract onder zijn neus krijgt van een club. Hoe bepaalt die of dat een goeie aanbieding is? Wat marktconform is enzovoort. Clubs zijn ook niet heilig. Die betalen het liefst zo min mogelijk salaris om vervolgens wel de volle 60 miljoen op te willen strijken bij verkoop.

Edit: Ik hoop natuurlijk wel dat Mo er na wat getouwtrek uit komt met PSV. Gewoon 3 jaar bij tekenen voor een top salaris. Dan kan hij ons mooi nog een paar keer kampioen maken voor hij een volgende stap zet.
+3/-0

3 jaar geleden
Expliciet vermelden dat je het zo geweldig naar je zin hebt, klinkt voor mij hetzelfde als een club die in mindere tijden het vertrouwen in de trainer nog eens bevestigt. Dan weet je hoe laat het is. Maar ik hoop dat ik er volledig naast zit.
+2/-0

Maar alsnog de fans onnodig in spanning houden? Hoe voel je je eigen? gevalletje grootheidswaanzin?
+2/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage