Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jorrit Hendrix vertrekt naar Spartak Moskou'

9 januari 2021 14:53 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Jorrit Hendrix vertrekt naar Spartak Moskou"; image source: Pro Shots

Jorrit Hendrix gaat zijn loopbaan vervolgen bij Spartak Moskou. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Na ruim 16 jaar vertrekt de middenvelder bij PSV. Hij zal zondag al geen deel meer uitmaken van de wedstrijdselectie. PSV ontvangt een bescheiden transfersom voor de eenmalig international, die in totaal 239 officiële wedstrijden in het shirt van PSV speelde.

Meer op ED.nl




Tags

hendrix spartak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Doet toch altijd een beetje pijn als zo'n eigen jongen het nest gaat verlaten..... Heel veel succes Jorrit !!! Nou begrijp ik waarom je haar op je hoofd hebt laten zetten. Het kan daar soms vreselijk koud zijn 🤗
+13/-0

3 jaar geleden
Ik snap hem, maar heel jammer. Echte clubman en ideale 12-13e man in de selectie. Maar na al die jaren en de nodige prijzen is een buitenlands avontuur hem gegund. Succes Jorrit.
+8/-0

3 jaar geleden
Jammer maar ook begrijpelijk. Vaak erg onderschat wat mij betreft. Verzaakt nooit en kan gewoon in de basis mee. Psv heeft nu geen linksbenige VM en maar hopen dat van Ginkel snel kan aanhaken
+9/-0

Het is hem gegund! Tevens een hele mooie club in een fantastische stad. Samen met Zoet was hij lange tijd een van mijn favoriete spelers. Groot clubhart. Niet iedereen is de nieuwe Depay of Malen. Dit soort jongens verdienen net zoveel respect.
+15/-0

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Succes Jorrit, mooi daar ff zakken vullen met roebels👍, zien je in de toekomst vast wel weer terug als echte clubman in een of andere functie!
+10/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Proficiat Jorrit met deze stap. Mooie club, schitterende stad en veel geld. Straks lekker met een goeie zak geld terug naar Heeze . Het siert hem ook wel dat hij nu vertrekt en niet einde contract, dan kon hij nog meer tekengeld krijgen. Bedankt voor je tomeloze inzet voor de club.
+5/-0

3 jaar geleden
Bescheiden transfersom? In dat geval had je hem beter tot einde seizoen erbij kunnen houden. Wellicht dat je 'm in dit slopende seizoen nog nodig zou hebben gehad.
+3/-0

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Op Jorrit z’n plek kun je Guti ook neerzetten.... Thomas... Fein.... ga zo maar door! En zal me niet verbazen dat er alsnog eentje bij komt....
+4/-0

 
3 jaar geleden
Misschien wel, maar PSV gunt deze clubman ook wat.
+3/-0

3 jaar geleden
Een hele mooie stap en meer dan gegund. Heel veel succes in de toekomst! Dank voor alles
+5/-0

3 jaar geleden
Mooie stap, spreekt toch wat meer aan dan Eibar. Houdoe en bedankt Jorrit!
+6/-0

3 jaar geleden
Spartak is een grote club in Rusland, onderschat dat niet. Ik vind het jammer dat er negatief-om-het-negatief en cynisch over hem gesproken werd hier in het item over Eibar, geen idee waar hij dit aan verdiend heeft. Met deze transfer is duidelijk dat er wel degelijk grote clubs met Jorrit willen werken. Verder is Moskou een ongekend grote metropool, een unieke stad waar je dingen mee kunt maken die je nergens anders zult zien, dat is op zich al een avontuur. Ik hoop dat hij er veel succes en plezier zal hebben.
+8/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Haha pvh, ben er zelf ook geweest. Geen woord gelogen over Moskou !
+2/-0

3 jaar geleden
Topclub in Rusland. Ik hoop dat Jorrit het goed doet in Moskou. Ik gun het hem van harte. Hij was toch een jonge van onze mooie club.
+3/-0

3 jaar geleden
Goed voor Jorrit en goed voor PSV. Mooie club en Europees voetbal erbij. Door alle blessures en corona is hij de eerste competitie helft onverwacht toch belangrijk geweest en heeft gedaan wat er van hem verwacht mocht worden. Nu er weer een aantal betere middenvelders terug zijn kan hij zich mooi focussen op een nieuwe uitdaging. Hoop wel dat ie op het kampioensfeest erbij is om zijn vierde landstitel te vieren!!
+8/-0

Met de leeftijd van Jorrit kan er nog van alles gebeuren 26 he, ik hoop dat hij daar zijn aard vindt en verdere stappen maakt, succes zoon van de mooiste club!
+6/-0

3 jaar geleden
Op en top prof met een geweldige instelling. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Mooie transfer voor onze Jorrit. Het is je gegund topper! Bedankt voor alles en veel succes in Moskou!
+7/-0

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Succes en bedankt Jorrit, veel plezier op Novy Arbat ! Let wel op voor maffia daar haha.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage