Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag wil Ihattaren wel bij Ajax

2 maart 2021 17:44 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag wil Ihattaren wel bij Ajax; image source: Pro Shots

Ajax-trainer Erik ten Hag zou PSV-middenvelder Mohamed Ihattaren graag bij Ajax zien voetballen. De oefenmeester zegt dit vandaag tegenover De Telegraaf. "Ik vind Ihattaren een een geweldig goede voetballer", aldus Ten Hag. "Echt een fantastisch talent. Ik hoop dat hij bij zinnen komt en zich nog gaat laten zien aan Nederland. Goede voetballers zijn altijd welkom bij Ajax, maar hij is nu speler van PSV". Ten Hag wilde verder niet ingaan op de huidige impasse tussen PSV en Ihattaren, omdat hij de details daarvan niet kent. Ongeacht deze situatie voegt hij er nog wel aan toe: "hij volgt Ajax in ieder geval wel", doelend op de bij PSV in slechte aarde gevallen berichtjes die de middenvelder op sociale media achterliet voor zijn collega's bij Ajax.

Meer op Telegraaf
Discussieer mee op de forums


Tags

hag ihattaren aarde nederland oefenmeester telegraaf zinnen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Gadverdamme! Waarom nu dit hier plaatsen? Misselijke stemmingmakerij!

Al had ik zulks eerder eind vorige week verwacht.
+13/-0

 
2 maanden geleden
Zo ben blijkbaar en duidelijk niet de enige die hier mateloos aan stoort, gatverdamme!
+1/-0

2 maanden geleden
Zou van der Sar Toon gaan bellen en zijn excuses gaan aanbieden als ze hem binnengehengeld hebben?
+6/-2

 
 
2 maanden geleden
Hopelijk leveren die meer op dan onze gehuurde spelers
+2/-1

2 maanden geleden
Die tukker doet ook al aan stemmingmakerij ?? Zullen we ook een aangifte de.deur uit doen?? Houd je lekker bezig met.die bloedzuigers van je!!
+5/-0

2 maanden geleden
Als ze genoeg betalen maar doen het zat dit gedoe !!!
+2/-0

2 maanden geleden
Kijk dit is nu al weer het zoveelste bericht hier vandaag. Alles om supporters op de kast te krijgen?

waarom zoveel aandacht voor die speler.? Wil ie naar ajaks? Lekker laten gaan dan. Volgend seizoen ff al deze berichten en ook wat links Amsterdams krant schrijft gewoon aan de muur hangen in kleedkamer. Als het netwerk haar zelf nu eens bezig hield met actualiteit wat PSV is doet en de spelers beschijnt die wel zijn eigen 200% inzetten .

Nee ff lekker alleen de smeugige randzaken en roddeltjes belichten.

Laat ze lekker kapotvallen in die betonbak daar.
+10/-0

 
2 maanden geleden
Ik kan t niet beter verwoorden👌👍
+1/-0

2 maanden geleden
Bazour halen. Heeft zich echt verbeterd bij Vitesse.
+5/-3

 
2 maanden geleden
Dat zal ie waarschijnlijk ook wel doen bij ajax na dit seizoen, ergens naar Duitsland of Engeland.
+1/-0

2 maanden geleden
Gaan we nou hier op netwerk al voor de sensatie ? Wil heel graag ? Dat heeft ten Hag nergens gezegd. Je kan van die boskabouter zeggen wat je wil, maar hij liet dit netjes in het midden. En dan gaan we dit hier op het 'eigen' PSV Netwerk aandikken ? Echt triest.
+9/-0

 
2 maanden geleden
Tuurlijk laat hij dot in het midden nu! Einde seizoen gaan ze er werk van maken, Je snapt er niet heel veel van hoe het werkt haha
+1/-3

 
2 maanden geleden
Jij snapt mijn reactie duidelijk niet. Tuurlijk gaan ze (of misschien zelfs nu al) er achteraan. Maar netwerk moet dit niet zo sensationeel brengen, daar stoor ik mij aan.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Dan hebben we elkaar niet begrepen. Excuses . Haha
+3/-1

2 maanden geleden
Lekker laten gaan. Maar eerst een zak geld brengen. En dan kunnen we lachen over het talent dat geen talent blijkt te zijn.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Als je €5m beurt mag je in de handen klappen. Mino regelt dit wel
+1/-1

 
2 maanden geleden
Dan maar een goede doorverkoop percentage fixen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Hard optreden. Bedrag van min 10milj + 40% doorverkoop. Anders lekker laten rotten op de bank ergens op bijveldje
+2/-1

2 maanden geleden
Ik ook. Zeker zoals hij de laatste weken speelt, als hij al speelde. Minder dan middelmaat wat onze Mo liet zien. Jammer. Gewogen en te licht bevonden. Ook voor Amsterdamse normen.
+3/-0

2 maanden geleden
Ik begin me steeds meer af te vragen of ik hier op PSV Netwerk zit. Vreselijk veel irritante, bloedzuigende titels hier de laatste tijd. Zitten Martinez en Tadic in de redactie toevallig?
+5/-0

 
2 maanden geleden
Écht hè?!

Valt mij al vaker op. Ik irriteer mij er ook mateloos aan en heb die irritatie hier al meermaals geventileerd.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Ja en dan hoor of lees je niets van de moderator(s)... typisch en irritant
+1/-0

2 maanden geleden
Duidelijk dat Ihattaren naar Ajaks vertrekt.Raiola weet precies hoe hij het moet aanpakken. Breuk forceren zodat er geen basis meer is om Mo voor PSV te behouden.Transfersom zal niet al te hoog zijn. Maximale eruit halen en door met spelers die wel graag voor PSV willen voetballen. Ik krijg steeds meer waardering voor ons grootste talent Gakpo.
+7/-0

 
2 maanden geleden
Juist!!! En die is vier, vijf klassen beter én effectiever dan onze Mo!
+3/-0

2 maanden geleden
Wat een stemmingmakerij rondom Ihattaren hier op het netwerk zeg. Opzoek naar klikbate ofzo? Dit is toch geen nieuws. Die jongen heeft het moeilijk, komt erachter dat hij het op talent alleen niet redt en is zijn sterrenstatus langzaam aan het verliezen. Dat hoort bij een club die terug naar de top wil. Wie niet mee wil valt buiten de boot. Ook als je Ihattaren heet en al talloze kansen hebt gehad. Schmidt heeft daar gelukkig geen enkele boodschap aan, die is enkel bezig om het beste elftal neer te zetten. Mo is aan zet nu. En nu lekker stoppen met elk roddeltje en gerucht rondom die jongen op het netwerk te plaatsen, want het interesseert me geen reet wat Ten Hag zegt. Maak eens een mooi artikel over de misstanden rondom de VAR ofzo.
+3/-0

2 maanden geleden
Ik vind de reactie van ten Hag erg netjes. Hij spreekt vertrouwen uit in Ihattaren en wenst hem het beste. Hij verwoord hoe Ajax naar voetballers kijkt maar zegt netjes dat Ihattaren van PSV is. Het is aan PSV, Railola en Ihattaren om te onderzoeken of er voldoende basis is om zich bij PSV te ontwikkelen of elders. Ik denk dat Ihattaren bij PSV genoeg goede omstandigheden aangereikt krijgt om zich te ontwikkelen. Daar mogen hij en zijn zaakwaarnemer anders over denken als dit de uitkomst is. Dan zal de tijd ons leren of Ihattaren elders wel zijn potentie waar gaat maken. Anderzijds hebben we het over een 19 jarige jongen die met de passende begeleiding door deze tijd moet komen. Steun is dan beter om hem af te zeiken. In Nederland kun je heel snel geweldig zijn om hierna waardeloos te zijn. Ihattaren mag fouten maken, ervan leren en beter worden. Die kans moet elk jong mens krijgen. Ik vind dat de media er ook als herdershonden bovenop zit. De buitenwereld weet niet hoe het zit. Dit weten Ihattaren en PSV wel. Nu als volwassen mensen intern hierover praten en wederzijds begrip realiseren. Dan kom je elkaar vast ergens tegen om wel/niet door te gaan.
+1/-0

2 maanden geleden
Woensdag weer 3 artikelen:
1. Hoe hij op de herdgang aankomt
2. Hoe hij traint
3. Hoe hij vertrekt op de herdgang
+1/-0

 
2 maanden geleden
Je vergeet één heel belangrijk punt!! Hij strikt niét zijn veters op de gebruikelijke traditionele manier . !!
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Gelukkig leidt Mo's "talent" de aandacht af van onze echte talenten, dat ze daar maar van afblijven.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dus jij vindt Mo geen echt talent? Ik lees dat er veel grotere clubs belangstelling hebben. Zou dat puur om de poet zijn?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ja zeker talent maar dat is hij hard aan t vernaggelen imo, doodzonde voor hem zelf, ons als supporters en PSV financiële situatie ook helaas
+1/-0

2 maanden geleden
Lekker laten gaan. Voor mij mag Ajax hem hebben. Maar bij Ajax komt die ook niet aan spelen toe hoor want daar zit die ook op de bank. Moet Mootje vooral doen naar Amsterdam gaan. Want bij Ajax ligt de druk hoger als bij PSV en mag je als speler minder. Daar heb je minder vrijheid en meer discipline.

Ihattaren is nog lang niet klaar voor de top en dat zal die nooit worden. Het is niks en het word niks. Die jongen is teveel op een wolk gezet mede dankzij de media. Want O wat was die toch goed en wat een groot talent. Alsof PSV een mini Maradonna is huis had. Door figuren als Gijp, En Derksen en Van Der Vaart die hem keer op keer een veer in zijn reet staken ook al presteerde hij helemaal niets.

het is niet PSV hoor of Schmidt die zijn carrière om zeep helpen. Het is zijn eigen schuld aangemoedigd door al die zogenaamde analisten die hem alleen maar de hemel in prijzen
+2/-0

2 maanden geleden
Daar heb je gelijk in, Zondebok. Maar een student of stagiair of krullenjongen van 19 jaar wordt door zijn medestudenten en collega's wel op zijn plek gezet. Daar schort het misschien ook een beetje aan.
Ik vind Ihattaren een geweldige voetballer en een kind van de club. Het zou me verdriet doen als hij vertrekt. Maar niemand is groter dan de club.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vermoed dat het tenHag eerlijk gezegd z'n reet zal roesten of hij komt of niet, die gaat cashen ergens anders. Valentijn driessen kreeg gisteren praktisch n orgasme toen hij met n brede glimlach zei "ja, ja, Mo is een èchte ajax-speler". Ja, Mo zal vertrekken bij PSV, dat lijkt onvermijdelijk, dus missie PSV/Schmidt beschadigen is volbracht. Dat is het dan, een moment uit het leven van n riool-journalist, ik heb bijna medelijden met hem...Hij mag de veters van n integer journalist als Elfrink nog niet eens strikken, dat geldt ook voor die spuitelf derksen.
+2/-0

2 maanden geleden
nou nou wat een boefjes zijn het toch he!! ik wordt hier een beetje onpasselijk van!! is het zo wel goed dat ik nu niet meer op de man speel of toch weer niet??
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy