Transparent
Inloggen
Sluiten

Noni Madueke: 'Ik vind het belachelijk dat mensen Mohamed Ihattaren nu al afschrijven'

23 maart 2021 22:38 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Noni Madueke: "Ik vind het belachelijk dat mensen Mohamed Ihattaren nu al afschrijven"; image source: Pro Shots

In een interview met Voetbal International haalt Noni Madueke uit naar de kritiek die Mohamed Ihattaren de laatste tijd van diverse kanten krijgt. "Ik vind het belachelijk dat mensen Mo nu al afschrijven. Hij weet heus wel dat hij sommige dingen beter had moeten doen. Maar hoe Mo er in de media van langs krijgt, daar snap ik niets van", aldus Madueke. "Hij is pas negentien jaar en het is duidelijk dat hij een moeilijke periode doormaakt. Mo heeft een jaar geleden zijn vader verloren. Dat doet iets met je."

De Engelsman heeft geen twijfel dat Ihattaren een goede toekomst wacht. "Welk pad hij ook kiest, als hij zich focust, komt het helemaal goed. Hij is op dit moment een speler die veel vertrouwen nodig heeft. Van de trainer en de spelers om hem heen", zo geeft hij aan. "Ik heb dat niet. Ik heb mezelf. Ik heb niemand nodig die me vertelt dat ik goed bezig ben. Het interesseert me niet en het doet niets met mijn prestaties. Ik ga het veld op en ik weet wat ik moet doen om mijn doelen te realiseren. Anderen hebben dat gevoel wel nodig."

Gevraagd wordt aan Madueke of de middenvelder iets van hem kan leren. "Natuurlijk kan hij een stap maken als het op een professionele houding aankomt. Maar hij wordt nu als een slechte jongen afgeschilderd. Hij is het tegenovergestelde. Mo is een goede speler die gewoon wat slimmer moet zijn in de dingen die hij doet", zegt hij daarover. "Daar probeer ik hem mee te helpen door er met hem over te praten. Aan het eind moet hij het zelf doen. Hij heeft wat stapjes in zijn mentaliteit te zetten, als hij dat gaat doen, haalt hij de top. Pfff, Mo is zo ongelooflijk getalenteerd. Hij wil zijn potentie echt niet verkwisten."

Meer op VI.nl




Tags

madueke ihattaren afschrijven aankomt focust getalenteerd pfff stapjes tegenovergestelde verkwisten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wijze woorden van een gast van... óók 19 !
+9/-0

3 jaar geleden
Goed ventje, die Noni, nice lad.

En wat Mo betreft, laat dat maar lekker aan club en speler(s) over. Wij hebben er toch geen invloed op, al hoop ik er uiteraard het beste van. Het beste voor PSV welteverstaan. En als dat samenvalt met het beste voor Mo, dan is dat mo(oi) meegenomen. Tijd voor, externe, statements is voorbij.
+6/-0

3 jaar geleden
Tja Noni, zo gaan we in Nederland met mensen om. De ene dag ben je de gevierde jongen om vervolgens de wind van voren te krijgen als het even niet gaat zoals velen hopen. En ja, Mo heeft zelf schuld aan alles wat er recent is gebeurd rondom hem.
+1/-1

3 jaar geleden
Ik hoop dat PSV deze zomer verlost is van Ihattaren. Enige wat hij doet is de club voor lul zetten. Met zijn provocerende posts op Social Media. Voegt verder niets toe. Zelfs de luie Otman Bakkal had een fors hoger rendement. Je kunt je beter de vraag stellen of Ihattaren echt wel zoveel talent heeft als iedereen roept.
+1/-1

3 jaar geleden
Beetje klaar met berichten over Mo..
Ik wil Mo op het veld zien presteren.
+3/-0

3 jaar geleden
Precies! Mensen die Mo afserveren mogen zich afvragen of ze echte supporters zijn of slechts successupporters
+4/-5

 
3 jaar geleden
Misschien moet je je roze Mo-brilletje eens afzetten en wat realistischer naar de situatie kijken in plaats van je medesupporters af te serveren.
+5/-2

 
3 jaar geleden
Wat een onzin. Ook niet bepaald voor het eerst dat je iemand met een andere mening een nepsupporter noemt.
+4/-2

3 jaar geleden
Madueke verdient een basisplaats. Maar voor wie?

Voor Sangare of Rosario. Götze een linie naar achteren. Dan hebben daar ook meteen iemand die wél kan voetballen.
+1/-0

3 jaar geleden
Zucht weer een artikel over Mo. Om moe van te worden zeg...
+2/-1

 
3 jaar geleden
Het probleem is dat het een artikel over Noni betreft (VI). Waarom de redactie dan dit gedeelte eruit pikt en niet de positieve teksten over/van Madueke zelf, is mij een compleet raadsel. Ik vind het toch weer veel weg hebben van stemmingmakerij. Ik dacht aanvankelijk hier van ha een artikel over Noni, niet dus. Ik begrijp hier eerlijk gezegd de bedoeling niet van op een (pro) PSV-site.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Omdat dit het enige is wat VI (nog) online heeft gezet waarschijnlijk...
+3/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
In tijden van tegenspoed, zullen we laten zien hoe t moet...

Ik begrijp wel dat hij liever een positief verhaal leest, meer dan genoeg minpunten nl rondom PSV momenteel.

Dus ja stel je voor: de focus op Madueke, iets positiefs in deze tijd...
+2/-0

3 jaar geleden
Als echte fan van de voetballer Mo, wordt het na het schofferen van z'n medespelers zondagavond op social media, wel heel erg moeilijk nog positief te denken. Mo is aan z'n laatste maanden bezig hier, waar hij na bijna 10 jaar investeren, verzorgen, begeleiden hier, via een heel klein achterdeurtje wegsluipt. Vrees het ergste voor z'n voetbaltoekomst :\(
+4/-3

 
3 jaar geleden
Als die toekomst elders ligt, en al helemaal "daar", dan vrees ik helemaal niks, maar dan hóóp ik juist dat het op niks uitloopt.
+1/-0

3 jaar geleden
Dat iemand niet in vorm is vind ik niet erg. Maar als iemand bewust het verkeerde doet voor PSV (Malen met zijn egoïsme voor de goal en Mo met een heel rijtje aan akkefietjes) dan vind ik dat heel kwalijk. Dat kun je wat mij betreft niet goed praten met het verhaal 'moeilijke periode'.
+3/-2

3 jaar geleden
Heel jaar MO er klaar mee laat het zien op de training en in de wedstrijd als je de kans krijg .Hou op met dat 020 gedoe je bent PSVER !!!
+2/-1

3 jaar geleden
"Ik vind het belachelijk dat mensen Mo nu al afschrijven."

Als een speler niet wil bijtekenen, dan kun je hem toch moeilijk gaan opwaarderen?
+1/-1

3 jaar geleden
Kan het nu stoppen met Mo
Ik ben klaar met alle verhalen en opsommingen van oorzaken, beschrijving van zijn gedrag etc etc
Er is nu maar 1 ding belangrijk en dat is dat hij gaat presteren en weer een basisplaats gaat afdwingen. En dat heeft hij helemaal zelf in de hand. Verder laten rusten nu want al die aandacht levert niks op.
En als hij al een vertrek aan het forceren is, so be it. Daar komen we dan ook wel achter.
+3/-0

Ma verdedigd Mo, maar lees goed tussen de regels door!
+1/-0

3 jaar geleden
Verstandige woorden van een verstandige jongen. Vooral de dingen die hij tussen de regels door zegt "Ik heb mezelf. Ik heb niemand nodig die me vertelt dat ik goed bezig ben. Het interesseert me niet en het doet niets met mijn prestaties. Ik ga het veld op en ik weet wat ik moet doen om mijn doelen te realiseren. Anderen hebben dat gevoel wel nodig". Oftewel, motivatie moet uit jezelf komen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Oftewel ieder individu is anders. Aan de trainer om iedereen datgene te geven wat hij nodig heeft. Van de wortel tot aan de stok.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Maar elk individu zal keihard moeten werken om kans te maken te spelen. Cruijff, Ronaldo, Messi, Maradona, ze deden het allemaal om ana de top te komen. "No pain, no gain". (Romario was n uitzondering, maar dat zou in deze tijd ook niet meer kunnen)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Tuurlijk is ieder individue anders, en zeker eens dat het aan de trainer is om daar mee om te gaan en de juiste dingen aan te reiken. Echter, vanuit de basis moet er ook iets uit jezelf komen. Intrinsiek. En ik vind het mooi te zien hoe een leeftijdsgenoot, vriend waarschijnlijk, daar naar kijkt.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage