Transparent
Inloggen
Sluiten

Doelpunt in blessuretijd nekt Jong Engeland op EK, geen speeltijd voor Noni Madueke

31 maart 2021 20:04
Foto: Pro Shots

Doelpunt in blessuretijd nekt Jong Engeland op EK, geen speeltijd voor Noni Madueke; image source: Pro Shots

Voor Noni Madueke zit het EK Onder 21 er in de groepsfase al op. Jong Engeland leek in de laatste groepswedstrijd tegen Kroatië op weg naar een plek in de kwartfinale, maar een tegentreffer in blessuretijd maakte aan die illusie een einde. Engeland won weliswaar wel met 2-1, maar had met minstens twee doelpunten verschil moeten winnen om tweede te worden in de groep. Madueke kwam zelf niet in actie. De aanvaller van PSV kwam uiteindelijk alleen in actie in de groepswedstrijd tegen Portugal, waar hij na 72 minuten spelen werd gewisseld.

De door PSV verhuurde Michal Sadílek werd dinsdag al uitgeschakeld op het EK. Hij had met Tsjechië moeten winnen van Spanje om naar de kwartfinale te gaan, maar ging met 2-0 onderuit. Sadílek speelde uiteindelijk alle drie de groepswedstrijden van begin tot eind.

Nu de groepsfase op het EK Onder 21 voorbij is, is ook duidelijk tegen wie Jong Oranje het moet opnemen. Met Frankrijk wacht in de kwartfinale een loodzware tegenstander. Het duel zal pas op maandag 31 mei gespeeld worden. Het is bovendien niet zeker dat de huidige selectie dan ook weer van de partij is, omdat er wisselingen plaats kunnen vinden. Zo wordt vooral Cody Gakpo nadrukkelijk gelinkt aan een plek in het grote Oranje nadat hij afgelopen week wederom zijn visitekaartje afgaf.
Discussieer mee op de forums


Tags

engeland jong madueke groepswedstrijd nekt oranje sadilek afgaf frankrijk gakpo kroatie loodzware portugal tsjechie visitekaartje wisselingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Eige skult dan jongu, Noni nie opstellu
+2/-0

3 weken geleden
Madueke moet altijd spelen ,is goud voor PSV....
+1/-0

3 weken geleden
Jammer. Weer dat verduivelde Kroatië ook. Weer 2-1. Zij het dan nu voor Engeland.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy