Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV vindt in Simac een nieuwe grote sponsor

2 april 2021 10:15 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV vindt in Simac een nieuwe grote sponsor; image source: Pro Shots

PSV heeft een nieuwe sponsor aan zich weten te binden. Dat meldt de club via de officiële kanalen. Technologiebedrijf Simac is voor de komende vijf seizoenen Official Partner van de club. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV jaarlijks ongeveer 500.000 euro zal ontvangen voor de samenwerking en geldt als een van de grotere sponsoren. Simac zal echter nog niet toetreden tot de Brainport-bedrijven.

Volgens commercieel directeur Frans Janssen van PSV past Simac perfect bij PSV. "Simac komt uit de Brainportregio, heeft een familiaire achtergrond, betrouwbare reputatie en loopt voorop in ontwikkeling", aldus Janssen. "Het afgelopen jaar heeft ons meer dan ooit getoond hoe ontzettend noodzakelijk betrouwbare ICT-oplossingen zijn. Technologie is onmisbaar om topprestaties te leveren. Dat geldt in sportief aspect, maar zeker ook op de ‘reguliere’ werkvloer. We zijn er van overtuigd dat we samen met Simac alle uitdagingen op ICT-gebied aankunnen."

CEO Eric van Schagen van Simac zat sinds september van vorig jaar ook al in het bestuur van de stichting PSV Voetbal.

Meer op PSV.nl
Tags

simac sponsor ict janssen aankunnen bestuur brainport brainportregio ceo familiaire onmisbaar reputatie schagen sponsoren technologie technologiebedrijf toetreden topprestaties werkvloer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Goed geregeld, alle centen zijn welkom.
+3/-0

3 weken geleden
Zitten niet stil bij PSV,,Frans Janssen alweer top gedaan..
+3/-0

3 weken geleden
Is nooit weg een s(i)mac geld (hele slechte grap).
+6/-0

 
3 weken geleden
Het huidige seizoen is pas een slechte grap
+4/-1

3 weken geleden
Goed nieuws, maar als dit een grote sponsor is dan geeft het aan dat voetballers veel te veel verdienen. Vroeger viel een hoger inkomen nog te rechtvaardigen omdat zij na hun loopbaan een achterstand hadden op iemand met een reguliere baan, maar tegenwoordig zijn er talrijke andere functies in de sport mogelijk nadat de actieve carriere erop zit.
+3/-0

 
3 weken geleden
Ja, die tijden zijn al lang lang voorbij.
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik vraag me werkelijk af wat een sponsor met de salarissen van spelers temaken hebben.
+1/-0

3 weken geleden
Dag dat het een Oosteuropese verdediger was...Goed geregeld geld kunnen we hard gebruiken. Klasse PSV
+2/-0

3 weken geleden
5 ton, hoeveel spelers hebben we die meer verdienen (lees: krijgen) dan dat?
+1/-1

 
3 weken geleden
En doet dat er toe?
Natuurlijk zijn de salarissen (in de algehele topsport) absurd, maar dan kan je 2 dingen doen;
- eraan meedoen
- stoppen

On-Topic;
Mooie deal erbij. Mooi om te zien dat het zelfs in deze tijd, mogelijk is om qua sponsoring stapjes/stappen vooruit te zetten.
+4/-1

3 weken geleden
Dat de uitstekende zakelijke prestaties van de laatste jaren maar weer eens vergezeld worden van sportieve prestaties...
+4/-0

3 weken geleden
Hoi. Hoera. Druppel op gloeiende plaat. Tegen al de verkwisting- & verkwanselingwoede van de afgelopen paar jaar is niet op te verdienen. Desalniettemin alle kleine beetjes helpen, nietwaar?
+4/-2

3 weken geleden
puur uit interesse ben ik eigenlijk wel benieuwd waarom dan niet gekozen is voor het brainport traject
+2/-0

 
3 weken geleden
Geld inderdaad. De bedrijven die onder Brainport vallen betalen ieder 1 tot 1,5 miljoen per jaar. Dat zal Simac niet hebben willen betalen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Weer een zakelijke mooie toevoeging aan de sponsorpyramide. Goed gedaan, zeker in deze tijd waarin er voor de sponsor minder tegenover gezet kan worden.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy