Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV maakt verkoopvoorwaarden voor thuiswedstrijd tegen FC Groningen bekend

13 april 2021 20:39 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV maakt verkoopvoorwaarden voor thuiswedstrijd tegen FC Groningen bekend; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen de verkoopvoorwaarden bekend gemaakt voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van zaterdag 24 april. Om supporters de mogelijkheid te bieden om de wedstrijd te bezoeken zonder de avondklok te overtreden zal het aanvangstijdstip hoogstwaarschijnlijk worden gewijzigd. Daar hoopt de club zo snel mogelijk uitsluitsel over te kunnen geven.

Zoals bekend mogen er 4.000 supporters aanwezig zijn bij de wedstrijd. De fans die dit seizoen nog niet in het stadion zijn geweest krijgen donderdag 15 april als eerste kans om een ticket te bemachtigen. Via het ticketplatform van PSV is om 08:30 uur de digitale wachtrij geopend.

Gezien het beperkte aantal dat toegelaten mag worden is alleen de eerste ring van het Philips Stadion geopend. Iedere bezoeker moet via de app CoronaCheck een negatieve testuitslag kunnen overleggen. Meer informatie hierover wordt verstuurd op moment als je daadwerkelijk een kaartje hebt bemachtigd voor de wedstrijd.

Meer op PSV.nl




Tags

groningen verkoopvoorwaarden avondklok bemachtigd coronacheck hoogstwaarschijnlijk kaartje overtreden ring testuitslag ticketplatform toegelaten wachtrij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
OT: is er vanuit het ED (onze clubwatcher) gereageerd op geruchten in Duitsland dat Götze zou overwegen te vertrekken komende zomer of weer broodje Aap verhaal? Succes aan degenen die van de week proberen een kaartje te bemachtigen tegen Groningen. Zal de laatste keer zijn dat je Robben live in ons stadion kunt zien spelen mocht hij fit zijn/ blijven.
+2/-0

 
Rik Elfrink op Twitter in een reactie op een fan:

Tot nog toe hoorden we dat hij tevreden is in Eindhoven en bij PSV een goed gevoel heeft. Voor mij is dit dus een verrassend bericht, zonder dat ik wil oordelen over de eventuele juistheid.
+2/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Als de bovenste ring nou ook open gaat, kunnen er nóg 4.000 bij zonder te dicht op elkaar te zitten. Of ben ik nou gek ?
+1/-0

 
2 jaar geleden
De overheid heeft bepaald dat er maximaal 4.000 in het stadion mogen. PSV kiest er vervolgens voor om die 4.000 te verspreiden over de eerste ring, zodat het er dan wat voller uitziet als dat je die 4.000 over twee ringen verspreid.
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Duidelijk. Dankuuuu
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dan kun je ook alleen de vakken op de eerste ring van de noord tribune vullen. Dan ziet het er op TV nog voller uit. Corona technisch is het allemaal niet handig en zou je toch het hele stadion willen benutten lijkt me.
+1/-0

 
Ik denk dat het ook is om te laten zien hoe onzinnig het getal 4000 is.
+1/-0

2 jaar geleden
Wat een gedoe test in gelredome en dan maar 4000 erin wacht wel hoe het gaat evt volgende wedstrijd met meer man...
+1/-0

2 jaar geleden
Iedereen die ervoor gaat veel succes & plezier!

Ik heb mijn portie alweer gehad, zowel letterlijk als figuurlijk.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje