Transparent
Inloggen
Sluiten

Mart van den Heuvel: 'Mohamed Ihattaren is niet meer houdbaar bij PSV'

14 april 2021 22:35 - Skiete Willy Podcast
Foto: Pro Shots

Mart van den Heuvel: "Mohamed Ihattaren is niet meer houdbaar bij PSV"; image source: Pro Shots

Mart van den Heuvel geeft in de Skiete Willy Podcast aan dat hij verwacht dat Mohamed Ihattaren na dit seizoen gaat vertrekken bij PSV. "Ik heb echt een zwak voor Mootje", aldus Van den Heuvel. "Niet voor zijn gedrag, want dat kan hij gewoon niet maken. Het is zo jammer dat we van zo'n jongen zo weinig hebben gezien, want hij kan zo verschrikkelijk goed voetballen. Ik hoop echt dat hij blijft, maar dat gaat niet. Hij heeft zo veel mensen tegen het hoofd gestoten. Van John de Jong tot aan de trainer, hij is niet meer houdbaar. Of hij moet het licht zien."

Volgens de inmiddels gestopte teammanager is het gedrag van Ihattaren niet iets van alleen de laatste tijd. "Op zijn dertiende, veertiende was hij bij PSV ook al heel moeilijk. Hij was altijd al anders dan anderen. Je moet hem vergelijken met Bazoer, op die lijn", zo geeft hij aan. "Ik zou het jammer vinden als hij zou vertrekken, want van de voetballer Ihattaren kunnen we echt genieten, maar ik weet niet of hij blijft."

Van den Heuvel heeft ook regelmatig met Ihattaren gepraat. "Ik kan hem alleen niet raken. Er zijn echt jongens die veel met hem praten, maar ze kunnen hem maar niet raken. Op moment als hij een keer niet speelt zakt hij direct weer naar beneden. Het is gewoon zonde dat we hem niet kunnen pakken. Wie we er ook opzetten, het maakt niet uit. We krijgen hem niet te pakken", zegt hij daarover. "Rosario is veel met hem bezig, Dumfries is veel met hem bezig. Dat gaat even goed en dan is het weer weg. Ik vind het jammer als het niks zou worden, maar die kans zit er wel in als hij dit gedrag blijft doen en zo zijn mening blijft houden. Hij vindt dat hij wordt teleurgesteld omdat hij een keer niet speelt. Als hij in een grote competitie komt wordt het veel meer en hoor je niks meer. Hij zal echt moeten verbeteren, want anders gaat hij het niet halen."




Tags

ihattaren heuvel houdbaar bazoer dumfries jong podcast rosario skiete willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik weet niet of het handig os om zich daar momenteel openlijk over uit te laten, temeer omdat hij nog zéér betrokken is, maar het komt uit zijn hart. En ach, misschien is het weleens goed dat het gezegd wordt, en misschien heel misschien pakt het niet averechts maar juist goed uit. Noem het naïef, maar zolang er leven is, is er hoop.
+6/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Neig helaas precies naar de andere kant. Wanneer iemand als MvdH in dit stadium in deze bewoording over Mo praat, dan lijkt het al zo goed als voorbij, dan is de kans miniem dat het nog goed kan uitpakken, zeker in het licht dat dit al sinds z’n 13/14de speelt
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Mart is gebruikt door TG en JdJ om supporters te bespelen de huidige koers te promoten. "Als schmidt weggaat vallen we in een gat" , " van Bommel schold me uit" , " Mo is onhoudbaar". Mensen zijn echt schapen , ongelofelijk hoe makkelijk mensen zich oplaten jutten als ze iets horen. Of denken jullie dat Mart van de week op stond met het idee om eens een interview te doen? 🤣
+3/-9

 
3 jaar geleden
Mart van den Heuvel is onafhankelijk. Ik denk niet dat hij zich door management club laat ge- dan wel misbruiken.

En "schapen"? Mag het wat minder misschien voor mensen die hier gewoon hun mening geven?

We zijn er inmiddels allemaal achter dat de "trainer" Mark van Bommel zich hier als potentaat heeft gedragen, of zeg maar gerust misdragen. Ook de woorden omtrent Mo komen niet bepaald als een donderslag bij heldere hemel.
+6/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb het over mensen in het algemeen als ik schapen noem , is niks persoonlijks. Mag toch wel gezegd worden? Als je je beledigt voelt , mijn excuses.

Maar nee , inderdaad van Bommel en Ihattaren zijn geen lieverdjes maar beide houden hun mond en vanuit PSV horen we alleen maar verhalen hoe erg ze zijn. Bevalt me gewoon niet , we beginnen nog achterbakser te worden dan die slangenkuil in 020.

Je kan wel zeggen dat die onafhankelijk is maar waarom zou hij nou in een keer een boekje open doen? En dan ook nog 3 uitspraken doen die TG en JdJ wel heel goed uitkomen om hun beleid wat tot nu toe zwaar mislukt is op te hemelen. Ik acht het niet onmogelijk dat Mart het voor hun doet en niet voor zichzelf.

Maar deze zomer Mo weg, Schmidt nog een jaar , JdJ gaat in een keer juiste aankopen doen , volgend jaar winnen we eindelijk eens overtuigend onze wedstrijden en we worden kampioen. Ik geloof het niet en de tijd zal het leren , feit is dat we 14 punten achterstaan nadat we 2 zomertransfer periodes hebben gehad waar we tientallen miljoenen hebben geinvesteerd en we spelers hebben moeten verkopen uit de jaren onder Brands , maar het zal wel aan mij liggen.
+4/-6

 
3 jaar geleden
Mart belichaamt (voor mij) het PSV-gevoel veel meer dan dat John de Jong en Toon Gerbrands dat doen. Mart is cultuurbewaker en ik hoor altijd alleen maar dat Mart zo belangrijk is voor die gemoedelijke sfeer op de Herdgang.

Nou ben ik daar zelf geen kind aan huis en ben ik dus ook maar een buitenstaander, maar ik geloof niet dat Mart zich als propagandamachine laat gebruiken. Hij spreekt zich openhartig uit, dat dat blijkbaar niet in jouw straatje past en dat jij daarmee zijn integriteit in twijfel trekt, zegt in mijn ogen meer over jou dan over Mart.

Iedereen vindt het jammer hoe het Mo loopt, iedereen vindt het jammer dat Van Bommel hier mislukt is als coach en blijkbaar heeft iemand die heel dicht bij het vuur zit een bepaald (goed) gevoel bij het project Schmidt. Ik vond het een mooie podcast, die op mij oprecht overkwam en het versterkt mijn gevoel dat, áls we deze zomer goed kunnen doorselecteren, er zomaar eens een prachtig seizoen 2021-2022 aan kan gaan komen.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Prima ,dat is jou mening. PSV was vroeger bekend dat het zo rustig was , ik hoor nu te veel dingen en vooral van een kant. Dingen komen niet zomaar naar buiten en er zit altijd een reden achter dat mensen met de media gaan praten , voor zichzelf of voor iemand anders. Ik ken de persoon Mart vd Heuvel niet maar respecteer hem omdat hij zolang voor PSV heeft gewerkt. Ik hoop dat je gelijk hebt en dat we kampioen worden , zie graag dat ze mn ongelijk bewijzen.
+3/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Jij snapt het.😎 (psv 0493)
+2/-4

 
Die uitspraak over het gat dat Roger Schmidt achterlaat als hij vertrekt is anders gewoon directe kritiek richting Toon Gerbrands.

Als er al wordt getwijfeld aan de integriteit van absolute clubmensen is het hier wel echt heel diep triest gesteld. Hij doet helemaal geen boekje open. Hij zit meer dan 3 uur bij een podcast van Voetbal International en daar is ruim 40 jaar PSV besproken.
+6/-1

 
3 jaar geleden
Het is onnozel als mensen zoiets uitsluiten, en zeker in de voetbalwereld. Waar belangen groot zijn is niks onmogelijk maar prima als mensen er anders over denken, ieder z'n eigen mening toch?
+2/-1

 
3 jaar geleden
Oké ik associeer de uitdrukking 'schapen' momenteel algauw met complotgekkies die de 'normaal' denkenden stelselmatig uit lijken te maken voor makke schapen, vandaar mijn reactie.

Maar hoe kom jij er nu bij dat Mark van Bommel zijn mond heeft gehouden? Na zijn ontslag, dat nog veel en veel te lang op zich heeft laten wachten, heeft hij alleen maar met modder lopen gooien. Laatst nog kwam hij er zelf bij Rondo nog even op terug en gaf hij toe dat hij zelf óók fouten heeft gemaakt (joh!).

En Mo zijn mond zijn houden? Dat ratelt maar door op social media! Dat is juist een van de grote ergernissen, dat hij bij het minste geringste niet alleen zichzelf maar ook de club voor schut zet.

Wat het falen van zowel Toon Gerbrands en, met name ook, John de Jong betreft, dat lijkt mij evident. Maar laat zij komend seizoen maar (hun eigen) puinruimen en er mét Roger Schmidt maar het beste van maken. Dan volgt daarna wel de, hopelijk positieve, afrekening.

Nee dan de Raad van Commissarissen, die dit allemaal maar heeft laten gebeuren! Over schapen gesproken, slappe slapende schapen!
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij kan iemand er niet tegen als iemand een andere mening heeft , complotgekkies haha. En "normale" mensen , lijkt net politiek. Ik geef gewoon mijn mening en als ik dan een complotgekkie ben ofzo prima. Niet iedereen hoeft hetzelfde te denken , de tijd zal het allemaal leren.

Je zegt als dat het volgend jaar niet lukt dat JdJ en TG puin moeten ruimen , maar vrees dat we dan een nog grotere achterstand zouden oplopen. Ik ben wel benieuwd naar deze transferperiode , hoop iig op een CV en een rechtsback.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat zeg ik niet. Ik zeg dat ik 'schapen', het woord, associeer met wappies en dat ik daarom zo reageerde. Niet dat ik jou als zodanig beschouw.

Nogmaals wat Gerbrands/De Jong/Schmidt betreft, verschillen wij niet zo zéér van mening. Maar nu wij die weg zijn ingeslagen kunnen wij het, m.i., nog maar beter een jaartje aanzien. Ik bedoel, wat is het alternatief?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dus mensen die luisteren naar wat Mart zegt zijn schapen? Maar zonder enige reden ervan uitgaan dat Mart zich laat gebruiken door Gerbands en De Jong is wel lekker slim?

Bijzonder.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Yup.

In ieder geval totdat je met een bron/bewijs komt voor:
"Mart is gebruikt door TG en JdJ om supporters te bespelen de huidige koers te promoten."
+1/-0

3 jaar geleden
Mart, soms moet je even weten wanneer je de dingen uit de kleedkamer in de kleedkamer houdt... Over Mart kunnen we ook nog wel verhaaltjes vertellen...
+3/-14

 
Kleine1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Hoezo ... hij zegt toch niets verkeerds. Iedereen kan toch zien dat het gedrag van Ihattaren niet door de beugel kan, en dat dit niks meer kan worden bij PSV. Veel mensen geven de trainer de schuld (zelfs de media), maar het ligt toch allemaal gewoon aan Ihattaren zelf.

Gewoon proberen nog een leuk bedrag voor te krijgen, en hoofdstuk afsluiten ... beter rust in de tent brengen, en verder bouwen met jongens die wel willen en kunnen aanpassen. Beter die Doan terughalen, die heeft tenminste mentaliteit.
+11/-1

 
3 jaar geleden
Een verhaal heeft altijd twee kanten.
+3/-3

 
Kleine1 (geschorst)
3 jaar geleden
ja, en een bal is rond ...
+2/-1

 
3 jaar geleden
En iedereen kan zijn verhaal doen.

Laat Mo maar komen met z'n verhaal! Ik wacht al een tijdje namelijk maar ik vrees dat hij geen goed verhaal heeft.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Van waar ik het kan beoordelen lopen alle spelers met Mart weg. En dat zijn er nogal wat gedurende zijn dienstverband. Op basis van vertrouwen. Geen vuile was buiten. Dat Mart nu over Mo verteld zegt mij dan ook alles over de speler.
+7/-1

 
3 jaar geleden
Vertel... Het zal best, maar dit is wel suggestief zonder onderbouwing
+1/-1

3 jaar geleden
He he, net als met het gedoe over van Bommel is het eindelijk eens fijn iets meer over deze twee situaties te horen. Dit plaatst schmidt ook in een heel ander licht. Hoe jammer het ook is, we kunnen beter ons verlies nemen. Deze jongen gaat nergens meer groot worden tenzij hij verandert. Maar die kans acht ik zeer klein.
+6/-0

3 jaar geleden
Juist slim om dit naar buiten te brengen, schrikeffect richting Ajax zodat ie iig niet daar naar toe gaat.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Lekker belangrijk, ook bij Ajax gaat hij niet spelen..
+3/-0

3 jaar geleden
€12 M, anders jaartje op de bank..
+1/-0

3 jaar geleden
Verkopen aan Ajax met een dik doorverkooppercentage lijkt me financieel de beste oplossing. Weet iemand waar ik de podcast kan vinden om terug te luisteren? Dank
+2/-1

 
3 jaar geleden
Maar stel... dat ze hem daar weer wel aan het voetballen krijgen,dan kan je er gif op innemen dat het in Eindhoven nog wel minimaal een jaartje zal dooretteren met eventuele gevolgen van dien.(mits ze hier geen team hebben die er echt bovenuit steken a la 1988)
+1/-0

 
3 jaar geleden
In dat geval pak je winst op je doorverkooppercentage. Ik vrees dat die jongen in het buitenland zal 'verzuipen'.
+1/-1

 
3 jaar geleden
De winst die je kan pakken,begrijp ik.
Maar als deze soap blijft dooretteren zie ik de kans op sportieve successen niet toenemen en daar zal uiteindelijk ook de rekening voor moeten worden betaald.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Snap niet hoe je dat bedoelt. Mijn idee zou zijn om hem eind dit seizoen te verkopen
+1/-1

 
3 jaar geleden
Een vertrek is denk ik onhoudbaar,maar wat ik bedoel is dat wanneer je hem naar de directe concurrent(in zoverre dat hier nog sprake van is)laat gaan,je hiermee de media voer geeft om een vuurtje te stoken en dit de rust in de tent bij voorbaat al weg neemt.
Een goed verloop van de competitie en te behalen succes wordt hiermee zeker niet makkelijker.
Dus imo zeker niet naar de hoofdstad laten vertrekken.
+1/-0

 
Waar zou hij bij Ajax moeten gaan spelen dan? Op elke positie waar hij uit de voeten kan hebben ze op de bank al betere spelers zitten.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ben ik het niet mee eens,bovendien wordt een Tadic ook ouder en eerder minder.
Maar ik denk dat ze voor zon speler altijd wel ruimte weten te creeren,want als je die aan het spelen krijgt en dus laat opbloeien,hij daar kapitaal a la Frenkie de Jong gaat vertegenwoordigen.
+1/-0

 
site-admin 3 jaar geleden
De drie delen van de podcast staan op de voorpagina van deze site onder het kopje 'Artikelen van elders'
+2/-0

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Nee, absoluut niet naar Ajakkes, niemand naar ajakkes laten gaan, wat denken ze daar wel niet, nee laat City hem maar voor 10 overnemen, en verhuren elders..... word een gevalletje “ nooit meer iets van gehoord” vrees ik, jammer, toch typisch.... terugkomend iets bij PSV, bij bepaald soort jeugd spelers wat toppers kunnen worden... maar worden tobbers....
+1/-0

3 jaar geleden
Ben benieuwd welke club miljoenen gaat betalen voor een jongen die vrij onhandelbaar is en zelfs dit seizoen zittende op de bank de knop niet kan omzetten als een prof te gaan leven. Als Raiola wil aantonen dat het een goede zakenbehartiger is, zou hij moeten laten zien dat hij een club zover kan krijgen dit megarisico aan te gaan, dan verdient hij echt de wisselbokaal Spelersmanager-van-het-jaar te ontvangen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ham is inderdaad niet oneindig houdbaar. Maar ff serieus. Ja, hoe verstandig is het dat Mart hier zo open over is? Dat doet 't niet goed met de transferwaarde denk ik zo. Dat soort zaken kan je beter achteraf zeggen hoe fijn ik t ook vind dat hij nu ook zijn zegje doet. Daar was ik wel lang benieuwd naar.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Een club die serieus geïnteresseerd is in Mo, heeft geen podcast met Mart vd Heuvel nodig om in te schatten hoe professioneel wel of niet Mo zijn beroep benadert.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Nee , inderdaad . Iedereen kan zien dat hij het zelf verkloot.
+1/-0

3 jaar geleden
Mart v/d Heuvel weet na een mensenleven in het vak precies wat hij wel en niet in de media moet brengen.

Dus als er ook nog maar 1% kans was dat Mo gaat verlengen dan was hij hier niet mee naar buiten gekomen.

Een transfer naar de grote concurrent is wat mij betreft onder geen enkele voorwaarde bespreekbaar. Principekwestie. Die 5 miljoen kan me gestolen worden en Mo zijn carrière al helemaal.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Sluit ik me bij aan,binnen Nederland blijft dan enkel AZ over.
En dan kan er voor ons eventueel een leuke ruildeal inzitten of gewoon het volle pond.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens. Er gaan geen spelers naar concurrenten toe. Dan laat hem maar een jaar verpieteren bij jong PSV zonder begeleiding.
+1/-0

 
3 jaar geleden
En dat ie dan transfervrij naar ajax gaat? (lijkt me hoogst onwaarschijnlijk dat ie daar naar toe gaat overigens)
+1/-0

3 jaar geleden
Ik geloof absoluut in de goede intenties van Mart vd Heuvel en ook inhoudelijk zal het zeker de spijker op zijn kop zijn denk ik maar ik zou zeggen waarom nu!
Laten we ons nu eerst eens 100% focussen op binnenhalen plek 2 , is nl van levensbelang voor onze club qua financiën en aantrekkelijkheid voor evt nieuwe spelers, en daarna mag iedereen in de media gaan rondbazuinen wat hij wil. Voor nu rust in de tent. Kortom timing beroerd.
+1/-0

 
Hij was op zijn verjaardag als speciale gast bij de podcast als eerbetoon aan ruim 40 jaar werken bij PSV
+1/-0

3 jaar geleden
Lijkt mij ook dat Ihattaren aan het eind van het seizoen weggaat. Wellicht naar Ajax.
Die halen Mo op voor een aantal miljoen om hem een jaar later voor het 5-voudige weer door te verkopen aan een Europese subtopper. Die prijzen van ajax-spelers liggen structureel hoger dan die van PSV.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage