Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'Ik vind het knap hoe Mohamed Ihattaren er tot nu toe mee is omgegaan'

16 mei 2021 12:46 - NOS
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands: "Ik vind het knap hoe Mohamed Ihattaren er tot nu toe mee is omgegaan"; image source: Pro Shots

Algemeen directeur Toon Gerbrands werd in gesprek met de NOS gevraagd naar de situatie rondom Mohamed Ihattaren. "We doen er echt alles aan. Hij is een jong iemand. Daar hebben we een plan mee, maar dat zit op dit moment op slot", aldus Gerbrands. "We hebben er alles aan gedaan. Als je hem er bij haalt zal hij ook toegeven wat we er allemaal aan gedaan hebben, maar het loopt niet zo. Dat betekent voor ons dat we even geduld moeten hebben, maar dat is in topsport nooit leuk."

Een vertrek van Ihattaren is niet uitgesloten. "Dat zou kunnen, maar we zijn met alles aan het kijken of we voor hem de juiste beslissing kunnen nemen", zo geeft Gerbrands aan. "Als hij blijft, blijft hij. Als hij echt niet wil blijven heeft hij nog een eenjarig contract en moeten we gaan kijken deze zomer. Niet alles loopt precies zoals je het wil hebben."

Het dossier Ihattaren is dan ook een moeilijke. "In de loop van de jaren heb ik geleerd dat je even geduld moet hebben. Soms moet het via een 'route B' om het weer op orde te brengen", zegt hij daarover. "Zijn belang staat voor ons voorop en ons belang speelt daarin een rol. Wij doen er echt alles aan. Maar het is ook bijzonder. Al het hele jaar gaat het over hem en ik vind het knap hoe hij daar tot nu toe mee om is gegaan, want het is allemaal niet eenvoudig."

Alle opties liggen in de zomer nog open. "Als hij denkt dat hij een volgende stap moet maken, gaan we in alle rust en vriendelijkheid met hem zitten om dat voor elkaar te krijgen. John de Jong heeft ook gesproken met hem over verlenging van zijn contract. Ook daar gaat het over", aldus Gerbrands.
Discussieer mee op de forums


Tags

gerbrands ihattaren jong dossier eenjarig nos route slot verlenging vriendelijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Ik vind het niet zo knap van hem. Het gaat steeds over hem omdat hij daar zelf continu aanleiding voor geeft. Het begint bij hem zelf en niemand anders . We zijn toch geen sociale werkplaats!
+7/-1

 
5 weken geleden
Wat heeft Ihattaren nou weer gedaan dan? Volgens mij gaat het nou over hem omdat Gerbrandts over hem praat? Lijkt net of sommige mensen hier een trauma hebben opgelopen dit seizoen en als het over Ihattaren gaat ze meteen rood zien.
+2/-3

 
5 weken geleden
Goed lezen. Gerbrands zegt: al het hele jaar gaat het over hem.
Daar doel ik op. Niet over het feit dat Gerbrands daar nu over begint.
+3/-2

 
5 weken geleden (gewijzigd)
Je kan je er wel zo onderuit lullen maar ik zie gewoon een negatieve reactie van jou en dat is niet de eerste negatieve reactie wanneer het om Ihattaren gaat.

Ihattaren heeft zeker fouten gemaakt dit seizoen , als ik de nieuwsberichten mag geloven, maar ik heb hem als die speelt geen enkele keer op kunnen betrappen dat die niet z'n best doet. Wat daar buiten gebeurd weten alleen de club en de speler zelf.

Toon zegt nou dat we even geduld moeten hebben, dan lijkt me dat het beste als wij dat ook zouden doen voor we gaan oordelen. Uiteindelijk mag je dat zelf weten , maar dan ben je zelf ook schuldig aan de onrust rondom Ihattaren.
+2/-3

 
5 weken geleden
Wow Psv0493. Hou je mijn posts bij en rubriceer je ze ook nog. Thx !
Maar je hebt gelijk is niet mijn eersre kritische ( is iets anders als negatief) post over hem
Maar als je alles bij houdt zul je ook moeten zien dat ik steeds zeg dat ik niet met Ihataren maar met deze situatie klaar ben en alles bij hem zelf vandaan zal moeten komen en dat daar maar verdomd weinig van blijkt in de praktijk. Verder kan ik me genoeg wedstrijden herinneren dat hij meedeed maar eigenlijk ook niet echt meedeed. Maar goed dat is mijn perceptie.
Als je de podcast met Mart vd Heuvel overigens beluisterd dan zul je horen hoe ongeloofijk veel effort PSV al in deze jongen heeft gestoken. een keer hoiudt het op. Verdienen als een grote jongen, gedraag je dan ook als een grote jongen
+5/-1

 
4 weken geleden
Ik herken een hater als ik er een zie. ;)
+1/-1

 
4 weken geleden
Knap van je. Dus iedereen die kritisch is is een hater.
Maar ja, als je alles zo goed ziet en inschat zou ik je willen vragen om voortaan mijn toto in te vullen. succes verzekerd, šŸ˜
Discussie gesloten
+1/-0

 
4 weken geleden
Is maar een grapje jongen, ik raad je aan om het niet zo serieus te nemen.
We kennen van meningen verschillen maar uiteindelijk willen we allebei hetzelfde (neem ik aan). Nog een fijne dag verder
+1/-0

5 weken geleden
Aub zsm weg met deze overschatte speler die alleen maar voor onrust zorgt en een slechte invloed is op de echte talenten zoals Madueke.
+2/-1

5 weken geleden
Leg eens uit toon. Ik snap er iig geen flikker van!! Of wat weten wij niet in dit verhaal?
+2/-1

5 weken geleden
VERLENING van zijn contract is dat n nieuwe juridische vorm van vrijwaring?
+2/-0

5 weken geleden
Mocht Mo een coach krijgen denk ik dat hij het nog ver kan schoppen. Wat Toon nu doet is zijn vertrouwen in hem uitspreken en hopen dat hij bijtekent. En anders is het een verkapte manier op transferwaarde te creƫren. Zolang hij speler van PSV is, zal ik Mo blijven steunen.
+5/-0

 
5 weken geleden (gewijzigd)
Presies @ibi, Toon handelt hier niet alleen in belang van Mo, maar ook wel degelijk in het belang van PSV. De patstelling is al moeilijk genoeg, en hij probeert er het beste uit te halen voor PSV, dan wel een waardevolle speler, dan wel een zo'n hoog mogelijk transferbedrag. Emotie is in deze zaak een slechte raadgever.
+3/-1

5 weken geleden
Schei uit met dat gelik Toon. Wil je 6 ipv 5 miljoen vangen hiermee ?
+3/-2

5 weken geleden
Ik zeg verlengen en hem aanbieden dat hij uitgeleend mag worden dan. Is voor hem de enige manier om in Nederland te kunnen blijven voetballen. In het buitenland heeft hij namelijk nog niks te zoeken.
+1/-0

5 weken geleden
Knap ?? Altijd ziek en niets gedaan een heel jaar ,ja pijn in zijn vingens van zijn telefoontjes aan zijn vriendjes 020 .
+3/-0

5 weken geleden
Is wel aardige soap geworden zo op PN.

Ik snap de woorden van Toon wel. Of het komt nog goed tussen PSV & Mo, of je moet hem zo goed mogelijk wegzetten op transfermarkt.
+2/-0

5 weken geleden
De negatieve reacties hier vloeien vooral voort uit het negatieve bubbel van Mo, daar is iedereen zowat klaar mee, ik ook!!
+4/-0

4 weken geleden
Meneer heeft dit jaar een wanprestatie geleverd. Werkweigering. Dissonant in de groep. Alles wat je kunt bedenken. En wat levert het op? Een mogelijke contract verlenging. Ongekend als je er even bij stil staat. Probeer hetzelfde bij uw werkgever en je wordt de tent uit geslagen.
+3/-0

Tony the Tiger (geschorst)
4 weken geleden
Hopelijk samen met van Bommel naar Duitsland. Zou een goede move voor beiden zijn.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon sir tinus tour weghorst wijndal zahavi