Transparent
Inloggen
Sluiten

'Voorbereiding PSV begint op vrijdag 25 juni'

16 mei 2021 18:14 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Voorbereiding PSV begint op vrijdag 25 juni"; image source: Pro Shots

Voor PSV zal de voorbereiding op het nieuwe seizoen in principe beginnen op vrijdag 25 juni. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. Indien Manchester United over anderhalve week de Europa League wint zal de voorbereiding voor PSV een week later starten. Indien de Engelsen de Europa League winnen, stroomt PSV namelijk een ronde later in in de voorronde van de Champions League.

De tweede voorronde, waar PSV in principe zal instromen, begint op dinsdag 20 juli of woensdag 21 juli. Bij een Europa League-winst van Manchester United begint het Europese avontuur voor PSV pas op dinsdag 3 augustus of woensdag 4 augustus.
Tags

voorronde elfrink stroomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Zou mooi zijn als het elftal dan ook een keer gereed is. Werk aan de winkel John, CL is bittere noodzaak om het gat met Ajax te dichten. Versterkingen graag een keer aan het begin in Eindhoven. We hebben topsport mentaliteit nodig in alle lagen van de organisatie.
+3/-1

 
5 weken geleden
En totaal niet realistisch om te verwachten dat je selectie over een maand al compleet is
+2/-0

 
5 weken geleden
De realiteit is dat je voorronde CL speelt en er moet staan, dat hoort bij topsport. De gewenste versterkingen zijn allang bekend, nu zaak om de onderhandelingen snel en goed af te ronden. De belangen zijn enorm en we kunnen het ons simpelweg niet veroorloven om zaken wederom niet tijdig goed voor elkaar te hebben. Dat is topsport mentaliteit en daarom heeft een club als PSV topmensen nodig op de juiste positie.
+3/-1

 
5 weken geleden
Heel leuk verhaal. Alleen zonder dat je geen toptransfers doet qua verkopen zul je die gewenste versterkingen die allang in beeld zijn niet kunnen halen. Of denk je dat Dumfries en Malen voor het EK al gaan tekenen bij een nieuwe club? :denk
+4/-0

 
5 weken geleden
Het is aan John en zijn team om deze zaken te regelen, daarom zitten ze daar. Als dat niet lukt hebben we dus niet de juiste mensen op de juiste plaats. Iets wat de gemiddelde supporter al wat langer weet overigens. Aan John nu om het tegendeel te bewijzen en te zorgen dat er een team staat waarmee we door de voorrondes komen, dat hoort nu eenmaal bij een topsport klimaat.
+2/-1

 
5 weken geleden (gewijzigd)
Je probeert ijzer met handen te breken @remmie, zo zit de wereld van transfers niet in elkaar dat PSV even kan regelen wat ze willen. Daar kan zelfs Superman niets aan veranderen. Ik vermoed met het EK en de dunnere portemonnee bij de 'grote' clubs zelfs een vertraging dit jaar bij de transfer-carrousel.
+2/-0

 
5 weken geleden
Waar wil je die gewenste versterkingen van betalen dan?
+1/-0

 
5 weken geleden
Nodig ja, maar die zitten er niet. Het duo JdJ en JVoH moeten onze club weer richting top duwen ??? Ik hou mijn hart vast.
+2/-0

 
5 weken geleden
Veel succes met die topsportmentaliteit.

Het maakt niet uit wie je als technisch directeur voor de groep zet. Al vervang je de volledige directie door de beste mensen ter wereld. Het is onmogelijk om anderhalve week na het EK een selectie te hebben die compleet is. En mocht PSV twee weken langer de tijd krijgen: ook dat is totaal niet realistisch. Ongeacht wie er in de directie zitten.

Het is bovendien vrij hypocriet om te klagen over een gebrek aan topsportmentaliteit als je zelf al het hele seizoen slechte prestaties aan het downplayen bent met 'pech door blessures' en 'arbitrage die altijd tegen PSV is'. Ja, vandaag ging je opeens helemaal los over een salonremise en dat de selectie van PSV kwalitatief vanhetzelfde niveau als FC Utrecht is :D
+4/-0

 
5 weken geleden
Laat het even duidelijk zijn dat ik niet al jaren roep dat we top 32 europa willen zijn, Zeggen is 1 doen is twee, laat maar zien dan. Helaas zijn wij blijkbaar dus al zover afgezakt dat we het accepteren dat we straks helemaal niet klaar zijn voor de voorronde CL, want we zijn maar PSV, het is helemaal niet realistisch dat wij onze zaken op orde hebben. Prima, maar roep dan ok niet dat je ambitie hebt en weer voor de prijzen mee wil doen. De rest van je verhaal snap ik helemaal niks van. Als een arbiter in samenspraak met de VAR zulke bizarre "fouten" maakt dat natrappen en slaan zelfs onbestraft blijven en de grote scheidsrechters baas zelfs kromme zaken recht probeert te lullen lijkt het mij logisch dat je er wat van zegt, zou PSV zelf ook moeten doen want het gebeurt opvallend vaak in ons nadeel. 6 tot 8 punten per seizoen al drie seizoenen op rij. Waren we dit jaar kampioen geworden als en de VAR eerlijk had ingezet, nee zeker niet. Ik vond corona en de blessuregolf een rechtvaardige rede om minder kritisch te zijn, ten slotte ontbraken de beste spelers toen ze nodig waren. Nu we echter compleet zijn mag je toch wel meer verwachten van PSV? Een slechte wedstrijd of helft een keer als het gelopen is kan ik mee leven. Maar vechten voor plek 2 en dan zulk tranen trekkend slecht voetbal op de mat leggen vind ik niet acceptabel. We mogen heel blij zijn dat AZ het heeft laten liggen (voornamelijk aan het begin van het seizoen). Gebeurt er niks zie ik niet hoe deze club zijn mooie ambities waar gaat maken. Dan krijgen we gewoon weer een Basel en kan Ajax zijn bankrekening weer flink spekken door als enige deel te nemen aan de CL.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 weken geleden
Je gaat voorbij aan het feit dat wij fans er anders in staan dat de verantwoordelijken binnen PSV. Natuurlijk willen wij vandaag al ons elftal hebben staan maar je kunt van de Jong etc niet verwachten dat ze Malen even verpatsen voor €50m. We zijn afhankelijk van mogelijk geïnteresseerden. Heel Europa is straatarm.
+2/-0

 
5 weken geleden
"Zou mooi zijn als het elftal dan ook een keer gereed is."

Nee, want dan moet Sjonnie, net als 2 jaar geleden weer heel vroeg de markt op en we hebben kunnen zien dat dat geen succes was.
Ik heb ook geen idee hoe het dit jaar gaat maar normaal gaat de transfermarkt pas open op 1 juli. Dat is wel heel krapjes.
+1/-0

5 weken geleden
Ik kan niet wachten... heb er nou alweer zin in!
+1/-0

5 weken geleden
Ik denk een mooie taak voor John: afscheid nemen van Malen, Dumfries, Rosario, Ihattaren, Baumgartl, Doan, Thomas, Mauro, Viergever en Mvogo.
Maar ja, wie gaan we halen zodat er een elftal staat wat ook mee kan in de Champions Leaque?
+1/-0

 
5 weken geleden
Namen wij maar afscheid van John. Zou stuk eenvoudiger zijn (geweest).
+2/-3

5 weken geleden
Je mag toch hopen dat er al spelers op de radar zitten, en al voorgesprekken zijn geweest.

als dat niet is .....grote twijfel waar we stranden dan.

Laat maar eens zien PSV , dat wij supporters te negatief zijn geweest. Laat het ongelijk maar eens komen , JdJ ,laat je skills gelden. Gebrands , ben duidelijk over je doelstellingen. En we zijn een Voetbalvereniging , en niet een club waar we de beste sponsoren willen hebben.....creëer of koop aankomende pareltjes.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon sir tinus tour weghorst wijndal zahavi