Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil zorgen voor klapper door Luuk de Jong terug te halen'

25 mei 2021 22:15 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil zorgen voor klapper door Luuk de Jong terug te halen"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat PSV komende zomer voor een klapper wil zorgen en Luuk de Jong terug naar Eindhoven wil halen. Sevilla is bezig met een nieuwe spits en de clubleiding van PSV hoopt dat indien die transfer rondkomt een terugkeer van De Jong tot de mogelijkheden hoort. De clubleiding is van plan om alles in het werk te stellen om de spits weer vast te kunnen leggen.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

jong klapper rondkomt sevilla telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Het wordt steeds mooier op deze historische dag (33 jaar geleden:-)
+4/-1

 
3 maanden geleden
Ik besefte toen al: dat kan wel eens de enige keer worden dat ik dit kan meemaken, ookal was PSV (en ik) er in 2005 ook dichtbij...

Ik denk dat ik toen Gil de la Toeret heb opgelopen, in Milaan al eigenlijk (die verrekte Shevchenko)...
+2/-0

 
3 maanden geleden
2005....zag gisteren weer een stukje over die finale. Milan 3-0 voor en Liverpool won. Het blijft pijn doen, ook hoe we het weg hebben gegeven in Milaan. Thomasson van alle spelers nog wel. Liverpool had geen schijn van kans gehad tegen ons.
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
🤣🤣🤣 ja niet mijn favo speler en idd die Thomason ook @remmie
+1/-0

reactie verwijderd

3 maanden geleden
Heeft ontegenzeglijk kwaliteiten maar zou graag meer voetbal zien in het elftal en natuurlijk veel te goed voor de bank
+5/-0

PSVzuidHolland (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Als transfer vrij en redelijk salaris graag Sympathieke speler en een penalty extra door z'n acteertalent ook mooi 😀
Jammer door corona anders had ik hem wel de laatste tujd nog live gezien 75 min rijden van Sevilla vandaan
+1/-0

3 maanden geleden
Luuk onze beste spits van de afgelopen 10 jaar. Zou heel mooi zijn. Ook voor buiten het veld. Geweldige prof. Met zijn kwaliteiten maakt ie altijd 25 goals minimaal.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Niet in 2016 en 17 ..?
+2/-0

michelos (geschorst)
3 maanden geleden
Voorsorteren op een vertrek van Malen?
+1/-0

3 maanden geleden
Luuk is gewoon van harte welkom en kan bij een terugkeer ook echt een clubicoon worden. Hij past ook in alle opzichten bij PSV. Het mag duidelijk zijn dat PSV met Ramalho, van Ginkel, Pröpper en de Jong voor ervaring gaat.
Ik hoop echter ook op nog een paar jongere spelers die kapitaal gaan opleveren. Zo zou ik graag Joey Veerman willen zien komen als Ihattaren vertrekt maar die knul gun ik ook echt revanche op dit seizoen. Bruma, Doan en Baumgartl snel lozen. Rosario moet ook weg. Malen zie ik net als Dumfries een klapper maken.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Lozen? Dat klinkt erg denigrerend naar jongens die op het veld de clubkleuren hebben verdedigd.
+5/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Binnen het grote geweld waarmee PSV bezig lijkt op de transfermarkt zal er straks wel degelijk 'geloosd' moeten worden alleen al om de salarishuishouding in het gareel te houden. Het wordt echt een hele drukke zomer.
+2/-0

3 maanden geleden
Hoe serieus moet dit bericht genomen worden? M.a.w. hoe concreet liggen hier de mogelijkheden? Wat wil Sevilla? Wat wil Luuk zelf? Hoeveel jaar contract nog Sevilla-Luuk? De T wil het nog weleens bij het juiste eind hebben.
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Hij schijnt vanochtend al op Eindhoven Airport geland te zijn. Luuk past wel goed bij de club, ook na zijn actieve carrière. Denk dat hij na zijn buitenlandse avontuurtjes nu zelf ook wel inziet dat het nergens beter is dan in het mooie Brabantse land.
+3/-1

 
3 maanden geleden
Cool! Mag altijd terugkomen, ondanks dat er geen restwaarde zal zijn. Hopelijk is Sevilla coulant waar het de prijs betreft.
+2/-1

3 maanden geleden
Jaaaaaaaaa!!! Lekker springen en weer eens scoren uit een corner. Luuk heeft bij Sevilla alles gedaan waar ie van kon dromen, nu weer terug naar huis en verder met de schalen verzameling. Het is wel type spits dat je nu mist om iets te forceren.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Luuk heeft inderdaad een stuk fysieke power die nu in onze aanval ontbreekt.
Als we AZ voor willen blijven, en we nog druk op Ajax willen houden dan zou het halen van Luuk wel geweldig zijn.

Maar zoals @Rickardoko al schrijft, er zullen wel een aantal spelers weg moeten gaan die PSV veel geld hebben gekost, en zeer weinig op hebben geleverd.
Die bedragen krijgen we niet meer terug.
+2/-1

 
PSVzuidHolland (geschorst)
3 maanden geleden
Ik begrijp de meeste reacties wel en hij heeft echt een hoge gun factor ik volg Sevilla ook omdat ik super vind als hij presteert en dat het goed gaat.
Maar ik moet ook denken dat er in Sevilla en ook bij PSV lange periodes zijn dat hij droog staat en tuurlijk kan hij heerlijk de lange bal vasthouden en op inloppende spelers afgeven toch ben ik bang dat hij net ff te kort komt als we echt een stap willen ( moeten) maken.
+2/-1

Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Inzake de euforische reacties hier: 1) wat wil Sevilla ontvangen voor onze held die een jaar geleden nog regelmatig een heldenrol voor ze speelde? 2) Wat wil PSV max betalen voor een speler die van de zomer 31 wordt en niet het eeuwige leven heeft? 3) hoe staat het met de salarishuishouding van PSV of wordt er een derde (sponsor) bereid gevonden om alla bij Gotze bij te lappen? 4) Wat doen we met onze andere 'wonderspits' Zahavi of heeft die al aangegeven liever te vertrekken? Die 2 samen in de basis lijkt me niet te matchen 4) wie gaat Luuk lanceren vanaf de flanken? 5) Gooit Schmidt zijn hele wereldsysteem op de schop of kan/ gaat Luuk renderen in een dergelijk (alles door het midden) systeem? Zomaar een paar punten 6) wil Luuk al naar huis? Geloof me dat een paar jaar in de Spaanse zon wonen smaakt naar meer. Wil die jongen niet nog 1 laatste avontuur aangaan?

Vaak lees ik hier dat de Telegraaf totaal onbetrouwbaar is. Nu nemen we alles maar aan? Ik moet deze transfer nog maar zien gebeuren. Vooropgesteld: ik vind Luuk een geweldige speler maar er zal heel veel moeten veranderen mocht die jongen hier wederom kunnen slagen.
+5/-0

 
3 maanden geleden
Punten 4 en 5 ijzersterk. Wat is toch allemaal aan de hand met het beleid van PSV? Er valt geen touw meer aan vast te knopen, als dit allemaal doorgaat. Kijk eens naar de leeftijdsopbouw van de spelers. Volgens mij kun je over 2-3 jaar een heel elftal met pensioen sturen... En dan?
+1/-2

 
3 maanden geleden
Haha, wat een onzin :D

De Jong (30), Pröpper (29), Van Ginkel (28), Willems (27) en Ramalho (29) zitten inderdaad allemaal op een leeftijd dat ze over twee, drie jaar zullen stoppen met voetballen. Van de huidige selectie is het alleen Zahavi die dan op zo'n leeftijd zal zijn. Nou nou, inderdaad een heel elftal :denk
+2/-2

3 maanden geleden
Dubbel gevoel hierbij, aan de ene kant juich ik het toe, maar aan de andere kant denk ik dan ook kunnen we niet een 'soortgelijke' spits halen die jonger is, en ook kapitaal vertegenwoordigd. Mocht Zahavi ook vertrekken (net als Malen) aangezien er laatst was gebeurd bij Zahavi (woningoverval) is het dan niet een optie om Ahmed Musa terug te halen naar de eredivisie? Speelt nu in in Nigeria, dus hoeft niet zo duur te zijn neem ik aan. Mocht Zahavi wel blijven en samen met Luuk in de spits gaat spelen, dan alsnog Ahmed Musa halen voor wat variatie in het aanvalsspel van psv. Ik snap dat het tweestrijdig klinkt omdat Ahmed Musa ook geen kapitaal vertegenwoordigd, maar ik neem aan dat ze is Nigeria veel lagere salarissen hanteren dan bij psv.
+1/-0

3 maanden geleden
Als dit waar is, mag John de Jong echt meteen vertrekken. Wat moet je in hemelsnaam met Luuk de Jong. Ga je dan met Zahavi en de Jong spelen? Kansloos dit. PSV is nog altijd afhankelijk van transfers, m.i. moeten er los van centraal achterin en centraal op het middenveld vooral veel talentvolle spelers op het veld staan. Buitenspelers en spitsen die we voor veel geld kunnen verkopen. Bovendien past de Jong totaal niet in de voetbal filosofie van de coach. Aangezien Schmidt vooral dmv snelle combinaties door het midden het doel van de tegenstander wil bereiken. Laat dat nou iets zijn waar de Jong absoluut niet in uitblinkt.
+6/-2

 
3 maanden geleden
Och,het is ook niet verkeerd om op een plan B te kunnen terugvallen middels kopkracht,ervaring en iets te forceren.
Bovendien is hij iemand die de club en het Nederlandse voetbal door en door kent en persoonlijkheid toevoegt.
Nee,laat maar komen.
+2/-1

 
3 maanden geleden
De jong is te duur voor een plan B. Als je zo iemand haalt dan is dat je plan A.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ja je hebt een punt,maar met een goede helft en een slechte helft,zal hij aan genoeg speelminuten komen.😁
+1/-0

 
3 maanden geleden
Raar forum is dit toch, gezien de "likes". Denk je, hier zal iedereen blij mee zijn, gaan mensen lopen klagen.

Terwijl als er terecht kritiek is op TD De Jong, de "likes" juist de andere kant op gaan.

Mijn idee: als De Jong het lukt om De Jong te halen doet hij tenminste een keer iets echt goed. Beter goede bekenden halen waarvan je weet dat ze kwaliteit hebben, dan dure gokjes als Baumgartl en Doan.
+4/-5

 
3 maanden geleden
Ja, heel 'raar' dat iemand een afwijkende mening heeft :denk
+3/-1

 
3 maanden geleden
Goede bekenden terughalen is leuk als ze de laatste jaren op een hoog niveau succesvol zijn geweest, niet als ze de bank warm hebben gehouden, oud zijn geworden, hun conditie achteruit is gegaan, niet wedstrijdfit zijn en/of zwaar geblesseerd zijn geweest.
Cocu terughalen was top, Van Bommel was te laat, Van Ginkel en De Jong zijn twijfelgevallen en Willems terughalen lijkt mij geen goed idee.
+3/-0

3 maanden geleden
Intuïtief zeg ik: niet doen.
Die tijd is geweest.
Geweldige kerel, daar niet van. Goeie kaatser en kopper ook.

Maar je kiest voor ander voetbal en voor leiderschap.
En Luuk is meer een reünist dan een leider.

Waarom zijn alle begeerde spelers bekenden van Schmidt of oud-PSV'ers?
+2/-0

3 maanden geleden
Luuk heeft ergens aangegeven niet te hoeven of willen vertrekken, houden zo Luuk.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.851 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

backup basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord galatasaray gokken ihattaren kwalitatief malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho ring schmidt shevchenko spartak tank teze toptalenten viergever yonci