Transparent
Inloggen
Sluiten

Michal Sadílek in selectie Tsjechië voor EK

27 mei 2021 14:17 - Tsjechische voetbalbond
Foto: Pro Shots

Michal Sadílek in selectie Tsjechië voor EK; image source: Pro Shots

Ook Michal Sadílek mag zich gaan opmaken voor het EK van komende zomer. De Tsjechische voetbalbond heeft bekend gemaakt dat de door PSV verhuurde middenvelder deel uit maakt van de 26-koppige definitieve selectie van Tsjechië. Sadílek speelde nog nooit een interland voor de A-selectie van Tsjechië. Afgelopen interlandperiode was hij met Jong Tsjechië nog actief op het EK Onder 21.

In totaal zullen vijf spelers van PSV mogen hopen op speeltijd op het EK van volgende maand. Cody Gakpo, Donyell Malen en Denzel Dumfries maken deel uit van de selectie van het Nederlands elftal, terwijl Yvon Mvogo is opgeroepen voor Zwitserland.




Tags

tsjechie sadilek cody dumfries gakpo jong malen mvogo yvon zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wolfsburg onder van Bommel zou hem waarschijnlijk wel willen hebben en dan gaat de vraagprijs wel omhoog -> circa 5 miljoen + verkooppercentage?
+1/-0

2 jaar geleden
Wat is dat toch met (al) die spelers die er bij ons niks van bakken en elders wél tot hun recht komen? Zou het dan toch het (gebrek aan) sportklimaat zijn?
+2/-1

 
2 jaar geleden
Nee.
Sadilek deed het ook best aardig bij PSV maar werd door Van Bommel op een positie gezet waar hij niet hoort. Nu speelt hij op de positie waar hij wel hoort. Dat ligt niet aan het "klimaat" van PSV maar aan Van Bommel.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Het lag ook vooral aan het feit dat we geen linksback hadden.
Sadilek heeft toen naar eer en geweten dat zo goed als hij kan opgepakt. Prima ijzervreter voor op het middenveld, maar zal de top natuurlijk niet halen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Stuk of 2 zelfs, die van Valencia mocht echter maar 1 minuut spelen, die andere is de verassing van afgelopen jaar. Sadilek heeft de juiste mentaliteit, maar niet het gewenste niveau denk ik. We gaan het zien in Duitsland. De miljoenen zijn welkom.
+1/-0

 
2 jaar geleden
"Stuk of 2 zelfs, die van Valencia mocht echter maar 1 minuut spelen, die andere is de verassing van afgelopen jaar."

Precies.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Welke positie speelt die jongen nu dan? Stond bij PSV gewoon niet vooraan in de pikorde. Kan toch?
+1/-1

 
2 jaar geleden
Middenveld.
En me dunkt dat hij onder Van Bommel vooraan in de pikorde stond.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Niet voor de positie van CVM volgens mij
+2/-1

 
2 jaar geleden
Nee, precies. Dat is toch precies wat ik zeg?
Hij doet het nu 'goed' omdat hij op zijn eigen positie speelt en dat deed hij bij PSV niet. Logisch dus dat het verschil tussen nu en toen zo groot is/lijkt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Van Bommel vond anderen beter destijds en dat mag. Ik vind het ook helemaal niks trouwens
+1/-1

2 jaar geleden
Talentvol gifkikkertje die bij gebrek aan beter de linksbackpositie naar behoren invulde.
Stond door zijn leeftijd lager in de pikorde,maar ik denk als hij een heel seizoen op zijn favoriete positie zou spelen,kan uitgroeien tot een vaste waarde.
+1/-0

2 jaar geleden
Leuk voor Sadilek dat zijn goede seizoen in Liberec bekroont wordt met een plek in de selectie. Zou hem liever in de PSV-selectie van volgend seizoen houden dan Guti, Rosario of Thomas. Naast een ervaren speler met voetballende kwaliteiten zoals Pröpper of Van Ginkel zou Sadilek best wel eens een succes kunnen worden. Al moet hij dan natuurlijk wel met Sangaré vechten om die positie.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Kan ik het wel mee eens zijn.

En anders verkassen & cashen.

Verkashen?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage