Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook verdediger Phillipp Mwene komt naar PSV'

27 mei 2021 16:04 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ook verdediger Phillipp Mwene komt naar PSV"; image source: Pro Shots

PSV is dicht bij het aantrekken van Phillipp Mwene. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Oostenrijker kan zowel als rechtsback en als linksback uit de voeten en komt transfervrij over van 1.FSV Mainz 05. Alleen een aantal formaliteiten moeten nog afgerond worden. Mwene zal waarschijnlijk in de loop van volgende week gepresenteerd kunnen worden.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

mwene phillipp formaliteiten fsv mainz oostenrijker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Is dit dan in plaats van Max, of in plaats van Teze? Of als breed inzetbare backup van deze twee heren?
+2/-0

 
 
2 jaar geleden
Mmmja, vind het een beetje dubbel. Beoogde basisspelers Teze en Max, maar deze jongen heeft volgens ED zowat alles gespeeld in de Bundesliga, en best een aardige historie. Kan me zo voorstellen dat die toch wel met de ambitie komt om basisspeler te worden. Maar goed, we zullen het zien. Max is aardig ingekakt de afgelopen paar maanden, dus wie weet...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Mooi toch? Als hij zich de ballen uit z'n broek werkt en beter is dan Teze of Max gaan we er dus op vooruit.
+7/-0

 
2 jaar geleden
Zo is het maar net. De beste spelen. Oftewel die heel hard trainen haha
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Alles?
Hij speelt er drie seizoenen en kwam daarin respectievelijk tot 6, 4 en 20 wedstrijden.

Ik krijg bij Ramalho en deze speler een sterk Sainszbury/Behich gevoel van de trainer te veel een vrije hand geven. Maar goed, beter goedkope ervaren spelers op de bank dan dure Baumgartls en Brumas zal ik dan maar denken.
+2/-0

 
2 jaar geleden
IK zou toch even wachten met Teze op rechts. Waarom zou je Teze überhaupt op rechts zetten mocht Dumfries vertrekken. Teze doet het toch gewoon goed in het centrum ?
+1/-0

2 jaar geleden
Meer ervaring, meer spelers voor de breedte. PSV investeert nog relatief goedkoop in ervaren jongens. Van Ginkel zal ook wel snel volgen. Hopen dat Pröpper ook snel erbij komt.
Verder hoop ik dat Rosario, Guti, Baumgartl, Doan en Bruma ook vertrekken. Dumfries, Malen en Ihattaren mogen wat mij betreft ook blijven. Mocht Ihattaren wel gaan en Rosario ook dan zou ik me melden voor Joey Veerman.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Doan weet ik niet of dat toch niet gewoon een goede speler is.
+2/-0

2 jaar geleden
Sorry dat ik het positivisme kom temmen, maar dit is nog niet het niveau spelers dat PSV na hoort te streven? Als dit de backup voor Dumfries en Max is, okay. Maar als basiskracht, no way. We hebben drie voorrondes CL te spelen. Wat we nodig hebben is een kwaliteitsimpuls en niet een kwantiteitsimpuls.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk dat hij in principe als backup gehaald wordt, maar als hij blijkt beter te zijn dan de anderen (wat in het geval Max niet zo denkbeeldig is), komt hij natuurlijk gewoon in de basis.
+2/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Ik zou ook niet weten waarom iemand verwacht dat hij voor de basis gehaald wordt. Is duidelijk dat ie links en rechts is en back op voor beide back posities.
+1/-0

2 jaar geleden
Dit is een rechtsbenige back dus zal hij waarschijnlijk de opvolger zijn van Dumfries. Vindt ik een goede zaak want Teze is centraal veel beter dan op de back positie.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik betwijfel of hij opvolger wordt van Dumfries. Mwene is een meer verdedigend ingestelde speler, en om als opkomende vleugelverdediger te functioneren is niet zijn kracht. Zie hem meer als echt verdediger of hangende middenvelder met een goeie crosspass de diepte in. Ik vermoed bij voorkeur op links.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Met die opkomende backs van ons, die soms ook nog aan de andere kant van het veld corners staan te nemen, gaan we het ook niet redden in de CL vrees ik. Iets meer verdedigend mag best.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat ligt er maar aan @zondebok denk ik. Indien de verdediging goed op orde is, moet dit gewoon kunnen. Dat was dit seizoen echter niet altijd het geval. Ik denk met Ramalho dat dit beter zal zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik hoop het, maar het blijft kwetsbaar natuurlijk. Het niveau van de tegenstanders gaat ook omhoog.
+1/-0

 
2 jaar geleden
We hebben het afgelopen jaar een te kort gehad aan verdedigers waardoor max en Dumfries vrijwel alles moesten spelen. Er moest dus sowieso wat bij komen. Als ze basisspelers zijn goed dan wordt de kern dus sterker. Zo niet ook goed, hebben we meer opties als back up. Ipv Mauro of Thomas back zetten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik vermoed dat Mauro weinig voorkomt in de plannen van Schmidt. Aardige jongen, maar is op geeneen positie echt goed en heeft hij betere voor zich, en zeker na de transferperiode. Gun hem een mooie club.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Gun ik hem ook, maar ik denk dat het ook wel fijn is om te trainen met dat soort gasten (die alles geven) ipv allemaal jeugd op de training.
+1/-0

2 jaar geleden
Wat wordt er altijd uitgegaan van de basis?
Je krijgt een contract voor een van de 26,en dient de strijd aan te gaan voor een basisplek.
Dat heet concurreren en hoort bij topsport.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hoop dat oppergaard wat kansen krijgt volgend jaar. Zit potentie in die jongen
+2/-0

 
2 jaar geleden
Is nog wat jong, zeker potentie maar nog niet zover als zijn maatje op rechts: Shurendo Sambo
+2/-1

2 jaar geleden
Ook hem ken ik niet.

We wachten maar weer af.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zo is dat. Ondertussen denkt de trainer na over welk systeem hij komend seizoen wil spelen. In het kader van het volgas voetbal tip ik het 1-9-1 systeem.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ja dat kan, hebben we altijd mannetje meer 😆
+2/-1

2 jaar geleden
Is de 3e en 4e spelersbus al besteld? Welkom bij onze mooie club Phillipp
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Wel grappig, na Phillip Max nu Phillipp Mwa? Op hoop van zege? Dat we iig wat vangen voor dwe vertrekkers, en hoop op een slag met een leider.
+1/-0

 
2 jaar geleden
En wanneer komt de enige echte Phillip terug? Je weet wel die prijzenpakker en clubicoon.
+2/-0

2 jaar geleden
Ken hem niet maar ze slapen niet bij psv ,pakken nu vol door ..Welkom en maak er een mooi jaar van Phillipp..
+1/-0

2 jaar geleden
Das wird nachsten jahr deutsch loelen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage