Transparent
Inloggen
Sluiten

Weer volledige bezettingsgraad bij evenementen vanaf 30 juni

11 juni 2021 15:35 - Nu.nl
Foto: Pro Shots

Weer volledige bezettingsgraad bij evenementen vanaf 30 juni; image source: Pro Shots

Vanaf woensdag 30 juni zijn evenementen weer toegestaan met een volledige bezettingsgraad. Dat heeft staatssecretaris Mona Keijzer laten weten, zo meldt Nu.nl. Bezoekers hoeven bovendien ook geen anderhalve meter afstand meer aan te houden. Wel moeten ze gevaccineerd zijn of zich laten testen.

Meer op Nu.nl
Tags

bezettingsgraad gevaccineerd keijzer mona staatssecretaris

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 dagen geleden
Wie dit een jaar geleden had voorspeld was is een tehuis gestopt. Nu vinden sommige mensen het normaal. In mijn optiek is het immoreel en absurd. Ik hoop van harte dat PSV niet mee zal doen aan deze test- en vaccinatiedrang.
+2/-6

 
7 dagen geleden
"Ik hoop van harte dat PSV niet mee zal doen aan deze test- en vaccinatiedrang."

Nee, tuurlijk niet.
PSV kan beter niet meer meedoen, samen met Femke. Lekker rellen met de ME en op FvD gaan stemmen en zo.
Gewoon lekker kapot gaan, omdat een minderheid bang is voor een prikkie en alles wat ook maar een beetje macht heeft wantrouwt.
+7/-2

 
7 dagen geleden
Op zich prima nieuws. Maar ik vind 1x registreren bij PSV als zijnde (2x) gevaccineerd wel voldoende. Daarnaast vind ik dat kartonnen bewijs (dubbele) vaccinatie c.q. inentingenboekje/vaccinatiepaspoort i.p.v. app, i.c.m. seizoenkaart en eventueel identiteitsbewijs ook moet kunnen.
+1/-0

 
7 dagen geleden
Enige karton wat ik wil zien is dat blauwe met 6 gaten erin !
+1/-0

 
7 dagen geleden
Dat is alleen niet uitvoerbaar. Als jij om wat voor reden dan ook een wedstrijd niet kan, kun je jouw kaart uitlenen aan iemand anders. Die staat dan echter nergens geregistreerd als gevaccineerd of getest. Natuurlijk kan PSV verbieden dat een kaart wordt uitgeleend. Dat is echter niet te controleren.
+2/-1

 
7 dagen geleden
Wél i.c.m. identiteitsbewijs.
+1/-0

 
7 dagen geleden
Maar duurt wel vele malen langer dan een groen scherm op een telefoon laten zien
+1/-0

 
7 dagen geleden
Echt hè. Krijg kriebels van al dat wantrouwen.

En PSV zal inderdaad niet mee doen, lekker een leeg stadion houden terwijl de rest met een vol stadion speelt. Top plan.
+4/-1

 
7 dagen geleden
Uhhh dankzij die vaccinaties kunnen we weer vanaf volgend seizoen met een vol stadion genieten van PSV. Je mag de vaccin wetenschappers op je blote knieën danken hiervoor.
+4/-0

7 dagen geleden
Geweldig nieuws kan niet wachten om er weer heen te gaan..
+3/-0

reactie verwijderd

7 dagen geleden
Het gaat niet om ‘mensen die bang zijn voor een prikkie’, het gaat erom dat jonge gezonde mensen worden gedwongen een vaccinatie te halen omdat ze anders een potentiël risico zijn, hou toch op zeg. Alles is veilig en kan heel snel weer open gaan. Overal is het weer druk, werkvloeren zijn weer vol etc etc en wat je ziet is een dalende trent. Tis klaar nu. ik denk overigens dat vanaf juli het ‘oude normaal’ terugkeert en dat dit alleen een duwtje is voor de twijfelaars om zo de beoogde vac.graad te halen
+1/-3

 
7 dagen geleden
Dat ‘Tis klaar nu’. Echt waar. Zonder vaccinatie was het nog lang niet klaar nu. Liepen de ziekenhuizen weer vol rond september. Was het weer huilen geweest.
+6/-0

 
7 dagen geleden
Onzin. Wat je nu ziet is exact hetzelfde patroon als vorig jaar. Straks in Sept begint het geouwehoer opnieuw. Maargoed laten we elkaar respecteren. De een neemt het niet en de ander staat vooraan in de rij. Ieder zijn of haar keus. I
+1/-1

 
7 dagen geleden
Verschil is dat door vaccinatie mensen niet meer in het ziekenhuis terecht zullen komen. Dus hetzelfde patroon zul je niet gaan zien.
En zeker, ieder zijn eigen keus.
+3/-0

 
7 dagen geleden
"Alles is veilig en kan heel snel weer open gaan."

Ah.. een echte specialist met kennis van zaken. Maar daar wil jij natuurlijk geen verantwoordelijkheid voor dragen?
En nog steeds wordt helemaal niemand gedwongen om een 'prikkie' te nemen, ook jonge gezonde mensen niet. Wel moet je inderdaad nog even wachten op meer vrijheid als je geen 'prikkie' wil. Allemaal vrij logisch te verklaren ook.
+1/-1

 
7 dagen geleden
Ah, nu denk je opeens dat het 'oude normaal' weer terugkomt komende maand. Tot een paar weken terug liep je hier constant te verkondigen dat dat nooit meer ging gebeuren en het naïef was van degenen die dachten dat dat wel zo zou zijn :D
+3/-1

 
7 dagen geleden
Dat is toch ook zo? Ik bedoel uiteraard dat we weer dingen kunnen doen zoals normaal. Alleen waarschijnlijk dus met een QR code. En of die tijdelijk is, wie zal het zeggen. Ik vind je vanaf het begin vrij respectloos tegen mensen die er anders over denken als jij. Daarnaast ben je altijd heer en meester om mensen woorden te verdraaien, en dat altijd binnen 10 minuten. Erg knap.
+4/-1

 
4 dagen geleden
Ik weet niet waarom je 'jonge gezonde mensen' aanhaalt, maar het maakt geen reet uit hoe oud je bent. Ik ben 24, nog nooit een sigaret aangeraakt en liep ieder jaar 4 obstacle runs, nu haal ik nog niet eens 1 kilometer rennend en ik moet iedere dag een pufje nemen. Denk dus vooral niet dat je veilig bent als je 'jong en gezond' bent.
+1/-0

7 dagen geleden
Toeval bestaat niet. Bedankt KNVB. Welke dag krijg ik mijn 2e prik ? Juist, 30 juni.
Sorry dat ik niet eerder kon, hadden we misschien nog wedstrijden van afgelopen seizoen gezien. Hoewel... daar NIET bij hoeven zijn was niet echt een straf
+2/-0

7 dagen geleden
Een vraagje aan alle wijsneuzen waarom laat je je eigen vaccineren als je toch nog moet testen.
+1/-1

 
7 dagen geleden
Omdat je je niet meer hoeft te laten testen als je gevaccineerd bent :idee
+3/-0

 
7 dagen geleden
Ricardo, maar als je corona heb gehad heb je ook antistoffen maar geen bewijs dat je antistoffen hebt.
Dus daarom laat ik mij niet vaccineren en ben ik tegen een test.
Maar ik zal wel niet binnen mogen.
Dus wordt je in Nederland bijna gedwongen om een spuit te laten zetten.
Raar hoor gr
+1/-0

 
7 dagen geleden
Maar dat is niet wat je vroeg. Jij vroeg waarom mensen zich laten vaccineren omdat ze zich toch moeten laten testen. En dat hoeft dus niet meer als je een vaccinatie hebt gehad.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
7 dagen geleden
Beste Niclaas, hier wijsneus nummer 1. Inzake 'als je corona hebt gehad, heb je antistoffen': dat is dus bullshit kerel. ik heb in maart/ april 2020 corona gehad en ben echt doodziek geweest. 3 weken lang, 10 kilo spiermassa verloren. Zat bomvol antistoffen (2x aangetroffen middels bloedanalyse). Uit een recente bloedanalyse bleek vervolgens dat er geen enkel antistof meer te bekennen was in mijn lijf. Geloof wie je geloven wilt. Deze wijsneus gelooft echter medische analyses. Ik heb nog geen enkele 'expert' eigenlijk iets zinnigs horen zeggen over wel/ geen antistoffen etc etc. Net zo'n fabeltje als 'als je eenmaal corona hebt gehad krijg je het niet meer of jeugdige mensen krijgen het niet etc etc.
+2/-0

 
7 dagen geleden
Je hoeft je niet te laten testen, als toegang, als je gevaccineerd bent.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afkeer belgie berghuis boer bruma daguardo dumfries gakpo gravenberch jong klompje kopman kruijswijk linksbuiten malen nederland nos oekraine onzin oranje poels promes roglic romero roon teze tour udinese weghorst zizou