Transparent
Inloggen
Sluiten

'Borussia Dortmund zet vol in op komst van Donyell Malen'

13 juni 2021 23:57 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Borussia Dortmund zet vol in op komst van Donyell Malen"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Bild zet Borussia Dortmund vol in op de komst van Donyell Malen. De spits van PSV wordt gezien als de topkandidaat om Jadon Sancho op te volgen, die dicht bij een transfer naar Manchester United is. Malen heeft nog een contract voor drie seizoenen bij PSV en moet volgens het Duitse medium ongeveer 30 miljoen euro kosten.

Gesprekken over een eventuele transfer zouden pas na het EK plaats gaan vinden. Ook Liverpool zou belangstelling hebben in de topscorer van PSV.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat zaakwaarnemer Mino Raiola bij de transfer van Malen van Arsenal naar PSV een doorverkooppercentage bedongen heeft. De Londense club zal bij een transfer een klein percentage krijgen, maar de zaakwaarnemer zou voor zichzelf een veel groter percentage bedongen hebben.

Meer op Bild.de
Tags

malen dortmund arsenal bild liverpool londense raiola sancho topkandidaat topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Al krijgt die ouwe pizzabakker 80%.
Het bedrag wat PSV aan deze transfer over gaat houden moet gewoon zo'n 30/35 miljoen zijn. De rest, Raiola en Arsenal's deel, mag Dortmund natuurlijk ook gewoon bijlappen.

Wordt een dure die Malen.
+2/-0

2 maanden geleden
30 miljoen is toch helemaal niet veel?
+2/-0

2 maanden geleden
Bij dat doorverkooppercentage verhaal wordt misschien Madueke bedoeld?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Madueke een doorverkooppercentage? Madueke is destijds transfervrij van Tottenham Spurs gekomen en had daar voor zover ik heb begrepen nog geen profcontract getekend.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
International, 3 jaar contract, geen clausule, hoeft helemaal niet per se weg, ik zou zeggen: €50M (netto, dus exclusief percentages en dergelijke).

(edit: gesloten beurzen met Haaland ook goed, of gaat die al naar Chelsea?)
+1/-1

 
2 maanden geleden
Zeg Chelsea heeft toch geen voorrang boven PSV hè...?😁
+1/-0

 
PSVzuidHolland (geschorst)
2 maanden geleden
ha ha ha mooie waardebepaling !!!
+1/-0

2 maanden geleden
PSV is geen veiling. Wacht eerst de ontwikkelingen van het EK af.Straks komt hij erin en scoort hij de winnende goal. Of speelt hij tegen macedonie en maakt twee goede goals.Of nog een belangrijkere later in het tournooi. Leuk die 30M maar PSV kan ook zeggen dat ze 50M willen, mag ie voor 45M weg.Tussen sancho? wat, wie en Malen zit geen 60M kwaliteitsverschil.30 om 90 ,dit heeft puur met debiteuren crediteuren te maken
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Sterke speler met nog 3 jaar contract, geen noodzaak om te verkopen, er moet tenslotte ook weer wat terug gehaald worden. PSV roept al jaren stappen omhoog te willen maken, daar is veel geld voor nodig, en dan zie ik hiernaast 30 miljoen staan. Tranen springen in mijn ogen. Ze denken zeker dat wij nog het oude PSV zijn die zijn toppers voor een appel en een ei weg doet om vervolgens de hoofdprijs voor pure middelmaat te betalen. Gelukkig is de koers gewijzigd, dus dit is een kansloze actie. Gezien zijn talent en potentie zou het dubbele in de huidige voetbalwereld nog aan de magere kant zijn. Prio 1 CL halen om het geld te kunnen cashen en uit Amsterdam weg te halen. Met Malen is die kans een stuk groter. Kom volgend jaar nog maar eens langs.
+2/-0

2 maanden geleden
Wordt die marktwaarde nou min of meer bepaald door transfermarkt.com ?
Psv is toch niet de wibra van Europa.😒
+1/-0

 
2 maanden geleden
Die bepaalt PSV zelf. Vlaggetjes weken zijn hier niet meer
+1/-0

 
2 maanden geleden
Mag ik dat zwart op wit?

Ergens vrees ik dat wij weer afgescheept gaan worden met appel & ei.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Ik denk het niet... Het zal niet alleen Dortmund zijn die geïnteresseerd is. Liverpool ook.. en wie weet na het EK!
+1/-0

 
reactie verwijderd

2 maanden geleden
Hopelijk mag Malen de volgende wedstrijd van oranje wat langer meedoen om zo eigenhandig zijn marktwaarde nog wat verder omhoog te krikken.
Weghorst heeft in elk geval aangetoond in dit systeem niks toe te voegen; te langzaam in de tegenstoot, te weinig techniek in de kleine ruimte en kan geen bal vasthouden.
+2/-0

 
PSVzuidHolland (geschorst)
2 maanden geleden
Dat moet toch wel ondanks dat iedereen NL elftal ineens fantastisch vind mis ik wel een speler als Malen of is de Boer mee met de meerwaarde van de spelers en mogen ze niet van PSV zijn !!!
+1/-0

2 maanden geleden
Malen moet natuurlijk geen koopje worden,35-40 miljoen lijkt me een mooi bedrag er voor ..
+1/-0

2 maanden geleden
30 Miljoen? Als dat waar is, kan Jdj wat mij betreft vertrekken.
+2/-1

 
PSVzuidHolland (geschorst)
2 maanden geleden
Ik denk dat er hier wat mensen door hun enorme eigenvermogen de waarde van sommige bedragen niet meer zien.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik hoop dat PSV, cq John de Jong keihard inzet op 60 mln... en dan zien we wel wat er gebeurd; zoals boven al gemeld onze Donyell is natuurlijk veel meer waard dan 1/3 van Sancho.

En idd eerst rustig EK laten spelen...
+1/-0

 
2 maanden geleden
40/50 voor minder gaan ze maar ergens anders goedkoper shoppen
+1/-0

 
PSVzuidHolland (geschorst)
2 maanden geleden
Ga er dan tussen zitten koop hem zelf voor 35 dan pak je wat hij meer op moet brengen zelf !!!!
+1/-0

 
2 maanden geleden
wat n rare opmerking, je snapt zelf toch wel hoe het werkt in de tranferwereld van het moderne voetbal?

Overigens is deze handel imo even walgelijk als de steeds maar verder oplopende draaischijf die GELD heet, waarvan slecht enkelen profiteren (1 % van alle mensen "bezit" 80 % van alle waarde en middelen in de wereld)...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hahaha of doe anders effe.normaal. maar jij vind het blijkbaar prima als ie voor een prikkie verkocht word.!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Anders moet Raiola maar een beetje water bij de wijn doen door het aantal miljoen, welke hij vangt, te verlagen met 5 miljoen.
+1/-0

2 maanden geleden
Zoals hier over het algemeen al de tendens is, 30 miljoen is net te weinig. Voor een dergelijk talent mag je 40 gerust vangen. Zeker als je ziet wat spelers als Lozano en Bergwijn hebben opgebracht.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ajax vangt ook dergelijke bedragen.

Wordt hoog tijd dat er bij ons ook eens hoog ingezet gaat worden.

Nogmaals, hij hoeft niet per se weg.
+3/-1

 
PSVzuidHolland (geschorst)
2 maanden geleden
Nog een koop hem zelf voor 30 miljoen dan pak je zelf wat hij meer op brengt mensen met zoveel kennis over de waarde van spelers moet zitten popelen om het zelf te doen jij met zo fantastisch meer kennis dan JdJ moet het ff makelijk kunnen regelen succes miljonair!!!!
+1/-0

 
Sunnysideup (geschorst)
2 maanden geleden
Afgelopen seizoen was er hier enorm veel kritiek op Malen en dan nu wordt er weer te weinig gevraagd voor hem. Grappig eigenlijk.
+1/-0

 
2 maanden geleden
De wind waait ook steeds uit verschillende richting... daar hebben somige kenners hier ook last van.

Overigens is kritiek ook vaak uiting van hoge verwachting die niet uitkomt, bovendien is negatief stoom afblazen de norm bij velen, jammer!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Zou het ook niet te maken hebben met de torenhoge verwachting die PSV zelf al jaren zegt te hebben zonder enig resultaat? Topsportklimaat, top 32 en dan prestaties in NL en Europees ernaast leggen. 40 miljoen aan miskopen die na 1 seizoen elders spelen of hier de bank warm houden, een straatlengte achter op Ajax, wanneer hebben we PSV voor het laatst 90 minuten lang goed zien voetballen? (Ado uit vond ik een uitstekende wedstrijd, valt het resultaat weer vies tegen), dit jaar voor het eerst in jaren eindelijk eens niet uitgeschakeld in de beker door een JL club. Het is nu niet zo dat je eens lekker gat zitten voor een leuke pot van PSV, het voetbal is echt niet goed, maar de eindverantwoordelijke voor het technisch beleid worden beloond met lange contractverlengingen, zonder daar echte prestaties tegenover te zetten. Ik ben PSV'er in hart en nieren en ga er ook gewoon vanuit dat we komend jaar de CL halen en kampioen worden, maar de mooie woorden van Toon zie ik niet terug in het veld en dat frustreert. Het lijkt wel of elke vorm van realiteitszin ontbreekt. Moet ik wel zeggen dat we sinds het einde van de competitie keihard aan het werk zijn gegaan om de selectie voor de eerste CL wedstrijd rond te krijgen. Dat vind ik echt heel positief, dus geef iedereen wederom een nieuwe kans, maar er moet nu ook weer gepresteerd gaan worden binnen PSV, dat hoort bij de club en de ambitie die het zelf ook uitspreekt.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

backup basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord galatasaray gokken ihattaren kwalitatief malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho ring schmidt shevchenko spartak tank teze toptalenten viergever yonci