Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'We staan voor een mooie uitdaging'

16 juni 2021 12:47 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

John de Jong: "We staan voor een mooie uitdaging"; image source: Pro Shots

In een reactie op de officiële website van PSV geeft directeur voetbalzaken John de Jong aan dat PSV voor een mooie uitdaging staat nu het in de tweede voorronde van de Champions League moet opnemen tegen Galatasaray. "Galatasaray is afgelopen jaar als tweede geëindigd in de Turkse competitie. Het is op dit moment uiteraard nog lastig om aan te geven wat het exacte niveau van Galatasaray is, maar uit het resultaat van afgelopen seizoen mag je opmaken dat zij en PSV aan elkaar gewaard zijn", aldus De Jong. "Wij hebben de ambitie om de groepsfase van de Champions League te halen en daarvoor zal alles, wanneer de selectie op 25 juni aan de voorbereiding begint, in het teken staan."

PSV rekent er op dat er minstens 25.000 supporters van PSV aanwezig mogen zijn bij de thuiswedstrijd. Uitsupporters zijn van de UEFA niet welkom. "Het is fantastisch dat we binnenkort met onze fans kunnen genieten van voetbal. Hier hebben we lang naar uitgekeken", zo geeft commercieel directeur Frans Janssen aan. "Maar in onze optiek horen daar ook uitsupporters bij. Wij vinden het jammer en onbegrijpelijk dat de UEFA anders heeft besloten. Heel Europa versoepelt, tijdens het EK vliegen voetballiefhebbers het eigen nationale team achterna, maar in clubverband blijkt dat volgens de bond niet mogelijk. Dat vinden we niet uitlegbaar."

Meer op PSV.nl
Tags

jong galatasaray uefa uitsupporters achterna clubverband gewaard janssen optiek uitlegbaar versoepelt voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Geen praatjes John! Hup aan het werk!
+2/-0

 
12 maanden geleden
Idd ja. Zorg maar dat er een representatieve selectie staat!

In dat geval wél gunstig als Dennie & Donnie, voor een topbedrag, verkocht worden.
+3/-0

Sunnysideup (geschorst)
12 maanden geleden
Gas op de lollie. Off topic: Las dat Mo, ondanks alles, genomineerd is voor de Golden Boy award. Kan ik hier nergens terugvinden.
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
12 maanden geleden
Ben maar blij geen uitsupporters ! Destijds in 87 zaten er naar mijn gevoel 10.000 Turken in het stadion. Grimmig sfeertje op L en veel uitdagende en intimiderende groepen buiten het stadion. Ik ben er héél blij mee dat die niet binnen mogen met hun blije tüüt !
+1/-0

 
12 maanden geleden
Lerby vond het anders wel grappig toen :D
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik ook.

Zeker gezien het wedstrijdverloop en de uitslag.

Ach thee in de kroeg was weer eens wat anders.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik was er bij als 8 jarige!! Grimmig en intimidatie. Niks veranderd anno 2021! Doelpuntenmaken dan zijn ze zo stil!
+1/-0

Riverside (geschorst)
12 maanden geleden
Ja johnny… weken v/ d waarheid… rotzooi (jou) eruit en begin eens met inderdaad binnen hengelen van v.Ginkel, Propper, Luuk de Jong, misschien Willems er ook bij? En spelers die mogen vertrekken… coins van maken, verhuren schiet niets op…. Bruma, Baumi, Guti, …. Probeer daar ook maar eens van af te komen… zal niet meevallen ivt Malen of Dumfries….
+1/-1

 
El Frikandel (geschorst)
12 maanden geleden
En die laatste twee brengen weer geen hoofdprijs op vrees ik. Maar ik laat me graag verrassen...
+1/-0

Maan (geschorst)
12 maanden geleden
Zwaarste tegenstander van deze 3 in mijn ogen. Maar van de andere kant, als je die niet uitschakelt heb je ook niets in de CL te zoeken! Dus hoop op wat leuke versterkingen en dat we al snel een topfit elftal in vorm hebben en vol gas voetbal kunnen spelen.
+1/-0

12 maanden geleden
John haal voor 15 miljoen Roman Yaremchuk bij AA Gent op , als opvolger van Malen. Probeer Malen voor 35M te slijten.Luuk de jong is op zich een mooi verhaal,maar hij is al 30 zonder restwaarde.Veel clubs liggen te slapen,als deze jongen zich 2 a drie jaar uitleeft bij PSV gaat hij voor hetzelfde bedrag als Malen de Premier leaugue in.,Dan word zijn internationale status bij ukraine steeds groter.Maak er een bliksemtransfer van
+1/-0

 
12 maanden geleden
Je kan het vergeten dat je dergelijke spelers voor 15 miljoen euro kan halen. Het feit dat Transfermarkt aangeeft dat dit zijn waarde is betekent niet direct dat hij ook voor dat bedrag te halen is. De statistieken van Transfermarkt zijn absolute top, de geschatte waardes zijn allemaal natte vingerwerk en slaan helemaal nergens op.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Dat het allemaal natte vingerwerk is,wil ik direct geloven,maar dat deze site indirect wel degelijk een bepaalde machtsinvloed heeft,denk ik toch ook wel.
Bij de onderhandelingen tussen de verschillende partijen,zal er toch heus wel naar verwezen worden en speelt die invloed een rol.
We zien hierin ook de rol van de media die heel vaak de bedragen noemen,zoals vermeld op transfermarkt.nl
Zie Dumfries (16 mln op transfermarkt)en 15 in de media.
Ben benieuwd voor welk bedrag hij zal vertrekken.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Hoe zie je dat voor je dan? PSV geeft aan 25 miljoen te willen voor Dumfries, maar Inter/Everton wil maar tot 15 miljoen gaat omdat Transfermarkt.nl aangeeft dat hij zoveel waard is?

Als we daar op af moeten gaan heeft PSV afgelopen seizoen alleen maar koopjes gehad. Drommel wordt voor minder gekocht als hij waard is, Ramalho ook, Max voor iets minder dan de helft dan wat hij volgens Transfermarkt waard was, Sangaré was meer waard als wat hij gekost heeft. Eigenlijk is John de Jong dan de beste technisch directeur aller tijden als hij ondanks de macht van Transfermarkt.nl minder betaalt voor de spelers.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Er gaat niet gezegd worden;we gaan niet meer dan 15mln betalen,omdat transfermarkt of de NOS dit aangeeft.
Maar het is wel een indicatie die wordt meegenomen,vervolgens begint het spel van vraag en aanbod.
Lijkt mij tenminste.
+1/-0

12 maanden geleden
Niks mooie uitdaging. We gaan er alles aan doen om onze status als Europese subtopper te herstellen. Na jaren van Europees falen hebben we vorig seizoen eindelijk weer eens wat laten zien. Om onze sportieve doelstellingen te halen is het behalen van de CL een absolute must, omdat we financieel een grote inhaalslag moeten maken. Tevens dienen we onze ranking op te halen, zodat kwalificatie in de toekomst eenvoudiger wordt. Het wordt tijd dat alle mooie woorden van de top van PSV eens omgezet worden in prestaties.
+1/-0

12 maanden geleden
Je kan toch beter tegen Galataaray spelen als tegen een Rapid Wien bv? Dat kan op papier misschien wel de mindere ploeg zijn, maar met Galatasaray weet je gelijk wat je treft. Daar valt niets aan te onderschatten. Je weet 2 wedstrijden volle bak en alles geven om een ronde verder te komen.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.785 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko bergwijn boscagli brands bruma crockett doan drommel gakpo ginkel gotze guti james jong ledezma madueke mauro mvogo mwene nistelrooy obispo ramalho romero sangare schmidt teze veerman vertessen vinicius zahavi