Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV presenteert uittenue voor komend seizoen

18 juni 2021 10:23 - PSV.nl
Foto: PSV.nl

<b>PSV presenteert uittenue voor komend seizoen</b>; image source: PSV.nl

Via de officiële kanalen heeft PSV het uittenue voor komend seizoen gepresenteerd. Het ontwerp is gebaseerd op het uitshirt van de seizoen 1995/1996 en 1996/1997, daaraan zijn mintgroene details toegevoegd. Ook zijn de Eindhovense Vibes dit seizoen weer verwerkt in het shirt. PSV en PUMA willen met het shirt inspelen op een wereldwijd omarmde modetrend waarbij designs uit de nineties zeer populair zijn.

Meer op PSV.nl
Tags

uittenue designs mintgroene modetrend nineties omarmde ontwerp puma uitshirt vibes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Op zich mooi, die historie. Maar ben er niet kapot van.
+2/-1

2 maanden geleden
Wat een heerlijk filmpje en een VET shirt zeg. hebben hebben hebben
+7/-0

Riverside (geschorst)
2 maanden geleden
Laat ze nu die spelerslijst ook eens op tijd klaar hebben met nr…. Dat is ieder jaar hetzelfde…. Vaste spelers die blijven kun je toch al hun definitieve nr geven, dan kunnen supporters daarop anticiperen en overwegen of ze dat shirt met nr en naam al vast kunnen aanschaffen! Door de regel moet je vaak nog 2 maanden wachten tot dat dat pas bekend is….. stukje management….
+3/-2

 
2 maanden geleden
Opzich inderdaad logisch om dat anders te timen. Vorig jaar met betrekking tot het afzien van een teruggave voor gemiste wedstrijden ging dat ook steeds gepaard met een salarisverlaging voor de directie / de spelers een paar dagen van tevoren.

Stel je trekt net een nieuwe speler aan zoals Götze, of normaal gesproken realistischer een v Ginkel, en het is al bekend welk nummer ze gaan krijgen. Dan is dat het ideale moment om zo'n tenue uit te brengen. Maar dan wil je wel het nummer al weten.

Morgen tekent Sergio Ramos ofzo en dan blijkt ineens dat de timing perfect is...
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
2 maanden geleden (gewijzigd)
Uhm, ik heb het ook over de nu vaste selectie…. Zoals vandaag heeft v.Ginkel getekend…. Maak ook direct bekend wat zijn rugnummer word…. Is geen hogere wiskunde…. Spelers die blijven kun je vast nr geven, nu al, de rest vul je later in… is allemaal echt niet zo moeilijk!
+1/-0

2 maanden geleden
Film, top gedaan. Shirt, wat minder.
+1/-1

2 maanden geleden
Gaaf shirt maar logo Philips zit wel vreemd op het shirt..
+2/-0

 
2 maanden geleden
Tja.. dan moet Philips maar weer eens wat meer centjes sponsoren.
+1/-0

2 maanden geleden
Op zich mooi shirt, ben er alleen nog niet uit of dat zwart "Eindhoven" patroon het shirt mooier maakt....
+1/-0

2 maanden geleden
Mijn god, wat een lelijk shirt. Waarom doen wij mee met die internationale trend van die ondefinieerbare fluorescerende kleuren? Totaal onherkenbaar als PSV-shirt. Ook die nietszeggende referenties naar allerlei niet-bestaande connecties (wat was dat ook weer met Eindhoven muziekstad en geouwehoer met een of andere Fresku?) voegen niks toe.

Man, voor een uittenue kies je een kleur die niet rood-wit is. En dan een voor iedereen herkenbare kleur als blauw of zwart ofzo. Mintgroen, wat is dat in vredesnaam? Zet een sponsor op de buik, het logo op de borst en een naam en nummer op de rug. En klaar.
+1/-3

 
2 maanden geleden
Braamstruik ,zijn nu andere tijden dus andere kleuren en de verkoop er van gaat veel beter dan vroeger,zelf nu 32 shirts en ga er mee door zo als veel andere..
+3/-0

2 maanden geleden
Mooi shirt! Veel beter dan babyblauw of dat enge groen.
+2/-0

2 maanden geleden
Mooi filmpje, prima shirt.
als dat groen nou gewoon wit was geweest dan was het een dikke 9.
met philips er op een dikke 10.
+1/-0

2 maanden geleden
Wat een afschuwelijk lelijk shirt.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik vind het filmpje tenenkrommend slecht. 90’s? Paars, gameboy color, en amateuristisch bewerkte beelden? Sorry, maar kijk eens hoe Ajax dit doet met filmpjes..kan zeggen wat je wil, maar die kampioensschaal laten omsmelten tot sterren voor iedere seizoenskaarthouder? Klasse bedacht en in elkaar gezet. Shirt zelf kan ik mee leven, al heeft mijn voorkeur voor een uitschirt altijd het heerlijke zwart..
+1/-1

 
2 maanden geleden
Ik vind het wel meevallen hoor. Geeft je een mooi beeld van de tijd waar dit shirt op gebaseerd is. Vooral jongeren zullen daar weinig van weten.

Het is trouwens niet zo vreemd dat de filmpjes van Ajax een stuk professioneler zijn. Vergelijk onze filmpjes bijvoorbeeld eens met die van AZ of Vitesse, dat is ook een wereld van verschil.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Feije, ik heb de rust gevonden en eenzelfde soort conclusie getrokken.Fijne avond en proost op het mooie weer!
+1/-0

2 maanden geleden
Geweldig shirt dat doet terug denken naar een geweldige tijd! Een tijd dat Nike instapte bij PSV en we toch wel 2 of 3 jaar paarse uit tenues hadden. De tijd van Nilis, Ronaldo, Cocu, en natuurlijk Harry van Raaij. Prachtige shirts dus. Zo horen PSV uitshirts eruit te zien!
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen backup balverlies basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord fofana galatasaray gokken ihattaren kwalitatief mand mauro midtjylland mwene obispo ramalho ring schmidt shevchenko spartak teze toptalenten viergever yonci