Transparent
Inloggen
Sluiten

'Buitenlandse interesse voor Denzel Dumfries neemt verder toe'

21 juni 2021 17:06 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Buitenlandse interesse voor Denzel Dumfries neemt verder toe"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is de interesse in Denzel Dumfries alleen maar toegenomen. De interesse van Everton en Internazionale was al bekend, maar ook AC Milan zou belangstelling hebben in de rechtsback. Bovendien volgt ook Bayern München de aanvoerder van PSV met zeer veel interesse. Ook VI meldt dat er in het contract van Dumfries geen gelimiteerde transfersom is opgenomen.

Meer op VI.nl




Tags

dumfries bayern everton internazionale milan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dan hoop ik dat de prijs ook verder toeneemt.
+2/-0

2 jaar geleden
Dat gaat lekker, hopelijk stijgt de vraagprijs ook mee inderdaad.
+2/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Geen limiet, maar wij zijn een fijne werkgever joh. Amateurisme
+4/-7

 
2 jaar geleden
Wacht het nou eerst maar ff af.. kun je daarna altijd nog klagen als het nodig mocht zijn..
+3/-0

 
2 jaar geleden
Waarom wachten als je toch negatief gaat zijn, wat het bedrag ook is. ;)
+6/-0

 
2 jaar geleden
Ik vraag me echt af waarom sommige mensen hier fan van PSV zijn. Soms geloof ik ook helemaal niet meer dat deze mensen überhaupt fan zijn. Lijken soms meer op trollen of pure haters van een ander zielig clubje.
Voor sommige zijn onze spelers of stafleden er alleen nog maar om af te zeiken of worden enkel nog gezien als handelswaar. Bah!
+12/-1

 
2 jaar geleden
Want kritiek is not done?

Gewoon je kaartje kopen, braaf de wedstrijden bezoeken en verder je mond houden?

Nou, zo zit dus niet iedereen in elkaar.
+2/-4

 
2 jaar geleden
Kritiek?? Serieus?

"Bij gebrek aan beter." is GEEN kritiek. Dat gehaat op het NL elftal is ook GEEN kritiek. De hetze tegen De Jong heeft ook niks meer met kritiek te maken. En dat zijn maar 3 voorbeelden. Als ik mijn best en wat oudere topics doorspit kan ik je met gemak 300 voorbeelden geven van zogenaamde 'kritiek'.
En nee, dit is geen persoonlijke aanval, je bent zeker niet de enige.

Kritiek is helemaal prima maar ik word doodziek van het stelselmatig afzeiken van alles wat PSV is en doet. PSV is mijn club en ik haat het als mensen dat afzeiken. Ga Ajax lekker door stront trekken of zo.
+4/-0

 
2 jaar geleden
En onlangs werd jij "doodziek" van de 'minnetjes' en negatieve reacties als jij kritiek had geuit op PSV en mensen binnen PSV. Komt gewoon op hetzelfde neer.

En wat JdJ betreft ben ik gewoon rechtlijnig. Ik was anderhalf jaar geleden van mening dat hij er niet slechts niks van bakte maar dat hij zelfs een absolute wanprestatie leverde. Dat gevoel heeft hij niet kunnen wegnemen.

En wat dat haten betreft, tja in Ajax-topic, waar ik niet kom, is daar ook sprake van. Dan zie ik niet waarom je diezelfde spelers zou moeten aanmoedigen als zij een oranje shirtje aantrekken. Is toch ook niets mis mee. Sommigen hier zijn pro Oranje en andere anti. Daar mogen beide partijen dan toch ook voor uitkomen?
+1/-2

 
2 jaar geleden
Die minnetjes kunnen mij werkelijk waar helemaal niks schelen, prima zelfs. Dat ik het een keer benoemd heb betekent verder niets en dus ook niet dat ik er "doodziek' van word. Ik ben er ook geen hetze tegen begonnen. Net zo min bewierrook ik alles wat De Jong doet en ben ik ook niet wars van kritiek.
De betekenins van kritiek en/of een mening wordt hier met regelmaat volledig uit z'n verband getrokken.

Geen fan zijn van De Jong, een speler of het Nederlands elftal is verder helemaal prima. Maar het dagelijks afbranden van alles en iedereen word ik dus "doodziek" van.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat deed jij weldegelijk. Jij sprak je verontwaardiging over de minnetjes & negatieve reacties aan jouw adres uit.

En jij maakt gewag van een hetze. Ik noem het gewoon stevige kritiek. Maar zoals Altijd al aangeeft, we agree to disagree,

Dus eenieder mag zijn of haar zegje doen, om zodoende deze inktzwarte periode van PSV enigszins door te komen.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Voor zover ik mij kan herinneren heb ik mij hier precies 3 keer uitgelaten over de minnetjes.
1 keer toen de hele top3 gevuld was met plusjes voor posts tegen mijn post over de komst van Van Ginkel vorig jaar, waar ik toen trots op was.
1 keer in net zo'n discussie als nu, waarin ik zei dat iedereen een mening van hebben en de grootst mogelijke onzin mag posten, wat ik en/of anderen dan weer mogen minnen en dat ik dat helemaal prima vind.
En 1 keer op het forum toen iemand liep te klagen over anonieme minnetjes.

Als jij een post van mij kan vinden waarin ik zeg dat ik doodziek word van minnetjes, of ertegen ben, trakteer ik je op een biertje en een shirtje de eerstvolgende wedstrijd dat we samen in het stadion zijn.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Woorden in die trant dus, jij geeft het zelf al aan. Ik gebruikte "doodziek van" als antwoord op jouw opmerking over dat jij doodziek wordt van, zogenaamde, hetze voering. Jij gaf mij toen nog een touché, toen ik jou beaamde, met als voorbeeld JdJ.

Maar als jij het, zogenaamde, bashen van JdJ al ver vindt gaan, dat haalt het niet bij de bakken vuil die er destijds over Jan Reker en aankoop* Andy van der Meyde zijn uitgestort.

Overigens heb ik het zelf ook zelden over minnetjes & plusjes. Het is geinig als je er veel van hebt, maar verder stelt het niet zoveel voor.

(*edit: was natuurlijk transfervrij).
+1/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Goeie post @Z. imo

Opbouwende kritiek is prima, maar wat je vaak ziet is zeiken om t zeiken, jammer, kun je ook meestal niet fatsoenlijk mee argumenteren, dus ja dan denk ik: blijkbaar moet de frustratie hoog zitten en als je daarmee je gif kan dumpen is dat blijkbaar een teken van de nieuwe tijd...

Treurig wel imo, bij mij is het glas halfvol (en momenteel stijgend qua niveau;-), volhouden dus!
+2/-1

 
2 jaar geleden
De frustratie is de afgelopen jaren dan ook hoog opgelopen. Vind jij dat zo gek. En als jij die dan deels kan kwijtraken door deze hier te ventileren - kroegpraat - dan is dat toch alleen maar positief?

Anderen kunnen weer niet goed tegen geforceerd positivisme. Wat goed is, is goed en wat slecht is, is slecht, heb ik altijd geleerd.
+1/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ach misschien moet ik t soms niet zo serieus nemen...

Ik probeer altijd n positief gevoel te creëren, te koesteren wat goed gaat en kritisch en tevens opbouwend zaken te belichten die niet goed gaan.

Het was niet zozeer op jouw persoonlijk gericht btw; alleen al dat kinderachtige minnen uitdelen... weet je ook alles van bij jouw posts🤨
Ik moet wel lachen om jouw -10 vinkjes bij het afbranden van oranje door jou...
Bij PSV onderwerpen wordt het n ander verhaal, maar goed ieder zijn eigen meug hoor, no problem: we agree to disagree😁
+2/-0

 
2 jaar geleden
Prima hoor. Geen enkel probleem.

Tja die minnetjes, niet écht mijn ding, maar ik betrap mij erop dat ik mij er zelf ook weleens van bedien. Ik ben overigens niet zo van de social media, behoudens dan WhatsApp. Of wordt een forum zoals dit ook als SM beschouwd?

Een tijdje terug vond ik het nog wél grappig ook. Toen wilde ik hetzij bovenaan in de positieve dan wel de negatieve ranglijst, die toen ook weergegeven werd, staan.

Tja en nu, ik geef gewoon mijn mening waarbij ik zo heel soms nog weleens chargeer. En wat is dan makkelijker dan een minnetjes geven? Het scheelt iig typen van hele lappen tekst met argumenten die men niet eens heeft, hahaha!
+1/-2

 
2 jaar geleden
Je doet je naam in ieder geval eer aan
+3/-0

Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden
De belangstelling voor Malen zal ook wel toenemen. Had Dumfries zijn vizier op scherp gehad dan had Malen al 2 assists gehad vanavond.
+3/-0

2 jaar geleden
Hoop da JDJ hem niet onder de 20 miljoen verkoopt ...
+3/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Deze denzel is inderdaad gewoon 30+ waard!
+1/-1

 
2 jaar geleden
Beetje in de realiteit blijven is voor sommigen niet verkeerd. Natuurlijk is hij geen 30+ miljoen waard.
+2/-0

 
2 jaar geleden
30+ miljoen misschien niet. Maar als hij voor 15 miljoen of minder verkocht wordt, dan doe je toch iets fout als PSV zijnde. Basisspeler bij PSV en Oranje, die zijn klasse toont in meerdere wedstrijden op het EK. Misschien kijk ik te veel door een rood-witte bril, maar ik hoop echt dat daar 20+ miljoen voor gevangen wordt. Ajax vangt ook gewoon 21 miljoen voor Dest, wat met bonussen op kan lopen tot 26 miljoen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Een bedrag rond de 20 miljoen zou gezien zijn kwaliteiten inderdaad heel netjes zijn.
+2/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Géén vaste transfersom. Daar ben ik blij om. Laat die grote clubs maar komen en bieden! Zelf hoop ik dat ie naar Bayern of united gaat.
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Als Harry Kane al 117 miljoen waard is zonder te scoren op het EK, wat moet Dumfries dan wel niet gaan kosten......
+2/-0

 
2 jaar geleden
psv zou zeker 50 miljoen moeten vragen!! doet psv dat niet dan is het gewoon een waardeloze clubleiding.. als die neuzen voor een rare afgekeurde speler al 30 miljoen kunnen vragen zou psv zich echt kapot moeten schamen als ze hem voor veel minder laten gaan! vind het beleid bij psv toch zwaar klote!!
+1/-4

 
Haha ja, minder dan 50 miljoen en ze moeten allemaal ontslagen worden :D

Het ergste is dat je het waarschijnlijk nog serieus meent ook.
+4/-0

 
reactie verwijderd

 
2 jaar geleden
Ik denk dat je daarbij ook moet kijken naar het vertoonde spel en de Europese resultaten/ervaring. Daar hebben we de afgelopen misschien wel 10 jaar veel te veel laten schieten. We zijn verworden tot een Europese nobody en hebben jaren anti voetbal gespeeld, daardoor kun je niet de hoofdprijs vangen voor redelijke spelers als Dumfries. Malen is wat meer uitzonderlijk, maar zou bij de Amsterdammers ook gewoon 20 miljoen meer opbrengen. Gelukkig zijn we inmiddels een andere weg ingeslagen en proberen we weer aantrekkelijk te spelen. Dit jaar lijkt de selectie voor het eerst in jaren ook daadwerkelijk gereed te zijn voor de eerste belangrijke wedstrijden. CL halen gaat vele miljoenen opleveren en de waarde van spelers significant verhogen, net als de aantrekkelijkheid voor spelers. Maar het moet wel gebeuren dit jaar!!
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje