Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil ook contract Ryan Thomas verlengen'

3 juli 2021 09:08 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV wil ook contract Ryan Thomas verlengen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV het contract van Ryan Thomas wil verlengen. Hij kan net zoals Mauro Júnior zijn verbintenis met enkele jaren verlengen. Het huidige contract van de Nieuw-Zeelandse middenvelder loopt over een jaar af, maar binnenkort gaat hij met de clubleiding in gesprek.
Tags

mauro

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wat mij betreft net als Mauro om de bank warm te houden. Contract loopt tot 2022 dus je moet wel wil je hem nog op huurbasis met optie tot koop uiteindelijk van de hand te doen 😉
+1/-1

Baard en snor laten staan en de pitbull wezen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik zou die porno snor zeker een onderdeel van de onderhandelingen laten zijn. Dat hij eraf moet, wel te verstaan
+4/-1

 
3 jaar geleden
Het is sprekend detective Pat Healy uit "There's something about Mary"... lach me elke keer weer krom om die vent.
+1/-0

 
3 jaar geleden
🤣🤣🤣 goeie vergelijking idd
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dan heb je een mini viking 🙈
+1/-0

3 jaar geleden
Zou wel heel droevig zijn als dat noni/ihattaren/malen/dumfries weggaan en we met contractverlengingen van thomas en mauro zitten.
+3/-2

3 jaar geleden
Zonde van het geld, maar waarschijnlijk onverkoopbaar. Geen idee wat we met deze speler moeten, je kan beter talenten op de bank zetten. Mauro is er tenslotte ook nog bij en die heeft net iets meer potentie. Thomas past in de enorme lange rij miskopen.
+3/-2

3 jaar geleden
Was tijdens de Fabertijd wel de beste speler. Ik hou er altijd wel van om een loper te hebben. Met Van Ginkel en Pröpper erbij is hij wel wat overbodig.
+6/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad , speelde hij toen niet als 10 en af en toe als 2e spits ofzo? Hij legde toen ook als een van de weinige super veel energie in het spel, daar valt bij hem niks van te zeggen. Ik vond hem afgelopen seizoen z'n beste wedstrijd spelen toen die als rechtsback begon , volgens mij scoorde hij toen ook nog een mooie goal. Vind hem te kort komen op het middenveld maar is een prima backup.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Is nog maar te bezien,of V Ginkel en Propper een heel seizoen blessurevrij blijven.
Ryan is weer een seizoen verder in zijn ontwikkeling,hij kan hierbij een prima vervanger zijn.
+2/-0

3 jaar geleden
Waarom is deze destijds ook alweer gehaald? Wie het weet, mag het zeggen. Absoluut geen PSV-niveau, was op zijn plaats bij PEC.
+3/-1

3 jaar geleden
Dit snap ik dan weer niet. Is niet goed genoeg en zal het ook niet worden!
+3/-1

 
3 jaar geleden
Omdat een seizoen lang is, er van alles kan gebeuren, je voor 3 prijzen speelt en 11 spelers nou eenmaal niet genoeg is gebleken.

Zo lastig is het toch niet?
+8/-0

3 jaar geleden
Jeez!.. de reacties hier doen weer pijn aan je ogen!

Sjonnie moet natuurlijk ook gewoon De Bruyne even regelen voor de breedte. Die heeft vast wel zin om hier als een stuk stront behandeld te worden als speler voor de breedte.
+7/-3

 
3 jaar geleden
Nou hij heeft in anderhalf seizoen toch 39 keer gespeeld , is wel een beetje veel voor iemand in de breedte vandaar de reacties denk ik.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Toen was Van Ginkel ook nog bezig met zijn herstel en was Propper er ook nog niet. Daarbij heeft de halve selectie corona gehad en regende het blessures.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Daar heb je gelijk, blijf wel bij mijn standpunt : is een goede kerel met de juiste instelling maar komt wel te kort voor het niveau van een club in de top 32 van Europa.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Tja, we zijn ook geen Chelsea. We zijn niet rijk genoeg voor een selectie met 24 (of nog meer) spelers die allemaal goed genoeg zijn voor basisplaats in die top 32. Ook bij de huidige top 32 zitten er zat spelers die bij ons niet in de basis zouden staan.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Er zit een verschil tussen spelers die in de basis kunnen staan en Thomas , brengt echt niet veel met z'n voetballende kwaliteit. Laat ik het zo zeggen, Thomas zou bij geen club in de top 32 in de selectie zitten , je kan ook gewoon spelers die meer brengen op de bank hebben zonder er miljoenen voor hoeven te betalen , dat heet creatief scouten. Een Thomas gaat niet veel beter worden , je kan ook goedkoop een speler halen waar meer rek in zit. Of denk jij dat in de hele wereld er geen betere spelers zijn dan Thomas die bij ons op de bank kunnen zitten?
+1/-0

 
Inderdaad. Ook bij clubs als Salzburg, Slavia Praag, Basel of Dinamo Zagreb zou Thomas niet eens op de bank mogen zitten
+3/-0

 
3 jaar geleden
Het is inderdaad onbegrijpelijk dat we met toppers als Mauro, Thomas en Baumgartl niet mee doen om de prijzen. Gelukkig zijn we Ajax voor geweest bij deze toppers. En dan helemaal niet zeuren over Dian en Bruma die na 1 seizoen vol prijzen het PSV niveau zo ver zijn ontstegen dat verhuur nog de enige optie was. Ook gezien onze fantastische reeks tegen Ajax AZ en Feyenoord kun je enkel concluderen dat wij ons geld de afgelopen jaren uitstekend hebben geïnvesteerd.Het is wekelijks een genot om naar PSV te kijken. Zo nu tevreden?
+3/-1

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Aub niet, voegt helemaal niets toe. Lekker naar de KKD laten gaan Fc eindhoven ofzo.
+2/-4PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi