Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV overtuigt met oefenwinst tegen PAOK FC

14 juli 2021 21:52
Foto: Pro Shots

PSV overtuigt met oefenwinst tegen PAOK FC; image source: Pro Shots

PSV heeft de voorbereiding afgesloten met een zege tegen PAOK FC. In een zeer sfeervol Philips Stadion wist de ploeg van Roger Schmidt met 1-0 te winnen. Noni Madueke maakte uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd.

PSV begon direct uitstekend aan de wedstrijd en zette PAOK vol onder druk. Het creëerde ook een serie aan kansen en uiteindelijk was het Noni Madueke die voor de volkomen terechte openingstreffer zorgde.

In de tweede helft werd de ploeg op negen plekken gewijzigd, maar dat veranderde niets aan het spelbeeld. PSV dicteerde het spel en kreeg voldoende kansen. Doelpunten vielen niet meer, maar de zege kwam geen moment in gevaar.

Opstelling eerste helft: Drommel, Mwene, Ramalho, Boscagli, Max, Sangaré, Van Ginkel, Madueke, Götze, Vertessen, Zahavi

Opstelling tweede helft: Drommel, Teze, Obispo, Viergever, Oppegard, Pröpper, Sangaré (85' Rigo), Mauro, Ihattaren, Thomas (82' Sambo), Fofana




Tags

paok madueke drommel oefenwinst sangare boscagli creeerde dicteerde fofana ginkel gotze ihattaren mauro mwene obispo oppegard ramalho rigo roger sambo schmidt sfeervol spelbeeld teze vertessen viergever zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Er wordt goed gevoetbald.
Die Ramaljo wat een beest zeg
+5/-0

 
Weet je zeker dat je Ramalho bedoelt? De kenners hier hadden namelijk op basis van een computerspelletje en een foto al beoordeeld dat hij er niks van kan
+15/-1

 
2 jaar geleden
Die mensen hebben altijd wel wat te zeiken.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Haha Ind Ramalho die bedoelde ik ook
+2/-0

 
2 jaar geleden
Was / is de vraag niet of het centrum te langzaam is met hem + boscagli? Verder waren de recensies best goed
+2/-1

2 jaar geleden
Goed voetbal! Jammer dat Gakpo er nog niet is en jammer dat we geen betere spits hebben dan Zahavi.
+1/-1

2 jaar geleden
Wauw, er wordt echt goed gespeeld. Jammer dat je rendement nog laag is, maar indrukwekkend zoals we vandaag voor de dag komen. Geeft vertrouwen
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
We moeten met z'n allen bidden dat Van Ginkel het hele jaar blessurevrij blijft, dan gaan we veel plezier beleven!
Een aanvallende middenvelder met een goed schot en scorend vermogen ... dat is volgens mij lang geleden!
+2/-0

2 jaar geleden
Kan iemand mij uitleggen waarom wij - PSV - dit duel laten uitzenden bij de sponsor vd concurrent?

Heel mensen hebben, zeker fans van onze club, hebben alleen al uit principe niet deze zendgemachtigde in hun pakket...

Waarom niet ESPN of zou er geen andere zender geïnteresseerd zijn?
+1/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Iets met geld misschien?

Edit:
Ik kijk trouwens liever naar Ziggo. Alles beter dan Leo Driessen.
+5/-0

 
2 jaar geleden
De inzet is er wel .
Hopelijk dit volgende week ook.
2e iets minder maar wel nog redelijk leuke acties
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het missen van kansen hoop ik niet dat dat weer een hekelpunt word dit seizoen!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Lekker boeiend zeg. Ga je bij alles wat je koopt kijken of ze niet een andere club sponsoren? Ik kijk gewoon Ziggo en bestel lekker bij easy toys, kan mij het schelen. Hangt trouwens ook een Philips scherm in die betonbak.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb mijn Ziggo account per direct opgezegd toen ze hoofdsponsor werden van die andere club. En weet niet wanneer je voor het laatst in de ufo bent geweest, maar dat Philips scherm is al jaren geleden vervangen door een scherm van Sony.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Laatste keer was bij een concert van Michael Jackson, wat een bagger geluid, nooit meer terug geweest.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Welk jaartal was dat?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ahh,toen michael nog de baard in de keel had.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hahah en hoe is de kwaliteit van easytoys??? Hoofdsponsor waardig??🤣🤣🤣
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
En wat nou als de zendgemachtigde, UPC, al eerder de provider was (en dus nog is)? Daarnaast heeft/had het ook nog de rechten van NBA & PL.

Het was mij om het even. Ik heb tegenwoordig geen probleem meer met Leo Driessen, vind Albert Mantingh* daarentegen over het algemeen vrij saai.

(edit: *al was het bij nader 'inhoren' volgens mij andere commentator)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Op zich dat het sponsor van Ajax is, is voor mij niet zo heel belangrijk, maar als KPN-klant die voor ESPN betaalt valt het aanbod aan livewedstrijden me deze weken wel wat tegen.
+1/-0

2 jaar geleden
Leuk eerste halfuur. 2e helft niet om aan te gluren. Boeit ook niet. Gaat louter om Galatasaray. Mo was lichtpuntje. Maar die moet eerst maar eens bijtekenen. Geen spijt dat ik thuis ben gebleven.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Valt me tegen van je na 16 maanden eindelijk er weer bij en genoten ,goede sfeer vrienden weer gezien beter voetbal geen balletje breed enz en toekomst jeugd ziet er goed uit ...
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Tja de tijd van per se alle wedstrijden te willen bezoeken ligt achter mij. Het heilige moeten is voorbij. Tegenwoordig selecteer ik. Misschien maakt júíst een seizoen niet welkom te zijn geweest mij momenteel minder gretig.

Ieder zijn of haar eigen gevoel en benadering, vriend, ik ben blij dat jij je vermaakt hebt! Jij en ik beiden hebben als supporter niets meer te bewijzen (al zouden we nooit meer een wedstrijd bezoeken).

(edit: overigens is het voor mij "slechts" 10 maanden geleden, ik was aanwezig bij de allereerste thuiswedstrijd afgelopen seizoen, tegen Emmen)
+1/-0

2 jaar geleden
Stijgende lijn. Goed voetbal, weinig weggeven, alleen weer die kansen niet afmaken. Kwestie van tijd.
+1/-0

2 jaar geleden
Laten we deze oefenwedstrijd, net zoals de vorige oefenwedstrijd…, ook als zodanig beoordelen; niet.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Precies. Voor PAOK was dit immers pas hun 2e oefenwedstrijd. Weer heeft PSV dus geoefend tegen een tegenstander die minder was en toch maar 1-0. De opbrengst van Malen zal dringend moeten worden geinvesteerd in scorende aanvallers.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Torinstinct kaufen,bitte!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Toch wel denk ik. PSV speelde collectief de gehele wedstrijd zeer goed pressing waardoor PAOK geen lucht kreeg, en de bal snel veroverd werd. Iets meer killerinstinct voorin mag wel. Schmidt heeft veel keus uit gretige spelers, das mooi.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Precies - uit een oefenwedstrijd kun je eigenlijk vrijwel geen conclusies trekken, zowel bij winst als bij verlies.
Hoogtepunt wat mij betreft was om eindelijk weer fans te zien en te horen in het stadion.
+1/-0

2 jaar geleden
PSV overtuigt.

Overtuigen doe je met 5-0, niet met 1-0.

Met dit spel en kansen missen ga je de CL nooit bereiken.

PSV momenteel paar maatjes te klein om echt aanspraak te maken op CL voetbal.
+5/-7

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Eens. Sowieso imo veel te karige voorbereiding op de, misschien nu al, 2 belangrijkste wedstrijden van het jaar. Zoals al eerder hier gememoreerd doet het denken aan de zomer van 2017 toen PSV zich, met amper serieuze voetbalminuten in de benen, blameerde tegen Osijek. Ik hoop dat het meevalt, maar CL groepsfase lijkt nog heel ver weg.
+1/-4

 
2 jaar geleden
Oneens, het spel was naar mijn inziens van een behoorlijke niveau en dus overtuigend, zeker de eerste helft met de basisspelers, en dat geeft vertrouwen voor volgende week. Tweede helft was minder dreigend, weinig diepgang, maar geen kans weg gegeven en zelf enkele kansen gecreëerd. Of het allemaal genoeg is gaan we volgende week zien.

Ook Galatasaray heeft een karige voorbereiding, omdat wij toevallig een aantal jaren ons geblameerd hebben tegen Osnijk is niet echt een argument dat het nu weer gaat gebeuren. Bijzonder ook dat dit wordt aangehaald, gezien Galatasaray een totaal andere tegenstander is. Daarnaast is Galatasaray ook geen wonderploeg meer. Iets meer vertrouwens in dit PSV mag wel wat mij betreft.
+7/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
PSV heeft afgelopen seizoen wel vaker één goede helft gespeeld terwijl de andere helft vervolgens bagger was. Vaak was de 1e helft behoorlijk waarna het team na rust als kaartenhuis ineen stortte. En soms was het omgekeerd, moet na rust de voor rust opgelopen schade "gerepareerd" worden. Tuurlijk speelt de "ijshockeywissel" halverwege een rol, aan de andere kant is PAOK pas net weer begonnen. Ik heb geen flauw idee hoever Galatasaray is, maar ik zie PSV het gewoon heel lastig krijgen om zich te plaatsen. Zoals ik al aangaf, hoop ik uiteraard ongelijk te krijgen.
+1/-2

 
2 jaar geleden
De eerste helft was echt heel goed tegen een respectabele tegenstander, de tweede helft speel je met de B keus en zie je gewoon dat onze selectie veel te smal is. Positieve uitzonder Ihattaren die echt wel leuk balde. Met Gakpo voor Vertessen gok ik heb je nog iets meer creativiteit en scorend vermogen. Vertessen heeft best toekomst denk ik, maar mist gewoon nog veel te veel opgelegde kansen. Ik zie ons met het elftal in de eerste helft wel winnen van Galatasaray.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het enige wat echt telt zijn de ballen die het netjes raken. Oogstrelend,behouden het zal wel! Winnen da's enige wat telt!
+1/-0

2 jaar geleden
Ook al is het maar een oefenwedstrijd, laat het wel al wat dingen zien. Met Van Ginkel en zometeen Propper hebben we een beter middenveld. Madueke is goed bezig. Het systeem is beter dan vorig jaar. Aan de andere kant moet er echt een goede spits bij als Malen verkocht wordt.
+5/-0

 
Af en toe Fofana voor de leeuwen gooien, niet te lang treuzelen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Die heeft inderdaad al wat leuke dingen laten zien. Minuten maken als invaller!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hoe is het systeem nu tov vorig jaar?
+1/-0

2 jaar geleden
Als ze, aan de geruchten te horen, denken dat Gakpo bij Bayern als spits kan gaan functioneren zou ik hem ook wel eens op die plek bij PSV willen zien. Slechter dan Zahavi kan dat toch niet uitpakken?
+1/-0

Heb alleen de eerste helft gekeken, het bood perspectief.
+1/-0

2 jaar geleden
Veldspel prima,genoeg gecreeerd,maar het maken van doelpunten(liefst zoveel mogelijk)is natuurlijk ook niet een geheel onbelangrijk detail.
+1/-0

2 jaar geleden
Klein stukje gezien, zag er niet onaardig uit. Het blijft echter een oefenwedstrijd, de vraag is hoe het volgende week gaat als de tegenstander wél voor elke centimeter gaat vechten. En dan zou je een overwicht als gisteren moeten uitdrukken in een groter verschil dan 1-0.

Als je Vertessen, Zahavi en Madueke ziet "breien" heb ik ook het gevoel dat we meer killersinstinct / kwaliteit nodig hebben.
+1/-1

2 jaar geleden
Geen zorgen mannen, Cody schiet ze wel binnen volgende week!
+2/-0

2 jaar geleden
Natuurlijk hadden we dat op tv ook al welgezien, maar nu met eigen ogen: wat is Götze toch een fantastische voetballer! Alles gaat zo makkelijk en één keer raken heeft er nog nooit zó makkelijk uitgezien. Ik heb ervan genoten.
+10/-0

2 jaar geleden
De invalbeurt van Obispo was ook heel sterk. Speelde bere sterk.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje