Transparent
Inloggen
Sluiten

'Denzel Dumfries en Donyell Malen hervatten donderdag pas de training'

18 juli 2021 19:52 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Denzel Dumfries en Donyell Malen hervatten donderdag pas de training"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Denzel Dumfries en Donyell Malen zich pas op donderdag 22 juli weer hoeven te melden bij PSV. Aanvankelijk was het de bedoeling dat ze op zondag 18 juli de training al zouden hervatten, maar het tweetal heeft nog enkele extra dagen vakantie gekregen. Reden hiervoor zijn het feit dat beide spelers een toptransfer kunnen maken, de belasting die ze tijdens het EK gehad hebben en Roger Schmidt zich met de huidige selectie volledig wil focussen op het duel met Galatasaray.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries malen belasting galatasaray roger schmidt telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Ik vind het totaal niet logisch. Is al enige tijd bekend dat ze 18e terug moeten komen nu opeens hoeft dat niet?? Zolang ze speler zijn van psv moeten ze er voor het team zijn en zeker met zo'n belangrijk tweeluik!
+2/-3

 
2 weken geleden
En jij denkt dat ze mee zouden doen tegen Galatasaray als ze vandaag de training zouden hervatten?
+4/-0

 
2 weken geleden
Heel logisch want het zou alleen maar de voorbereiding op een hele belangrijke wedstrijd verstoren. Alle focus moet op die wedstrijd en niet op randzaken.
+5/-0

 
2 weken geleden
Blijknaar vindt PSV deze wedstrijd zo belangrijk dat de 2 beste spelers niet nodig zijn en nog wat extra dagen vrij zijn. Al spelen ze maar 10 minuten om een wedstrijd over de streep te trekken. Of met een aantal nieuwe spelers en jonge spelers wil je toch sowieso deze spelers bij de groep om de rest te leiden en motiveren? (Financieel) is dit de belangrijkste wedstrijd die je gaat spelen
+1/-3

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Ah... tuurlijk. Daarom doet Gakpo ook niet mee, PSV vindt het niet zo belangrijk.
En heel motiverend voor de rest idd, als je nu 3 spelers op gaat stellen die de hele voorbereiding niet mee hebben gedaan.
+4/-0

 
2 weken geleden
Blijf het raar vinden dat je 2 van je beste spelers mist terwijl ze niet geschorst of geblesseerd zijn. Tuurlijk willen ze een transfer maar ze zijn in dienst en krijgen salaris van PSV. PSV heeft hun ook gewoon bij nodig om een ronde verder te komen in de CL en daarmee Europees voetbal iig veilig te stellen. Is zeg maar best wel belangrijk.
+1/-2

 
2 weken geleden
Je mist ze omdat ze een EK gespeeld hebben, niet omdat ze (eventueel) een transfer gaan maken. Gakpo kon eerder aansluiten omdat hij amper minuten heeft gemaakt.
+5/-0

 
2 weken geleden
Zodra die jongens op de training verschijnen, wil iedereen weten wat ze bij hun nieuwe club gaan verdienen. Vervolgens barst er er dan een selectiebrede discussie los over geldzaken, auto's, belastingtarieven, haremvorming, etc, etc. en dat kan je als trainer niet hebben in de voorbereiding op belangrijke wedstrijden.
+7/-0

 
2 weken geleden
En dan gebelessrd raken en niet meer verkopen. Dit is niet iets nieuws Raoul.
+2/-0

2 weken geleden
Ik hoop dat de transfers van Dumfries en Malen snel er gaan komen. Ik had ze graag hier zien blijven maar PSV heeft de miljoenen ook nodig om de huishouding gezond te houden en door te selecteren. Hopelijk komt de transfer van Bruma ook rond.
Ik ben benieuwd of Dortmund uiteindelijk 30 miljoen betaald. Dat is een redelijke prijs.
Dumfries moet ook 20 tot 25 miljoen opleveren. Bruma hopelijk minimaal 7 miljoen.
Ik zie graag die Mexicaanse verdediger komen net als de Jong en nog een topper erbij. Die Tsjech dan?
+1/-0

2 weken geleden
PSV wil te nadrukkelijk verkopen en door ze buiten de selectie te houden verzwak je alleen je onderhandelingspositie maar.
Dit worden weer flink tegenvallende bedragen, mark my words...
+2/-4

 
2 weken geleden
Mee eens. Of het is al zo ver dat binnen een dag of twee dat de verkoop afgerond kan worden.
Anders had ik ze de 18e al terug laten komen, al is het maar voor Galatasaray-uit.
+1/-0

 
2 weken geleden
Als ze nu beginnen zijn ze niet fit voor de wedstrijd tegen Galatasaray, spelen doen ze dus woensdag niet en dan snap ik heel goed dat Schmidt met de groep die het woensdag moet gaan doen wil werken en niet twee jongens erbij wil hebben die met hun hoofd al bij een andere club zijn en nog opgetraind moeten worden. Ga ervan uit dat ze bij de return hun transfer afgerond hebben.
+3/-0

 
2 weken geleden
PSV wil te nadrukkelijk verkopen? Yeah right.
Dumfries en Malen willen al een tijdje te nadrukkelijk een transfer maken. Het welbekende stapje omhoog, waar spelers na een paar goede wedstrijden en wat interesse altijd over beginnen te drammen. Het zijn Dumfries en Malen die zich te goed voelen voor PSV, niet andersom.
+3/-0

michelos (geschorst)
2 weken geleden
Niet van belang. Totale focus op Gala.

Zelfs als ze de 18e erbij waren gekomen duurt het minimaal 3 weken eer ze op wedstrijd niveau getraind zijn.

Dus je had ze nooit kunnen gebruiken. Volgens mij zelfs niet voor de eventuele Europese ronde erna.

Raiola moet even wat meer lijntjes open zetten. Als Everton en Dortmund nog niet happen, dan moet je ze zenuwachtig maken met interesse van pakweg nog 3 clubs.
+3/-0

2 weken geleden
En waarom gaan deze werknemers dan niet een individueel programma volgen bij de conditietrainer? Komop zeg, zorg dan i.i.g. dat ze alweer vast conditie opbouwen naar de volgende wedstrijd toe...
+1/-0

2 weken geleden
Niet verkocht ,dus mee doen lijkt me ,zo worden ze helemaal niet verkocht en zijn we niet veder gekomen..
+1/-0

 
2 weken geleden
Want als ze twee dagen hadden meegetraind waren ze direct inzetbaar geweest? Het is geen FIFA
+2/-0

 
2 weken geleden
Leuk ook voor de spelers die zich niet te goed voor PSV voelen en wel de hele voorbereiding alleen met PSV bezig zijn geweest.
+2/-0

 
2 weken geleden
Daar krijgen ze toch ook een flinke zak geld voor ? Was di naw wir ?
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast albert berisha bijgesteld borusia cashen crockett doan fofana gakpo hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen raiola rosario sambo santos schmidt sonny steemzen teze trestena vertessen yonci zahavi