Transparent
Inloggen
Sluiten

'Borussia Dortmund wil niet voldoen aan vraagprijs voor Donyell Malen'

19 juli 2021 14:21 - Ruhr Nachrichten
Foto: Pro Shots

"Borussia Dortmund wil niet voldoen aan vraagprijs voor Donyell Malen"; image source: Pro Shots

Borussia Dortmund wil niet voldoen aan de vraagprijs van PSV voor Donyell Malen. Technisch directeur Michael Zorc geeft in gesprek met Ruhr Nachrichten aan dat de club overweegt om de stekker uit de onderhandelingen te trekken als de vraagprijs niet naar beneden gaat. "Het moet een verstandige beslissing zijn. Het moet financieel passen, anders moet je nee zeggen", aldus Zorc.

Desondanks heeft de technisch directeur goede hoop dat Malen aanstaande vrijdag al kan aansluiten als Borussia Dortmund op trainingskamp naar Zwitserland gaat. "Voor de trainer zou het natuurlijk goed zijn als hij dan al kan aansluiten, maar dat ligt niet in onze handen", zo geeft hij aan.

Meer op Ruhr Nachrichten
Tags

dortmund malen zorc michael nachrichten ruhr stekker trainingskamp zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
"maar dat ligt niet in onze handen" ? Ligt juist wel in jouw handen.. je moet gewoon betalen wat er gevraagd wordt..
+6/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Inderdaad, goeiekopen Duitser !
Houdt hij nog 55 miljoen over en dan een beetje de Marc Übermarsch uit gaan hangen. Houdoe, aftikken of nie.
+7/-0

 
3 maanden geleden
Wanne koekerd! Gelijk stekker eruit trekken of volgens meerdere hier de prijs per week met 5 milj verhogen!
+2/-0

3 maanden geleden
Ik neem het je niet kwalijk dat je het probeert Zorc! Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren.
Malen ligt nog 3 jaar vast en we kunnen hem uitstekend gebruiken komend seizoen.
Alleen voor de hoofdprijs is hij te koop, anders moet je nog een jaartje wachten.

John stel me niet teleur en hou alsjeblieft voet bij stuk!
+3/-0

 
3 maanden geleden
En Malen niet een teleurstellende speler word door afketsen transfer! ...word vervolgd!
+1/-0

 
3 maanden geleden
Zoals hij op het EK speelde (niet egoistisch en hard werkend) kan hij zeker nog een waardevolle speler bij PSV zijn. Maar als hij als een zandzak blijft lopen zoals hij grote delen van het seizoen deed, mag hij van mij vertrekken.

Maar dat vertrekken uiteraard alleen voor de hoofdprijs. Never niet zakken met de prijs.
+2/-0

3 maanden geleden
Nah, dan niet. Succes met verder zoeken.
+3/-0

MinoTauro (geschorst)
3 maanden geleden
Mazzel! Dan blijft hij toch lekker. Zal volgend jaar niet goedkoper zijn.
+3/-0

3 maanden geleden
Dit valt gewoon onder het kopje transferonderhandelingen.
Iedere TD probeert de prijs te laten zakken (bij koop) of te laten stijgen (bij verkoop). Malen hoeft niet weg bij PSV, maar gaat echt wel naar BVB of naar een andere club. De grote vraag is voor welk bedrag. PSV wil minimaal 30M, wat kan Riaola hierin?
Doet hij water bij de wijn, zodat PSV gewoon een goed bedrag kan ontvangen.
In het artikel waar dit in staat, wordt aangegeven dat de Sancho Deal nog niet rond is.
BVB gaat daar wel van uit en wil dus doorpakken.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Daar ga ik ook vanuit hoor, dit soort spelletjes speelde Brands toch ook, is gewoon puur prijs omlaag drijven. Hopelijk dat PSV lekker de poot stijf houdt waardoor er een goede transfersom wordt ontvangen en een waardige vervanger kan worden gehaald.
+2/-0

3 maanden geleden
Wat een belachelijke Duitsers! zuinigers. Ook een tactiek van onderhandelen?😉
+2/-0

3 maanden geleden
Auf Wiedersehen.

Ga maar elders voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.
+4/-1

3 maanden geleden
Ik snap alleen niet dat er persoonlijke onderhandelingen plaats vonden, voordat de clubs over de afkoop van het contract overeenstemming hadden.
+3/-0

 
3 maanden geleden
PSV zal Malen toestemming hebben gegeven voor het onderhandelen met BVB.
Daarna kunnen ze dan bij PSV komen om te onderhandelen over de prijs. Dit is iets wat tegenwoordig veel vaker voorkomt.
Vaak is het makkelijker om er met een speler uit te komen, dan met de club. Tevens moet de speler ook naar die club toe willen. Als PSV 50M van Spartak Moscow kan krijgen en 30M van BVB, maar Malen wil alleen naar BVB, dan heeft onderhandelen met Spartak geen zin. Eerst dus de speler en daarna pas de clubs. Echter alleen met toestemming van de verkopende club natuurlijk.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Precies, is ook niet heel ongebruikelijk dat die er sneller uit zijn.
Vaak starten de onderhandelingen ongeveer tegelijkertijd met zowel de speler als de club. Als dan snel blijkt dat ze er met 1 van beide partijen niet uitkomen, schakelen ze vervolgens door.
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Niet intrappen. Hebben geld zat. Gewoon slikken of laten stikken.

Malen in de CL wordt binnen een jaar 50 miljoen waard. Mag zeker blijven.
+2/-0

3 maanden geleden
Nog lekker een jaartje blijven dan. Prima toch? Kunnen ze hem volgend jaar voor 45 ophalen ;)
+1/-0

3 maanden geleden
Geen euro minder dan 30 miljoen. Poot stijf houden anders volgend jaar een nieuwe kans. Tuurlijk hoort dit bij onderhandelen maar wij hoeven niet te zakken met de prijs gezien de duur van het contract
+3/-0

3 maanden geleden
Ik zou zeggen elke dag dat het langer duurt een miljoentje erbij. 30 vind ik persoonlijk al aan de magere kant. Benieuwd of men dan Luuk terug haalt of we toch nog ergens een verassing uit de hoge hoed kunnen toveren.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Daar zeg je zoiets. Een soort van boete clausule. Wij moeten ook door.
+1/-0

3 maanden geleden
Hadden wij Overmars maar, die is duidelijk over wat een speler moet kosten en gaat gewoon heel hoog vragen. Lijkt wel of PSV (De Jong) precies vraagt wat ze willen. Tsja dan wordt het bij onderhandelen altijd lager...dom dom dom.
+3/-4

 
3 maanden geleden
"Hadden wij Overmars maar"

Wut?
Ga je mond spoelen!
+4/-1

 
reactie verwijderd

 
3 maanden geleden
Natuurlijk geen fan van, maar je kunt moeilijk ontkennen dat die als TD iets betere cijfers laat zien dan Johnnyboy.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Niet te vergelijken, dus dat moeten we vooral ook helemaal niet doen.

Doe mij maar lekker Sjonnie ipv Naveltje.
+1/-0

3 maanden geleden
Zo grappig. Zelf willen ze 80+ vangen voor hun spelers maar anderen moeten maar akkoord gaan met 25-. Dan niet vriend, succes met verder zoeken!
+1/-0

3 maanden geleden
Dus we gaan Galatasaray tegemoet zonder twee belangrijke spelers, Daarom moet de club eerst onderhandelen en daarna de speler, de belangen van de club eerst en daarna club en speler versus belangstellende , dan kunnen club en speler niet tegen elkaar opgezet worden.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Zonder 3 belangrijke spelers.*

En die 2 hadden ook niet meegedaan als er helemaal geen sprake zou zijn van eventuele transfers. Ook Gakpo doet niet mee woensdag.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik hoop dat PSV zich hier goed opstelt en niet toegeeft. Dortmund kan het bedrag makkelijk op tafel leggen en Malen is het denk ik zeker waard (30 op transfermarkt.nl). Met de kapitaalinjectie van 50 miljoen hoeven we niet te verkopen en tegen de transferdeadline zijn clubs vaak bereid om meer te betalen. Alternatief is natuurlijk 25 vragen en flinke bonussen en/of doorverkooppercentage zodat je de 32,5 miljoen haalt. Dortmund minder risico en PSV meer inkomsten als het wel een succesaankoop blijkt. Andere optie is zelf de onderhandeling stoppen en aangeven dat hij nu 32,5 miljoen kost. Wellicht dat die Duitsers het onderhandelen dan voortaan met wat minder risico/bluf spelen :-)
+1/-0

3 maanden geleden
Wat mij betreft hoeft hij ook niet verkocht te worden. 30 miljoen minus 30% voor de pizzabakker minus een behoorlijk bedrag voor een (hoogstwaarschijnlijk) mindere vervanger en je houdt een fooi over. En waarom? Met de opbrengst van Dumfries en de 50 miljoen kapitaalinjectie achter de hand is het totaal onnodig om Malen te verkopen, dus zeker niet voor een Aldi-prijsje. Malen wordt volgend jaar alleen maar meer waard, dat kan je van een teruggekeerde de Jong niet verwachten. In dat licht gezien is een vraagprijs van 30 miljoen al bizar weinig.
+2/-0

3 maanden geleden
Ik vond 30 miljoen al weinig en dat willen die zünige Duitsers niet eens betalen! Dan gewoon nog een jaar hier houden en volgend jaar voor 30+ miljoen weg.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Precies, 30 is eigenlijk al veelste weinig!
+1/-0

3 maanden geleden
Ja dag Dortmund! Zo graag willen zij Donyel Malen blijkbaar niet halen. 30 miljoen is een redelijke prijs voor één jonge aanvaller die international is en nog een contract heeft voor dacht ik 3 seizoenen? Sneu voor Malen zelf maar minder dan 30 miljoen is echt te weinig. PSV heeft ook rekening te houden met de financiële huishouding. Malen mag weg maar moet niet weg. Wie weet dat een andere club Malen wel meer waard vindt. Dortmund kreeg zelf ook de hoofdprijs voor Sancho, dan moet je niet zeuren dat PSV hetzelfde wil.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Voor één jonge aanvaller wel ja, voor twee nog mooier. 🧐
+1/-0

3 maanden geleden
Doorzichtige onderhandelingstactiek om nog wat los te krijgen bij PSV/Raiola/Malen. Nu de speler inmiddels ongetwijfeld al staat te trappelen.

Ik las dat Raiola met een concrete minimumprijs op pad is gegaan dus Dortmund heeft die geweten vanaf het allereerste moment dat ze besloten de onderhandelingen met Malen te openen.

Nu na persoonlijk rondkomen met de speler dan niet ineens kinderachtig gaan zeuren dat je de prijs toch te hoog vindt. Dat had je je eerder moeten bedenken.
+2/-0

3 maanden geleden
Zoveel geld verdiend de laatste jaren. Alleen Sancho 2 weken terug al voor 85mln verkocht. Minimaal 30 miljoen aftikken + 10% van de winst bij doorverkoop en anders laat maar overgaan. Met malen grotere kans op CL en kampioenschap. Het is graag of niet. En als malen en Raiola heel graag willen moeten zij maar van hun percentage afzien.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Juist, en anders lopen ze maar naar de Maan.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd albert awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson jantje kraaij maalderink madueke moe mwene sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi