Transparent
Inloggen
Sluiten

'Borussia Dortmund komt snel met officieel bod voor Donyell Malen'

19 juli 2021 22:46 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Borussia Dortmund komt snel met officieel bod voor Donyell Malen"; image source: Pro Shots

De verwachting is dat Borussia Dortmund in de komende dagen een officieel bod zal uitbrengen voor Donyell Malen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Duitsers zouden maximaal 27 a 28 miljoen euro willen betalen voor de spits van PSV. Volgens Duitse media zou PSV minstens 30 miljoen euro willen voor Malen, maar dat wil de club zelf niet bevestigen.

Meer op ED.nl
Tags

malen dortmund

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Mooi op 32 tot 35 uit laten komen plus 10 procent van de winst bij doorverkoop. Dan zijn we tevreden. Alles onder de 30 zou eigenlijk gewoon een lachertje zijn.

Hoop dat John eens ballen toont en dat PSV een keer uit de koopjeshoek kan want bij ons is het helaas veelste vaak uitverkoop.
+7/-1

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Wa denkte gij Maan, zou t m lukken ?
+2/-1

 
3 maanden geleden
Tis mino rioolrat die het bemoeilijkt met z'n 30%!!! Rechten over Malen! Snap PSV goed dat ze niet gaan happen
+2/-0

 
3 maanden geleden
De enige die gaat lachen met deze transfer is Raiola.
PSV gaat hard genaaid worden.
Min 30% van transfersom voor Raiola gaat PSV minder dan 20 miljoen overhouden.
En straks met Dumfries weer hetzelfde liedje met deze dikke rat.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Klopt dat Raiola inderdaad 30% heeft, dit is nog uit de tijd van Brands
Hij hoeft natuurlijk niet te cashen op de 30% rechten. Hij kan ze ook gewoon niet verkopen aan BVB en dan heeft hij nog steeds 30% in handen.
Dan krijgt PSV de gehele transfersom - het doorverkoop% wat naar Arsenal gaat.

Bij Dumfries heeft Raiola volgens mij geen transferrechten.
Die is, dacht ik, pas na zijn laatste ondertekening van zijn contract overgestapt naar Raiola. Dus daar krijgt PSV het grootste deel van. De rest gaat naar Heerenveen (doorverkoop%) en sparta (opleidingsvergoeding).
+2/-0

 
3 maanden geleden
PSV vraagt in dat geval 30 miljoen voor 70% van de aandelen, en Raiola kan zijn transfer rechten van 30% verkopen aan Borussia Dortmund of niet. PSV kan namelijk geen aandelen verkopen die niet van PSV zijn. Dus per saldo houd PSV dus 30 miljoen over.
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Hahaha, PSV wil "minstens" 30 miljoen. Als dat zo naar buiten komt, zal het nooit 30.000.001,00 worden. Slecht koopmanschap, verkeerde lui op de belsngrijkste plekken.
+4/-8

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
3 maanden geleden
Ja inderdaad, dat John het AD belt om te zeggen dat we 30 miljoen willen is zo zot dat het waarschijnlijk niet gebeurt is.
+10/-1

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Ik zou daar niet eens van schrikken...
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ge bent een frikandel maar wel een speciale... En wij jou uitkering moar betoalen hahaha
+4/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Gij zijt un frikandel mar wel ene specioale en wij mar allemaol oe uitkering betoalen. Gij gaat bekant het hèle jaor op sjanternel, jaoh gij zijt ene specioale frikandel! Veul Gere 🥳
+4/-0

3 maanden geleden
Ik vraag me af waar vandaan komt dat PSV minstens 30 miljoen wil. Komt dat van PSV zelf? Of van Raiola die die prijs doorgekregen heeft van PSV? Of is dit een inschatting van journalisten? Ik ben in ieder geval totaal niet blij met de gang van zaken. Ik vind 30 miljoen serieus te weinig voor Malen en het lijkt er nu op dat we al heel blij mogen zijn als we dat krijgen. Meneer heeft al een akkoord met BVB, dus onze onderhandelingspositie is ook ruk. Ik denk dat je als PSV zijnde nu een statement moet maken. BVB laten weten dat we 35 miljoen willen en geen euro minder. Anders is het jammer maar helaas. Als je nu akkoord gaat met 28 miljoen dan staat er volgende week een club aan de poort die Dumfries op wil halen voor 8 miljoen en krijg je daar hetzelfde gezeur. Ballen tonen nu!!!
+6/-3

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Het wordt nog erger, Raiola neemt ook nog een (flinke !) hap uit de taart...
+1/-0

3 maanden geleden
Alles tussen de 30/35 met doorverkoop percentage van min 25%. Laat ze maar betalen die duutsers!
+3/-0

3 maanden geleden
Wel goed dat Borussia nu eindelijk met een concreet bod komt, dan kunnen andere clubs (zoals Liverpool) wellicht een hogere bieding doen... Verder vraag ik mij af hoe het nu loopt met Dumfries en Bruma, het is werkelijk oorverdovend stil om die twee.
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Bruma ging langer duren las ik ergens. Dumfries idd, zou nog wel eens kunnen blijven ook nog. Wat dan ?
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Bruma ging langer duren las ik ergens. Dumfries idd, zou nog wel een kunnen blijven. Wat dan ?
+1/-0

3 maanden geleden
Stel nou dat je die 3 CL rondes doorkomt en een klap geld vangt voor het halen vd groepsfase.

Moet je dan niet gewoon slim zijn en hem 2 miljoen bovenop zijn salaris geven om nog 1j te blijven. Want dan kun je hem niet alleen heel goed gebruiken, de marktwaarde stijgt zienderogen.

En daarom nu alleen de hoofdprijs, of anders even afwachten totdat de kwalificaties gespeeld zijn.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Waarom denk je dat ze bij PSV nog altijd werken met een salarisplafond?
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Het idee an sich is eigenlijk best goed, 2 mln extra is wel veel en zou de verhoudingen kunnen schaden vermoed ik...
+1/-0

 
3 maanden geleden
Alleen dus totaal niet realistisch aangezien PSV nog altijd werkt met een salarisplafond en daar ook niet vanaf gaat wijken
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Wat is volgens jou momenteel het salarisplafond. Ik heb jarenlang 1.1 miljoen gehoord, maar de laatste jaren heb ik begrepen dat dat allang richting 2 miljoen is gegaan.

Ik heb ook begrepen dat in navolging van ajax allang via allerlei constructies van het plafond afgeweken wordt. O.a. met tekengeld. Of denk je echt dat Gotze voor 2 miljoen p/j hier getekend heeft.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Salarisplafond is 2 miljoen ja en daar vallen alle spelers in de selectie onder. Ajax is een paar jaar geleden al van dat salarisplafond gestapt. De kern daar zit op 4+ miljoen per jaar.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Je ontwijkt de hamvraag. Dat sommigen spelers via allerlei constructies wel degelijk meer verdienen, en dus het salarisplafond alleen principieel bestaat, maar niet in de praktijk.
+1/-0

 
 
3 maanden geleden
Thx Raiola voor de bevestiging. :)
+1/-0

 
 
3 maanden geleden
En die zal inderdaad altijd transparant daarover zijn, zonder lange neus.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Zou je het redden met twee miljoen denk je, of zou Dortmund daar al ver boven zitten? Bij Dortmund is spelen in de CL al een garantie, terwijl ik bij ons de kans 50% acht. Dan is de kans dat je overwintert in de CL bij Dortmund ( en bonussen) ook nog eens 80% terwijl die bij ons, als we het al halen, maximaal 20% is. Je moet misschien wel 4 of 5 miljoen bieden, maar ja dat gaat de rest van de groep nooit pikken uiteraard en dat zou ook zeer terecht zijn.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hij moet zichzelf afvragen waar ie gaat spelen daar en of ie überhaupt veel gaat spelen.

Hij gaat in ieder geval never Haaland eruit spelen. Lijkt erop dat ie voor de plek van Sancho gehaald op links gehaald wordt, maar dan moet ie Thorghan Hazard eerst eruit spelen. En ook Reus zetten ze vaak aan de linkerkant.

Hij speelde hier met chagrijn vanaf de linkerkant, hij wilde perse in de spits. Je kunt in ieder geval proberen hem te verleiden, maar nogmaals, dan moet je wel eerst de CL groepsfase halen, en waarschijnlijk kom je er idd niet met 2M. Maak er dan 4M van, dan ben je nog steeds veel goedkoper uit dan een nieuwe spits.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hij heeft al contractaanbiedingen van PSV afgewezen omdat hij deze zomer wil vertrekken. Daarnaast is PSV helemaal niet in staat om salarissen van 4 miljoen per jaar te kunnen geven.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Haha ja joh, even 4 miljoen per jaar geven. Sommigen zijn hier de realiteit echt volledig kwijt
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ja of je haalt ergens een mindere versie van Malen op voor 15M als opvolger. Waarvan je maar moet afwachten hoe die het doet.

Dat is natuurlijk veel slimmer dan 4M miljoen aan een topper geven.
+1/-0

 
3 maanden geleden
En hoe gaat de rest van de selectie erop reageren dat Malen 4x zoveel verdient? Ik denk niet echt dat het heel goed is voor de balans in het team. Zeker als hij weer eens een paar kansen mist. Het zou mij in ieder geval heel erg demotiveren als het salarishuis zo krom zou zijn, en dan heet ik niet eens Götze of ben ik aanvoerder als van Ginkel.
+3/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Scheve salarishuizen is schering en inslag bij elke europese topclub. En toch zijn het structureel topclubs zonder grote interne problemen. Kwestie van acceptatie.

Messi verdient 10x zoveel als Griezman. Maar het heeft jarenlang goed gefunctioneerd zonder wanklank. Even los vd gekke bedragen en of spelers het waard zijn.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Alleen Messi is een dusdanige grootheid dat dat valt te verantwoorden en Griezman hoeft ook echt niet naar de voedselbank met zijn salaris. Heeft Malen nu echt zoveel laten zien inmiddels dat PSV zijn salarishuis volledig over de kop kan gooien en de verhoudingen helemaal scheef kan trekken? En dan nog denk ik niet dat Malen de meest waardevolle speler binnen de selectie is. Verder moet je ook naar de toekomst kijken, de grote talenten en basis spelers zullen dan ook een voor PSV buiten proportioneel salaris gaan vragen, bij contractonderhandelingen. Malen kreeg het tenslotte ook. De zaakwaarnemers zien de dollar tekens al in hun ogen. Het is volstrekt onverantwoord om zo ver van je max salaris af te wijken.
+1/-0

3 maanden geleden
Zo snel zijn ze niet ,wordt nu wel tijd of betalen anders lekker naar Liverpool ,geld maar wel een spits er bij...
+1/-0

3 maanden geleden
Lees op VP dat Raiola van de 30 miljoen.. 9 miljoen zelf wil.
Moet je als dit waar nog zaken doen met zo'n man?
Als dat contractueel is vastgelegd toen malen zijn nieuwe verbintenis tekende is dat direkt een reden om Jdj te ontslaan.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat lag al vast toen hij in 2017 naar PSV kwam, omdat Raiola 30% van de transferrechten bezit
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Hij heeft 30% van de transferrechten, maar wil hij die ook verkopen? Misschien denkt hij nog meer te cashen bij een volgende verkoop van BVB naar ???. Als hij dan geen 30% meer heeft, loopt hij dat dus mis.
Je weet nooit hoe deze Nederlandse Italiaan werkt.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Brands bedoel je neem ik aan. We zullen een mailtje richting Everton sturen als het blijkt te kloppen. Hopelijk komt ie dan terug naar PSV als Mentor of zo. Net als Guus vaak heeft gedaan bij onze trainers.
+1/-0

3 maanden geleden
Blijft wel raar dat die Raiola, die zijn salaris niet betaald, maar betaald wordt door Malen, zelf geen enkel financieel risico loopt, de boel nu wel kan blokkeren als hij niet vindt dat hij voldoende over houdt aan de deal.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Welkom in de niet logische voetbal wereld...
+1/-0

 
3 maanden geleden
Het rare is dat spelers hiermee akkoord gaan. PSV kon destijds een groot talent overnemen voor weinig door hiermee akkoord te gaan. Maar waarom zou Malen akkoord gaan dat er 30 procent naar de zaakwaarnemer gaat? Zou hij niet beter kunnen zeggen: Er gaat 30 % naar Malen BV? Dat is voor die jongen ook anderhalf jaar salaris... Ik geloof namelijk weinig van de invloed van Raiola, de reden dat Malen gekocht wordt is zijn talent en potentie. Met een beetje goede advocaat en zaakwaarnemer die een tonnetje provisie pakt moeten die bedragen dan ook wel lukken.
+1/-0

3 maanden geleden
Hoe werkt dat eigenlijk met die transferrechten? hebben we dus in principe maar 70% van Malen gekocht of zo. Dat is dan vergelijkbaar met Lozano alleen had daar de oude club nog transferrechten. Of begrijp ik het niet?
+1/-0

3 maanden geleden
Nogmaals gewoon hoog inzetten, zeg €40-45M, wellicht neigen die Duitsers daarnaar. Anders afwachten op andere kapers aan de kust. In Engeland wordt nog steeds heel aardig betaald. En het is ook bepaald geen straf als Donyell óók komend seizoen bij PSV voetbalt.

Ik vrees echter voor een anticlimax. Hopelijk krijg ik ongelijk.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd albert awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson jantje kraaij maalderink madueke moe mwene sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi