Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Pablo Rosario tekent bij OGC Nice

27 juli 2021 13:28 - OGC Nice
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Pablo Rosario tekent bij OGC Nice</b>; image source: Pro Shots

OGC Nice heeft de transfer van Pablo Rosario officieel bevestigd. De middenvelder heeft een contract voor vijf seizoenen getekend bij de Franse club. Rosario kwam in 2016 naar PSV en kwam uiteindelijk tot 138 officiële wedstrijden in het eerste elftal. Vorige week kwam hij in de slotfase nog als invaller binnen de lijnen in het Champions League-duel tegen Galatasaray.

Meer op OGC Nice
Tags

rosario nice ogc galatasaray

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Gegeven de omstandigheden op het moment voor alle partijen het beste.
Bedankt Pablo, het ga je goed, veel succes met je nieuwe avontuur!
+11/-0

2 jaar geleden
Het is jammer dat hij die laatste stap naar 'volwaardig basisspeler van PSV 1 met echte meerwaarde' niet heeft kunnen zetten. Desondanks is hij toch nuttig geweest en daar moeten we hem voor bedanken. Op dit moment lijkt een vertrek inderdaad het beste voor alle partijen. Hopelijk voor hem kan hij die volgende stap wel zetten in de Ligue 1.
+2/-1

2 jaar geleden
"Met Lemina, Morgan Schneiderlin en Khéphren Thuram zal Rosario gaan concurreren voor de twee plekken als controlerende middenvelder."

Sportief zit hij nu in hetzelfde schuitje als bij PSV? Nou ja, meer pepernoten op de bank en eerlijk is eerlijk het weer is daar fantastisch als je niet meegesleurd wordt door een modderstroom.
+3/-0

2 jaar geleden
Het beste voor alle partijen. Prima en de 6 miljoen lijkt mij redelijk.

Geen fan van zijn niveau geweest afgelopen jaren maar heeft zich nooit slecht uitgelaten richting publiek en PSV. Hoop dat ie het goed doet in Frankrijk.
+4/-0

2 jaar geleden
Niet geworden wat er verwacht was. Niet iedereen word is een topper. Succes in Nice!
+1/-0

2 jaar geleden
Mooi, heb het nooit in hem zien zitten.
Het gaat goed met middelmaat lozen.
Waar ik me wel aan stoor, is dat je nooit mocht klagen op hem, terwijl hij toch echt vaak tranen in de ogen veroorzaakte. Ik heb geen medelijden met miljonairs, dus zeg over hem wat ik denk. Te weinig kwaliteit voor wat wij nastreven.
+3/-1

 
2 jaar geleden
En dat terwijl dit een voetbal website is waar je best het middenveld zou mogen beoordelen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ken niet al jouw commentaren hoor, dus daar reageer ik ook niet op.
In algemeen; er is een verschil tussen kritiek / commentaar hebben en respectloos zijn.
Die grens ligt hier vaak dicht langs elkaar. En dat terwijl het altijd om een PSV-er gaat.. kan me daar regelmatig aan irriteren.
Het “eendracht maakt macht” en eigen spelers steunen in plaats van afbranden zou wel wat meer mogen.
Daarmee wil ik niet zeggen dat je alles altijd maar goed of positief moet vinden, maar blijf respectvol.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zal nooit, nee nooit een speler tijdens de wedstrijd uitfluiten. Maar na een wanprestatie mag je een speler die geen inzet toont of gewoon verschrikkelijk slecht gevoetbald heeft hier toch gerust affakkelen. Hij leest het zelf toch niet en soms is frustratie van je afschrijven wel lekker. Ik bedoel niet verrot schelden, maar feiten benoemen moet kunnen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Wat me over Rosario verbaast is dat ze hem nooit een keer als centrale verdediger hebben uitgeprobeerd. Fysiek is hij prima, en zijn inzet vond ik ook altijd goed. Het is geen zeurtype.
Maar hij mist het voetbal-inzicht om precies naar een goede plek te gaan lopen waar de juiste ruimte is om de bal aan te kunnen nemen en dan door te kunnen spelen. Bij twee controleurs zag hij er vaak ongelukkig uit. Ik had er ook steeds grotere moeite mee om naar PSV te blijven kijken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zowel Cocu als later ook van Bommel speelde een soort van antivoetbal met een blok Hendrix Rosario. Beide harde werkers, clubmannen maar onvoldoende voetballend vermogen voor PSV. Hendrix was een held Rosario altijd de lul, terwijl Rosario 2 klasse beter is dan Hendrix. Maar goed spelers met een beetje creativiteit als Perreiro of Zinchenko konden de bank warmhouden en harde werkers zonder echte aanvallende kwaliteiten speelden. Lekker middenveld Hendirx Rosario Thomas opstellen en het gek vinden dat het niet om aan te gluren was.....tja. Die jongen is in mijn optiek slachtoffer geworden van een totaal gebrek aan kwaliteit om hem heen en een hetze van de supporters. Hij heeft toch regelmatig laten zien weldegelijk een goede pass te hebben, maar daar stonden idd ook dramatische wedstrijden tegenover met meer balverlies dan goede passes. Maar het PSV van Cocu en Bommel was gewoon voetballend volstrekt waardeloos net als een groot aantal spelers waar we nog steeds mee in onze maag zitten. Hoop voor die jongen dat hij helemaal op kan bloeien in Nice. We zullen in ieder geval een vervanger moeten gaan halen want een andere controleur hebben we niet.
+1/-0

 
2 jaar geleden
We hebben Ibrahim Sangaré als controleur en dat is voldoende als we met 1 controleur gaan spelen. Anders kan Propper of Boscagli wel op die plek gaan spelen. In de tijd dat Guardado net voor de verdediging speelde hadden we ook geen 'controleur'.
+1/-0

2 jaar geleden
Good ridda... nee serieus, ik hoop dat-ie het er naar zijn zin heeft. Aan zijn inzet heeft het nooit gelegen. Voor alle partijen het beste en er komt nog wat geld binnen op de koop toe. Ik ben content.
+1/-1

2 jaar geleden
Top gefeliciteerd en veel succes en JDJ goed gedaan...
+1/-0

2 jaar geleden
Succes bij OGC Nice. dat je met veel plezier daar mag ballen.
+1/-0

2 jaar geleden
Dank voor je inzet Pablo. Nooit zeuren en nooit negatief. Lang niet door iedereen gewaardeerd en op waarde geschat, maar we gaan je nog missen man. Dank en succes!
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi