Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV op de hoogte van bezoek Mohamed Ihattaren in Frankrijk'

28 juli 2021 07:23 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV op de hoogte van bezoek Mohamed Ihattaren in Frankrijk"; image source: Pro Shots

Vanwege ziekte ontbreekt Mohamed Ihattaren bij PSV en is hij niet beschikbaar voor de uitwedstrijd tegen Galatasaray. Op social media duiken echter diverse foto's op van de middenvelder waarop hij dinsdag met zaakwaarnemer Mino Raiola is gesignaleerd op het trainingscomplex van OGC Nice, de club waar Pablo Rosario dinsdag zijn contract tekende.

Mocht Ihattaren daadwerkelijk voor een transfer bij de Franse club zijn, zou hij een hoop landgenoten tegenkomen. Naast Rosario legde Nice deze transferperiode ook Calvin Stengs en Justin Kluivert vast, terwijl AZ-spits Myron Boadu samen met de PSV'er op het trainingscomplex was.

Update 10:48: Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International bevestigt dat Mohamed Ihattaren momenteel in Zuid-Frankrijk is voor een overleg met zaakwaarnemer Mino Raiola over zijn toekomst. PSV is ook op de hoogte van het bezoek. De middenvelder was te ziek om bij de selectie van Roger Schmidt aan te sluiten voor het uitduel tegen Galatasaray, maar is inmiddels voldoende hersteld om naar Frankrijk af te kunnen reizen.

Van een transfer naar OGC Nice lijkt nog geen sprake te zijn. Een serieus bod is ook nog niet uitgebracht op Ihattaren.

Meer op VI.nl
Tags

ihattaren frankrijk nice galatasaray ogc raiola rosario boadu foto gesignaleerd kluivert landgenoten roger schmidt stengs tegenkomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik zie Twitter volstaan met verschillende foto's van gisteren. Ik mag hopen dat PSV zich keihard opstelt en hem per direct uit de selectie zet
+3/-5

 
2 maanden geleden
Haha misschien moeten we niet te snel oordelen. Wellicht gewoon akkoord gekregen van PSV om te gaan?
+10/-0

 
2 maanden geleden
Bij Rosario melden ze toch ook dat hij ontbrak omdat hij de ruimte kreeg voor een transfer, terwijl de andere spelers vanwege ziekte of blessures niet mee zijn naar Istanbul.

Het kan best zijn dat hij nu van PSV toestemming heeft gekregen om naar Nice af te reizen. Maar als je te ziek bent om naar Galatasaray te gaan of überhaupt te trainen ben je ook te ziek om in het vliegtuig naar Nice te gaan lijkt me :denk
+6/-1

 
2 maanden geleden
Uiteraard is dit de manier van dit soort gastjes om iets te forceren, dat kennen we inmiddels toch wel. Hij is zwaar in z’n eer aangetast en heeft dit drie dag op tv en van familie en vrienden moeten horen, dus gaat nu achterbaks een breuk forceren.
+2/-2

 
mesters79 (geschorst)
2 maanden geleden
Arbo arts verblijft in Nice vandaar🤣
+4/-0

2 maanden geleden
Laat hem maar lekker naar Nice gaan voor tien miljoen +20 procent verkoop, dan praten we nergens meer over.
+5/-0

2 maanden geleden
Hopelijk krijgen we er een mooi bedrag voor.
10 miljoen zou perfect zijn plus doorverkoop percentage.
Het is beter voor Psv en Mo,dat hij weggaat.
+2/-0

2 maanden geleden
Bij een acceptabel bedrag inclusief doorverkooppercentage mag hij wat mij betreft oprotten. Alleen al het verdwijnen van de continue mediaonrust rondom dit klein kind is een meer dan goede reden om hier blij mee te zijn.

Verder met spelers die hier graag zijn, dat uitstralen en zich daar ook naar gedragen en inzetten.
+6/-1

2 maanden geleden
Heel snel weg deze man. T gaat 50% van de tijd over hem, maar hij speelt (terecht) 95% van de tijd niet.
We hebben het geprobeerd. Maar het zit er (in ieder geval bij PSV) niet in.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Als je als jeugdspeler niet in staat bent het te maken bij je eigen club, die alles heeft geprobeerd, durf ik wel te zeggen dat Mo het nergens gaat maken. Ik wens OGC veel sterkte indien ze hem aantrekken, het zal nodig zijn. Een speler met zóveel talent en zo'n mentaliteit, het is eeuwig zonde.
+2/-0

2 maanden geleden
Lekker laten gaan, wel bijzonder dat hij ziek gemeld is dan, bij Mo gaat niks op de normale manier.
Vooral inzetten op doorverkoop percentage, en een mooi bedrag nu.
Liever een goed dooverkooppercentage dan nu 5 miljoen meer.
Je weet nooit, als het verstand bij meneer toch een keer gaat indalen kan het nog steeds een topper worden, moet het wel niet al te lang meer duren voor de grijze massa de overhand krijgt op zijn gedrag.
+3/-0

2 maanden geleden
Er is volgens mij geen enkele reden voor rellerigheid van onze kant. Het si het gedeelde belang van PSV en Mohamed Ihattaren dat die jonge voor een aardige vergoeding deze zomer vertrekt. De trainer ziet et niet in hem zitten. Hijzelf kan moeilijk nog een jaar op de bank verpieteren. Volgende zomer zit zijn contract erop. Tussentijds verlengen ligt niet voor de hand.

Dan ligt het voor de hand dat zo'n speler met zijn zaakwaarnemer eens gaat rondkijken. Liefst zonder journalisten en fotografen in de buurt. Mocht zijn overgang afketsen, dan is dat gezichtsverlies voor iedereen.

Een mooie transfer naar een club als Nice zou de minst slechte oplossing zijn in dit hoofdpijndossier.
+6/-0

2 maanden geleden
Heeft Raiola een meerderheidsbelang in Nice? On topic, dik betalen, misschien ook wel een mooie bestemming voor Denzel
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
2 maanden geleden
Sorry maar dan ben je wél ziek !
+2/-1

2 maanden geleden
10 miljoen.... No way zet Dat maar uit je hoofd. Max 5 is al heel wat denk ik. Misschien inderdaad met 20 % doorverkoop
+1/-0

2 maanden geleden
Voor iedereen beter als hij gaat. Schijnt een talent te zijn, maar heb het niet kunnen ontdekken. Soms wat leuks maar op de bekerwedstrijd tegen gvvv na nooit beslissend. Alles wat je krijgt is mooi meegenomen. Past keurig in het rijtje Labyad en Bakalli met het enige verschil dat die laatste twee wel wat hebben laten zien. Misschien maar eens een assessment afnemen bij spelers om de mentale weerbaarheid te testen. Zonde geld en tijd wat je in deze drie hebt gestoken. Voor PSV lekker als het niet meer dagelijks over ihattaren gaat. Tot nooit meer!!
+3/-1

2 maanden geleden
Je zou verwachten dat Mino hem ook een flinke schop onder z’n reet zou geven. Die ziet hier ook enkele toekomstige miljoenen voor zichzelf verdampen.
+1/-0

2 maanden geleden
PSV denkt te weten dat Ihattaren ziek is en brengt dit naar buiten. Ondertussen zit Ihattaren in Nice. Dan vraag ik me af waarom er niet gezegd wordt dat PSV hem ruimte geeft om een transfer te maken. Duidelijk is wel dat je Ihattaren beter ziek kunt melden want die knul bewijst opnieuw dat hij niet met het team bezig is maar alleen met zichzelf. Dat hij zo doet snap ik gezien zijn leeftijd wel. Maar je verwacht toch dat er ook genoeg volwassen mensen om hem heen staan die zeggen, zo doe je dit niet! Als we het allemaal gevolgd hebben zijn die mensen er wel maar is deze knul gewoon moeilijk te begeleiden. Laat maar snel een transfer maken. Ik heb ernstige twijfels of Ihattaren in zijn hoofd wel profvoetballer wil zijn. Daar is hij nog niet aan toe.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik probeer me dan voor te stellen hoe zo'n ziekmelding gaat: "Mart ik ben ziek, ziek in mijn hoofd."
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hier kan je weleens gelijk in hebben, het kan zomaar zijn dat de jongen ziek in zijn hoofd is gemaakt door de grote mensen om hem heen die hem iets toedichten waarvan hij zelf weet dat het er niet inzit?
+2/-0

2 maanden geleden
Ik persoonlijk hoop dat PSV een beste deal hier of daar bereikt met een transfer van Mo, dus evt 10 a 12 milj plus een 20/30% transferrechten voor het geval hij toch de talenten ontwikkeld die ik ntb niet in hem zie, maar who knows he? wie neus;-)
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik kan me werkelijk niet voorstellen dat je een transfersom kan krijgen wat ook maar enigszins in de buurt van 10 miljoen komt. Een contract voor een jaar voor een talent dat nog amper iets heeft laten zien.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hier gaat het niet alleen om het contract, hier speelt nmlk veel meer mee, wat? Kenners !
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Waarom wil iedereen toch een doorverkooppercentage? We zijn er toch allemaal over eens dat zelfs Raymond van Barneveld nog een betere mentaliteit heeft dan deze verwende snotneus met z'n Audi van twee ton. Oftewel, zo hoog mogelijke transfersom en gauw afsluiten deze zwarte bladzijde, want een hoofdstuk kun je het niet noemen.
+4/-1

 
2 maanden geleden
Ik denk dat je blij moet zijn als je 3 miljoen krijgt. Percentage doorverkoop kan je ook wel vergeten. We hebben het op dit moment over een speler die een jaar amper gespeeld heeft, 50% van de tijd ziek is en een contract heeft van minder dan een jaar.
+1/-0

2 maanden geleden
Nou al dat gestres voor niks, PSV wist ervan.
+1/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Hé geen moraalridders deze keer die het voor Mootje opnemen en dat hij wel eens echt ziek kan zijn? Zal wel voortschrijdend inzicht zijn. Snel kappen met deze kansloze jongen. Etterend gezwel binnen de club, inmiddels gaan er meer berichten over hem dan over de selectie die iets moois aan het ontwikkelen is. Zo snel mogelijk afscheid van nemen, per direct uit de A selectie, verlies even wegslikken en geen aandacht meer aan geven maar alle focus op het eerste.
+5/-4

 
2 maanden geleden
Het is al een jaar duidelijk dat roger het niet in hem zag zitten dus dit was onvermijdelijk.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Heeft niets met Roger te maken, met zijn houding maakt hij zichzelf onmogelijk. Als het aan Roger lag was die al lang op zijn vingers getikt door de directie. Alleen de Telegraaf en aanverwante roddeljournalisten laten ons graag geloven dat het aan Herr Schmidt ligt.
+7/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Een verhaal heeft altijd twee kanten. Natuurlijk heeft Mo hier een groot aandeel in maar Roger ook. Naar mijn mening (op basis van interviews/persconferenties) heeft hij ook nooit z'n vertrouwen in hem uitgesproken. Volgens mij ontbrak dat ook een beetje en iedere trainer doet dat op z'n eigen manier. In het eerste jaar onder Roger speelde Ihattaren op 3 verschillende posities in de voorbereiding dus dat hij niet in z'n visie past is geen verrassing voor mij. Maar goed, we kunnen dit hoofdstuk nou afsluiten , was er vorig jaar al klaar mee , wil nu gewoon dat we kampioen worden.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Dan heb je heel selectief die interviews en persconferenties gekeken, want hij heeft met regelmaat zijn vertrouwen wel uitgesproken. Gezien zijn spel en gedrag vorig seizoen was daar alleen geen enkele aanleiding voor.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Daar mag jij een andere mening over hebben dan ik
+1/-0

 
2 maanden geleden
"PSV is ook op de hoogte van het bezoek. De middenvelder was te ziek om bij de selectie van Roger Schmidt aan te sluiten voor het uitduel tegen Galatasaray, maar is inmiddels voldoende hersteld om naar Frankrijk af te kunnen reizen."

Uhm.. hij was toch ook gewoon ziek? Dus wat probeer je nou eigenlijk te zeggen?
+1/-1

2 maanden geleden
"De middenvelder was te ziek om bij de selectie van Roger Schmidt aan te sluiten voor het uitduel tegen Galatasaray, maar is inmiddels voldoende hersteld om naar Frankrijk af te kunnen reizen."

Zeker eerst naar Lourdes geweest?
+21/-0

 
2 maanden geleden
Dit moet wel de beste reactie zijn die ik hier dit jaar gelezen heb :D
+1/-0

2 maanden geleden
Ach laat hem ,wie weet vindt Mo een andere club ,zijn wij er van af...Missen doen we allang niet meer !!
+2/-0

2 maanden geleden
Goed nieuws! Weg met die rotte appel die de sfeer alleen maar verziekt!
+1/-0

killermfc (geschorst)
2 maanden geleden (gewijzigd)
Beetje hetzelfde verhaal als met Pablo dus. Men suggereerde hier zelfs dat hij op werkbezoek was bij Mino. En dat terwijl Nice de ene Nederlander na de andere binnen hengelt... zou mooi zijn als Mo idd naar Nice vertrekt. Is hij eindelijk opgerot uit Nederland en krijg je er waarschijnlijk nog wel een substantieel bedrag voor.
+1/-1

2 maanden geleden
Blijft een bijzonder mannetje die Raiola. Opeens moet alles en iedereen een transfer maken, zelfs als niemand ze echt wil. Gelukkig is daar dan opeens Nice.
+1/-0

MinoTauro (geschorst)
2 maanden geleden
OGC Nice, echt zo een grafclub, typisch kerkhof voor net-niet voetballers.
+2/-0

2 maanden geleden
Nou en?

Kappen met berichten over hem, NEGEREN svp
+1/-0

2 maanden geleden
Wordt waarschijnlijk een Balotelli-tje
+1/-0

2 maanden geleden
Ik had het graag anders gezien maar ik hang nu de vlag uit als er een eind aan de Ihattaren soap komt. En door....
+1/-0

2 maanden geleden
Mootje is te vroeg op het paard gezet.Daarentegen heeft hij veel mentale problemen gehad door het verlies van zijn vader.Ondertussen moet iedereen iets van hem,terwijl hij qua leeftijd nog volwassen moet worden.Vervolgens moet hij geforceerd een keuze maken voor welke nationale ploeg hij wil spelen.Dan komt er een nieuwe trainer en word alles anders.Op het eind van het verhaal blijkt dat zijn ontwikkeling door alles bij elkaar is blijven stilstaan,en hij is voorbij gestreefd door Noni en Cody.De media laat zijn situatie ook niet met rust en dus komt er ook weerstand in het lichaam van Mo.Het is duidelijk dat zijn presteren eronder lijdt.Zijn keuze om zijn contract niet te verlengen komt ook enerzijds door de uitzichtloze situatie maar werkt anderzijds ook tegen hem,fans pikken dat niet.Toch werd hij onlangs tijdens zijn invalbeurt toegezongen door een deel van de supporters.Voor beide partijen is het goed dat er een nieuwe club word gezocht. AS Monaco zou perfect voor hem zijn ,met Mino in de buurt.10M aftikken en ieder zijn weg.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Vraag me af of hij in zijn persoonlijke ontwikkeling en als voetballer klaar is voor een buitenlandse club. Het is in mijn ogen allemaal nog te instabiel. Constant presteren heeft hij nog niet echt gedaan. Zijn rendement is nog relatief laag. Ook niet vreemd want hij is nog zeer jong. De potentie is er duidelijk maar nu nog omzetten naar prestaties.

Misschien is het juist beter om naar een club als FC Utrecht te gaan. Daar kan hij veel speelminuten maken. De druk is minder. Hij is dicht bij huis. En kan daar de tijd krijgen om volwassen te worden. Het is alleen lastig met het prijskaartje en de duur van zijn contract.

Maar wellicht zou je vlak voor het einde van de transferperiode, als een seizoen met weinig speelminuten in zicht komt, zijn contract met een jaar kunnen verlengen en hem dan ergens bij een goede club in Nederland kunnen stallen zodat hij volgend jaar hopelijk makkelijker een transfer kan maken en meer opbrengt (door prestaties en hopelijk aangetrokken spelersmarkt).
+1/-0

 
2 maanden geleden
Zie je het al voor je?
Maher en Ihattaren samen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Er staat dan ook: "een club ALS FC Utrecht". Het is gewoon een voorbeeld.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi