Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohamed Ihattaren lijkt akkoord te zijn met AS Monaco'

8 augustus 2021 00:22 - Jurriaan van Wessem
Foto: Pro Shots

"Mohamed Ihattaren lijkt akkoord te zijn met AS Monaco"; image source: Pro Shots

Mohamed Ihattaren lijkt te vertrekken naar AS Monaco. Jurrian van Wessem, voormalig verslaggever van onder meer Eurosport en zelf woonachtig in het Vorstendom, meldt via Twitter dat de middenvelder een akkoord lijkt te hebben met de nummer drie van Frankrijk van afgelopen seizoen. Dinsdag maakte Voetbal International ook al melding dat een transfer van Mohamed Ihattaren bijna rond was. Het Eindhovens Dagblad meldde toen dat er op dat moment nog geen bod was uitgebracht.

Neal Petersen, eigenaar en oprichter van het populaire podcastplatform FC Afkicken, meldt dat hij berichten heeft ontvangen dat Ihattaren dit zelf ook bevestigd heeft.


Tags

ihattaren monaco afkicken eigenaar eurosport frankrijk jurrian neal oprichter petersen podcastplatform vorstendom wessem woonachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik geloof het pas op het moment dat de inkt op het contract is opgedroogd en de transfersom richting PSV is overgemaakt.
+8/-0

 
2 jaar geleden
mee eens, gezien de soap rond hem en alle rare uitspattingen zoals "dat iedereen hem zou haten" geloof ik het ook pas als het geld op de rekening van PSV staat.

Wordt er dan wel een minder die alleen moet trainen :)
+2/-0

2 jaar geleden
Blijft spijtig dat het verhaal Mo op deze manier is verlopen. Hopelijk weten we er nog een goede deal uit te halen. Nu ook nog van Denzel afscheid nemen zo snel mogelijk met een zo goed mogelijk bedrag. Op naar de volgende wedstrijd, kan niet wachten.
+10/-0

2 jaar geleden
Ik kan alleen maar zeggen doei doei.. Lekker laten gaan.
+2/-1

2 jaar geleden
hoop dat hij zijn carrière daar weer op kan pakken. voor nu beter dat hij vertrekt.
+5/-0

2 jaar geleden
Ben benieuwd of er nog een groots afscheid komt voor hem 😆
+1/-1

2 jaar geleden
Zal hem best pijn doen om in te zien dat hij bij deze ploeg onder Schmidt,niet heeft kunnen aanhaken.
+8/-0

2 jaar geleden
Zal blij zijn als deze etterende puist weg is. Heeft zo vaak PSV in de maling genomen, en dat ligt niet aan zijn leeftijd maar aan zijn instelling. Had hij maar beter naar Cody of Noni moeten kijken en minder naar zijn vriendjes van Kanaaleiland moeten luisteren. Ons PSV is nu een team, had het met hem erbij nooit geworden. Niets en niemand is groter dan ONS PSV
+8/-3

2 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer dat het zo heeft moeten lopen, eigenlijk is het één grote afgang voor Mo. Hij vond toch echt dat hij hoorde te spelen, nu blijkt dat zonder hem een hoog niveau behaald wordt en hij gewoon 0,0 gemist wordt. Ik vind het schandalig dat er in de media, en ook hier, Schmidt zijn houding en werk in twijfel getrokken werden en als oorzaak werden meegenomen in het falen en schandalig gedrag van Mo. Wat als hij nou eens wèl z'n best gedaan had en een voorbeeld had genomen aan al die andere (jeugd-)spelers die nu volledig opbloeien en zich omhoog trekken aan bv een wereldspeler zoals Götze. Er komt ooit een moment dat hij daar nog eens met spijt aan zal terugdenken. Hopelijk heeft hij veel succes in Monaco, maar iets zegt mij dat het niet veel wordt.
+11/-0

 
Klopt, ik had me eigen voorgenomen niet meer te reageren inzake Mo, maar bij deze , de jongen voelt en weet dat hij de hem toegeschreven kwaliteiten niet bezit en is hierdoor totaal van slag, spijtig voor hem, waar hij ook naartoe gaat het wordt echt gewoon een Modale voetballer..
+1/-0

2 jaar geleden
Er is maar 1 ibi, deze jongen had de volgende kunnen worden, maar het mocht niet baten, zoals duidelijk is geworden zullen wij hem hooguit missen als kiespijn. ik ben bang dat hij het niet gaat redden bij Monaco, en als hij dat wel zou doen is het hem ook gegund. Dat zou betekenen dat de stress en chaos die ontstaan is met deze jongen niet voor niets geweest zou zijn, en anders is hij maar een woordje uit de bladzijdes die onze geschiedenis kent. Ik hoop nooit meer dat zulke types het vertrouwen krijgen van de club en er dan zo mee om denken tekunnen gaan. Uiteindelijk ruimen zulke zichzelf op. Ben benieuwd waar dit heen loopt, boadu bedienen in de Franse league, en bij van gaal ken ie ook vergeten. Hebben ze ook een macdonalds in Monaco?
+2/-0

2 jaar geleden
Mo ik hoop oprecht dat het je goed gaat in Monaco, maar voor dit tempovoetbal was je gewoon niet goed genoeg. Heel simpel!
+4/-0

 
2 jaar geleden
Dit jaar moet het gebeuren voor hem. Anders z'n prille carrière als nachtkaars uit. Rondreis naar alle continenten van de wereld
+1/-0

2 jaar geleden
Hij zou eens goed naar Madueke en Gakpo moeten kijken. Jongens met karakter en goede mentaliteit. Alles wat deze Bakalli de 2e NIET heeft!
+4/-0

2 jaar geleden
Heeft ie zich samen met z’n zaakwaarnemer toch nog vrijwel transfervrij weten te maken. Verdelen ze samen die 2,5 miljoen extra tekengeld. Ratten actie nummer zoveel van jeugdspeler nummer zoveel waarin te veel aandacht aan is besteed
+1/-0

2 jaar geleden
Mooie club met hopelijk een hoog doorverkooppercentage!
+1/-0

2 jaar geleden
Ik vraag me dan toch wat zo'n Monaco hier nu inziet? Je kan een filmpje van twee minuten maken en dan heb je al zijn hoogtepunten wel gezien. Heeft nooit op niveau gevoetbald en zorgt al 1,5 jaar voor ellende. Is het dan gewoon een goedkoop gokje? Denk dat Ihattaren zelf inmiddels ook wel doorheeft dat ie tekort komt voor PSV 1. Schmidt heeft wat dat betreft wel kijk op spelers, zie ook wie er nu allemaal mede dankzij deze trainer hier rondlopen.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Schmidt heeft hier voor een revolutie gezorgd(met dank(!) aan JdJ en Gerbrands die hem het juiste gevoel gaven om hier de uitdaging aan te gaan en daarna de tijd gaven), door speelwijze en mentaliteit boven de individuele speler te stellen. Er zijn buiten Götze geen 'grote' spelers gekomen, maar spelers die voldeden aan de eigenschappen die hij eiste, zie hiervoor bv. Ramalho, maar eigenlijk nog meer Mwene. Als je deze speelwijze de komende jaren verankert in de club kun je hier voor langere termijn mee vooruit. Deze speelwijze komt sterk overeen met wat de echt grote clubs in Europa ook spelen. Driehoekje en via de flanken spelen(ajax) is echt uit de tijd, de snelle omschakeling is wat het beste rendement brengt, liefst door het midden. Daar was gisteren een perfect voorbeeld van.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Mee eens. Ik blijf erbij dat het aanstellen van onervaren trainers een hele domme zet is geweest die ons voetballend ver terug geworpen heeft, ondanks de prijzen. Beide trainers zijn in mijn optiek ook nog altijd echte PSV helden, maar miste de bagage om een goed voetballende ploeg neer te zetten. Brands heeft veel kunnen compenseren met geniale ingevingen, maar toen hij eenmaal werd vervangen door John de Jong ging ook de kwaliteit van de selectie met grote sprongen achteruit. Ik ben blij dat men eindelijk het licht heeft gezien en heeft gekozen voor een ervaren trainer met een duidelijke visie en een goed netwerk. Dit PSV is geweldig om te zien voetballen en ook daar hebben Toon en John een aandeel in. Echter moeten we wel waken dat we niet weer dezelfde fouten gaan maken. Ik zie graag Ruud ooit als hoofdtrainer, maar wel via 1 of 2 eredivisieclubs waar hij heeft aangetoond een goede trainer te zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Kort maar krachtig.. Een PSV held is nog geen held als coach! Totaal ander vak! PSV moet daar ook mee stoppen!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik hoop als dit ook echt een succesvol seizoen word Roger Schmidt langer wil blijven.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zal wel iets belasting technisch zijn hahah
+1/-0

2 jaar geleden
Normaal zeggen we:
Strik der omheen en we brengen hem wel even, maar dat gaat bij deze niet op. In een postzak en ongefrankeerd richting Monaco, wat heeft deze jongen er de afgelopen periode een rotzooi van gemaakt. Wat gaat er allemaal in dat koppie om….Echt zonde!
+4/-0

2 jaar geleden
PSV aub. Pas een nieuwsbericht plaatsen als ie echt vertrokken is! Denk dat op dat moment het net lijkt of het een vervroegde Koningsdag is en de vlaggen uit gehangen worden!
+1/-0

2 jaar geleden
Ben benieuws of dit echt doorgaat. Ik geloof er geen fluit van. Doorgaans is Rik Elfrink van het ED verreweg het beste ingelicht.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi