Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Fodé Fofana verlengt contract tot 2025

20 augustus 2021 20:03 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Fodé Fofana verlengt contract tot 2025</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV bekend gemaakt dat Fodé Fofana zijn contract bij PSV heeft verlengd. De spits van Jong PSV had nog een verbintenis voor een jaar, maar zette vrijdag zijn handtekening onder een contract dat in de zomer van 2025 zal aflopen. Fofana speelt sinds 2015 in de jeugdopleiding van PSV toen hij overkwam van FC Barcelona. In de uitwedstrijd tegen FC Midtjylland maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal.

Directeur Voetbalzaken John de Jong geeft aan heel blij te zijn dat Fofana zijn contract heeft verlengd. "Fodé heeft vorig jaar bij Jong PSV bewezen doelpunten te kunnen maken en wij denken dat hij de potentie heeft om uit te groeien tot een goede speler voor PSV 1", aldus De Jong. "Wij hebben hem een plan geschetst en Fodé is daar enthousiast van geworden. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren zijn ontwikkeling te volgen en heb er vertrouwen in dat we nog veel van hem gaan horen."

Meer op PSV.nl




Tags

fode fofana jong barcelona geschetst midtjylland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hele goede deal van PSV en Fofana met het oog op de toekomst.Eran is op dit moment de topspits van PSV ,moet er nu staan ,Fofana kan rustig gebracht worden heeft de toekomst.Voor directe versterking kan PSV zich verleggen naar Napels.Napoli had interesse in ihattaren,Mertens heeft nog een 1 jarig contract,is 34 topfit kan nog 3 jaar mee,staat er meteen.kan op de positie van gotze ,gakpo en in de spits(zahavi),deze spelers zouden met hem kunnen rouleren,op deze manier blijft dezelfde kwaliteit op het veld staan,Bied 4 miljoen en Ihattaren.Fofana kan rustig in de luwte bij jong PSV zijn goals gaan maken,trainen met VNistelrooy,toekomstige coach PSV1.Af en toe met 1e meetrainen,invallen in de eredivisie of beker,wat minuten maken dit seizoen.Uiteindelijk komt die spits positie vrij.Mertens speelt tegen die tijd op links omdat Gakpo een klapper heeft gemaakt.
+6/-1

 
2 jaar geleden
Goed verhaal Phillipske, met uitzondering dan van je suggestie voor onze toekomstige coach van PSV1. Ruud is een aardige vent, was een fantastische spits van wereldklasse, maar persoonlijk denk ik niet dat hij een top-coach in wording is. Wellicht een uitstekende assistent coach die vanuit zijn ervaring veel waarde kan toevoegen, maar ik zie toch echt qua inhoud en uitstraling niet de topklasse van het niveau dat we nu met Roger in huis hebben. Onze ambitie moet zijn om internationaal aan te haken en niet een warm nestje te blijven voor onze voormalige sterren. We hebben allemaal gezien waar dat toe kan leiden, al zie ik Ruud niet als de brokkenpiloot die van Bommel bleek als coach. On topic: uiteraard fantastisch nieuws dat Fode gaat bijtekenen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
"is 34 topfit kan nog 3 jaar mee"

Dat is veel te kort door de bocht.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Onze nieuwe Fofana de Souza Faria!
+3/-0

2 jaar geleden
Mag 'ie het morgen meteen laten zien tegen Cambuur.
+2/-0

2 jaar geleden
Lekker gedaan John, blij mee.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Verstandig van die jongen,morgen direct belonen met speelminuten.
+2/-0

2 jaar geleden
Top nieuws voor psv en Fofana ,op naar een mooie toekomst ...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Precies! Eerlijk gezegd maak ik me daar geen zorgen over. Hij is onderweg naar een basisplaats bij zijn eigen cluppie, wat kun je je nog meer wensen?
+1/-0

2 jaar geleden
Kijk da's goed nieuws mannen! Obispo zet jij ook even een krabbeltje? Graag gedaan
+1/-0

2 jaar geleden
Had absoluut moeten invallen laatste kwartier/ 20 minuten voor Zahavi afgelopen woensdag !! Had het zeker niet slechter kunnen doen of gedaan dan Zahavi. Yorbe komt tekort om op dat podium in de punt te staan met weinig ruimtes.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage