Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohamed Ihattaren keert niet meer terug in selectie van PSV'

28 augustus 2021 23:51 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Mohamed Ihattaren keert niet meer terug in selectie van PSV"; image source: Pro Shots

Mohamed Ihattaren zal hoe dan ook niet meer terugkeren binnen de selectie van PSV. Ook als de middenvelder in de komende dagen geen transfer maakt mag hij niet meer aansluiten bij de A-selectie. Dat gaf Roger Schmidt aan op de persconferentie na de zege tegen FC Groningen en werd opgetekend door het Eindhovens Dagblad. De trainer verwacht echter dat het alsnog tot een transfer zal gaan komen deze dagen.

Meer op ED.nl




Tags

ihattaren groningen roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Elke letter 1 teveel voor deze frotnek
+8/-0

 
2 jaar geleden
"Niemand krijgt mij kapot, niemand!" 5 maanden geleden geroepen in de camera. Moet je eens kijken hoe kapot hij nou is.
+2/-0

2 jaar geleden
Goed bericht dit, ook voor de jeugd die eventueel een voorbeeld neemt aan hem.
En verder precies zoals Frikandelletje Speciaal al meldt, laat dit maar de laatste zinnetjes zijn met zijn naam.
+7/-0

2 jaar geleden
Is ie nou nog niet weg?? Het grootste talent op de Nederlandse velden en iemand mot hem. Nou nog 1 bericht dat ie definitief opgedonderd is bij onze mooie club en dan voor eeuwig de vergetelheid in.
+5/-0

2 jaar geleden
Als deze jongen nog bij de internationale (sub) top terecht komt ooit eet ik mijn schoenen op. Hij heeft het wel echt verknald met zijn instelling. Houdoe en tot nooit.
+2/-0

2 jaar geleden
He he nu nog al die berichten over hem ,zijn er daar ook van af !!
+3/-0

2 jaar geleden
Unpopular opinion: deze gozer heeft zoveel godvergeten talent, ik hoop nog steeds dat ie slaagt bij ons psv. Voor dit jaar uitstekende backup voor Gotze
+2/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat gaat niet gebeuren dus, zoals Schmidt aangeeft. En terecht, zo’n vent die de zaak frustreert doet in een proces veel meer kwaad dan goed, ook als hij op de bank zit of meedoet met de training.
Ik heb hem mooie dingen zien doen maar altijd alleen losse momenten. Nooit een gehele goede wedstrijd of zelfs maar helft. Dit gaat nooit iets worden, ook ergens anders niet.
Instelling van lik mijn vestje.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Volgens mij zijn er geen plannen om een straatvoetbalteam te starten dus een vertrek is het beste.
+4/-1

2 jaar geleden
Zeer benieuwd naar de reactie van Mo als hij eenmaal weg is. Zal hij leeglopen en PSV/Schmidt afmaken in pers of beetje zelfreflectie hebben? Blijft zo zonde dat het zo is gegaan,,
+5/-0

 
2 jaar geleden
Uit alles blijkt dat er een paar weken geleden in Monaco is afgesproken om een transfervrij vertrek te realiseren met een mooie teken bonus onderhands voor Raiola en Mo. Daar stevenen ze nu op af en psv moet er goed over nadenken of ze hier aan mee gaan werken of hem nog ff een jaartje in Eindhoven laten verpieteren met een duur salaris. Ik zou voor het laatste gaan om een statement te maken, want contracten zijn anders hee weinig waard
+3/-1

 
2 jaar geleden
En dan maak je een statement en dan wat? Gewoon netjes meewerken en goed doorverkooppercentage pakken. Laten we ons niet verlagen!
+1/-0

2 jaar geleden
Meest verstandige vanuit zijn optiek gezien,is naar Ruud van Nistelrooy stappen en vragen of hij mag aansluiten.
Vertand op nul,nederig zijn ,niet praten met de media en enkel je ding doen.
Opnieuw beginnen,en dan eens kijken waar je aan het eind v/h seizoen staat,wellicht is er dan nog toekomstperspectief.
+5/-2

 
Ik heb nooit geloofd in dat gehypete talent van Ihataren, en toch, jou Idee Alchemist zou zo de mijne kunnen zijn, Maan ook he;-) gewoon ter bevestiging van het een of ander, met een beetje bewijsdrang en geloof in je eigen in je donder doe je dat, maar dat geloof in jezelf zie ik niet zo zitten bij Mo, schijnbaar weet ie zelf wel beters??
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja,en dan komt waarschijnlijk zijn trots weer om de hoek kijken.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Mag ie ook daar de bank warm houden ! Weg ermee met dat misselijk mannetje
+1/-1

2 jaar geleden
Als hij minder dan 3 miljoen opbrengt laat hem dan een jaar de toiletten op de herdgang poetsen.
+4/-1

 
2 jaar geleden
Of mijn maandagochtend uitwerpselen hahahah
+1/-1

2 jaar geleden
Ik denk dat Ihattaren het nergens meer gaat maken. Zelfs van Bommel meldt zich niet met Wolfsburg voor hem. Ihattaren kwam en en verdween. De jongen heeft hulp gekregen maar kan ook dat mentaal niet verdragen. Het zal best een goede knul zijn maar tegelijkertijd ook niet. Niemand op dit forum zal hem goed kennen maar de mensen die met hem omgaan vinden het zonde.
PSV mag blij zijn wanneer hij nog iets oplevert. Zonde Ihattaren. Sterkte!
+1/-0

2 jaar geleden
Jammer, leek me best leuk om hem een seizoen lang 90 minuten per wedstrijd warm te zien lopen, blijft hij tenminste een beetje fit, hij blijkt aanleg te hebben voor obesitas.
+1/-1

2 jaar geleden
Wat een negativiteit rondom deze PSV-speler?! Ja, hij heeft het verprutst maar het gastje is 19 jaar! Ik weet niet hoe het met jullie is, maar op die leeftijd nam ik ook niet alleen maar goede beslissingen. Veel van jullie reageren alsof hij jullie persoonlijk iets heeft aangedaan. Hij heeft een arbeidsconflict met de trainer / PSV, meer niet ...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Hij heeft niet alleen een arbeidsconflict, hij heeft ook een groot mentaliteitsprobleem. Het feit dat hij vorig jaar niet fit terugkwam bij PSV, terwijl dat zijn jaar had moeten worden, zegt al veel. En als je ziet op het veld dat hij het soms vertikt verdedigend werk te doen (1 van zijn conflicten met Schmidt)...tja.
Notabene zijn eigen mede-spelers (bv Dumfries of Madueke vorig jaar in een video) zeiden dat hij de meest luie speler is van PSV. Hij heeft jarenlang op zijn talent geteerd en in de jeugdteams (en invalbeurten) kan dat. Maar naarmate je ouder wordt, is dat gewoon niet meer voldoende.

Enne zijn jonge leeftijd kan je niet gebruiken als argument. Hij verdient net zoveel als zijn jonge én volwassen collega's (soms wat minder, soms wat meer). En dat salaris is al vele malen meer dan het modale salaris. Prima als je zijn leeftijd wilt gebruiken als argument, maar laat hem dan ook salaris inleveren of een contract met een normaal salaris tekenen. En dat doet ie niet ;) Integendeel: PSV probeert al 2 jaar zijn contract te verlengen. Keer op keer is Ihattarran niet tevreden wat ie krijgt aangeboden.
+2/-0

 
2 jaar geleden
"Technisch directeur Paul Mitchell van de Monegasken liet zondag tegenover Franse media weten niet langer belangstelling te hebben na een gesprek vorige week. "Hij is uit vorm, hij is veel aangekomen en hij traint niet meer", aldus Mitchell."
Leg dat maar eens naast dat interview met Fofana vorige week, die zich gelukkig prijst als hij naar zijn vakkenvullen de vrienden kijkt, overigens zonder daar op neer te kijken. Deze jongen heeft het zelf keer op keer laten afweten, heeft niets met leeftijd maar alles met karakter te maken.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage