Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV en Juventus akkoord over Mohamed Ihattaren, middenvelder wordt direct verhuurd'

30 augustus 2021 13:29 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV en Juventus akkoord over Mohamed Ihattaren, middenvelder wordt direct verhuurd"; image source: Pro Shots

Volgens de Italiaanse journalist Alfredo Pedullà van La Gazzetta dello Sport lijkt Mohamed Ihattaren op weg naar Juventus. De Italiaanse topclub is zeer geïnteresseerd in de middenvelder en is in gesprek met PSV over een transfer. PSV zou 5 a 6 miljoen euro ontvangen plus bonussen. Volgens Pedulla is er een goede kans van slagen dat Ihattaren daadwerkelijk naar Turijn zal vertrekken.

Via Twitter meldt Rik Elfrink dat Ihattaren toestemming heeft van PSV om te onderhandelen met clubs. Vanuit het kamp van de international is nog niet bevestigd dat Juventus daadwerkelijk interesse heeft. Van een deal is op dit moment sowieso nog geen sprake.

Ihattaren werd langere tijd gelinkt aan AS Monaco, maar zij hebben geen interesse meer. Technisch directeur Paul Mitchell van de Monegasken liet zondag tegenover Franse media weten niet langer belangstelling te hebben na een gesprek vorige week. "Hij is uit vorm, hij is veel aangekomen en hij traint niet meer", aldus Mitchell.

Update 13:29: Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat er al een akkoord is tussen PSV en Juventus. Ihattaren zal bovendien direct verhuurd worden aan Sampdoria. De speler zal zelf in de komende uren in Italië arriveren met zaakwaarnemer Mino Raiola.





Tags

ihattaren juventus pedulla aangekomen alfredo dello elfrink fabrizio gazzetta monaco raiola romano sampdoria transferexpert turijn uren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Blijft doodzonde.. maar 5 a 6 mln plus bonussen valt me nog mee..
+4/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Die laatste alinea is veelzeggend.."Hij is uit vorm, hij is veel aangekomen en hij traint niet meer", aldus Mitchell.
5M zou al mooi zijn
+5/-0

2 jaar geleden
Fijn voor die kleuter en goed voor PSV. Ga daar maar lekker op de bank zitten.
+4/-2

2 jaar geleden
Juventus. Het had slechter gekund.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik zou die Veerman ook graag hier zien.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik zou hem nu halen met de afspraak dat het 1e jaar een soort leerjaar wordt, en hij nog geen dragende speler hoeft te zijn.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Een vaste kracht is ie ook niet. Nog niet iig! Maar goed ik doe de zaakjes niet regelen bij PSV. Iig gaat er zeker wat gebeuren komende 30 uur
+1/-0

 
2 jaar geleden
Heerenveen wil veel te veel geld hebben voor hem. Laat hem maar eerst nog een jaar laten zien of hij zo belangrijk kan zijn voor Heerenveen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Heerenveen vraagt inderdaad veel geld, maar we weten nog niet hoe ver ze mogelijk toch willen zakken.
Deze speler is nmm een gokje, dus ik zou met een lagere transfersom en een redelijk doorverkoop percentage het als PSV wel willen proberen. Dan kan je verlies niet al te groot zijn, en heb je wel een speler die tav de basis-11 echt iets kan toevoegen. Doan, Gutiérrez en dat soort spelers doen dat in ieder geval niet.
+1/-0

 
Waarin is Veerman dan beter dan Gutierrez of Doan?
+1/-0

2 jaar geleden
Juve in combi met Sampdoria. Veel hoger dan ik nog verwacht had, maar het zal mij verbazen als we er over twee, drie maanden nog iets van horen, laat staan over een paar jaar.
+2/-0

2 jaar geleden
Prima, hoofdstuk gesloten. Nu doorschakelen naar hopelijk een (mits verantwoord) een wat forsere investering voor een spits. Ik blijf hopen op Hlozek of Berisha en dan nog een back en een middenvelder. Worden bijzondere 34 uren nog voor alles sluit.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Aankomend weekend het weekend van F1🤣
+2/-0

2 jaar geleden
5 a 6 miljoen vind ik een mooi bedrag voor een jongen die denkt dat niemand hem kapot kan maken, maar vervolgens zichzelf regelrecht de afgrond in stort.
+3/-0

2 jaar geleden
'Uit vorm, is aangekomen en traint niet meer'
Dit zegt veel over zijn mentaliteit en ik zou er dan ook nooit mijn vingers aan branden.
Maar goed, wij zijn er vanaf. Dat is het belangrijkste.
+7/-0

2 jaar geleden
Zo, Mo naar een absolute Europese topclub, dat kregen Maken en Dumfries niet voor elkaar. ;)
+7/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk niet dat Borussia Dortmund & Internazionale onderdoen voor Juventus. Los daarvan zal hij imo geen minuut spelen in Turijn.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Is waarschijnlijk "gewoon" als handelswaar gehaald !
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ook als handelswaar,zul je eerst sportief moeten leveren.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ze zullen er vast iets in zien denk ik
+1/-0

2 jaar geleden
Ik hoop zo voor die jongen dat hij zichzelf weer op de rit krijgt. Heel treurig hoe dit loopt. Had bij PSV de komende 2 jaar kunnen Shinen en door de voordeur naar buiten kunnen gaan. Dit is echt jammer. Maar wel 90 % eigen schuld. Bij ons had hij alle steun, heeft ie ook gekregen... Ondankbaar.
+8/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Juist door dat laatste hoop ik niet dat hij alsnog doorbreekt. Ja, letterlijk wel misschien..
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het enige wat in deze relevant is, is dat PSV er beter van wordt.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat hij nog in zijn handjes mag knijpen dat hij op deze manier nog goed terecht komt,of hij gaat slagen,is een tweede.
+2/-0

2 jaar geleden
Kind eet alleen nog ,zal niet lang goed gaan bij Juventus te mooie club voor zo'n ramp van een persoon...
+1/-0

2 jaar geleden
Doorverkooppercentage voor de zekerheid?
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Grootste bonus is wat mij betreft dat die stoorzender weg is.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Nog even wachten tot alles echt 100% rond is. Dan kunnen we pas juigen.
+2/-0

2 jaar geleden
Heeft ome Mino goed geregeld. Kan beter alvast de banden met Empoli en Crotone aanhalen voor wanneer t mis gaat bij Juve. #doeidoei
+1/-0

 
2 jaar geleden
Heeft Mino niet een spits in de aanbieding?
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoop, ondanks alles dat Mo elders weer op het rechte pad komt. Indien deze deal doorgang vindt wordt het tijd dat hij Raiola eens laat zien hoe dankbaar hij is dat die voor hem een uitweg heeft gevonden uit een situatie met alleen maar verliezers. Mo zal in een nieuwe omgeving eens moeten gaat werken aan zijn zelfreflectie en vooral zijn vriendenkring en directe omgeving.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Ik vind de zin "hij is veel aangekomen" vooral pijnlijk. Daarvan kan niemand de schuld bij PSV leggen. Je zorgt toch minimaal voor een goed gewicht.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Monaco geeft PSV toch ook niet de schuld van zijn gewicht?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Monaco niet, maar ik heb het laatste half jaar toch veel verwijten richting PSV en Schmidt gehoord.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Hij kwam topfit van vakantie terug is ie nu wéér tonneke rond geworden dan? Dat ontgaat mij eigenlijk. Of doelde de directeur van Monaco op afgelopen seizoen?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Als er iemand niet schuldig is aan de situatie van Mo is het Schmidt en 'PSV wel, hij heeft zóveel kansen gekregen. Het is een dramatisch verhaal geworden, zijn naasten en vrienden moeten maar eens hun knopen tellen. Maar eerst Mo zelf.
+2/-0

 
2 jaar geleden
@Pvh, Ik zie het hele idee van Mo in Italië eigenlijk helemaal niet zitten. Als Mo geen vloeiend Italiaans kan, hij geen voetbal status heeft, en hij sociaal gezien al bij PSV grote problemen had hoe moet hij zich dan in de kleedkamer in Italië zich dan wel op zijn gemak gaan voelen. Hij is nu te dik, en helemaal niet fit en heeft dus voor zijn medespelers voorlopig geen waarde. PSV zag in hem een toptalent en haalde van alles voor hem uit de kast, maar dat gaat een huur-club niet doen. Zijn situatie daar wordt veel lastiger dan hier bij PSV.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ben het met je eens, ik vermoed dat het heel moeilijk gaat worden voor Mo in Italië. Het kan best even goed gaan, maar de discipline is een hekel punt bij Mo. Laten we hopen een wonder. Zonder Raiola was het denk ik al einde oefening geweest voor Mo, hij mag hem héél dankbaar zijn.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Als ie het bij Sampdoria niet redt, wordt ie doorgestuurd naar FC Corleone op Sicilie,,, Nou, dan wil je wel even gaan rennen. Ik denk dus dat hij wel gaat slagen. Die Italianen weten wel raad met moeilijk opvoedbare jongens.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik schrok me het schompes met die kop. Ik dacht even dat hij verhuurd werd van PSV.
+2/-0

2 jaar geleden
Eeuwig zonde. Hoop dat het voor hem lukt daar. Kan natuurlijk fantastisch voetballen
+1/-0

2 jaar geleden
5-6 miljoen voor een speler met een 1-jarig contract die op een dood spoor zit is nog prima. Ik vind het heel erg jammer dat Ihattaren PSV op deze manier verlaat. Ik hoop dat hij in Italië weer de weg omhoog gaat vinden.
+1/-0

2 jaar geleden
Vroeger was er een kinderserie op tv over een bruine beer en de herkenningstune ging als volgt: "Bolke, Bolke, Bolke de Beer, daar is-tie weer, daar is-tie weer". Zulks lijkt ook op "onze" Mo van betrekking waar het dit PN betreft.

Is het nou helemaal rond? Dan is €5-6M plus extra's absoluut niet verkeerd. Ik juich echter pas als de inkt op het contract geheel en al is opgedroogd. En dan moet Mo beloven hier niet meer de sfeer te komen verpesten.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ik zie ook graag de inkt droog zijn op de contracten.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Idem, ik geloof het nog niet zo. Kan het me ook bijna niet voorstellen. Maar goed, laten we hopen dat we toch wel dit bericht morgen op psv.nl zullen zien.
+1/-0

2 jaar geleden
Volgens mij bedoelen ze met "je gewicht in goud waard zijn" iets anders...
+1/-0

2 jaar geleden
De Serie A lijkt me inderdaad de perfecte competitie voor een over het paard getild talent zonder mentale weerbaarheid.

Maar goed, dit zou een prima oplossing zijn voor alle partijen. Ik ben zeer benieuwd in hoeverre Mo daar laat zien of hij net zo goed is als hij zelf en sommige supporters vinden dat hij is. Succes Mo!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ja het is wel jammer voor de Sampdoria supporters. Sneu dat zij nu met zo'n ongemotiveerde kloothommel zitten
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Mits hij verder komt dan het bij-veldje.
+1/-1

2 jaar geleden
Zul je zien dat hij straks niet door de medische keuring komt...
+1/-0

Gianluca Scamacca wandelde jaren geleden de omgekeerde route, mss heeft Mino een schuld te vereffenen met de Cosa of Ndrangheta ?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dan is hij bij deze nog niet veilig.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Niet te hopen dat Mino een paard heeft.
+2/-0

 
Mino heeft een paardekop of hij krijgt 'm nog.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Por, Mino is een man die onmogelijke dingen voor elkaar krijgt. Wij als PSV mogen dankbaar zijn dat hij de belangen van een aantal PSV'ers behartigde. Zo'n Rosario die bij een mooie club in Frankrijk terecht komt voor goed geld of Mo die naar Italie gaat: ik vind dat echt vakwerk van Raiola. Nu nog Luckassen ergens onder brengen en we zijn weer van een stukje meuk af.
+2/-0

 
Dat Mino vrijwel onmogelijke dingen doet klopt Antonio, maar Por houd de humor derin daar waar het ff ken ;-)
+2/-0

2 jaar geleden
Nou zou een goede deal zijn. Ik weet verder niet wat er van moet denken. Ik snap nog steeds hoe het zo fout kon gaan.
+1/-0

2 jaar geleden
Doet die pizzabakker toch nog iets goeds! Het ga je goed Mo...
+2/-0

2 jaar geleden
Mooi eindelijk geregeld, kan ie thuis tegen Feyenoord het publiek bedanken en zijn afscheidsrondje lopen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage