Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Carlos Vinícius op huurbasis naar PSV

31 augustus 2021 21:31 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Carlos Vinícius op huurbasis naar PSV</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV de komst van Carlos Vinícius bevestigd. De spits wordt voor twee jaar gehuurd van Benfica. PSV heeft daarbij bovendien een optie tot koop weten te bedingen. Twee seizoenen geleden werd de Braziliaan nog topscorer van de Portugese competitie. Vorig seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Tottenham Hotspur als stand-in van Harry Kane. In de Europa League kreeg hij wel volop speeltijd en liet hij zich zien door zes doelpunten te maken.

Volgens Directeur Voetbalzaken wordt er met de komst van Vinícius directe kwaliteit toegevoegd aan de selectie. "We zijn blij dat dit met Carlos Vinícius gelukt is", aldus De Jong. "Carlos is een complete spits, die in het bijzonder kracht en lengte aan onze aanvalslinie toevoegt. Een goede speler, die al lang op onze radar staat. De afgelopen dagen ontstond een mogelijkheid om hem naar PSV te halen en daar hebben we direct naar gehandeld."

De Braziliaan geeft zelf aan een heldere missie te hebben. "Ik ben hier om doelpunten te maken en kampioen te worden", zo geeft hij aan. "Ik ben erg blij om hier te zijn en wil iedereen bedanken voor de hartelijke ontvangst die ik vandaag heb gekregen. Mijn eerste indruk van PSV is goed. In Brazilië kennen we de club natuurlijk vanwege alle landgenoten die hier speelden en spelen. Ook heb ik met André Ramalho en Bruma gesproken over PSV. Ik voel me welkom en kijk ernaar uit om er samen met iedereen die de club een warm hart toedraagt een mooie periode van te maken."
Discussieer mee op de forums


Tags

carlos vinicius braziliaan aanvalslinie bedingen benfica bruma hartelijke jong kane landgenoten ontvangst radar ramalho toedraagt toevoegt topscorer tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
Ik ook en met twee jaar en optie tot koop heb je (mits dit goed uitpakt en de koop optie niet te hoog is) goede kans om de opvolger van Zahavi in huis te hebben. En blijft eventuele waarde verhoging bij ons.
Kan heel goed uitpakken dit.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Deze jongeman gaat dit seizoen nog 25+ goals maken als die fit blijft. Past perfect bij ons , deze aanwinst geeft mij positieve energie ✌️
+2/-0

2 jaar geleden
Ik ben benieuwd... Laat me graag positief verrassen. Off topic, nu snap ik Luuk wel beter, dat lul verhaal van valentijn sloeg dus weer nergens op, Luuk wist al dat er een poging zou komen.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Wat was het lul verhaal van Valentijn?
+2/-0

 
De Jong zou niet naar PSV willen omdat hij niet in de Europa League wil spelen. Vorige week was echter al bekend dat Barcelona interesse had en ze pakken nu ook daadwerkelijk door. Dat is de reden waarom hij PSV heeft afgewezen. Werd net door Rik Elfrink ook bevestigd bij FC Afkicken.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Okay dankje weer zo’n zuigend verhaal van die 020 huis journalist dus..

Dit is natuurlijk een buitenkans voor Luuk.. hoop voor hem dat het rond komt.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Ik dacht alleen 14 februari VALENTIJNSDAG WAS! Iets te vaak dat gezever op tv of media
+2/-0

2 jaar geleden
Eindelijk een spits erbij. 2 jaar huren is ook netjes onderhandeld met een optie tot koop. Deze Vinicius heeft het in het seizoen 2019/2020 goed gedaan met 18 doelpunten in 32 wedstrijden. Succes bij PSV!
+3/-0

2 jaar geleden
Omdat de bevestiging lang uitbleef toch wel zorgen gemaakt of het rond zou komen.Goede deal voor PSV.Ik verwacht dat er verder geen nieuwe speler meer bij komt.Transfermarkt sluit om 00.00 uur.
+2/-0

2 jaar geleden
Zegt ie ook nog mijn eerste indruk van PSV is goed...

Ik hoop niet dat hij daarmee vorige week dinsdag bedoelde toen ze hier een paar miljoen weg kwamen trekken....

Verder geen absurd slechte cijfers, dus we zullen zien hoelang Zahavi in de basis blijft staan.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De sfeer zal hem ongetwijfeld bevallen hebben !
+1/-0

2 jaar geleden
Klinkt als een welkome versterking die ons aanvallend meer mogelijkheden geeft. Nu het echte probleem nog oplossen met een sterke rechtsback en eigenlijk ook nog een vervanger voor Rosario. Ook de verkopen vallen flink tegen en dus veel overbodige spelers over. Nog een paar uur om er een goede transfer Window van te maken. Ik laat me graag verrassen.
+2/-0

2 jaar geleden
Welkom Carlos.. Laat ons juichen juichen en nog meer juichen.. Feestje komt later😉. En zeker de credits naar John de Jong. Zeer blij met deze huur/koop!
+2/-0

2 jaar geleden
Lijkt me een goede zet en optie tot koop goed gedaan JDJ..
+3/-0

 
2 jaar geleden
deixe nossos corações bater mais rápido carlos
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Klassieke centrumspits, scherp voor de goal. Moet in stelling worden gebracht. Geen meevoetballende spits als Zahavi met technische hoogstandjes. Kijken hoe Schmidt deze jongen gaat inzetten.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik krijg enorm de kriebels als van PSV spelers voor twee jaar worden gehuurd en dat er dan door de ander eclub ook nog een optie tot koop is bedongen, maar nu is PSV dat gelukt bij Benfica.
Voor PSV snap ik het, want je hebt dan allemaal kaarten in handen, maar van Benfica snap ik hier niks van. Waarom ga je een spelers voor twee jaar verhuren met ook nog een optie tot koop ? Een jaar huur vind ik al veel, en als je meer wilt dan koop je hem maar. Ik vind het maar vreemd.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De boekhouders van de club hebben vast wel truckjes om dit soort zaken financieel maximaal uit te buiten. Je hebt zelf nog vermogen. omdat de speler jouw eigendom is, je kan er dus ook nog op afschrijven en ontvangt een huursom. Salaris wordt door de andere partij betaald en na twee jaar is er een grote kans op een verkoop of zoiets. PSV hoeft nu geen transfersom te betalen. Beide zullen er in ieder geval niet slechter op worden gok ik zo.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Goede inhoudelijke opmerking, zo had ik er nog niet naar gekeken, maar ik denk dat je gelijk hebt.
Bij ESPN waren ze trouwens erg positief over deze Carlos.
+1/-0

2 jaar geleden
Knap werk van Sjonnie! Leek mij tot eergisteren een speler die totaal onhaalbaar zou zijn. Ik word hier ook een stuk vrolijker van dan een hoop andere namen die ik voorbij heb zien komen, incl. Luuk de Jong.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ik ook, hij is nog een aantal jaren jonger dan de Jong ook nog. Goeie deal, maar eerst maar eens zien hoe het uitpakt...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat Luuk de Jong ooit nog naar Barcelona zou gaan had ik niet aan zien komen. Zeker na het dipje dat hij bij ons had, en alle ballen van zijn voet sprongen.
Maar gezien zijn kop-kwaliteiten snap ik het wel. Ik had hem er graag tegen Benfica in de 16 gezien.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi