Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco Timmer: 'Roger Schmidt wilde nog twee of drie spelers'

31 augustus 2021 23:26 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Marco Timmer: "Roger Schmidt wilde nog twee of drie spelers"; image source: Pro Shots

In de Transferdeadline Show van Voetbal International gaf clubwatcher Marco Timmer aan dat Roger Schmidt had gehoopt op nog meer spelers. Hij zou nog twee of drie spelers gewild hebben. "Een vervanger voor Malen moest sowieso komen en wat als Götze wegvalt? Al kun je daar Doan neerzetten nu hij niet weggaat", aldus Timmer. "Ook een rechtsback. Over Arias is wel degelijk een discussie geweest, maar dat is niet heel concreet geworden. En een vervanger op het middenveld als Sangaré geblesseerd zou raken. Het wensenlijstje was er wel, maar uiteindelijk is alleen de boomlange Vinícius gekomen."

Binnen de club zou er wel de overtuiging zijn dat PSV om de landstitel kan strijden. "Ik heb dat John de Jong gevraagd en hij zegt dat deze selectie heel lang de concurrentie aan kan met Ajax", zo gaf Timmer aan. "Als iedereen fit blijft en er geen gekke dingen gebeuren bij PSV staat dit elftal wel. Als dat ingespeeld raakt, wordt het alleen maar beter en dan verwacht ik een heel spannende titelstrijd."
Tags

timmer roger schmidt arias boomlange doan gekke gotze jong landstitel malen sangare show titelstrijd transferdeadline vinicius wegvalt wensenlijstje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik vind dat er al met al door de technische leiding niet adequaat is gereageerd en geanticipeerd op het vertrek en vervangen van, met name, Dumfries & Malen. Een kwalijke kwestie.
+5/-11

 
2 maanden geleden
Begrijp ik ook niet. Een topclub heeft de opvolgers al op het oog en haalt die binnen een paar weken. Misschien net het verschil tussen wel of geen CL. Hopelijk is die Vinicius een aanwinst, maar het is wat weinig.
+2/-7

 
2 maanden geleden
Idd, dat was al maanden bekend
+2/-6

 
2 maanden geleden
Voor Malen hebben we nu een geschikte vervanger. Voor Dumfries niet.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Heeft toch veel weg van paniekvoetbal i.p.v. dat er sprake is van een bewuste keuze. Ik heb niet het idee dat Vinícius nou op een lijstje van beoogde aanvallers stond. JdJ heeft zich imo maandenlang aan het lijntje laten houden door LdJ. Maar wie weet, pakt het goed uit met Carlos.

Ondertussen vind ik de achterhoede verre van betrouwbaar. De backs worden aan alle kanten voorbij gelopen en ook door het centrum komen de tegenstanders goed door. En dan hebben we het nu nog over Cambuur en Groningen.

Dus als ik het goed begrijp, kunnen wij lang meedoen in de titelstrijd maar er hoeft maar wat te gebeuren of wij haken af. Dat is als koorddansen zonder net of Russisch roulette. Kortom wij spelen met vuur in een jaargang dat een landstitel niet slechts mag maar móét.
+3/-9

 
2 maanden geleden
Ik deel je zorgen wat betreft onze backs. Max lijkt in een dip en de aangepaste speelstijl/veldbezetting zorgt er ook nog eens voor dat zijn sterkste punt (buitenom komen en voorzet geven) veel minder bruikbaar is. Maar een 'kampioenschap moet' ben ik niet met je eens. Zolang Ajax tig miljoen meer te besteden heeft, 'moeten' zij kampioen worden. Net zoals wij (minstens) tweede moeten worden. Maar uiteraard zegt geld niet alles, en hebben we zeker kans om de titel te pakken.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Max voldoet al 3/4 jaar niet meer.

Wij hebben alles gezet op Roger Schmidt. De man heeft carte blanche gekregen. Dus nu móét het gebeuren. Straks is hij weg en kan je weer helemaal opnieuw beginnen. Los van het feit dat de kans niet denkbeeldig is dat volgend seizoen je pareltjes weg zijn en het dus nóg moeilijker zal worden. Wij zijn ook al CL groepsfase misgelopen hè!
+1/-1

 
RichardM79 (geschorst)
2 maanden geleden
Het is niet alleen maar goud wat je binnen kan halen hè! En anders is er ook nog in de winterstop een kans je te versterken indien nodig is
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dumfries -> Teze/Mwene als backup.
Malen -> Vinícius

Misschien niet de spelers waar je op hoopte maar toch.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Mwene kan er niet veel van en Teze overtuigt ook niet als back. En op links kan Max mij ook al een tijd niet bekoren.
+3/-3

 
2 maanden geleden
Dat kan maar dat betekent niet dat er niet "adequaat is gereageerd en geanticipeerd".
Vorig seizoen was al duidelijk dat Teze de opvolger van Dumfries zou gaan worden. Daar was ook weinig kritiek op, sterker nog.. bijna iedereen vond dat volkomen terecht en logisch. Teze heeft ons vorig seizoen ook verrast, geef het nog even voordat we hem alweer afschrijven.
+7/-1

 
2 maanden geleden
Ik was in de veronderstelling dat Teze het prima deed in het centrum maar als back tekort kwam. En dat blijkt nu maar weer. Ba(c)kt er niet veel van.
+2/-4

 
2 maanden geleden
Teze heeft gewoon wedstrijdritme nodig maar speelt op het moment inderdaad niet op zijn niveau
+5/-1

 
2 maanden geleden
Niet op zijn beste/favoriete positie.
+1/-3

 
2 maanden geleden
Voor Teze zelf is het wel zijn favoriete positie:
"Ik vind allebei de posities leuk. Het heeft voordelen en nadelen, maar uiteindelijk vind ik rechtsback toch iets fijner en leuker", aldus Teze.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Zoals ik net bij Bok ook al aangaf, doet hij het juist prima, nou ja naar behoren, in het centrum maar komt het er aan de zijkanten niet uit. En dat blijkt maar weer.

Nu zitten wij opgescheept met gemaakte en niet voldoende backs. Lekker vooruitzicht. Los van het feit dat een dubbele bezetting her & der ver te zoeken is. Wordt een lang seizoen en hopen dat iedereen heel blijft is een utopie.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat was pas nadat je hem als CV hebt zien spelen, daarvoor had ook jij er waarschijnlijk nooit voor gekozen om hem als CV op te stellen.
Voordat hij door Schmidt CV werd gemaakt heeft hij ook prima wedstrijden als RB gespeeld.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Niet in PSV 1. Vorig seizoen brak hij door als cv. En bleek ook dat hij het als back niet zo goed deed.
+1/-0

 
KatC (geschorst)
2 maanden geleden
Johnny moet gewoon zijn spullen pakken en weggaan. 2 weken geleden zouden er nog 5 spelers bijkomen. Toen werden het er 3 volgens Gerbrands. En uiteindelijk hebben we alleen een spits. En blijven de backs matig bezet.
+2/-9

 
2 maanden geleden
Whaha... de beste selectie sinds jaren en deze held wil John de Jong eruit flikkeren.
+4/-1

 
2 maanden geleden
De man is anders ook mede verantwoordelijk voor een van de slechtste seizoenen sedert Thijs Libregts. De puinhopen zijn nog steeds niet opgeruimd. En wij zijn nog géén kampioen hè! dus nog even voorzichtig zijn met pluimen uitdelen. Voorlopig zijn wij wél CL misgelopen.
+2/-0

 
reactie verwijderd

2 maanden geleden
Natuurlijk is deze selectie in staat om tot het einde mee te doen. We hebben met Ramalho, Pröpper, Van Ginkel en Vinicius 4 goede spelers binnengehaald en er zijn twee goede spelers vertrokken. Daarnaast zie je duidelijk dat jongens als Madueke, Gakpo, Obispo en Vertessen een flinke stap hebben gezet tov vorig seizoen. In mijn beleving zijn we dus een stuk sterker geworden en dat denk ik niet van onze grote concurrent.
+14/-1

 
2 maanden geleden
Die hebben een beroerde transferperiode gehad, mooi toch ?
+3/-2

 
2 maanden geleden
Het effect van Ramalho wordt volgens mij nog altijd enorm onderschat. Het is niet alleen maar puur een goede verdediger die je gehaald hebt. Ook iemand die met zijn leiderschap zorgt voor rust achterin. Dat straalt ook direct uit op de rest van het team. Vorig seizoen was het regelmatig een enorme chaos omdat er helemaal niemand leiding aan de verdediging kon geven.

Dumfries was natuurlijk de leider in het team, maar hij was zelf ook regelmatig voorin te vinden. Teze heeft het vorig jaar gewoon uitstekend gedaan, maar was absoluut (nog) niet in staat om de benodigde leiding te geven die je in de verdediging nodig hebt. Alleen al dat versterken is een fantastische zet geweest.
+10/-0

 
2 maanden geleden
En wie komt erin als Ramalho geblesseerd raakt?
+2/-1

 
2 maanden geleden
Die volgens jouzelf dus (nog) absoluut geen leiding kan geven.

Dat bedoel ik met kwetsbaar. Als er bij ons één of twee bepalende spelers (langdurig) wegvallen, hebben wij een probleem, terwijl de concurrent zulks toch adequater kan opvangen.
+2/-3

 
2 maanden geleden
We hebben al een probleem. Max speelt de laatste tijd gewoon ruk op links en we mogen hopen dat hij snel zijn oude vorm hervind. Teze en Mwene zijn simpelweg niet goed genoeg voor de RB positie. Teze moet zich volledig richten op CV daar ligt zijn potentie. Mwene is een uitstekend koopje als back-up voor links en recht.
+2/-2

 
2 maanden geleden
Dat geef ik al een tijdje aan. De backpositie is een regelrecht zorgenkindje. En de keeperspositie is ook een onzekere factor, nu al gebleken en we zijn nog maar net begonnen.

Ik houd mijn hart vast bij blessures van onze sterkhouders en een onvermijdelijke terugval bij jongens als Cody & Noni.

Met Luckassen wist jij mij toch net ff uit mijn rol te krijgen, ik moest zowaar grimlachen als een boer... met kiespijn.
+2/-3

 
2 maanden geleden
Je doet net alsof spelers hun vorm niet kunnen hervinden en als het tegen zit ze er niks van bakken. Zowel Max als Teze beschikken over goede kwaliteiten.
+6/-1

 
2 maanden geleden
Dat weten ze dan verdomd goed te verbergen.
+1/-6

 
2 maanden geleden
Onszelf continu met Ajax vergelijken is niet helemaal fair. Die hebben een veel groter spelersbudget. Ik denk wel degelijk dat het feit dat een aantal spelers elders geen onderdak heeft gevonden (en het missen van CL) een enorme invloed hebben gehad. Schmidt moet maar eens gaan leveren. Hij wist van te voren waaraan hij begon. Daar hoef je geen algemene economie voor gestudeerd te hebben. Dat geldt ook voor de top32 ambitie van Toon. Qua financiële infrastructuur loopt PSV al jarenlang op haar tenen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ja hallo, dan hadden wij die spelers dus niet moeten halen en wél groepsfase Champions League moeten halen, wat is dit nou?!

En ik vergelijk helemaal niet met die andere club. PSV moet gewoon kampioen worden. Het wordt tijd dat wij weer de favoriet zijn, is al te lang geleden. Roger Schmidt weet wat hem te doen staat.
+1/-1

 
2 maanden geleden
"Ik vergelijk helemaal niet met die andere club."

Een paar berichten hierboven in hetzelfde draadje: "terwijl de concurrent zulks toch adequater kan opvangen".

Het is dat je geen fan bent van Max, anders zou ik je toch eens die geheugentrainer aanraden ;)
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat bedoel ik zijn algemeenheid. Wie ook maar de concurrent van PSV wordt. Maar goed, wij weten beiden wie dat is en wie ik daarmee bedoel. Maar ik noem dit niet 1-op-1 vergelijken. Gewoon een kwestie van aangeven dat de concurrentie niet stil zit en dat PSV óók zijn zaakjes op orde moet hebben.
+1/-0

 
2 maanden geleden
We hebben Luckassen weer terug toch? Probleem opgelost.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Als je 'deze selectie' vervangt door 'de basiself', ben ik het met je eens.

Maar goed, anders hebben wij altijd Mauro Junior en Ryan Thomas nog...
+1/-3

 
2 maanden geleden
De basis elf is sowieso veel sterker geworden. En als je dan nog jongens in kunt brengen als Pröpper, Teze, en Vertessen. Dan is het toch duidelijk dat we er zowel in basis elf als bank op vooruit zijn gegaan?
+4/-0

2 maanden geleden
Nog 18 minuten, ik hou hoop. Dit kan gewoon niet waar zijn.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Tiktok tiktok tiktok... de klok tikt door.

Mag er met Engeland een uur langer zaken worden gedaan?
+1/-1

 
2 maanden geleden
Nee. Na 0:00 uur mag je alleen nog transfervrij spelers vastleggen.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik ben niet tevreden met de laatste dag van de transfermarkt. Ik geloof wel dat PSV met Vinicius een prima spits gehaald heeft. Het is nu afwachten of Bruma zich verder ontwikkeld en ook Doan de selectie sterker maakt.
Het laten gaan van Viergever vind ik heel stom. Die had je met een lang seizoen er echt bij moeten houden. Het biedt echter ook kansen voor talenten om er te staan. Op het middenveld is ook Guttierrez een optie extra en is het hopen dat Romero eens een heel seizoen heel blijft.
Dan heeft de Jong helemaal gelijk.
+5/-1

 
2 maanden geleden
Ongelooflijk dat het zo vaak op de laatste speeldag (op de markt) aankomt, en dat het er bij PSV zo vaak op uitdraait. Dahag backs! En ja, ook Viergever had ik er bijgehouden.
+2/-2

2 maanden geleden
John de Jong: "Als iedereen fit blijft...."

Hoe realistisch is deze veronderstelling als er 2 wedstrijden per week moeten worden gespeeld? En je sterkste spelers al behoorlijk op leeftijd zijn?

Daar komt bovenop dat de speelstijl van Schmidt energie vreet, zoals het afjagen van de tegenstander en het met hoge loopsnelheid dwars door het centrum van de vijandelijke verdediging heen boren.
+5/-1

2 maanden geleden
Ik dacht dat we met die investering (en die transferinkomsten) er dit jaar zouden staan en de aansluiting met Ajax zouden zoeken. Ik heb echter niet het idee dat er iets met die centen is gedaan, dus waarom die grootspraak van tevoren?
+3/-0

2 maanden geleden
Zo! Nu kunnen de scouts met vakantie, oh nee, een vakantie moet je verdienen!

Het lijkt wel of men tegenwoordig leunt op het aanbod vanuit spelermakelaars.
Mazzel dat Schmidt nog wat netwerk heeft.

Aan de andere kant ben ik wel blij dat die 50 miljoen injectie er niet meteen is doorgejaagd, vond het eigenlijk best risicovol qua financiele toekomst.
+4/-2

2 maanden geleden
Gewaagde uitspraken hoor, dat we nu een kampioenswaardige selectie hebben. Wat voor excuses komen er straks uit de kast als het toch niet lukt? De onvermijdelijke vermoeidheden en blessures?

Met Schmidt hebben we ein-de-lijk weer eens een coach die Europees voetbal serieus neemt. Maar dat is ook gelijk je manco. Met de 2e keuze ga je het vrees ik niet redden. Dat is geen schande hoor. We hebben nu eenmaal niet de financiële middelen om net als Ajax de posities dubbel bezet te hebben met nagenoeg gelijkwaardige kwaliteit. Op basis daarvan vrees ik dat Ajax 'gewoon' weer kampioen wordt.

Er is echter voor de selectie op Drommel na geen enkele speler gehaald waar we in de toekomst (flink) op kunnen gaan verdienen. Zorgelijk.
+1/-0

2 maanden geleden
Met Bruma, Thomas, Guti, Doan die onverkoopbaar bleken slepen we nog steeds een deel van de duurbetaalde erfenis vol middelmaat van JDJ achter ons aan. Gezien het volle programma en de intensieve speelstijl van Schmidt kan dit wel eens een probleem worden want onze bank is nu niet sterk genoeg.
+2/-0

2 maanden geleden
Voor een Nederlandse topclub die de ambitie heeft om in de competitie aan te haken bij de grootste concurrent en structureel tot de 32 beste clubs van Europa wil behoren vind ik het resultaat van de transferperiode zeer mager.
Doel: voorlopig voordeel van de twijfel voor Drommel
Achterhoede: backs blijven de zorgenkindjes, Mwene kan echt niet op dit niveau, in centrum van de verdediging is Ramalho een duidelijke verbetering
Middenveld: PSV is met Van Ginkel en Pröpper beter in staat om goed te voetballen
Aanval: Vinicius voor mij onbekend, hopelijk een spits met Kezman\Van Nistelrooij-kwaliteiten.
Dit seizoen moet PSV kampioen worden. Voor het prestige en om zich rechtstreeks te plaatsen voor de CL in het volgend seizoen. Het spelen van voorronden blijft een loterij en plaatsing is sterk afhankelijk van de tegenstander die je treft. PSV moet dit seizoen nastreven om te overwinteren in de EL, weer voor het prestige maar ook voor de broodnodige punten die uiteindelijk de CL-potindeling bepalen.
Hoewel PSV over een goed basiselftal beschikt zijn het niet allemaal toppers. Voor een club met ambitie is Teze\Mwene onvoldoende. Hoeveel wisselspelers kunnen mee in de ambitie van PSV? Pröpper, Obispo, maar daarmee houdt het volgens mij wel op. Met Thomas, Mauro junior, Guti, Vertessen gaat PSV het tegen tegenstanders van kaliber niet redden. Het financiële beleid dat deze transferperiode gevoerd is zal ongetwijfeld solide zijn. Dat is een keuze. Wellicht zijn de transferinkomsten minus het lage transferuitgavenbedrag nodig om de financiële gaten te dichten die de Corona hebben veroorzaakt. Als dat het geval is maak dat dan duidelijk aan de supporters zodat die ook weten waar zij met hun club aan toe zijn. Maar als PSV haar ambities wil realiseren moet PSV ook bereid zijn om (verantwoorde) risico’s nemen. Ajax is een aantal seizoenen geleden ook deze weg ingeslagen en dat lijkt toch succesvol te zijn.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Uitstekende post en ik heb je niet eens gedicteerd.

Helemaal mee eens!
+1/-1

2 maanden geleden
We kunnen eindelijk beginnen en de balans op maken.

Hebben ongeveer 10M uitgegeven en 55M ontvangen. Qua salaris huishouding zal er wel niet zoveel veranderd zijn, misschien wat omhoog met die free transfer boys.

Goed wel, dat we snel handelden met Propper, Ginkel, Drommel, Ramalho, Mwene.

Uiteindelijk fijn dat Mo vertrokken is en geen invloed heeft gehad op seizoen dus far.

Goed dat we Madueke hebben gehouden en langer vast gelegd.
Ook die verlengingen van jonge spelers als Fofana is goed.

Minder goed dat we Guiterez, Luckassen, Rigo er nog bijhangen. Daar had je toch iets voor kunnen vinden.

Als je kijkt naar selectie wat er binnen is gekomen en uitgegaan zijn we er in mijn ogen niet super veel sterker op geworden, wel met meer gebalanceerde en positievere groep. Balans tussen jong en ervaren is nu goed in alle linies.

Middenveld met Ginkel / propper ja dat is beter. Gakpo en Madueke zijn ook weer beter dit jaar.
Vinicius in plaats van Malen, to be seen.
Dumfries vangen we niet echt volledig op met Mwene en Teze. (Mwene wel aanwist hoor)

Centraal achterin maken we wel echte vooruitgang met Ramalho, Obispo en laten gaan van Viergever en Baumgartl.

Bruma tja Bruma, zullen we hem de voordeel van de twijfel gunnen en als sfeermaker waarde zien.

Enige echte gemis is dat we geen vervanger hebben voor Gotze (en Mo), een echte creatieve speler, misschien een echte 10. Gotze contract loopt volgend jaar af en hij kan niet elke wedstrijd spelen. Thomas (sorry San) of Mauro zijn gewoon niet sterk genoeg. Hopen dat Doan dit kan, geen idee.

Een Arias versterking als back was ook nog super geweest. (Misschien was dat scenario championsleague)

Ik ben wel tevreden (ook door het spel) maar denk dat we nog net iets beter hadden kunnen doen in laatste dagen.

We gaan het meemaken, Forzaa
+3/-1

2 maanden geleden
Je wist vóór het EK al dat zowel dumfries als malen weg zouden gaan. Dat hier geen vervangers voor zijn gekomen, zeker na de blessure van Sambo is zeer kwalijk en gewoon ronduit slecht. Dat PSV vroeg in de transfermarkt al ging handelen en oa Ramalho mwene en drommel haalde was nu zeer welkom en goed gehandeld. Dat zag je ook in de resultaten die we tot dus ver al behaald hebben. Maar tegen Benfica zie je dat het schort aan een goeie back up voor Gotze, een basis kwaliteits rechtsback en een type Luuk de jong. De markt was nog een week open en daar is niet goed op geanticipeerd. Vinicius was een spits die haalbaar bleek maar is in mijn ogen zeker niet de opvolger van malen en ook zeker geen type Luuk de jong… ga hem zeker nog niet afkraken want ik laat me graag positief verrassen en wellicht kan ie meer dan ik denk te weten. Een Arias voor de basis, willems voor de breedte en Luuk in een eerder stadium zouden echt wel haalbaar zijn geweest. Ach het is nu wat het is, hier moeten we het mee doen.. misschien weet schmidt nog een transfervrije leuke optie die haalbaar is?
Anders moeten we met deze selectie maar kampioen zien te worden en heel ver in de Europa league zien te komen.

Als iedereen fit blijft moet dat zeker lukken. De kunst zal hem dit jaar zitten in de ervaring.. het winnen van de kleintjes kunnen we wel. Maar wil je kampioen worden en ver in de EL komen dan moeten we winnen van AZ thuis en uit, Twente, Heerenveen en Utrecht. Daar mag je geen punten meer laten liggen.

We gaan het zien heb er wel vertrouwen in en hopelijk weten Doan, Bruma, Guti en onze topper Romero ons te verrassen!!
+6/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Veel tekst, veel onzin.

Er zijn wel vervangers voor Dumfries en Malen.
Tegen Benfica hadden we pech. Zowel met de loting als het resultaat over 2 wedstrijden, we waren beter dan Benfica. We hebben niet de CL gemist door onze backs en/of het niet kunnen halen van De Jong.
Al is de markt nog 6 weken open... dat betekent niet dat je maar kunt halen waar je zin in hebt.
Vinicius mag dan "in jouw ogen" niet de vervanger zijn van Malen maar dat is hij wel.
Arias en De Jong waren in een eerder stadium ook niet haalbaar.

We hebben ook nog never-nooit een selectie gehad met alleen maar toppers op het veld en ook nog op de bank. Never! Ook in '88 en '05 niet. Gaat ook never gebeuren! Dat is enkel weggelegd voor clubs als ManCity en PSG. Die 2 clubs zijn ook de enige 2 clubs die kunnen kopen wie, wat en wanneer ze willen.

We hebben dit seizoen gewoon een hele mooie selectie, waarmee we vol voor het kampioenschap kunnen gaan strijden. Veel knapper ook dan die lelijkerds uit Amsterdam. ;)

#25!
+1/-1

 
2 maanden geleden
Mag ik jou daaraan houden, #25?

Wel een beetje jinxen hoor, maar dat terzijde.
+1/-0

2 maanden geleden
Wordt weer niet bij de eerste 3 dit jaar
+1/-6

 
2 maanden geleden
Waar slaat dit nou weer op? We staan bovenaan, en op 3 seizoenen na eindigen we steevast in de top 3 de afgelopen 48 jaar...
+4/-0

 
2 maanden geleden
Zucht.... En dan krijg ik soms te horen dat ik negatief ben🤔
+1/-0

 
2 maanden geleden
Doe niet zo negatief, man, hahaha!
+1/-1

2 maanden geleden
Ik denk voor de eredivisie een prima spits, maar over de backposities maak ik mij echt ernstig zorgen. Max heeft het momenteel totaal niet en Mwene kan mij nog niet overtuigen. Maar we gaan het proberen met deze selectie!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Wij hebben geen keus, maat, maar ik deel je bezorgdheid.
+1/-1

2 maanden geleden
Schmidt wilt wel veel kopen ,als je het zo bekijkt prima elftal en er komen nog spelers terug en jeugd een kans geven ..
+1/-0

2 maanden geleden
Als er geen directe versterking beschikbaar is voor ons budget is het goed om geld in de knip te houden. In principe zijn alle posities dubbel of 3 dubbele bezet.
+3/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanvang alchemist berghuis bommel bruma cocu cocufan feyenoord gakpo ginkel gotze guppie heerenveen izecson jong kneuzen koen madueke monaco relaas roger santos schmidt tekengeld tinus twente vinicius vormdip wolfsburg zahavi