Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract Mario Götze verlengd tot 2024

6 september 2021 08:39 - PSV
Foto: Pro Shots

<b>Contract Mario Götze verlengd tot 2024</b>; image source: Pro Shots

PSV komt vanmorgen met het nieuws dat de club het aflopende contract met Mario Götze heeft verlengd tot medio 2024. De Duitse superster vertelt gelukkig te zijn in Eindhoven: "PSV is een fijne club en ik kan hier werken onder een uitstekende coach en begeleidende staf. Daarnaast is de energie die rondom ons team hangt erg prettig. Het totale plaatje klopt en daarom ben ik erg blij dat ik mijn voetbalcarrière hier kan vervolgen". PSV verraste vorig jaar zomer door Götze naar Eindhoven te halen en slaagt er nu in zijn contract te verlengen, ondanks de interesse van vele buitenlandse clubs.

Meer op PSV




Tags

gotze superster voetbalcarriere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Deze zag ik niet aankomen, wat een geweldig nieuws, fijn om zo je week te beginnen. Hier spreekt ook veel vertrouwen uit van Götze in dit PSV. Compliment aan JdJ. Hopen dat Super Mario heel blijft en dat we hem veel op het gras zien staan.
+10/-0

2 jaar geleden
Top, top, top nieuws. Heel blij mee. Super Mario....
+3/-0

2 jaar geleden
Dat betekend vast dat Schmidt ook gaat verlengen. Zijn contract loopt einde jaar ook af.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Dat zou echt geweldig zijn, als hij nou blijft kan er echt iets moois groeien.
Als hij aan het eind van het seizoen zou gaan zakt het weer helemaal in elkaar ben ik bang.
Zet hem op John!
+3/-1

 
2 jaar geleden
Dat was inderdaad ook het eerste waar ik aan dacht... Als Mario blijft, dan zal Roger waarschijnlijk ook wel blijven. Dit sluit geweldig aan op het top weekend dat ik (en vele andere) als F1 liefhebber heb gehad afgelopen weekend.
+1/-0

2 jaar geleden
Geweldig nieuws, en kan haast niets anders betekenen dat Schmidt ook langer bij de club blijft. Goed bezig PSV.
+4/-0

2 jaar geleden
En of onze John goei werk verricht! Verwacht dat Roger Schmidt OOK verlengd! Lekker bezig in ons mooie Eindhoven
+1/-0

 
2 jaar geleden
De Jong heeft -terecht- flink onder druk gestaan, maar is nu toch wel hele goede dingen aan het doen die PSV echt verder helpen, op korte én lange termijn.
Uitstekend, en op deze weg door, John!
+1/-0

2 jaar geleden
Mooi om te zien dat het fundament van PSV fors verstevigd wordt. Persoonlijk zou ik wel iets meer (belangrijke) doelpunten zien van Gotze (en Zahavi en van Ginkel). onze concurrent heeft zo'n lelijke Albino die vaak de 1-0 erin peert. Hopelijk Mario binnenkort ook regelmatig.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Een aantal jaren vond ik het beleid van PSV zwalken, maar nu zie ik echt een stijgende lijn.
Heel blij dat Götze bijtekend, want nu hij fit is vind ik hem eigenlijk de belangrijkste speler van PSV, samen met Van Ginkel. De talenten die opkomen en daarna verkocht worden hebben sturing van deze spelers nodig.
+1/-0

2 jaar geleden
Geweldig nieuws! Ging er vanuit dat hij na dit seizoen transfervrij zou vertrekken en dat hij er misschien een jaartje aan vast zou plakken als we veel geluk zouden hebben. Verlengd gewoon met twee jaar. Niet normaal. Zoals hierboven al meer geschreven betekent dat waarschijnlijk dat Schmidt ook langer blijft, hetgeen ik als zeer positief zie. Ze zijn duidelijk iets aan het bouwen bij PSV en het lijkt erop dat we daar nu al onze vruchten van aan het plukken zijn.
+1/-0

2 jaar geleden
Geweldig nieuws op de deze zonnige dag !!
+1/-0

2 jaar geleden
Fantastisch nieuws voor PSV. Götze spreekt zijn vertrouwen uit in de club en de club in hem. Ik verwacht dat Roger Schmidt ook zijn contract gaat verlengen. Bouwen aan een succesvol PSV is erg belangrijk.
+2/-0

2 jaar geleden
Die foto zegt het voor mij. We hebben weer leiders in de ploeg, Ginkel, Ramalho, super Mario. Dit zijn gasten waar anderen zich aan op kunnen trekken. Vind het ook een sterk signaal, naar potentiële nieuwe spelers, en de concurrentie.
+3/-0

2 jaar geleden
Dat betekent automatisch dat we binnenkort ook het nieuws in ontvangst gaan nemen dat Roger Schmidt z’n verbintenis aan PSV zal verlengen!
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Past prima in het plan waarin PSV naar een hoger niveau moet en zal gaan. (er staat geen koekenbakker van een sponsor achter PSV). En dat weet Mario ook, die ziet ook dat er plannen zijn. (Gakpo is ook niet zo maar weg volgend jaar)
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage