Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'We zijn nog niet met Roger Schmidt in gesprek over contractverlenging'

6 september 2021 15:19 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands: "We zijn nog niet met Roger Schmidt in gesprek over contractverlenging"; image source: Pro Shots

Het feit dat Mario Götze zijn contract heeft verlengd bij PSV betekent niet dat ook Roger Schmidt op korte termijn zal verlengen bij de club. Dat geeft algemeen directeur Toon Gerbrands aan tegenover De Telegraaf. "We zijn nog niet met elkaar in gesprek over contractverlenging", aldus Gerbrands. "We wilden eerst het eerste blok wedstrijden afhandelen. Er is nog voldoende tijd om met de trainer rond de tafel te gaan zitten om over verlenging van het contract te praten."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

gerbrands roger schmidt gotze telegraaf verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat klopt, er is tijd genoeg, alleen voorzie ik dat Roger het goed gaat doen dit seizoen, en dan kan je maar beter gesteld staan, anders trekt jan en alleman straks aan hem en dan wordt het misschien lastig.
Niet te lang wachten Toon!
+2/-0

2 jaar geleden
Liar, liar pants on fire! Is al lang en breed beklonken. Is het niet officieus dan wel mondeling bij het haardvuur onder het genot van een goed glas rode wijn
+3/-1

 
2 jaar geleden
Wat is je bron? Iemand voor leugenaar uitmaken is best een bog thing. Je kunt veel over Gerbrands zeggen maar volgens mij is hij altijd redelijk straight
+3/-3

 
2 jaar geleden
Dat is hij zeker, daarom is het ook een reactie met een knipoog
+1/-0

 
2 jaar geleden
Denk dat ze allang in gesprek zijn of van plan zijn! En zeker met een glas rode wijn en een goed boek hahah. Toon doet ook nog aan marketing 😋
+1/-0

 
Mooi man, je had alleen een knipoogje erachter mogen plaatsen;-)
+1/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat Roger Schmidt over een maand of twee ook bijtekent. Er zijn heel wat coaches die zeggen dat ze met een project bezig zijn, en dan zo op een trein springen die een iets hoger salaris heeft.
Maar Schmidt is in mijn ogen een uitzondering, die echt jaren aan een team kan werken om zijn voetbal-idee steeds beter vorm te geven. Je ziet het ook aan de leergierigheid van de spelers.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Heb jij de jaartallen nagekeken en hoe lang hij doorgaans bij een club zit als trainer? Als hij bij ons verlengt wordt dat 1 van zijn langste termijnen bij een club.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Toen hij net bij PSV zat gaf hij aan dat je nooit lang bij een club moet blijven. Hopelijk is hij inmiddels tot andere inzichten gekomen nu hij ziet wat de mogelijkheden bij PSV zijn.
+3/-0

 
2 jaar geleden
@Tony en @PSV72, Ik denk dat het ook lastig is om als trainer een club en club-organisatie te vinden waar je echt je visie kwijt kan, en dat Schmidt een trainer heeft waarbij het gaat wringen als hij niet lekker aan het werk kan.
Mijn gevoel zegt me dat Schmidt nu op een plek zit waar hij wel goed zijn visie kwijt kan, en hij er veel voldoening uit haalt dat PSV stap voor stap zich aan het ontwikkelen is, en steeds op een hoger niveau gaat spelen. Ik vermoed dat dat de echte drive is waar Schmidt plezier aan heeft. Ik denk dat hij bij PSV nu in een zeer goede situatie zit.
Als je naar het filmpje van Gótze luistert dan hoor je hem hetzelfde verhaal vertellen. Gótze heeft om hetzelfde proces en omstandigheden bijgetekend.
+4/-0

2 jaar geleden
Als je Mario Gotze hoord over trainer enz ,gaat hij er van uit dat hij blijft..
+2/-0

2 jaar geleden
Aan de ene kant is het natuurlijk zaak dat ' s man's contract z.s.m. wordt verlengd, met het oog op de continuïteit en planning. Aan de andere kant, als wij noch kampioen worden noch de Europa League winnen, ontstaat er wellicht een heel andere situatie. Dan hebben wij gefaald, dan heeft hij gefaald. Dilemma.

Overigens heb ik het PSV-loze weekend - in weerwil van wat ik elders hier zei, toch wel lekker hoor, zonder die eeuwige stress! - benut om het boek Roger Schmidt - het boek van een trainer (met Jörn Wolf) te lezen. Het handelt over zijn dienstverband in China, in dagboekvorm. Best wel interessant, geeft een inkijkje in de mens en trainer. Aardige bevestiging ook van hoe wij Roger afgelopen jaar hebben leren kennen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Klinkt raar, maar ook zonder prijzen kunnen we een geslaagd seizoen hebben gehad. Het zou zomaar kunnen dat een zeker team dat 2x onze begroting heeft ook kampioen van Nederland wordt. En het zou ook zomaar kunnen dat we geen Europa league winnen tegen teams uit de Europese (sub)top. Het gaat wat mij betreft om de manier waarop, of er jaarlijks ontwikkeling zit in de ploeg maar ook in de financiën, aankopen en Europese uitstraling van de club (waardoor we ons vaster in de Europese subtop kunnen gaan nestelen op het niveau van clubs als Porto, Benfica, Ajax, Lyon, etc).
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Een grotere begroting zegt iets maar niet alles. We spelen tegen 16 teams die minder zijn dan ons dus als we constant zijn en de onderlinge duels tegen ajax ook punten pakken is het echt niet onmogelijk. Ik vind sowieso dat we met dit elftal kampioen moeten kunnen worden. Wij zijn PSV , geen feyenoord waar het prima is om 1x in de 10 jaar kampioen te worden.
+3/-0

 
De cijfers? Ajax heeft dit seizoen een begroting van 160 miljoen, PSV 85. Dat is nagenoeg het dubbele.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb het al bijgewerkt , heb het zelf even opgezocht. Snap ook wel dat het de cijfers zijn maar bedoelde natuurlijk een bron. Verder bedankt dat je op de rest van de reactie ook een toegevoegde bijwaarde hebt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je mist de strekking. Ik zeg alleen dat ongeacht de exacte financiële verhoudingen het heel goed zou kunnen dat we als PSV zijnde geen kampioen worden en geen Europa league winnen. Maar wat mij betreft betekent dat echter niet dat daarmee een seizoen mislukt is.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Oprecht sorry , het is laat en misschien ligt het echt aan mij maar ik snap dit niet helemaal.
"Ik zeg alleen dat ongeacht de exacte financiële verhoudingen het heel goed zou kunnen dat we als PSV zijnde geen kampioen worden en geen Europa league winnen."
+1/-0

 
2 jaar geleden
Inderdaad, van de 34 wedstrijden spelen we er maar 2 tegen Ajax. Dus we hebben heel weinig invloed op hun puntentotaal. Als zij, net als vorig jaar, 88 punten halen, is het gewoon heel lastig kampioen worden.

Voor wat betreft PSV: ik denk dat we zeker 82 punten moeten kunnen halen. Vanaf 84 heb je denk ik een reële kans om kampioen te worden.
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Alles op z'n tijd. Vertrouwen is er genoeg. Schmidt is een intelligente beschaafde man die veel respect heeft voor diegenen die goed met hem zijn.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage